8 orloffgebraad recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Een schoon carregebraadje (varkensgebraad)van 1 kilo met kaassaus.

INGREDIENTEN

1 carre gebraad (varkenvlees) met 7 sneetjes hesp (ham) ... 7 sneetjes kaas. Kaas is naar eigen smaak bv. Emmentaler is voor een zachte smaak en grieyere is voor een pittige smaak. Bakboter, 1/2 liter halfvolle melk, 4 eetlepels bloem, peper, nootmuskaat 200 gr. gemalen kaas bv. Emmentaler of grieyere.,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op24-03-2002
  • Belgisch
  •  > 120 min.

Varkens- of kalfsgebraad op feestelijke wijze, ouderwets en rijk maar superlekker, toch op deze manier.

INGREDIENTEN

Varkens- of kalfsgebraad (2 kilo voor 10 personen), hesp, hollandse kaas, gruyere, champignons, kalfsfond, boter, pezomus, ajuin, wortel, sjalotten. Verder room en porto en wat bloem voor de saus.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-01-2001
  • Belgisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 varkensgebraad 600 gr, 8 schijven gekookte ham, 8 schijven kaas (Emmenthal of jonge Gouda), Alpro Bakken en Braden, 1 bakje champignons, Alpro room, wat citroensap, wat extra kaas, gehakte peterselie, wat water

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-05-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 varkensgebraad 600 gr;, 8 schijven gekookte ham;, 8 schijven kaas (Emmenthal of jonge Gouda);, Alpro Bakken en Braden;, 1 bakje champignons;, Alpro room;, wat citroensap;, wat extra kaas;, gehakte peterselie;, wat water.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-07-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Feestelijk varkensgebraad

INGREDIENTEN

1 ? kg varkensgebraad ? 8 sneetjes kaas (Emmental, Maredsous, half belegen kaas) ? 100 gr. gemalen kaas ? 8 sneetjes schouderhesp ? 1 blik fijne erwtjes van 800 gr. ? 500 gr. champignons ? 150 ml room - peterselie ? waterkers ? witte wijn - boter ? bloem ? melk ? pezo - {aardappelen, knolselder en 1 ei}.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-12-1999
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Hmm orloffgebraad,dit kan best eens met kalkoen in plaats van met kalfs of varkenvlees.

INGREDIENTEN

800 gr kalkoengebraad 16 plakjes jonge gouda kaas 16 plakjes gekookte ham 2 dl room 100gr boter p&z

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2007
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een recept van Piet Huyzentruyt uit het kookprogramma "Lekker Thuis".

INGREDIENTEN

1 varkensgebraad van 600 gr * 8 schijven gekookte ham * 8 schijven Emmenthal * boter * 1 bakje champignons * 1 dl room * wat citroensap * wat extra geraspte kaas * gehakte peterselie * wat water * peper en zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-10-2001
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Een feestelijk zondagsmenu.

INGREDIENTEN

1 kg orloffgebraad(hier zo te koop,kan eventueel zelfgemaakt dan 1 snede kaas,1snede vlees tussen de sneden gebraad), 1 eetlepel bter, , , voor de gratin:, 6 stronken witloof, 12 aardappelen, 2,5 dl lichte room, melk, 1 eetlepel boter, nootmuskaat, p&z

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-01-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies