Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

4 herman den blijker recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Een super lekker sateetje van chefkok Herman den Blijker. Makkelijk te maken en geschikt voor barbecue, grillplaat of grillpan. Deze staat ook op de lunchkaart van restaurant Las Palmas.

INGREDIENTEN

400 gram procureur, 1 stuks verse gemberwortel, 1 kopje ketjap manis, 1 el ketjap asin, 40 ml gembersiroop, 40 ml ahornsiroop, 1 el sambal oelek, 1 theelepel honing, 1 limoen, sap, uitgeperst, 1 citroen, sap, Uitgeperst, 1 el vijfkruidenpoeder, 1 stengel citroengras, in stukken gesneden, 1 rode peper, fijn

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-08-2014
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een recept van Herman den Blijker. Lekkere mosselen.

INGREDIENTEN

2 kg Bouchotmosselen of Zeeuwse mosselen, een paar takjes verse tijm, naaldjes van 1 takje rozemarijn, paar takjes peterselie, 4 tenen knoflook, handje zwarte peperkorrels, 3 el druivenpitolie, 1 el roomboter en stokbrood.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-01-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Kwam deze tegen op facebook want HdB deelt nog wel eens wat met zijn vrienden. Weer een totaal andere versie van CCC dan ik hem maak want deze versie heeft wat Italiaanse invloeden. Kan in de winter, maar ook in de zomer gegeten worden en is erg lekker.

INGREDIENTEN

500 gr rundergehakt, 1 rode ui, fijngesneden, 2 tenen knoflook, fijngesneden, grote pot bruine bonen, 1 rode paprika, in stukjes gesneden, 0,5 rode peper, fijngesneden, 500 g tomaten, ontveld en zonder zaad, in stukken, 1 el tomatenpuree, chilipoeder, 0.25 bosje tijm, fijngesneden, boter, olijfolie, zout, zwarte peper uit de molen,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2015
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Je moet zelf kijken voor hoeveel personen je het wilt maken.

INGREDIENTEN

• Verse spruitjes, • Olijfolie, • Boter, • Kalfs of gevogelteboullion

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-01-2009
  •  
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top