120 lekkerbekje recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

1 teentje knoflook, gepeld, 4 el C1000 mayonaise, 3 el volle yoghurt, 1 el limoensap, (versgemalen) peper, 2 bakken C1000 gevulde aardappelen à 4 stuks, 4 lekkerbekjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-03-2008
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.



Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

4 lekkerbekken, 6 el Griekse yoghurt, 4 el fritessaus, 1 sjalotje, gesnipperd, 1 teentje knoflook, uitgeperst, 4 el verse peterselie (C1000), fijngehakt, 1 pot witte bonen à 360 g, 6 Roma-tomaten, in stukjes, 1 rode ui, in ragdunne partjes, 1 potje dressing knoflook-bieslook (C1000), 1 zak verse frites à 700 g (C1000), olie om te frituren,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-01-2007
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

2 pakken Saladbar Caesar salade (Knorr), 2 zakken ijsbergsla met, tuinkruiden à 200 g (C1000), 250 g cherrytomaten, gehalveerd, 2 scharreleieren, hardgekookt, 4 lekkerbekjes, ravigotesaus (Calvé),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2007
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

2 bakken Vitaal krieltjes à 425 g (CèlaVìta), 500 g witlof, 2 sinaasappels, 1 el crema balsamico sinaasappel (Drogheria Alimentare), 3,5 el olijfolie extra vierge, (versgemalen) peper, zout, 4 lekkerbekjes, 2 el geroosterde pijnboompitten (C1000, smaakmakers),

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-12-2007
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 lekkerbekjes - 500 gram aardappelen - 500 gram winterwortel - 1 grote ui - 4 eetlepels olijfolie - zout en peper - 2 eetlepels hotketchup - 2 eetlepels ketjap manis

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-07-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

2 winterwortelen -, 1 struik bleekselderij -, 2 eetlepels boter -, 1 zakje Maggi Groentesmoor Room-Tuinkruiden -, 4 lekkerbekjes -, 2 eetlepels Parmezaanse kaas, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een zalig gerecht

INGREDIENTEN

1 pond sperziebonen, 400 gram champiginons, 1 bakje sajoer voor sperziebonen, 2 lekkerbekjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-10-2008
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 halve perziken uit blik, in kleine stukjes (C1000 Selectie), 1 bosuitje, fijngehakt, 2 el abrikozenjam, tabasco, 4 gebakken lekkerbekjes, 4 el seroendeng (Conimex),

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-03-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 schaaltje verse basilicum a 15 g (C1000), zakjes aardappelpureemix, pak a 10 zakjes (C1000), el rode pesto, 1 el olijfolie extra vierge (C1000), 4 lekkerbekjes, zak Italiaanse slamelange a 75 g (C1000), schaal maaltijdsalade mozzarella a 400 g (C1000)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-10-2007
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 lekkerbekjes, 12 Amsterdamse uien, 4 partysticks zoetzuur (Koeleman), 4 el wortelsalade (Uyttewaal), 1 pot Calve today, frisse bieslook,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-10-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 lekkerbekjes, 1 grote ui, 1 bos lente-uitjes, 3 el slaolie, 1 blikje ananasstukjes, 4 el zoete chilisaus, 1 el azijn, 2 el ketjap manis, 1 el aardappelzetmeel

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-04-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 halve perziken uit blik, in kleine stukjes -, 1 bosuitje, fijngehakt -, 2 eetlepels abrikozenjam -, tabasco -, 4 gebakken lekkerbekjes -, 4 eetlepels seroendeng, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-10-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 halve perziken uit blik, in kleine stukjes -, 1 bosuitje, fijngehakt -, 2 eetlepels abrikozenjam -, tabasco -, 4 gebakken lekkerbekjes -, 4 eetlepels seroendeng, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-04-2003
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekkerbekje met frisse bieslooksaus

INGREDIENTEN

4 lekkerbekjes, 12 Amsterdamse uien, 4 partysticks zoetzuur (Koeleman), 4 el wortelsalade (Uyttewaal), 1 pot Calve today, frisse bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-11-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 kg aardappelen vastkokend, geschild, 2 el olijfolie, 2 x 2 stuks lekkerbekjes (pak 3 stuks, diepvries), 700 g witlof, 4 mandarijnen, 1 kleine rode ui, in dunne ringen, 3 el halfvolle slasaus (fles 500 ml), 1 tl gedroogde dille..

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2011
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 lekkerbekjes, 2 eetlepels olie, 2 eetlepels seroendang of gemalen kokos, 1 limoen, 2 stevige appels, 1 bosuitje, 2 eetlepels gember ? of ananasjam, 1 theelepel sambal oelek, 1 zakje geraspte wortel,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-09-2002
  • Internationaal Voorgerecht
  •  10-20 min.

Ooit ergens in een kookboek gelezen en naar eigen smaak aangepast

INGREDIENTEN

1 lekkerbekje per persoon, boter, 1 a 2 uien suiker, 1 a 2 sinaasappels, rijstwijn of droge sherry, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-08-1999
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

500 gr. kibbeling of lekkerbekje, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 4 el. olijfolie, 1/2 el. chilipoeder, 1 el. fijngehakte Provencaalse kruiden, vers of gedroogd, zout, peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-04-2010
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

4 st. Pangasiusfilet, 1 grote ui gesnipperd, 2 teentjes knoflook, 150 gr champignons in plakjes, 1 groene paprika in kleine blokjes, l blik tomatenblokjes à 400 gr., olijfolie, peper en zout, gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-09-2011
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker snel en makkelijk.

INGREDIENTEN

Per lekkerbekje:, 3 tomaten(ovaal), ontveld-, 1 pijpajuintje met groen, gesnipperd-, 1 teentje knoflook, gesnipperd-, handvol basilicum(kan ook met een takje groene selder)gesnipperd-, snuifje paprikapoeder-, snuifje provencaalse kruiden-, flinke draai uit de pepermolen-, 1dl room .

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-10-2003
  • Belgisch Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Gebakken vis (lekkerbekje of zo. Gewoon kant-en-klaar halen bij de visboer), 6 eetlepels suiker, 2,5 dl water/05, dl water, Winterwortel (een centimetertje of tien), kleingesneden, 2 uien, in stukjes, 3 plakjes djahé, of 1,5 tl in poedervorm, 3 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap, 3 eetlepels azijn, 1 eetlepel maïzena, 2 lomboks, fijngesneden (denk om je lenzen als je de pitjes er met je handen uithaalt!), 1 prei, fijngesneden,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-04-2009
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Salade voor een buffet

INGREDIENTEN

3 blikken tonijn in olie, 1 gesnipperde ui, 4 eetlepels groene erwtjes of maiskorrels., 1 klein gesneden groene paprika, zwarte peper, 1 theelepel mosterdpoeder, 1/2 theelepel gemalen kummel, 1 eetlepel olijfolie, 2 eetlepels droge witte wijn, 1 theelepel citroensap.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-05-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Lekkere salade voor bij een buffet

INGREDIENTEN

2 grote blikken rode zalm, 2 fijngemaakte harde eieren, 3/4 kop kleingesneden bleekselderie, 1/2 kop mayonaise, 2 eetlepels gesnipperde ui, 2 eetlepels gehakte groene paprika, 2 eetlepels citroensap, 1 eetlepel droge witte wijn, zout, cayennepeper.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-05-2000
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Heerlijk zelfgemaakt smoorgerecht

INGREDIENTEN

6 eetl donkere basterd suiker, 12 eetl ketjap, 6 eetl tomaten ketchup, 6 tl paprika poeder, halve dl water, 750 gr kipfilet in stukjes, 3/4 pakje boter, 4 of 5 grote uien in ringen, 1 bakje champignons in plakjes, 6 eetl bloem om met melk een papje te maken

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-12-2012
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

300 gram mozzarella* 350 gram tomaten* 20 gram verse basilicum* versgemalen peper* 2 eetlepels olijfolie.

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-05-2000
  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 dl belgische mayonaise met extra citroen. (liefst Delhaize huismerk) (kan ook met hollandse mayo met wat citroen), 1 blikje tonijn in olie, 1/2 blikje ansjovisfilet, 2 eetl kappertjes, verse peterselie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-06-2006
  • Belgisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Handvol korianderblaadjes., 1 grote rode ui, 1 blik tomaten (650gram), 1-4 teentjes knoflook, 2 rode pepers

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-05-2000
  • Mexicaans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 dl tomato frito (pakje)* 1 bekertje creme fraiche* 1 mespunt suiker* 1 eetlepel olijfolie* zout* peper.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-05-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 courgettes, in de lengte gehalveerd -, zout -, 25 gram bakboter -, 1 rode paprika, in stukjes -, 1 blikje mais a 300 gram -, 3 bosuitjes, in ringetjes -, Tabasco -, peper -, 100 ml creme fraiche -, 75 gram belegen kaas, gerasp, , ,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-04-2003
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

500 gr vastkokende aardappelen, 1 kleine bloemkool, 1 ei, 1 dl. room, 2 eetl. tomatenpuree, 2 theel. paprikapoeder, peper en zout, 75 gr. geraspte (oude) kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-09-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Buffetsalade

INGREDIENTEN

1 kop mayonaise, 1/4 kop geklopte slagroom, 1/4 kop chilisaus, 2 eetlepels gehakte groene paprika, 1 eetlepel gesnipperde ui, 1/2 theelepel zout, cayennepeper, 3 blikken krab, 2 hardgekookte eieren, 2 tomaten

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-05-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

3 ons kippenvlees, 2 preien, 1 bami groentenpakket, 1 zakje bamikruiden, 1½ l. kippenbouillon, 1 nest mihoen, 1 theel. sambal, 1 eetl. sojasaus

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2012
  • Aziatisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

700 gr sukadelappen, 3 uien, 300 gr wortel, 300 gr prei, 400 gr aardappelen, 3 dl. runderbouillon, bakboter of margarine, peper - zout

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-11-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

± 1 theelepel rode currypasta, 2 eetlepels mayonaise, een blokje santen van 1 cm³, 1 eetlepel water of melk

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-09-2011
  •  
  •  0-10 min.

Lekker bij pasta- kipsalade

INGREDIENTEN

3 eetlepels groene pesto* 2 eetlepels rode wijn* 1 dl. slagroom* Peper* zout* verse peterselie.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-05-2000
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Kipgerecht met tortilla's

INGREDIENTEN

2 dubbele kipfilets in stukjes gesneden, 1 bekertje zure room, 500 gram vleestomaten ontveld en in kleine blokjes gesneden., 2 rode pepers zaden en steeltjes verwijderen en in stukjes snijden., 1 eetlepel fijngehakte koriander, 1 ui in ringen, 1 teentje knoflook uitgeperst, 1 groene paprika in stukjes gesneden, 1 rode paprika in kleine stukjes gesneden., 1/2 theel. gemalen komijn, 2 eetl. olie, 8 tortilla's

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-05-2000
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

200 gr kruimige aardappelen, 2 eidooiers, l dl. melk, 2 dl. slagroom, peper - zout - nootmuskaat

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-09-2011
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 gegrilde kipfilets* 1.1/2 eetlepel groene pesto*2 eetlepels olijfolie* 30 gram rucola* versgemalen peper.

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-05-2000
  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 eetlepel olie* 1 sjalotje (fijngesneden) *1/2 prei ( fijngesneden)* 1.1/2 theelepel fijne mosterd* 3 dl. kippenbouillon* 5 eetlepels slagroom* zout* peper* 1 volle theelepel grove mosterd* 1 bakje tuinkers.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-05-2000
  •  
  •  20-30 min.

Vervang de warme melk door visbouillon als er vis bij wordt gegeten en door vleesbouillon als er vlees bij wordt geserveerd. Vervang de winterwortels door blokjes knolselderij

INGREDIENTEN

1 kilo aardappels (kruimig kokend), 500 g venkelknollen, 1 kilo winterwortelen, zout, circa 125 ml warme melk, 20 g boter, 2 eetl. fijngehakte bladselderij of peterselie, versgemalen peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-10-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

De pan heeft een doorsnede van 20 cm.

van 74,9
Alleen vandaag 64,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies