547 massala recepten

Traditioneel pittig gerecht, makkelijk te maken en mooi om te serveren.

INGREDIENTEN

500 gram kipfilet citroensap 2 flinke uien 400 gram sperziebonen, (of kousenband) 6 tenen knoflook 4 middelgrote vastkokende aardappels 2 el olie 1 tl gedroogde chilivlokken (of 1 Madame Janetpeper) 2 el massala kerrie 1 klein blikje tomatenpuree 4 kleine maggiblokjes allesbinder 1/2 liter warm water 4 eieren peper en zout uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-07-2005
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Top 100

Het zoveelste roti-recept op het smulweb, maar deze is zo lekker!

INGREDIENTEN

Voor de roti: 500 gr. zelfrijzend bakmeel, 300 ml. water, 150 gr. gele spliterwten, 1 eetl. gemalen komijnzaad, 2 tn. uitgeknepen knoflook, 100 ml. olie, zout en peper., voor de rotimix: 350 ml (= ong. 2 kopjes) water, 2 tn. uitgeknepen knoflook (te vervangen door een theel. uienpoeder), een fijngesneden kleine ui, een half rood pepertje of 1 gedroogd pepertje, 2 eetl. olie, 2 eetl. kerrie (dit luistert nauw, het moet speciale Surinaamse zijn, ik gebruik 'Nandan Massala'), 1 theel. vetsin, 2 bouillonblokjes, 1 klein blikje tomatenpuree, 6 middelgrote geschilde aardappelen, 1 dubbele kipfilet in blokjes, 3 hardgekookte eieren, 250 gr. kousenband of dunne spercieboontjes in kleine stukjes gesneden of geknipt.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-03-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

In plaats van die bewerkelijke pannenkoeken zelf te maken, kan je kant-en-klare roti bij de toko kopen. Of gebruik wraps. Dat scheelt veel tijd, wat je kan gebruiken voor aandacht over het hele menu, je familie (en cadeautjes?).
Halveer ze, want Surinaamse gerechten zijn niet bepaald lichte kost. Deze masala kip staat bij ons regelmatig op het menu.

INGREDIENTEN

Plantaardige olie om in te bakken, 1 fijngesnipperde ui, 3 fijngesneden knoflooktenen, een paar verkruimelde, gedroogde chilipepers of pul biber (naar smaak, flink pittig is wel de bedoeling), 4 el massalapoeder, 1 tl komijnpoeder, 1 tl korianderpoeder, 1 klein blikje tomatenpuree, sap van ½ limoen, 1 blokje kippenbouillon, zwarte peper en zout uit de molen, 250 g gekookte aardappels, geschild en in blokjes, 150 g beetgaar gekookte haricot verts of sperziebonen, 400 g kipfilet, in blokjes, optioneel: medium tot hardgekookte eieren in parten, Roti of wraps,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-11-2008
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Echt een toppertje al zeg ik het zelf :-). Gebruik wel de Massala (toko) i.p.v. gewone kerriepoeder want deze geeft veel meer smaak aan het geheel en maakt het echt Surinaams!



Ik zie dat mijn recept als snelste stijger binnen Smulweb staat en daar ben ik uiteraard erg trots op! :-)

INGREDIENTEN

Voor het Kipmengsel:,, * 750 gr. Kipfilet,, * 1 (rode) Ui,, * 2 teentjes Knoflook,, * 5 eetlepels Ketjap Manis,, * 2 eetlepels Sojasaus,, * 1 eetlepel zoete Chilisaus,, * 1 eetlepel Olijfolie,, * 1 theelepel Knoflookpoeder,, * 1 theelepel Paprikapoeder,, * 1 theelepel Massala,, * Peper en Zout,, Voor de Saus:,, * 100 gr. Bakboter,, * 100 gr. Bloem,, * 6 ruime theelepels Kerriepoeder (gebruik Massala!),, * +/- 1 liter Water,, * 2 Runderbouillon blokjes,, Extra:,, * 1 Rode Puntpaprika in stukjes,, * 1 bakje Kastanje Champignons (250 gr.) in stukjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-08-2011
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Dit is echt heel lekker!!! Ik hou heel erg van Indiaas eten alleen heb ik niet zoveel Indiase recepten op SmulWeb staan. Maar hier komt er een! Ik heb het recept van Conimex aangepast want volgens Conimex moet er water door de saus en dan wordt het te waterig, de saus is bij ons altijd te dun dus ik heb er maizena bij gedaan en ik heb sperziebonen en bloemkool aan het recept toegevoegd. Zo maak ik het altijd met mijn moeder!!!

INGREDIENTEN

2 bakjes Tikka Massala Kruidenpasta (Conimex)-, 250 g sperziebonen-, 250 g bloemkool-, 1 uitje-, 150 ml yoghurt-, 3 dl melk-, 1 schaaltje kipfiletblokjes-, 2 theelepels maizena-, 2 eetlepels roerbakolie-, 1 eetlepel water-, 400 g Basmati rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-04-2006
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker met roti of naanbrood en kouseband

INGREDIENTEN

6 ons lamsschouder, zout, 4 t knoflook, 1 flinke ui 3 rode pepers in dunne reepjes, 4 el massala, olie om te braden, 6 aardappelen, 2 laurierblaadjes, 1 kippenbouillonblokje

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-01-2001
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Surinaamse kerrie kip

INGREDIENTEN

Kip of kipfilet. ui, knoflook, zout, peper, massala, tomaat, sambal, aardappels, water

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-05-2001
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijke kruidige aardappelen

INGREDIENTEN

4 GROTE kookvaste aardappels, surinaamse massala van Channs(toko), 3 tenen knoflook, 1 ui, zout peper, maggiblokje, aji-no-moto, kentjoer, laos

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-04-2009
  • Surinaams
  •  10-20 min.

Gepureerde aardappelen en aubergines met massala

INGREDIENTEN

2 aubergines, 500 gr. aardappelpuree, 2 eetl. massala, 1 Ui, 1 teentje knoflook, 1 bouillon blokje, 2 eetl. olie, 1/2 ltr water,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-05-2001
  • Surinaams
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Smaakvol, sappig, mals en om je vingers bij op te eten!!!!

INGREDIENTEN

20 kippevleugels, 1 ui, 4 tenen knoflook, zout, peper, aji-no-moto- (OF een maggiblokje), laos, kentjoer, CHanns massala (toko) kerrie, , olie,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-05-2009
  •  …
  •  0-10 min.

Hindoestaanse kip voor bij de rotie.

INGREDIENTEN

1 kip of 4 enkele kipfilets - zout - 4 teentjes knoflook - 1 flinke ui - 1/2 verse peper - 4 eetlepels massala - olie - 6 aardappelen - 4 eieren.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-04-2001
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

LEKKER BIJ ROTI

INGREDIENTEN

Een hele kip, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 300 g kouseband, bouillonblokje, 2 hardgekookte eieren, eetlepel massala, olie.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-06-2003
  • Surinaams
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

500 gr kipfilet, boter, 60 gr roomboter, 1 tl garam massala, 1 tl paprikapoeder, 1 tl gemalen korianderzaad, 1/2 el fijngehakte gember, 1/4 chilipoeder, 1/2 kaneelpijpje, 3 gekneusde kardemompeulen, 175 gr tomatenpuree, 1/2 el suiker, 2 el yoghurt, 60 ml slagroom, 1/2 el citroensap, koriander

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-01-2011
  • Aziatisch
  •  20-30 min.

Smaakvolle pittige massala kip. Lekker met groente en rijs of voor bij de roti.

INGREDIENTEN

-4 kippenbouten;, -1 grote ui;, -2 teentjes knoflook;, -1 tomaat;, -2 aardappels, -2 eetl. massala kerrie;, -1 theel. gemalen komijn;, -1 maggi blokje;, -40 ml. olie;, -1/2 eetl. zoete ketjap + 1/2 eetl. zoute ketjap;, -1 kopje water;, -zout en peper.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-01-2013
  •  …
  •  30-60 min.

Gemaakt op surinaamskookles
11-11-2002

INGREDIENTEN

1 hele of 4 kippebouten,1 grote ui,3 teentjes knoflook,stukje peper,4 eetlepels massala,1 1/2 dl water,olie,3 magieblokjes,3 laurierblad, zwarte peper,adjienamoto 1 theelepel en zout naar smaak(kruiden en specerijen verkrijgbaar bij de toko)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2002
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dit is een heerlijk recept, lekker bij Roti of bij pasta of rijst. Het vereenvoudigd recept voor Roti pannenkoeken is van mij omdat het mij nog nooit gelukt is goede Roti "pannenkoeken" te maken, na verschillende pogingen (de Roti vellen leken meer op harde zeekaken!!) heb ik het opgegeven en gewoon pannenkoeken gebakken met Massala kerrie door het beslag! (dat lijkt natuurlijk niet op de rotivellen maar het is toch lekker.) Maar je hoeft geen Roti pannenkoeken te maken, het is ook lekker bij pasta of rijst maar laat dan de aardappelen weg en gebruik bouillon in plaats van aardappelwater. Mocht je het met roti vellen willen maken je kunt ook lekkere kant en klare roti vellen kopen.

INGREDIENTEN

  • 1 kip (of stukken - ongeveer 1 kilo).,
  • 4 teentjes knoflook (meer of minder naar smaak) uitgeperst of in dunne reepjes gesneden. (ik snij ze tegenwoordig in dunne plakjes),
  • 1 flinke ui, gesnipperd.,
  • ½-1 verse rode peper.(naar smaak met of zonder de zaadjes),
  • 4 el massala kerrie.,
  • 2 tl versgemalen peper.,
  • 4 el olie,
  • ± 6 aardappelen (550 gram geschild) in blokjes gesneden).,
  • 1 laurierblaadje.,
  • 1 el ketjap manis.,
  • 1 el tomatenketchup,
  • Zout naar smaak,
  • 1 pond Kousenband in stukjes gesneden., (indien niet verkrijgbaar neem sperziebonen),
  • 1 pak pannenkoekenmix. (of kant en klare roti vellen)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-12-2004
  • Surinaams
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 pak Indiase Basmati rijst, 1 pak Tikka Massala mix, 400 gr kipfilet, in reepjes gesneden, 1 kleine rode paprika, 1,5 dl magere yoghurt, 1 appel, 2 el olie, 1 blikje ananas (4 ringen)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-02-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pittige variant op indiaase kerrie kip

INGREDIENTEN

Olie en boter, uien, kip, bouillonblokje, zout, peper, knoflook, tomatenpuree, massala kerrie, zoute ketjap, tomaat, madame sjeanette peper, water

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-01-2002
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pittige variant op indiaase kerrie kip

INGREDIENTEN

Olie en boter, uien, kip, bouillonblokje, zout, peper, knoflook, tomatenpuree, massala kerrie, zoute ketjap, tomaat, madame sjeanette peper, water

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-01-2002
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 pak Conimex Mix Tikka Massala a 56 gram, 400 g kabeljauwfilet, in stukjes, 2 el zonnebloemolie, 400 g Hollandse roerbakmix, 1 1/2 dl zure room, 2 el fijngehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-10-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 pak Conimex Mix Tikka Massala a 56 gram -, 400 gram kabeljauwfilet, in stukjes -, 2 eetlepels zonnebloemolie -, 400 gram Hollandse roerbakmix -, 1 1/2 dl zure room -, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2003
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 pak Conimex Mix Tikka Massala a 56 gram -, 400 gram kabeljauwfilet, in stukjes -, 2 eetlepels zonnebloemolie -, 400 gram Hollandse roerbakmix -, 1 1/2 dl zure room -, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-04-2003
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Surinaams gerecht met kip en kousenband.

INGREDIENTEN

1 kilo drumsticks, 3 teentjes knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 1 grote ui, 1 gele peper, 1 1/2 eetlepel massala kerrie, 1/2 theelepel komijn, 1/2 theelepel laos, Verse peterselie of een eetlepel gedroogde, peterselie, Mespuntje Vetsin, Zout, 300 gram kousenband,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-12-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Tikka Massalabron:www.c1000.nl

INGREDIENTEN

1 pak Conimex Mix Tikka Massala a 56 gram, 400 g kabeljauwfilet, in stukjes, 2 el zonnebloemolie (C1000 Selectie), 400 g Hollandse roerbakmix (C1000 Vers), 1 1/2 dl zure room, 2 el fijngehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2003
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Voor de Roti (8 stuks):, 500 gram zelfrijzend bakmeel - 1/4 rode peper - 1 teentje knoflook - zout - 6 el bloem - 3 el zonnebloemolie, --------------------------------------------, Voor de Massala Kip:, 8 kippenboutjes (of kleine drumsticks) - 1 gesnipperde ui - 4 el massala - 7 el olie - 450 geschilde en in vieren gesneden aardappelen - 250 gram kousenband (of dunne sperzieboontjes; Haricots verts) in stukjes van ca. 5 cm - 2 laurierblaadjes, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op02-05-2005
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1500 gram kippenvleugels, 2 uien, 2 bouillonblokjes, 2 takjes selderie, 2 tomaten, 1 thl. suiker, 4 eetl. massala, peper en zout, olie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-08-2010
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Indiaas kruidenmengsel

INGREDIENTEN

2 tl. koriander, 1 tl. komijn, 1 pijpje kaneel, 1 tl. cardamon, 1 tl. gemberpoeder, 1 tl. chilipeper, 1 bl. laurier, 2 tl. zwarte peper, 1 tl. mosterdzaad, 2 tl. kurkuma (geelwortel), 2 tl. fenegriek, 1 tl. zout, 1 bl. foelie, 4 kruidnagels (naar smaak!), 1 tl. knoflookpoeder

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-06-1999
  • Indiaas
  •  0-10 min.

Kruidenmengsel uit de indiase keuken dat per streek en gerecht verschilt. Kerrie is hiervan afgeleid. Met kurkuma of saffraan wordt het een gele kerrie, met gedroogde pepertjes wordt het een hete kerrie.

INGREDIENTEN

2 eetlepels komijnzaadjes, 1 eetlepel zwarte peperkorrels, 2 theelepels kruidnagelpoeder, 2 eetlepels korianderzaadjes, 2 theelepels karwijzaadjes, 1 1/2 theelepel kardemomzaadjes, 1 kaneelstokje, 1/2 fijngeraspte nootmuskaatbol

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-11-2002
  • Indiaas
  •  0-10 min.


INGREDIENTEN

* 2 dubbele kippenborsten, * 1 ui, * 1 teentje knoflook, * 2 el massala(hindoestaanse kerrie), * 3 el olie, * zout en zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2004
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Dit gerecht is aangepast van de originele Surinaamse massala aardappels. heel geschikt voor vegetariers!!! lekker goedkoop ook, maar super voedzaam. als je niets in huis denkt te hebben, dan kun je dit meestal wel maken!!!

INGREDIENTEN

5 aardappels in blokjes, 3 tomaten, 1 grote ui, 3 tenen knoflook, 1 kopje rode linzen, , peper, zout, laos, kentjoer, aji-no-moto, hindoestaanse massala, maggiblokje, water

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-04-2009
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.

Voor bij de zelfgemaakte roti!

INGREDIENTEN

* 500 gram kipfilet, * 1 ui, * 1 a 2 teentjes knoflook, * 3 eetlepels olie, * 1 eetlepel milde curry (potje patak's), * 1/2 theelepel sambal, * 1 klein blikje tomatenpuree, * (zwarte peper), * 1/2 dl water

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-12-2001
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 pakje aardappelschijfjes, 500 gram gehakt(rund of halfom), 500 gram sperziebonen, 3 flinke uien, 4 tenen knoflook, 1 madame jeanet, massalapoeder, 4 tomaten, bouillonblokje, olie

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-11-2011
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Kerrie gerecht

INGREDIENTEN

1 kip, zout, 1 flinke ui, 3 knoflooktenen, ? verse rode peper, 4 el masala, 4 el olie, 6 aardappelen, 1 daon salam

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-06-2001
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

(Indiase Kerry)scherpe kerrie poeder. EXTRA LEKKER!!!

INGREDIENTEN


1 eetlepel Fenegriekzaadjes
, 3 blaadjes Laurier ,
1 eetlepel Komijn
, 1 stok Kaneelschors( /- 10 cm) ,
7 stuks Kardamon zwart
, 7 stuks Kardamon groen ,
1 theelepel Nootmuskaat
, 1 eetlepel Koreander (Ketoembar) ,
14 korrels Zwarte peper
, 3 takjes Foelie ,
16 stuks Kruidnagel
, 3 theelepels Curcuma (koenjit/geel wortel)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-09-2000
  • Indiaas
  •  0-10 min.

Lekker om warm te worden in de winter

INGREDIENTEN

1/4 tl kaneel, 1/4 tl groene kardemom, 1/4 tl nootmuskaat, 1tl gember

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-09-2013
  •  …
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

*stukje gemberwortel(ca.2x2cm)*2 grote uien*2 teentjes knoflook*2 groene Spaanse pepers*50gr boter of margarine*5 el (zonnebloem)olie*1/2 tl kruidnagelpoeder*1 tl ketoembar(korianderpoeder)*1 tl kardemompoeder*2 tl koenjit*1/2 tl djinten(komijnpoeder)*1 tl chilipoeder*2 laurierblaadjes*kaneelstokje(ca.4cm)*2 el tomatenpuree*4 el slagroom*1 kg lamslappen*4 takjes verse koriander*

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-03-2001
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lamscurry

INGREDIENTEN

1 cm verse gemberwortel, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 1 groene spaanse peper, 25 g boter, 3 el olie, 0,25 tl kruidnagelpoeder, 0,25 tl ketoembar, 1 tl ketoembar, 1 tl koenjit, 0,5 tl kardemon, 0,25 tl djinten, 0,5 tl chilipoeder, 1 laurierblaadje, kaneel, 1 el tomatenpuree, 2 el slagroom, 500 g lamsvlees, 2 takjes verse koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-01-2001
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Deze Indiaanse saus is erg pikant en boordevol kruiden.

INGREDIENTEN

-2 th lepels garnalenpasta, -5 eetlepels plantaardige olie, -2 eetlepels sesamolie, -1 ui (fijn gesnipperd), -4 teentjes look (fijngesneden), -1 eetlepel fijngesneden gemberwortel, -2 plakken galangawortel(fijngesneden), -5 rode chilipepers (ontdaan van zaad en fijngesneden), -2 plakken kurkuma (fijn gesneden), -4 koreanderwortels (geplet), -1 th lepel sechuzanpeper (gemalen), -2 th lepels gedroogde garnalen (gemalen), -1 th lepel komijnzaden, -1 th lepel kurkumapoeder, -snufje nootmuskaat, -1 eetlepel madras kerriepoeder, -1 kaneelstokje, -100 ml tomatenpuree, -150 ml kokosroom, -50 g suiker, -1 1/4 l rundsvleesbouillon, -2 eetlepels vissaus

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-09-2002
  • Indiaas
  •  30-60 min.

Van "brigitte"

INGREDIENTEN

Verhouding, , gemalen kardamom vruchtjes 15, gemalen koriander 15, gemalen komijn 7,5, zwarte peper7,5, kaneel 5, kruidnagel poeder2,5, nootmuskaat5, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-05-2002
  •  …
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Thee, Melk

  •  …
  •  
  • Geplaatst op24-11-2001
  •  …
  •  
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies