88 pasta zeevruchten recepten

  • Eigen recept

Een receptje voor de dagen dat je niet veel tijd of zin hebt om te koken.
In een wip heb je een lekkere maaltijd op tafel.

INGREDIENTEN

300 gr zeevruchten mengeling, solo, witte vermouth, room, kurkuma, blanke sausbinder, pasta, zout, olie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-06-2010
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

*** Italiaans ***

INGREDIENTEN

, , , , , 250g pasta. 400g gemengde zeevruchten.1 kleine ui. 1 prei. 2 teentjes knoflook.1 bosje peterselie.3 eetlepels olijfolie.1dl droge witte wijn.Peper en zout., , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Simpel maar heel lekker

INGREDIENTEN

Verse pasta(bijv. tagliatelle, linguini), 400 gr. zeevruchten, kwart slagroom, half potje pesto genovese, 1 ui,1 grote vleestomaat, 1 rode peper, knoflook, olijfolie, witte wijn.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-06-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Makkelijk en chic pastagerecht

INGREDIENTEN

Bosje lenteui, zw. peper, zout, 3 tenen knoflook, bakje zeevruchten (C1000), demi-creme fraiche, pakje sugo basilicum(A.H.), 1 dl wiite droge wijn, olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Vlug klaar met zeevruchten uit diepvries

INGREDIENTEN

1 sjalotje, 3 wortelen, 1 teentje knoflook, 1 eetl. olijfolie, 500g. diepvries zeevruchten, 1 blik tomaten (verse als je meer tijd hebt), p. en z., 1 pak spaghetti, een scheutje room

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-05-2003
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Dit is een makkelijk gerecht uit het zuiden.Je kan hiervoor allerlei soorten pasta gebruiken en eventueel aanvullen of veranderen met andere vissoorten

INGREDIENTEN

550 gram pasta, 4 ons gemengde vis (mosselen,garnalen,inktvis) blikje tomatenstukjes, 1 fijngesnipperde ui, 1 1/2 kopje olijfolie, takje rosemarijn, theelepel oregano, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-07-2000
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 kg gemengde schaal-en schelpdieren als tapijtschelpen, tellines of venusschelpen, mosselen, cigarela of langoestines en kleine ongepelde, rauwe garnalen, (als je haast hebt kun je ook een zak diepvries zeevruchten en diepvries gamba's bij AH kopen), 50 ml droge witte wijn, 450 g kerstomaten of kleine trostomaten, 450 g linguine, 120 ml olijfolie, 5 teentjes knoflook, in heel dunne plakjes, 1 snuifje gedroogde chiliflinters, 3 eetlepels gehakte, platbladige peterselie, zout en versgemalen zwarte peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-06-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Eenvoudig maar lekker

INGREDIENTEN

200 gram pasta 2 eetlepels kerrie poeder, 2 eetlepels kokos poeder 4 dl witte wijn, 2 dl room 2 stuks tomaat 1 appel 2 stengels selder 1 klont boter naar keuze zee vruchten

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-03-2005
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Kleine pasta* 500g ongepelde scampi* 250 g ongepelde garnalen* tomatenpuree* witte wijn*(of visbouillon)* sjalotten* knoflook* peterselie*

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker snel

INGREDIENTEN

(schelpjes)pasta, 1 ui, 1 teen knoflook, 1 0ns garnalen, 1 blikje mosselen in pikante saus (AH), 1 klein blikje tom.puree, 1 dl wiite wijn, 1/4 kruidenbouillonbl., 2 tl prov. kruiden, 1 eetl. kappertjes, 5 gev. olijven,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-12-1998
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een pasta met verse zeevruchten zoals Sint-jacobschelpen en scampi?s

INGREDIENTEN

250 gr Sint-Jacobschelpen 1/2 scampi, gepeld en schoongemaakt2 fijngesneden uien bosje fijngesneden peterselie 500 gr fettucini pasta 500 ml slagroom 1 el versgehakte basilicum 1 el versgehakte tijm 2 el zout 2 tl gemalen zwarte peper 1 ? tl fijngewreven gedroogde rode pepertjes 1 tl gemalen witte peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-01-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Pasta met oosters tintje.

INGREDIENTEN

1 zak penne pasta, 4 tomaten, 1 grote ui, 2 takjes salie, 1 takje tijm, 2 teentjes knoflook, 2 eieren, 1 eetlepel crème fraich, 500 gr gemengde zeevruchten, 1 theelepel sambal, wok olie, peper en zout en Italiaanse kruiden,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-02-2013
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Je kan ook vis gebruiken ipv zeevruchten

INGREDIENTEN

400 g (groene en witte) tagliatelle (pasta), , 2 uien, , 1 teentje knoflook, , 2 eetlepels (olijf)olie, , 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g), , 1 eetlepel (balsamico)azijn, , 1 theelepel suiker, , 1 potje zwarte olijvenplakjes (240 g), , 2 bakjes fruits de mer (zeevruchten, a 150 g)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-09-2010
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Overheerlijk en niet moeilijk om te maken. Een culinaire traktatie indien je als finishing touch, gegrilde scampi's erop legt (zie serveertips). OVERHEERLIJK

INGREDIENTEN

1 blikje tonijnstukjes in olie, 1 bakje (ca. 200-300 gr.) gemengde zeevruchten, 1 grote ui, gesnipperd, 3 - 6 tenen knoflook (afhankelijk van je smaak), 1 bekertje Blueband Finesse voor verrijken (of creme fraiche), flinke scheut droge witte wijn of droge sherry, 1 eet. Italiaanse kruiden, versgemalen peper, zout naar smaak, verse spaghetti of tagliatelle,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-11-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Makkelijk en snel gerecht. Lekker zoet voor de kinderen door de cherrytomaatjes!

INGREDIENTEN

500 gr. Zeevruchten (garnalen, mosselen, inktvis, gamba`s enz.), 500 gr. Cherrytomaatjes doormidden gesneden, 2 handjes vol verse fijngesneden bieslook, 1/2 handje fijngesneden verse peterselie, 200 gr. Creme fraiche, 2 el kruidenkaas/boursin, 3 teentjes knoflook, 2 el olijfolie, Zout, Peper, 2 tl Citroensap, 2 tl Mosterd

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-12-2012
  • Italiaans
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

200 gr pasta, 2 eetlepels curry, 2 eetlepels kokos, 4 eetlepels witte wijn, 2 dl room, 2 selderstengels, 2 tomaten, 1 appel, kervel, solo, zeevruchtenmengeling

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-06-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kijk voor meer heerlijke recepten met vis in blik op www.visopzijnbest.nl

INGREDIENTEN

• 2 blikjes tonijn in olie,, • 1 bakje (ca. 200-300 gr.) gemengde zeevruchten,, • 1 grote ui, gesnipperd,, • 3 - 6 tenen knoflook (afhankelijk van je smaak),, • 1 bekertje Blueband Finesse voor verrijken (of crème fraîche),, • flinke scheut droge witte wijn of droge sherry,, • 1 eet. Italiaanse kruiden,, • versgemalen peper,, • zout naar smaak,, • verse tagliatelle of spaghetti (eigengemaakt is natuurlijk het lekkerste),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-02-2014
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk met spaghetti

INGREDIENTEN

250 gr. zwarte pasta, 1 lenteuitje, 75 gr. zwarte olijven-tapenade, 1/2 rood pepertje, 200 gr. gemenge zeevruchten, 2 el. fijn gesneden peterselie, 1 el. citroensap, olijfolie, 2 teentjes geperste knoflook, grof gemalen zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-04-2002
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een snel en makkelijk "hartverwarmend" gerechtje met zuiderse aroma's

INGREDIENTEN

1 kleine fijngesneden ui en 1 teentje knoflook, olie, 225 g champignons, 1 dl kreeftenfond (uit bokaal), 2 dl vloeibare tomatenpuree, 1 theelepel zoete chilisaus, 500 g gemengde zeevruchten (diepvries of koelafdeling) peper en zout verse basilicum.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-10-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Dit kan als voorgerecht of hoofdgerecht geserveerd.
Als voorgerecht vind ik het eigenlijk teveel en als hoofdgerecht zou ik het combineren met iets vooraf.

INGREDIENTEN

2 el olijfolie, 2 wortels, in kleine blokjes, 1 zakje bosui (3 stuks) in ringetjes, 1 teen knoflook, fijngesneden, 1 el gezeefde bloem, 300 ml droge witte wijn, 1 zak gemengde zeevruchten (500g diepvries), ontdooid, 1 beker crème fraiche (125 ml), 2 pakken pappadelle (of tagliatelle) à 250 g, koelvers

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-08-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Spaghettini alla marinara. Elk dorpje of stadje aan zee heeft zijn variant en het is altijd leuk te ontdekken wat voor vis er wordt gebruikt. Maar schelpdieren, gamba s, witwis, mantiskreeft, knoflook en peperoncini zullen zelden ontbreken

INGREDIENTEN

1/2 dl olijfolie, 2 teentjes knoflook fijngesneden, 2 peperochini (gedroogde pepertjes) verkruimeld, 4 ansjovisjes fijngesneden, 8 kerstrotomaatjes in blokjes, 1 kg vongole (tapijtschelpen) en/of mosselen, 400 g visfilets bijv. tong, dorade, zeeduivel, zeebaars, 4 langoustines doormidden gesneden, 4 sint-jakobsschelpen met koraal, schoongemaakt, 400 g spaghettini of spaghetti, zout, peper, 2 el grof gesneden bladpeterselie (Turkse of Marokkaanse winkel)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-05-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 blikje zalm, 300 gram crabsticks, 250 gram verse gekookte mosselen, 750 gram pasta (spaghetti of macaroni), snufje zout, 2 preien, 10 tomaten, 4 teentjes knoflook, 3 eetlepels olijfolie, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2002
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bereiding 15 min. 25 min.

INGREDIENTEN

16 mosselen (in het seizoen)* 20 venusschelpen* 1 sjalot, fijngesnipperd* 1 el boter* 2 dl droge witte wijn* 1 kruidenboeketje* 1 el olijfolie* 1 teentje knoflook, fijngehakt* 2 inktvissen in ringen* 12 scampi,gepeld* 4 el tomatensaus * 500 g verse pasta (linguine of andere)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-06-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zeevruchten smaken heerlijk door pasta; afhankelijk van het aanbod op de markt kunt u de ingredienten aanpassen.

INGREDIENTEN

450g pastaschelpjes(groen of gewoon), 4 grote sint-jacobsschelpen, schoongemaakt, 2,8 dl mossels uit de diepvries, ontdooid, 1,4 dl water met citroensap, 120g garnalen, 1,4 dl kokkels, gekookt, 4 krabsticks, in stukjes gesneden, 4 lente-uitjes, gesnipperd, 1 el peterselie, 1 el oregano,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-10-2000
  • Italiaans
  •  30-60 min.


Een heerlijk eenpansgerecht waarin de groene kruiden en de mascarpone de smaak aangeven.

Klaar in minder dan 20 min. voor 4 pers.

INGREDIENTEN

- 400 g zeevruchtencocktail (diepvries), - 500 g pasta, - 4 bolletjes kervel (diepvries), - 1 grote ui, - 250 g mascarpone, - ? 120 g geraspte parmezaan, - 1,5 dl lichte room (15 % vetgehalte), - 2 eetl. boter, - 1 bosje peterselie, - nootmuskaat, - peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-07-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

400 gram mie., 1 venkelknol ( in kleine stukjes)., 200 gram paddestoelenmix, schoongeveegd., 200 gram peultjes., 2 tenen knoflook uitgeperst., 100 gram jumbo garnalen., 100 gram rivierkreefjes., 200 ml. creme-fraiche., 2 flinke scheuten milde chilisaus., zout en peper., Italiaanse kruiden en peterselie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-10-2012
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Het mengsel van zeevruchten kan gevarieerd worden afhankelijk van het budget, het aanbod bij de visboer en je persoonlijke voorkeur.De delicate ingredienten mogen pas aan het eind worden toegevoegd,anders koken ze te lang.

INGREDIENTEN

900 grm mosselen, 1 laurieblaadje, 3 dl droge wijn, 6 el. olijfolie, 1 ui gehalveerd en gesnipperd, 1 stengel bleekselderij fijngesneden, 1 groene paprika,zonder zaadjes en in blokjes, 3 teentjes knoflook uit de pers, geraspte schil van 1 citreon, zout en versgemalen zwarte peper, 4 kleine pijlinktvis,schoongemaakten in plakjes gesneden, 350grm. zeeduivelfilet in blokjes, 6-8 kammosselen,schoongemaakten in plakjes, 350 grm gepelde,gekookte garnalen ontdooid indien uit de diepvries, 8 zwarte olijven ontpit en gehakt, veel gehakte peterselie, geraspte parmezaanse kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-08-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

TIP:zowel de saus als de brochetjes kunt u alvast voorbereiden.Verwarm de saus eventueel in een warmwaterbadje terwijl u de brochetjes roostert

INGREDIENTEN

36 sint-jakobsvruchten,2 dl droge witte wijn,1 eetl.citroensap,2 eetl.gehakte peterselie,2 teentjes look,4 plakjes bacon in reepjes,30 gr gesmolten boter,p+z.Voor de saus:1 kleine ui,2 eetl.witte wijnazijn,2 dl room,1/2 theel.bloem.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-11-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Buitengewoon stoofpotje

INGREDIENTEN

-500 g tomaten (gepeld en geplet), -70 g zilveruitjes, -2 eetlepels olie, -250 g preiwit (julienne gesneden), -2 th lepels kerriepoeder, -1 teen knoflook (geperst), -peper uit de molen, -300 g diepgevrozen St Jakobsvruchten, -250 g diepgevrozen Scampi's, -1 eetlepel gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-11-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr farfalle,350 gr venusschelpjes,1 flesje room,1 kg mosselen,1 middelgrote inktvis,2 scampi's per persoon,witte selder,4 tomaten,1 grote ajuin,1 geperst teentje look,peterselie,1 glas witte wijn,olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-06-2004
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Geweldig om dit is uit te proberen. Is echt een geweldig recept. Niet goedkoop maar wel heel apart.

INGREDIENTEN

500 ml slagroom, 1 el versgehakte basilicum, 1 el versgehakte tijm (of potje), 12 tl zout, 2 tl gemalen zwarte peper, 1 ½ tl fijngewreven gedroogde rode pepertjes, 1 tl gemalen witte peper, 2 fijngehakte uien, 1 bosje fijngesneden peterselie, ½ scampi, gepeld en schoongemaakt, 250 gr Sint-Jacobschelpen, 150 gr Geraspte Parmezaanse kaas, 500 gr fettucini (pasta,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-07-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een lekker gerecht als je van de combinatie van vis met tomaten houdt.

INGREDIENTEN

De hoeveelheid spaghetti die je gewend bent, 3-4 ons zeevruchten, 1 sjalot, 1 dl droge witte wijn, 4 ons trostomaten, een hele grote scheut room, zout, cayennepeper, olie om in te bakken

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-04-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.



Een recept van tv-kok Herwig van Hove van het programma "1000 seconden"

INGREDIENTEN

950g zeevruchten (garnalen, scampi's, jakobsschelpen, mosselen enz.) * 3 kopjes kokosmelk * 2 el olie * 2 el verse korianderblaadjes * 1 tl currypoeder * 2 tl citroensap * 1/2 tl zout * 30g gehakte uien., Voor de pasta : 4 geplette rode chilipepers * 10g geraspte gember * 5g geplette knoflook * 1 tl geplet korianderzaad * 1 tl geplet komijnzaad * 1/2 tl kurkuma * 1/2 tl geplette zwarte-peperkorrels.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-07-2001
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

8 verse mosselen - 1 tl. olijfolie, 1 grote ui, gesnipperd - 2 tenen knoflook, fijngehakt - 2 kleine rode chilipepers, fijngehakt - 800 gr. gepelde tomaten uit blik - 2 el tomatenpuree - ? tl gekneusde zwarte peper - 1,25 dl groentebouillon - 2 el pernod - 650 gr. gemengde zeevruchten - 2 el. fijngehakte peterselie - 1 el fijngehakte verse dille - 350 gr bucatini (soort schelpjespasta).

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-03-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 Zonnevis filets, 100 gr gepelde scampi, 150 gr zeevruchtenmengeling, 1 glas witte wijn, blanke sausbinder, solo, pili pili, Cajun kruiden

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-05-2010
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.



Een kleine lasagne van chefkok Fabio Marangon van restaurant La Gondola in Turnhout. Liefhebbers van zeevruchten kunnen zich hiermee tot in de zevende smaakhemel laten meevoeren.

INGREDIENTEN

Voor de pasta: 200 g bloem (00), 6 eigelen, 1 1/2 eetlepel melk, 1 snuifje zeezout, 1 vleugje saffraanpoeder., Voor de vulling : 150 g courgette, 100 g gepelde langoustines, 100 g uit de schelp gehaalde gare tapijtschelpen (of kokkels), 100 g krabvlees, 4 dl visveloute, 1 dl visfumet, 1 el fijngehakte verse basilicum, 2 el vruchtvlees van tomaat in blokjes, peper en zout, 2 el gewone olijfolie, 4 el uitstekende olijfolie.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-04-2001
  • Italiaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 soeplepels Tom Yam pasta - 3 teentjes look (a) - 2 stukken citroengras (a) - 2 sjalotten (a) - sap van 2 citroenen (of 5 soeplepels azijn) - 1 stuk galangal (soort gember) - 2 liter water - een beetje zout of vissaus - 250 gr scampi's - 250 gr mosselen - 1 grote roggevleugel - 200 gr inktvis

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-05-2002
  • Chinees
  •  0-10 min.

Verrukkelijke pasta met vis

INGREDIENTEN

    , VOOR DE MARINADE:, 2 eetl. pasta van zongedroogde tomaten, 2 theel. zuivere honing, zout, 2 theel. Chinese vijfkruidenpoeder, 2 eetl. lichte soja saus, een beetje citroensap, 1 theel. olijfolie,
, VOOR DE BROCHETTES:, 12 rauw gamba′s zonder schelp en aders, 250 gr. zalmfilet in kleine stukjes, zonder vel, 1 theel. olijfolie, 500 gr. verse linguine verde, 25 gr. boter, 2 fijgehakte sjalotten, 300 ml. room uit een pakje, peper en zout, gesnipperde bosui voor de garnering, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-12-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 soeplepels Tom Yam pasta - 3 teentjes look (a) - 2 stukken citroengras (a) - 2 sjalotten (a) - sap van 2 citroenen (of 5 soeplepels azijn) - 1 stuk galangal (soort gember) - 2 liter water - een beetje zout of vissaus - 250 gr scampi's - 250 gr mosselen - 1 grote roggevleugel - 200 gr inktvis

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-06-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 g visfilets, 12 rauwe scampi's, 200 g inktvisringetjes, 1 rode, paprika, 10 asperges (uit blik), 6 jonge uitjes, 1 eetlepel olie, 2, theelepel geraspte citroenschil, 2 theelepels bloem, 1 eetlepel, water, 2 eetlepels citroentijm, 1/2 theelepel komijnpoeder, peper en, zout., ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-09-2001
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies