Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

84 pangafilet recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Pangafilet met een kerrieroomsaus

INGREDIENTEN

4 Pangafilet, 1 flesje koksroom, kerriepoeder, uien, prei, (cashew of walnoten)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-04-2008
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

400 g pangafilets, zout en versgemalen peper, 1 eetl. bloem, 1 eetl boter of margarine, 1 ui, fijngesnipperd, 1 eetl. hete kerriepoeder, 3 tomaten, in kleine blokjes, 150 ml kokosmelk, 300 g witte rijst, evt. koriander voor garnering,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-01-2012
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

, 4 diepvries panga visfilets, 400 gram gele rijst, 4 bosuitjes, 500 gram sperziebonen, 250 gram champignons, 6 eetlepels bloem, zout en peper, 6 eetlepels olie, 2 eetlepels ketjap, 2 eetlepels citroensap,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-09-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijke Pangafilet met zalmsnippers en saus

INGREDIENTEN

4 stuks Pangafilets, Zout, Peper, Klein bosje peterselie, , Benodigdheden voor de saus:, Bosje Lente-uitjes, 200 gram Gerookte zalm, 150 cc Witte wijn, 125 cc Creme fraiche, Peper, Boter

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-03-2010
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker gezond visgerecht. Altijd succes als je eters hebt

INGREDIENTEN

4 pangafilets, 2 citroenen, 2 courgettes, 2 aubergines, blik tomatenblokjes, 1 rode ui, 1 tl honing, basilicum/ansjovisjes/pijnboompitten/olijfolie/munt/peterselie of potje pesto, zonnebloem- en/of pompoenpitten, peper en zout, volkoren pasta

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-02-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

150 gram zalmfilet, 1 eierdooier, 1-2 eetlepels room, 4 preibladeren, 1 grote of 2 kleine pangafilets, zout, peper., Voor de saus:, 150 ml. groentefond of groentebouillon, 1/2 - 1 eetlepel (grove) mosterd, 2 eetlepels crème fraîche., 1 eetlepel maizena.

  •  …
  •  
  • Geplaatst op22-12-2010
  •  
  •  

Lekkere lichte vis in een heerlijke romige saus

INGREDIENTEN

Pangafilet (Kabeljauw, Tilapi mag ook), pakje roomkaas (ca 200 gr), 250 gram champignons, 2 middelgtrote uien, 1 blik gepelde tomaten, 2 of 3 tenen knoflook, 1 dl room, Pasta naar keuze, olijfolie, zout, peper, oregano

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-11-2005
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 grote ui in stukjes onderin de ovenschotel, - 450 Gr. Pangafilet of ander witvisvlees, - peper en zout, - 1 gesneden paprika, - 1 bosuitje, - 1 tomaat of 2, - Italiaanse kruiden, - 125 gr Crème fraiche, - geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-01-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke vis ovenschotel, snel en makkelijk te bereiden!

INGREDIENTEN

4 panga filets, 2 pakjes tomato frito, 1 maxi mozarrella bol, 1 zakje geraspte kaas (200gr), 1 rode ui, 200 gr. champignons, basilicum, 1 teentje knoflook, 700 gr. aardappelschijfjes, 1 bakje rode curry pasta(conimex), 1 beetje ketjap marinade

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-09-2012
  • Vis Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

400 gr pangafilet; 1 eetl citroensap; peper; 2 eetl pijnboompitten; 2 - 3 eetl groene pesto;1/4 l creme fraiche; 4 eetl gesnipperde basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2008
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker en makkelijk te bereiden hoofdgerecht Menusuggestie: serveer als voorgerecht de traditionele meloen met Parmaham.

INGREDIENTEN

250 gram penne rigate, 500 gram pangafilet, 1/8 liter visbouillon, 1/8 liter witte wijn, 200 gram geraspte Pardano, 1 prei, 2 teentjes knoflook, geperst, 2 venkelknolletjes, 5 romatomaten, boter, 2 dl slankroom, peper en zout uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-08-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke pittige maaltijd

INGREDIENTEN

500 gram pangafilet, 2 rode uien, 1 prei, 300 gram sperzieboontjes, 400 ml kokosmelk, 6 á 7 theelepels Thai Green Curry, Snufje peper en zout, Ongeveer 300 gram zilvervliesrijst of pandan rijst,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-05-2013
  • Thais
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Doordat ik vaak eten bereid met dat wat ik toevallig in huis heb, is dit visgerecht met oosterse tint ontstaan

INGREDIENTEN

- 500 gram Pangafilet, - 250 gr (roze) garnaaltjes, - 1 groene en 1 gele paprika, - +/-10 sjalotjes, - 2 theelepels gedroogde koriander, - 4 seizoenenpeper, - zout, - 1 teenje knoflook, - Teryakisaus (kikkiman), - (Zonnebloem)olie, , Aluminiumfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-12-2011
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gezond, lekker, snel, goedkoop!

INGREDIENTEN

2 pangafilets, 1 citroen, peper en zout, olijfolie, evt. wat verse peterselie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-02-2005
  •  
  •  10-20 min.

Pangafilet met tomatensaus uit de oven

INGREDIENTEN

600gr pangafilet (diepvries), 2 uien, 8 tomaten, 1 teen knoflook, 1 blokje visbouillon, 2 el witte wijn, 1 pak zilvervliesrijst, 25 gr pijnboompitten, 2 el gehakte basilicum, 2 el olijfolie, boter, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-05-2014
  • Europees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

600 g pangafilet, vers of, diepvries, ontdooid, 4 eetl. olijfolie, 1 theel. chilipoeder, 1 citroen, geperst, versgemalen peper, voor de uienmarmelade:, 3 rode uien, gesnipperd, 1 eetl. bruine basterdsuiker of honing, 1 stevige appel, geschild,in kleine blokjes, mespunt kaneelpoeder, 1/2 eetl. gehakte verse rozemarijn of 1/2 theel. gedroogd, 1/2 theel. zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-08-2011
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

1/2 citroen, 500 g pangafilet, 3 el arachideolie, 1 rode en 1 gele paprika, in lange repen, peper, zout, 3 el tarwebloem, 1 dl tuinkruidenbouillon, 1 1/2 el sojasaus,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-10-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pangafilet gaat het helemaal doen in Nederland. Er zijn al vele restaurants die deze vis op hun menukaart hebben staan. Pangafilet lijkt erg veel op Tong maar is stukken goedkoper.

INGREDIENTEN

4 Pangafilets 5 el olijfolie 4 teentjes knoflook uitgeperst 1 1/2 el. witte wijnazijn 1 ? el appelsap 4 el paneermeel zout en peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

SUPER SUPER SUPER SIMPEL en vrij goedkoop. Pangafilet is een beetje te vergelijken met Zeetong

INGREDIENTEN

4 Pangafilets 50 gram boter 1 preitje fijngesneden 2 ? dl droge witte wijn zout en peper 200 gram ontpitte witte druiven ? dl slagroom opgeslagen.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-05-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

1 ui, in partjes, 1 teentje knoflook, gepeld, 1 courgette, in plakjes, 2 winterwortels, in plakjes, 1 rode en 1 gele paprika, in repen, 1 pak bimi à 230 g, 3 el olijfolie traditioneel (C1000), peper, zout, 400 g pangafilet (diepvries), ontdooid, 2 el tarwebloem,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-11-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

600 g pangafilet, vers of diepvries, ontdooid, 4 eetl. olijfolie, 1 theel. chilipoeder, 1 citroen, geperst, versgemalen peper, 3 rode uien, gesnipperd, 1 eetl. bruine basterdsuiker of honing, 1 stevige appel, geschild,in kleine blokjes, mespunt kaneelpoeder, 1/2 eetl. gehakte verse rozemarijn of 1/2 theel. gedroogd, 1/2 theel. zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-04-2012
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

600g pangafilet, 4 eet. olijfolie, 1 theel.chilipoeder, 1 citroen,geperst, peper., Voor de uienmarmelade:, 3 rode uien, gesnipperd, 1 eet. bruine basterdsuiker of honing, 1 stevige appel,geschild,in kleine blokjes, mespunt kaneelpoeder, 1/2 eetl. gehakte verse rozemarijn, 1/2 eetl.zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-03-2012
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijk, gezond en smakelijk gerecht.

INGREDIENTEN

2 ons pangafilet, in stukjes gesneden en bestrooid met viskruiden, b&b becel, 1/4 rode paprika, klein gesneden, 1 prei, in reepjes gesneden, halve rode ui in ringen gesneden, 1 kleine winterwortel in dunne plakjes gesneden, 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd, zeezout en peper uit de molen, 1 eetl. gembersaus of 1 theel. gemberpoeder, 1 kop visbouillon, 5 steeltjes koriander, waarvan alleen de blaadjes, fijngehakt, zoete basilicum, ca 6 blaadjes, fijngehakt of 1 theel. gedroogde, 2 partjes limoen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2011
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

GEWOON LEKKER!!!!!!Vooral met een lekker glaasje wijn!!

INGREDIENTEN

4 pangafilets, citroensap, , 2 gesnipperde uien, , 200 gr. doorregen spekblokjes, , 500 gr. tomaten, , 5 el gemengde, gehakte tuinkruiden, , (zoals dragon, peterselie, bieslook, dille, kervel), , bekertje zure room, , witte peper, zout, , 2 el paneermeel,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-07-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Deze Pangafilet (vis die gevangen wordt bij de kust van Vietnam) en die in Nederland in opkomst is lijkt erg veel op tong, alleen stukken goedkoper. Ook bij vele restaurants zie je Pangafilet al op de kaart staan.

INGREDIENTEN

4 pangafilets 1 el koenjit 1 tl zeezout 1 el arachideolie VOOR DE SAUS 1 klein blikje ananasblokjes 1 el groene peperkorrels 150 ml noilly prat (droge vermout 100 ml sinaasappelsap 100 gram gezouten boter, koud in blokjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-10-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijke romige lasagna

INGREDIENTEN

, boter, 250 gram worteltjes, zout en peper uit de molen, 5 el bloem, 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook uit de pers, 2 el citroensap, partjes citroen en takjes peterselie, driekwart liter visfond met witte wijn, 100 gram verse kruidenroomkaas (Boursin of Paturain), 3 el verse gehakte Italiaanse kruidenmix, 3 el peterselie, fijngehakt, ruim een pond pangafilets, voorgekookte groene lasagnabladen, 50 gram geraspte gruyere

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-08-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een zacht risottogerecht gecombineerd met zachte dille en de mooie pure smaak van asperges. Lekker met een mooie koude Chardonnay

INGREDIENTEN

1 kilo asperges, 2 pangafilets, 400 gram grote garnalen, (verse) dille, olijfolie, een kleine ui, aspergevocht

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-05-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk gerecht uit de tajine. Kan ook klaargemaakt worden in een ander pan waar je in kan stoven.

INGREDIENTEN

Voor de marinade van de Pangafilets:, , 125 ml Zonnebloemolie, 2 eetlepels fijngesneden bladpeterselie, 1 eetlepel fijngesneden koriander, 3 teentjes fijngeperste knoflook, 2 eetlepels paprikapoeder, 1 eetlepel kurkuma, snufje cayennepeper, 4 - 6 pangafilets, in stukken, , Voor de groentenstoof:, , 1 winterpeen, in plakjes, 1 courgette, in plakjes, 1 ingelegde citroen, kleine schijfjes, 1 ui, in ringen, 1 zoete paprika, in ringen, 100 ml droge witte wijn, zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-10-2016
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

4 Panga filets (of Schol / Tong), 500 gram sperzieboontjes, 250 gram kastanjechampignons, 1 grote ui, 3-4 teentjes verse knoflook, 1 theelepel olijfolie, witte wijn, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-11-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pangafilet met groente en woknoedels

INGREDIENTEN

1 zak italiaan groenten, 1 zakje wok noedels, panga filet, 1 Honigkruiden (mie kruiden), 1 limoen, klien beetje sskinjbri, en klein beetje Olijfolie, en wat viskruiden of vis knor

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-08-2012
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Vis ontdooien, marineren of grillen? Zo doe je dat! Makkelijk met een handig foto stappenplan. Lees meer »

INGREDIENTEN

4 Queens Pangafilets naturel, ½ prei, 1 rode paprika, 1 broccoli, 100 gram sugar snaps, 450-500 gram Krielaardappeltjes, 250 ml magere yoghurt, 1 knoflookteen, 1 handvol verse dille, kwart van een citroen, beetje zout en peper naar smaak

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-11-2015
  • Europees
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 pangafilets p.p. (diepvries), arachideolie, viskruiden, sesamzaadjes, citroen- of limoensap

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-11-2009
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Voeg 4 el kokosmelk toe om het gerecht romiger te maken.

INGREDIENTEN

4 Pangasiusfilets (600g), 150g Go-Tan Boemboe Sajoer Bloemkool, Optie: Go-Tan Kokosmelk, 150g Taugé, 200g Wortel, 200g Sperziebonen, 250g Go-Tan Miehoen, scheutje Go-Tan Sesamolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-11-2015
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Vis ontdooien, marineren of grillen? Zo doe je dat! Makkelijk met een handig foto stappenplan. Lees meer »

INGREDIENTEN

4 Queens Pangafilets naturel, ½ prei, 1 rode paprika, 1 broccoli, 100 gram sugar snaps, 450-500 gram Krielaardappeltjes, 250 ml magere yoghurt, 1 knoflookteen, 1 handvol verse dille, kwart van een citroen, beetje zout en peper naar smaak,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-12-2015
  • Europees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijk snel klaar en lekker!

INGREDIENTEN

*Pangafilet*beetje bloem*1 courgette*worteltjes*2 plakjes ontbijtspek*viskruiden*truffelolie*parmezaanse kaas(hoeft niet)*peper&zout*knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-11-2004
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 pangafilets, 1 bakje Maza Hoemoes rode biet, 1 klein zakje wok groenten, Olijfolie, Peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-09-2012
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Heerlijk gerecht met malse vis.

INGREDIENTEN

4 Pangasiusfilets (600g), 150g Go-Tan Boemboe Sajoer Bloemkool, Optie: Go-Tan Kokosmelk, 150g Taugé, 200g Wortel, 200g Sperziebonen, 250g Go-Tan Miehoen, scheutje Go-Tan Sesamolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-08-2015
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Panga filet is een soort Tongfilet die gevangen wordt bij Vietnam. Het is een waanzinnig lekkere vis die in Nederland steeds meer verkocht wordt. Het is alleen STUKKEN goedkoper als Zeetong.

INGREDIENTEN

4 Panga filets 1 ui gesnipperd 200 gram worteltjes in stukjes gesneden 2 el boter 2 tl dragon 3 eieren ? dl slagroom of koksroom ? dl appelsap of witte wijn 1 takje peterselie peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2003
  • Frans
  •  20-30 min.

Een van de lekerste vissoorten voor ons die er is. De Panga is gevuld met zalm en roomkaas.

INGREDIENTEN

500 g pangafilet, 150 gr verse zalm, , 300 gr prei, , 1 bosuitje, , 4 gedroogde abrikoosjes, , 150 g verse roomkaas, , 1 eetlepel fijngehakte basilicum, , zout, versgemalen peper, , 1? dl droge witte wijn, , 4 eetlepels creme fraiche, , 4 eetlepels geraspte parmezaanse kaas.,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-11-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Pangafilet met Jonnie Boer Za-atar, sesam, tzatziki en gegrilde lof.

INGREDIENTEN

4 pangafilets van ca. 100 gram per stuk,, 2 eetl. Jonnie Boer Za-atar,, 2 eetl. sesamzaad,, 200 gram mini tomaatjes,, 1 komkommer,, 2 eetl. gehakte dille,, 2 tenen knoflook,, 4 stronken witlof,, 4 eetl. Griekse yoghurt,, zeezout,, zonnebloemolie om mee te grillen en te bakken

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2014
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top