80 pangafilet recepten

Pangafilet met een kerrieroomsaus

INGREDIENTEN

4 Pangafilet, 1 flesje koksroom, kerriepoeder, uien, prei, (cashew of walnoten)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-04-2008
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

, 4 diepvries panga visfilets, 400 gram gele rijst, 4 bosuitjes, 500 gram sperziebonen, 250 gram champignons, 6 eetlepels bloem, zout en peper, 6 eetlepels olie, 2 eetlepels ketjap, 2 eetlepels citroensap,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-09-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

400 g pangafilets, zout en versgemalen peper, 1 eetl. bloem, 1 eetl boter of margarine, 1 ui, fijngesnipperd, 1 eetl. hete kerriepoeder, 3 tomaten, in kleine blokjes, 150 ml kokosmelk, 300 g witte rijst, evt. koriander voor garnering,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-01-2012
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke Pangafilet met zalmsnippers en saus

INGREDIENTEN

4 stuks Pangafilets, Zout, Peper, Klein bosje peterselie, , Benodigdheden voor de saus:, Bosje Lente-uitjes, 200 gram Gerookte zalm, 150 cc Witte wijn, 125 cc Creme fraiche, Peper, Boter

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-03-2010
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker gezond visgerecht. Altijd succes als je eters hebt

INGREDIENTEN

4 pangafilets, 2 citroenen, 2 courgettes, 2 aubergines, blik tomatenblokjes, 1 rode ui, 1 tl honing, basilicum/ansjovisjes/pijnboompitten/olijfolie/munt/peterselie of potje pesto, zonnebloem- en/of pompoenpitten, peper en zout, volkoren pasta

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-02-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

150 gram zalmfilet, 1 eierdooier, 1-2 eetlepels room, 4 preibladeren, 1 grote of 2 kleine pangafilets, zout, peper., Voor de saus:, 150 ml. groentefond of groentebouillon, 1/2 - 1 eetlepel (grove) mosterd, 2 eetlepels crème fraîche., 1 eetlepel maizena.

  •  …
  •  
  • Geplaatst op22-12-2010
  •  
  •  

Lekkere lichte vis in een heerlijke romige saus

INGREDIENTEN

Pangafilet (Kabeljauw, Tilapi mag ook), pakje roomkaas (ca 200 gr), 250 gram champignons, 2 middelgtrote uien, 1 blik gepelde tomaten, 2 of 3 tenen knoflook, 1 dl room, Pasta naar keuze, olijfolie, zout, peper, oregano

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-11-2005
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 grote ui in stukjes onderin de ovenschotel, - 450 Gr. Pangafilet of ander witvisvlees, - peper en zout, - 1 gesneden paprika, - 1 bosuitje, - 1 tomaat of 2, - Italiaanse kruiden, - 125 gr Crème fraiche, - geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-01-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

400 gr pangafilet; 1 eetl citroensap; peper; 2 eetl pijnboompitten; 2 - 3 eetl groene pesto;1/4 l creme fraiche; 4 eetl gesnipperde basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2008
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke pittige maaltijd

INGREDIENTEN

500 gram pangafilet, 2 rode uien, 1 prei, 300 gram sperzieboontjes, 400 ml kokosmelk, 6 á 7 theelepels Thai Green Curry, Snufje peper en zout, Ongeveer 300 gram zilvervliesrijst of pandan rijst,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-05-2013
  • Thais
  •  20-30 min.

Lekker en makkelijk te bereiden hoofdgerecht
Menusuggestie: serveer als voorgerecht de traditionele meloen met Parmaham.

INGREDIENTEN

250 gram penne rigate, 500 gram pangafilet, 1/8 liter visbouillon, 1/8 liter witte wijn, 200 gram geraspte Pardano, 1 prei, 2 teentjes knoflook, geperst, 2 venkelknolletjes, 5 romatomaten, boter, 2 dl slankroom, peper en zout uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-08-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Doordat ik vaak eten bereid met dat wat ik toevallig in huis heb, is dit visgerecht met oosterse tint ontstaan

INGREDIENTEN

- 500 gram Pangafilet, - 250 gr (roze) garnaaltjes, - 1 groene en 1 gele paprika, - +/-10 sjalotjes, - 2 theelepels gedroogde koriander, - 4 seizoenenpeper, - zout, - 1 teenje knoflook, - Teryakisaus (kikkiman), - (Zonnebloem)olie, , Aluminiumfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-12-2011
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pangafilet met tomatensaus uit de oven

INGREDIENTEN

600gr pangafilet (diepvries), 2 uien, 8 tomaten, 1 teen knoflook, 1 blokje visbouillon, 2 el witte wijn, 1 pak zilvervliesrijst, 25 gr pijnboompitten, 2 el gehakte basilicum, 2 el olijfolie, boter, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-05-2014
  • Europees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.



Bron:' www.C1000.nl'

INGREDIENTEN

1/2 citroen, 500 g pangafilet, 3 el arachideolie, 1 rode en 1 gele paprika, in lange repen, peper, zout, 3 el tarwebloem, 1 dl tuinkruidenbouillon, 1 1/2 el sojasaus,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-10-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

600 g pangafilet, vers of, diepvries, ontdooid, 4 eetl. olijfolie, 1 theel. chilipoeder, 1 citroen, geperst, versgemalen peper, voor de uienmarmelade:, 3 rode uien, gesnipperd, 1 eetl. bruine basterdsuiker of honing, 1 stevige appel, geschild,in kleine blokjes, mespunt kaneelpoeder, 1/2 eetl. gehakte verse rozemarijn of 1/2 theel. gedroogd, 1/2 theel. zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-08-2011
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke vis ovenschotel, snel en makkelijk te bereiden!

INGREDIENTEN

4 panga filets, 2 pakjes tomato frito, 1 maxi mozarrella bol, 1 zakje geraspte kaas (200gr), 1 rode ui, 200 gr. champignons, basilicum, 1 teentje knoflook, 700 gr. aardappelschijfjes, 1 bakje rode curry pasta(conimex), 1 beetje ketjap marinade

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-09-2012
  • Vis Hoofdgerecht
  •  10-20 min.



Bron:' www.C1000.nl'

INGREDIENTEN

1 ui, in partjes, 1 teentje knoflook, gepeld, 1 courgette, in plakjes, 2 winterwortels, in plakjes, 1 rode en 1 gele paprika, in repen, 1 pak bimi à 230 g, 3 el olijfolie traditioneel (C1000), peper, zout, 400 g pangafilet (diepvries), ontdooid, 2 el tarwebloem,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-11-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gezond, lekker, snel, goedkoop!

INGREDIENTEN

2 pangafilets, 1 citroen, peper en zout, olijfolie, evt. wat verse peterselie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-02-2005
  •  
  •  10-20 min.

SUPER SUPER SUPER SIMPEL en vrij goedkoop. Pangafilet is een beetje te vergelijken met Zeetong

INGREDIENTEN

4 Pangafilets 50 gram boter 1 preitje fijngesneden 2 ? dl droge witte wijn zout en peper 200 gram ontpitte witte druiven ? dl slagroom opgeslagen.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-05-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

600 g pangafilet, vers of diepvries, ontdooid, 4 eetl. olijfolie, 1 theel. chilipoeder, 1 citroen, geperst, versgemalen peper, 3 rode uien, gesnipperd, 1 eetl. bruine basterdsuiker of honing, 1 stevige appel, geschild,in kleine blokjes, mespunt kaneelpoeder, 1/2 eetl. gehakte verse rozemarijn of 1/2 theel. gedroogd, 1/2 theel. zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-04-2012
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pangafilet gaat het helemaal doen in Nederland. Er zijn al vele restaurants die deze vis op hun menukaart hebben staan. Pangafilet lijkt erg veel op Tong maar is stukken goedkoper.

INGREDIENTEN

4 Pangafilets 5 el olijfolie 4 teentjes knoflook uitgeperst 1 1/2 el. witte wijnazijn 1 ? el appelsap 4 el paneermeel zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

600g pangafilet, 4 eet. olijfolie, 1 theel.chilipoeder, 1 citroen,geperst, peper., Voor de uienmarmelade:, 3 rode uien, gesnipperd, 1 eet. bruine basterdsuiker of honing, 1 stevige appel,geschild,in kleine blokjes, mespunt kaneelpoeder, 1/2 eetl. gehakte verse rozemarijn, 1/2 eetl.zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-03-2012
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijk, gezond en smakelijk gerecht.

INGREDIENTEN

2 ons pangafilet, in stukjes gesneden en bestrooid met viskruiden, b&b becel, 1/4 rode paprika, klein gesneden, 1 prei, in reepjes gesneden, halve rode ui in ringen gesneden, 1 kleine winterwortel in dunne plakjes gesneden, 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd, zeezout en peper uit de molen, 1 eetl. gembersaus of 1 theel. gemberpoeder, 1 kop visbouillon, 5 steeltjes koriander, waarvan alleen de blaadjes, fijngehakt, zoete basilicum, ca 6 blaadjes, fijngehakt of 1 theel. gedroogde, 2 partjes limoen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2011
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Deze Pangafilet (vis die gevangen wordt bij de kust van Vietnam) en die in Nederland in opkomst is lijkt erg veel op tong, alleen stukken goedkoper. Ook bij vele restaurants zie je Pangafilet al op de kaart staan.

INGREDIENTEN

4 pangafilets 1 el koenjit 1 tl zeezout 1 el arachideolie VOOR DE SAUS 1 klein blikje ananasblokjes 1 el groene peperkorrels 150 ml noilly prat (droge vermout 100 ml sinaasappelsap 100 gram gezouten boter, koud in blokjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-10-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke ovenschotel met veel knoflook, tomaten en olijven. Echt om een zomers gevoel te krijgen als je de winter zat bent. De vis gaat rauw in de ovenschaal, dus ook nog gemakkelijk!

INGREDIENTEN

4 kabeljauwfilets, zout, peper, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 3 vleestomaten, 1 eetlepel tomatenpuree, 2 eetl olijfolie, 2 theelepels tijm, 2 eetlepels kappertjes, 12 zwarte olijven, 2 eetlepels fijngesneden basilicum, 1 eetl balsamicoazijn

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-11-2008
  • Frans
  •  20-30 min.

Een heerlijke romige lasagna

INGREDIENTEN

, boter, 250 gram worteltjes, zout en peper uit de molen, 5 el bloem, 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook uit de pers, 2 el citroensap, partjes citroen en takjes peterselie, driekwart liter visfond met witte wijn, 100 gram verse kruidenroomkaas (Boursin of Paturain), 3 el verse gehakte Italiaanse kruidenmix, 3 el peterselie, fijngehakt, ruim een pond pangafilets, voorgekookte groene lasagnabladen, 50 gram geraspte gruyere

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-08-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een zacht risottogerecht gecombineerd met zachte dille en de mooie pure smaak van asperges. Lekker met een mooie koude Chardonnay

INGREDIENTEN

1 kilo asperges, 2 pangafilets, 400 gram grote garnalen, (verse) dille, olijfolie, een kleine ui, aspergevocht

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-05-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

GEWOON LEKKER!!!!!!Vooral met een lekker glaasje wijn!!

INGREDIENTEN

4 pangafilets, citroensap, , 2 gesnipperde uien, , 200 gr. doorregen spekblokjes, , 500 gr. tomaten, , 5 el gemengde, gehakte tuinkruiden, , (zoals dragon, peterselie, bieslook, dille, kervel), , bekertje zure room, , witte peper, zout, , 2 el paneermeel,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-07-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 Panga filets (of Schol / Tong), 500 gram sperzieboontjes, 250 gram kastanjechampignons, 1 grote ui, 3-4 teentjes verse knoflook, 1 theelepel olijfolie, witte wijn, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-11-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pangafilet met groente en woknoedels

INGREDIENTEN

1 zak italiaan groenten, 1 zakje wok noedels, panga filet, 1 Honigkruiden (mie kruiden), 1 limoen, klien beetje sskinjbri, en klein beetje Olijfolie, en wat viskruiden of vis knor

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-08-2012
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 pangafilets p.p. (diepvries), arachideolie, viskruiden, sesamzaadjes, citroen- of limoensap

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-11-2009
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 pangafilets, 1 bakje Maza Hoemoes rode biet, 1 klein zakje wok groenten, Olijfolie, Peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-09-2012
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk snel klaar en lekker!

INGREDIENTEN

*Pangafilet*beetje bloem*1 courgette*worteltjes*2 plakjes ontbijtspek*viskruiden*truffelolie*parmezaanse kaas(hoeft niet)*peper&zout*knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-11-2004
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Panga filet is een soort Tongfilet die gevangen wordt bij Vietnam. Het is een waanzinnig lekkere vis die in Nederland steeds meer verkocht wordt.
Het is alleen STUKKEN goedkoper als Zeetong.

INGREDIENTEN

4 Panga filets 1 ui gesnipperd 200 gram worteltjes in stukjes gesneden 2 el boter 2 tl dragon 3 eieren ? dl slagroom of koksroom ? dl appelsap of witte wijn 1 takje peterselie peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2003
  • Frans
  •  20-30 min.

Een van de lekerste vissoorten voor ons die er is. De Panga is gevuld met zalm en roomkaas.

INGREDIENTEN

500 g pangafilet, 150 gr verse zalm, , 300 gr prei, , 1 bosuitje, , 4 gedroogde abrikoosjes, , 150 g verse roomkaas, , 1 eetlepel fijngehakte basilicum, , zout, versgemalen peper, , 1? dl droge witte wijn, , 4 eetlepels creme fraiche, , 4 eetlepels geraspte parmezaanse kaas.,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-11-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Pangafilet met Jonnie Boer Za-atar, sesam, tzatziki en gegrilde lof.

INGREDIENTEN

4 pangafilets van ca. 100 gram per stuk,, 2 eetl. Jonnie Boer Za-atar,, 2 eetl. sesamzaad,, 200 gram mini tomaatjes,, 1 komkommer,, 2 eetl. gehakte dille,, 2 tenen knoflook,, 4 stronken witlof,, 4 eetl. Griekse yoghurt,, zeezout,, zonnebloemolie om mee te grillen en te bakken

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2014
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit is een heerlijk recept,dit moet je geproefd hebben.

INGREDIENTEN

4 zalmfilets(niet al te dikke plakken), 4 pangafilets, italiaanse kruiden,zout,kruidenboter., Gebakken aardappeltjes of friet + jonge tuingroenten (Peultjes of Sugar Snaps of Broccolie of Worteltjes., Kan ook met gemengde Salade

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-05-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

12 verschillende warme of koude bladerdeeghapjes met verrassende inhoud, te weten:
1. saucijzenworstebroodje (rundvlees) (warm/koud)
2. appelflap met bite (16+) (warm/koud)
3. picantobroodje (jeugd) (warm/koud)
4. asperges in bladerdeeg (vegetarisch) (warm/koud)
5. kersenflap (beetje zuur) (koud)
6. verborgen duivelsworstjes (pittig en meer) (warm/koud)
7. amandelbroodje traditioneel (ouderwets lekker) (koud)
8. panga en zalmsnip (vis) (warm)
9. aardappelpouche met spek, ei en ui (brunchgerecht) (warm)
10 champignontasjes met tuinkruiden (vegetarisch) (warm)
11 Halve kaasrondjes met zangzaad (vegetarisch) (warm/koud)
12 3 soorten Japanse kip in een jasje (kip) (warm/koud)

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, , * naar smaak, ** optioneel, , Voor de saucijzenworstebroodjes:, 1 kleine braadworst/saucijs, * peper en zout, , Voor de appelflap met bite:, 1 kleine pot boerenjongens, 1 goudrenet of andere stevige zure appel, * suiker, * kaneel, ** vanillesuiker, , Voor de picantobroodjes:, 1 picanto, doorgesneden en gehalveerd, ** curry, ** tomatenketchup, , Voor de asperges in bladerdeeg:, 1 klein blikje/potje asperges, dun, voorgekookt, wit en/of groen, 2 plakken (boeren)ham, ** 2 plakken jonge of jong belegen kaas, 1 hardgekookt ei, kleingesneden, 1 bundeltje peterselie, kleingesneden, , Voor de kersenflappen, 1 klein potje kersen op sap, ontpit, * suiker, ** stukjes (pure) chocolade, , Voor de verborgen duivelsworstjes, 1 blikje knakworstjes of pick-ups. De "gewone" knakworstjes in 3 parten snijden, * mosterd (dijon of löwenmosterd), ** tomatenketchup of curry, 1 klein potje jalapeño pepertjes, ** sambal oelek, pedis, badjak of brandal. Voor de durvers: sambal Gledek., ** Thaise red of green curry-pasta, ** (op eigen risico) wasibi-pasta (zie recept), , Voor de amandelbroodjes traditioneel, 1 klein pakje amandelspijs, 1 ei, * suiker, * kaneel, , Voor de panga en zalmsnip, 1/2 pak pangafilet met zalm en kruidenboter (diepvries, niet ontdooien!), , Voor de aardappelpouche met spek, ei en ui:, 1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes met spekblokjes, 1 ui, gepeld en gesnipperd, 1 hardgekookt ei, 1 el olijfolie, * bieslook, # siliconen bakblik voor tortina`s of muffins, ingevet, , Voor de champignontasjes met tuinkruiden:, 1 blikje champignonragout, 1 klein potje champignons op water, * verse peterselie, * verse bladselderij, * verse bieslook, * peper, zout, maggi, ** verse citroenmelisse of paar druppels citroen, ** maïzena of allesbinder, , Voor de Halve Kaasrondjes (met zangzaad):, 1 pakje smeerkaas, 20+, 40+ of 48+, 1 pakje kaas in plakjes naar keuze. Ook: rookkaas of komijnenkaas, 1 pakje gekookte (boeren)ham, ** tuinkruiden, ** maanzaad, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (1), 1 kipfilet, in plakjes, 1 flesje Yakatorisaus óf, 150 ml Japanse Sojasaus, 100 ml sake (vervangbaar met droge sherry), 100 ml mirin (vervangbaar met zoete sherry) (mirin is een soort kook sake), 2 à 3 el rietsuiker, Bosuitjes, gesnipperd, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (2), 1 kipfilet, in plakjes, 1 Flesje terryaki-saus/marinade, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, Bosuitjes, gesnipperd, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (3), 1 kipfilet, in plakjes, Voor de marinade:, 1 el Worchestersauce, 80 ml tomatensaus (passata), 1 el japanse sojasaus, 2 el saké, 1 el mosterd, 1 tl gemberpoeder, ** limoensap, ** limoenrasp, ** peper en zout, , Extra voor alle hapjes:, * losgeslagen eieren naar behoefte, * water, * per recept ongeveer 3-5 plakjes bladerdeeg uit de diepvries. max. 10 min. voor gebruik ontdooien. De juiste hoeveelheid blkaderdeeg is afhankelijk van het aantal verschillende hapjes en de hoeveelheden ingredienten per soort. Zorg dus dat je een voorraadje in de diepvries hebt liggen. Zeker bij grotere hoeveelheden is het ook te overwegen om bladerdeeg uit de koeling te gebruiken. Rol deze voor gebruik uit tot ongeveer de helft van de dikte. Niet alleen heb je dan meer deeg (voor meer hapjes), het wordt ook iets krokanter. Zorg er wel voor dat het bladerdeeg niet scheurt!

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-05-2011
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Simpele risotto met champignons en sjalotjes. Serveren met pangafilet of een andere stevige vis naar keuze.

INGREDIENTEN

- 400 gram risottorijst, - 5 Sjalotjes, - 150 gram champignons, - 6/8 teentjes knoflook, - +/- 150 ml droge witte wijn, - 50 gram peterselie of bieslook, - 1,2 liter kippenbouillon, - peper en zout, - 50 gram boter, - 30/40 gr Parmezaanse kaas, - 4 pangafilets

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-05-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kan niet simpeler

INGREDIENTEN

- tilapiafilet of pangafilet, - kruidenmix voor gyros van silvo

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2005
  •  
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies