8 orloffgebraad recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Een schoon carregebraadje (varkensgebraad)van 1 kilo met kaassaus.

INGREDIENTEN

1 carre gebraad (varkenvlees) met 7 sneetjes hesp (ham) ... 7 sneetjes kaas. Kaas is naar eigen smaak bv. Emmentaler is voor een zachte smaak en grieyere is voor een pittige smaak. Bakboter, 1/2 liter halfvolle melk, 4 eetlepels bloem, peper, nootmuskaat 200 gr. gemalen kaas bv. Emmentaler of grieyere.,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op24-03-2002
  • Belgisch
  •  > 120 min.

Varkens- of kalfsgebraad op feestelijke wijze, ouderwets en rijk maar superlekker, toch op deze manier.

INGREDIENTEN

Varkens- of kalfsgebraad (2 kilo voor 10 personen), hesp, hollandse kaas, gruyere, champignons, kalfsfond, boter, pezomus, ajuin, wortel, sjalotten. Verder room en porto en wat bloem voor de saus.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-01-2001
  • Belgisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 varkensgebraad 600 gr, 8 schijven gekookte ham, 8 schijven kaas (Emmenthal of jonge Gouda), Alpro Bakken en Braden, 1 bakje champignons, Alpro room, wat citroensap, wat extra kaas, gehakte peterselie, wat water

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-05-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 varkensgebraad 600 gr;, 8 schijven gekookte ham;, 8 schijven kaas (Emmenthal of jonge Gouda);, Alpro Bakken en Braden;, 1 bakje champignons;, Alpro room;, wat citroensap;, wat extra kaas;, gehakte peterselie;, wat water.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-07-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Feestelijk varkensgebraad

INGREDIENTEN

1 ? kg varkensgebraad ? 8 sneetjes kaas (Emmental, Maredsous, half belegen kaas) ? 100 gr. gemalen kaas ? 8 sneetjes schouderhesp ? 1 blik fijne erwtjes van 800 gr. ? 500 gr. champignons ? 150 ml room - peterselie ? waterkers ? witte wijn - boter ? bloem ? melk ? pezo - {aardappelen, knolselder en 1 ei}.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-12-1999
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Hmm orloffgebraad,dit kan best eens met kalkoen in plaats van met kalfs of varkenvlees.

INGREDIENTEN

800 gr kalkoengebraad 16 plakjes jonge gouda kaas 16 plakjes gekookte ham 2 dl room 100gr boter p&z

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2007
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.



Een recept van Piet Huyzentruyt uit het kookprogramma "Lekker Thuis".

INGREDIENTEN

1 varkensgebraad van 600 gr * 8 schijven gekookte ham * 8 schijven Emmenthal * boter * 1 bakje champignons * 1 dl room * wat citroensap * wat extra geraspte kaas * gehakte peterselie * wat water * peper en zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-10-2001
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Een feestelijk zondagsmenu.

INGREDIENTEN

1 kg orloffgebraad(hier zo te koop,kan eventueel zelfgemaakt dan 1 snede kaas,1snede vlees tussen de sneden gebraad), 1 eetlepel bter, , , voor de gratin:, 6 stronken witloof, 12 aardappelen, 2,5 dl lichte room, melk, 1 eetlepel boter, nootmuskaat, p&z

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-01-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Zondag 5 april van 12:00-16:00 uur in Amersfoort.

van 58
Alleen vandaag 45
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

In aanloop naar Pasen vind je de leukste recepten voor op de brunchtafel op Smulweb. Hou de blog in de gaten voor leuke DIY`s en tafel tips. … Lees verder »

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies