Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

9 kraam recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Deze loempia's zijn niet te onderscheiden van die uit de kraam

INGREDIENTEN

1 pak loempiavellen (a 40 stuks, toko), 2 dubbele kipfilets, 2 winterwortelen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 pak (250 gram) laksa (rijstvermecelli, toko), 2 a 3 bouillonblokjes, kip, twee eetlepels verse, gehakte selderij, 1 ei, 1 theelepel vetsin, suiker, zout, azijn, olie om in te frituren

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-05-2005
  • Aziatisch
  •  60-120 min.

Onmisbaar bij surinaams eten {om je mond te blussen]

INGREDIENTEN

Komkommer, suiker, 80% azijn, longtaiballetjes{verkrijgbaar evenals de azijn bij een surinaamse winkel of op de markt bij een surinaamse kraam

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-02-1999
  • Surinaams Bijgerecht
  •  0-10 min.

ALS JE OP DE MARKT IN FRANKRIJK LOOPT ZIE MEESTAL ZO'N KRAAM STAAN WAAR ZE KIP MET AARDAPPELTJES VERKOPEN.IK VIND HET ALTIJD HEERLIJK RUIKEN EN DIE GEUR KOMT DOOR DIT RECEPT OOK IN MIJN KEUKEN TERECHT

INGREDIENTEN

, 800 g aardappels, 4 el becel Voor koken, (roer)bakken en braden, 2 el gevogeltefond, 1 tl zout, peper, 2 el fijngehakte rozemarijn, 4 kippenpoten, 2 teentjes knoflook, 1 el fijngehakte peterselie, , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-08-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Indische soep van een soort erwtjes gemaakt, lekker voedzaam!

INGREDIENTEN

250 gram katjang hidjau( o.a. te verkrijgen bij een indische toko, of bij de markt bij een indische kraam), 1 liter bouillon( versgemaakt of van bouillonblokjes) 100 gram prei, 3 eetlepels gesnipperde uien, 3 eetlepels gehakte selderie, 4 eetlepels olie, gebakken uitjes, paar plakjes katenspek.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-05-2002
  • Indonesisch
  •  20-30 min.

Lekker lekker lekker Helaas geen orginele foto erbij

INGREDIENTEN

750 gr kleine tomaten 2 blikken tonijn (140 gr) 150 gr geraspte belegen kaas 1 el gesnipperde bieslook 50 gr zwarte olijven beetje rozemarijn peper en zout, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-04-2006
  • Frans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

750 gr kleine tomaten 2 blikken tonijn (140 gr) 150 gr geraspte belegen kaas 1 el gesnipperde bieslook 50 gr zwarte olijven beetje rozemarijn peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rauwe vis gemarineerd in citroensap

INGREDIENTEN

Rauwe vis zoals kabeljouw, tonijn, wijting, schol etc.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-10-2003
  • Japans
  •  0-10 min.

Simpel & Gezond

INGREDIENTEN

300 gr verse makreelfilet, 1 rode paprika, 3 eetl zonnebloemolie, 300 gr gesneden prei, 1 bakje boemboe ajam smoor[Conimex], 2 eetl fijngehakte koriander, witte rijst, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-05-2005
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Dit winterse BBQ-gerecht is te vinden in het nieuwste kookboek van Mme Charlotte, 'Het grote BBQ-boek voor vrouwen'. Vind je dit recept leuk? Bekijk dan ook de andere recepten of lees de recensie! 

INGREDIENTEN

Voor de parelhoen , 1 bosje lente­ui, 8 parelhoenboutjes, rasp van  1 (biologische)  sinaasappel, 2­3 steranijs, 1 kaneelstokje, , Voor de salsa , 4 sinaasappels, een hand dadels, 100 g pistachenootjes, bladpeterselie, rode pepervlokken, grof zeezout, olijfolie  (extra vierge)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-12-2014
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookgroepen

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top