Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

1.203 gerechten recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Barbeque

INGREDIENTEN

Vlees groenten aardappelen salaatjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-06-2001
  •  
  •  0-10 min.

Barbeque

INGREDIENTEN

Vlees groenten aardappelen salaatjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-06-2001
  •  
  •  0-10 min.

Sambal Goreng Boncis (Boontjes in pittige saus)

INGREDIENTEN

, , , 500 gr. Varkenspoelet; 1 Ui fijngesnipperd; 1 geperste teentje Knoflook;, 2 plakjes Laos(ca.1cm dik; olie; 2 Bouillonblokjes;, 500 gr. Sperzieboontjes 1x in de breedte en 1x in de lengte doorgesneden;, kokosmelk van 1/2 kokosnoot; Zout en Peper naar smaak.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-10-2000
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Bron: suzie-club; van "vifke"

INGREDIENTEN

Deeg:, 160 g witte bloem, 160 g volkorenbloem, 200 ml water, 1/2 tl zout, 2 el olijfolie, 1 1/4 tl korrelgist, , Toevoeging:, 1 el oregano, 1 el basilicum, 1 tl paprikapoeder, 1 teentje knoflook, peperst, 100 g gerookt spek, in kleine blokjes,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-03-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Plus een recept voor gesmolten Javaanse suiker.

INGREDIENTEN

Voor de Santen:, 150 gr. santen (ca 1/4 blok), 2 eetl. koffiemelk, 1/2 l water, Voor de Javaanse suikerstroop:, 250 gr Goela djawa, 2 dl. water,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-09-2001
  • Indonesisch
  •  10-20 min.

Deze gerechten worden op een bakplaat(electrisch) bereid met sojasaus, kruidenboter, peper en zout!

INGREDIENTEN

Kip* biefstuk* vis* groenten* varkenshaas* kipstukjes aan de spies*

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-12-1999
  •  
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Cashewnoten kunnen bijvoorbeeld in een roerbakgerecht met kerrierijst en broccoli worden verwerkt.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-02-2009
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Kom op mijn pagina kijken naar voorjaarsgerechten en een paar bbq recepten

INGREDIENTEN

Pastasalade javaanse koteletten

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-05-2002
  •  
  •  0-10 min.
  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ik geeft niet gemakkelijk top cijfers aan mijn recepten, maar deze krijgt een 9+1/2 van mij en de kids. Op één of andere manier kon ik de smaken precies afstemmen op elkaar.

INGREDIENTEN

1 kg riblappen, in grote blokjes gesneden (runderschenkels kan ook, maar dan eerst gaar koken met been), zout, zwarte peper, bloem voor bestuiven van vlees, zonnebloemolie, 100 g gerookte spekreepjes, 2 grote uien, in halve ringen gesneden, 3 teentjes knoflook, fijn, 8 zwarte peperkorrels, 2 laurierbladeren, 3 kruidnagels, 1/4 t gedroogde tijm (takje verse tijm kan ook), 250 ml runderbouillon of runde fond, 1 e witte azijn of 2 t Worcestersaus, 6 aardappelen in blokjes gesneden, 200 g champignons in plakjes gesneden, , 1. Breng vlees pittig op smaak met zout en peper., 2. Bestuif het vlees met bloem en meng de bloem goed door vlees., 3. Bak spekjes uit in olie en haal uit pan., 4. Bak vlees in olie tot goudbruin van kleur en doen vlees erna in een stoofpan., 5. Fruit nu op zacht vuur de uien en knoflook tot glazig., 6. Voeg de voeg de peperkorrels, laurier, kruidnagels, tijm, runderbouillon, azijn of Worcestersaus en spek erbij en breng aan kook., 7. Voeg dit nu bij het vlees en stoof voor 2-3 uren op zacht vuur tot boterzacht en met een gebonden saus., 8. Een half uur voor einde van kooktijd word de aardappelblokjes en champignons toegevoegd., , VARIATIE, Vanuit de Zuid-Afrikaanse traditie heb ik geleerd om veel meer deeg korsten en dumplings ("kluitjes") etc. te gebruiken bij mijn gerechten. Deze runde stoofpot heb ik dan ook precies gemaakt als hier boven beschreven en dit als vulling gebruikt voor mijn makkelijk te maken rundpastei.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op17-09-2012
  • Afrikaans
  •  > 120 min.

Heerlijke woksaus om een paar el van bij je vlees, vis of groentegerecht toe te voegen en in gekoelde ruimte (bv kelder, anders in koelkast) lang houdbaar! PS: Je kunt dit natuurlijk ook altijd als marinade gebruiken voor te barbequen !

INGREDIENTEN

2 teentjes knoflook (schoongemaakt en in stukjes), 4 cm gemberwortel (schoongemaakt en in stukjes), 1 Spaans pepertje (pitjes eruit, fijngesneden), 2 stengels citroengras (fijngesneden), 1 limoen (uitgeperst), 5 dl ketjap manis, 2 el sesamolie, 1 el vissaus, 2 el honing

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-03-2013
  • Aziatisch
  •  20-30 min.

Drie verschillende gerechten uit 1 kilo gevulde kipfilet

INGREDIENTEN

Gevulde kipfilet met tapenade en sperzieboontjes, , 1 kg kipfilet (circa 5 stuks), 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 gram), 100 gram katenspek, 800 gram sperziebonen, 2 uien, gesnipperd, versgemalen peper, cocktailprikkers, aluminiumfolie, , kipovenschotel, , 2 gevulde kipfilets (van de kilo), 2 vleestomaten in plakjes, 2 rode uien in plakjes, 1 courgette in plakjes, 1/2 zakje tijm of 1 tl gedroogd, 2 el olijfolie, 1 citroen, , kip-rucolasandwich, , 1 gevulde kipfilet (de laatste van de kilo), 4 sneden brood, 4 el mayonaise, 1 el volle yoghurt, 1/2 citroen, 1 tomaat en een beetje rucola, snackkomkommers

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-04-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

De 'roasted' Long Island-gerechten (7 STUKS) zijn geinspireerd op de 'take-away' hapjes van de beroemde delicatessenzaken op Long Island, het vakantie- eiland van New Yorkers

INGREDIENTEN

Island ribs, (4-6 personen), 2 kg krabbetjes, in stukken van 1 of 2 ribben gesneden, Voor de marinade:, 1/2 dl azijn, 1 dl droge sherry, 1 eetlepel pimentpoeder, 5 cm geraspte gemberwortel, 5 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels rozemarijn, zout, peper, Vermeng alle ingredienten voor de marinade, marineer de krabbetjes hierin ? 5 uur en rooster de spareribs ? 45 minuten. Keer ze regelmatig en bestrijk ze met de marinade., , Honing-marinade, 8 eetlepels honing, 8 eetlepels tomatenketchup, 1 bosje lente-uitjes in ringen, 2 eetlepels Chinese sojasaus, 1 eetlepel citroenrasp, het sap van 1 citroen, 1 theelepel mosterdpoeder, zout, peper, 3 geperste teentjes knoflook, 2 kruidnagels, 1 eetlepel boter, Vermeng alle ingredienten en breng ze aan de kook., Wrijf de krabbetjes met de warme saus in en rooster ze 40-50 minuten., Wrijf ze tijdens het roosteren regelmatig met de saus in.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Amerikaans
  •  60-120 min.

Ik kreeg een vraag of ik toevallig een receptje had voor seroendeng. Natuurlijk wel! Komt ie...

INGREDIENTEN

1 kleine ui (gesnipperd), 2 teentjes knoflook (gesnipperd), 1 tl ketoembar, 3 kemirienoten (grof geraspt), 200 gr (gedroogde) geraspte kokos, beetje zout, 150 gr (ontvliesde) pinda`s, 2 el bruine basterdsuiker

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-08-2013
  • Indonesisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Hier voor u ligt een veelzijdige basis om naar hartelust te gebruiken en serveren op verschillende manieren: Omdat de Baharat melange van Jonnie Boer uit verschillende specerijen bestaan en daarom een zeer specifieke rijke smaak heeft, heb ik deze simpele basis bedacht. 

INGREDIENTEN

-Griekse yoghurt ong 250 gram, - Baharat kruidenmelange* van Jonnie Boer 2 theelepels, - (Zee-/Himalaya )zout naar smaak, - Eventueel extra knoflook (poeder), , *:paprika, korianderzaad, zwarte peper, kaneel, komijnzaad, kardemom, ui, knoflook, nootmuskaat, kruidnagels, cayennepeper.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-07-2015
  • Arabisch
  •  0-10 min.

Dit is een lekkere romige en zacht smakende pastaschotel. Voor een beetje meer "pit" kan er nog wat chilipoeder of gerookt paprikapoeder aan worden toegevoegd.

INGREDIENTEN

400 gram pasta naar keuze of dikke spaghetti, 100 gram gerookt spek, in reepjes, 1 ui, gesnipperd, 2 rode (punt)paprika`s, in stukjes, , 1 courgette, in stukjes, 150 gram Boursin of Bressot (kruidenkaas), 150 gram Ricotta, 150 gram roomkaas (Mon Chou voor warme gerechten), 1 dl slagroom, zout, versgemalen peper, handje in reepjes gesneden verse basilicum, 45 gram vers geraspte Parmezaanse kaas, 1 grote ovenschaal, ingevet,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-02-2011
  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke warme aardappelsalade vol smaken. Ook koud heerlijk. Past prima bij barbequegerechten.

INGREDIENTEN

250 gr (kastanje) champignons, 1 rode paprika, 3 teentjes knoflook, 2 sjalotjes, 1 el zongedroogde tomaten, 1 zakje voorgekookte aardappelblokjes (kun je ook zelf maken), ½ bosje verse peterselie (gesnipperd), 1 tl tijm, 1 tl oregano, 1 tl paprikapoeder (voor de kleur), 3 el olijfolie, Zeezout, Zwarte peper uit je molen

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-08-2012
  • Mediterraan
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Mijn favoriete samenstelling van een hightea, zoals ik hem op mijn werk neerzet voor de gast.Per persoon krijg je het volgende voorgezet.

INGREDIENTEN

Sandwich zalm/kruidenkaas. Sandwich kipfilet/zongedr.tomaatjes. Sandwich bri/pijnboompitten/honing.Hartige warme mini wrap., Chocolade brownie, bosbessen muffin, slagroomsoesjes, aarbeientaartje, appelpuntje, bonbons, lekker koekje., Vers fruit, slagroom, aarbeien met warme chocoladesaus.chocoladescoons.,

  •  Tussengerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-10-2008
  • Tussengerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Dit recept komt uit het kookboek `Lekker en gezond koken met Mathijs` van Mathijs Vrieze.

INGREDIENTEN

· 800 gram kruimige aardappels, · 2 eieren, · snufje zout en peper, · 2 venkels, · 4 rode paprika`s, · 400 gram sperziebonen,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-01-2011
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Erg lekker ! Zorg wel dat je er stevige rolletjes van maakt.

INGREDIENTEN

500 gr runder- of kalfsgehakt, zeer fijn gemalen, 1 tl zout, beetje citroenpeper, beetje piment, beetje nootmuskaat, beetje uienpoeder, 70 ml slagroom.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-08-2010
  •  
  •  10-20 min.

Het GROTE gevoel is er. En wat nog mooier is, je bent erin geslaagd een afspraak met hem te maken. Hij komt bij je eten ! HELP !

INGREDIENTEN

Wat moet je in hemelsnaam maken? Iets wat niet te zwaar op de maag ligt, dat maakt slaperig. En dat kun je niet gebruiken....., Hieronder volgen wat amoureuze gerechten. Je zult hem moeten verleiden. Een subtiel begin is heel belangrijk. Kies daarom voor een lichte bouillon met wat paprikareepjes. Daarna wordt de honger alleen maar groter.....Daarna volgt de PASTA LA VETERA: onweerstaanbaar lekker !, Dit heb je nodig:, *350 gr pasta, *groentebouillon, *1,5 tl gedroogde salie, *1 teentje knoflook, *1 gesnipperde ui, *100 gr gekruimelde blauwe kaas, *150 gram gehakt, *1,5 dl koffiemelk of slagroom, *peper, *50 gr cashewnoten en wat fijngehakte peterselie.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-11-1999
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Ingredienten: half pak bastogne koeken, 75 g witte basterd suiker, 1 pakje monchou (voor koude gerechten), 75 g margarine, 80 ml slagroom, Jam naar smaak en kleur (abrokozen, kersen bijv.), 6 amuse glaasjes,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-01-2011
  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Een simpele amuse maar oh zo lekker!

INGREDIENTEN

- 1 blikje lychees, - 2 tl vijgenchutney (O`life), - 1 pakje monchou, 100 g (voor koude gerechten), - enkele druppels crème van balsamicoazijn met frambozen (Drogheria Alimentari)

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-02-2009
  • Multi-cultureel Voorgerecht
  •  10-20 min.

Echt een superrecept voor dit heerlijke nagerecht!

INGREDIENTEN

300 gr. lange vingers , 3 dl sterke koffie , 6 eetl. koffielikeur of amaretto, 450 gr. mascarpone of creme fraiche, ? liter vanillevla, 3 eetl. suiker, 2 zakjes slagroomversteviger, cacao, , , Goedkoper alternatief, i.p.v. 450 gr. mascarpone:, 1 bakje mascarpone , aanvullen met campina room voor koude gerechten,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-05-2004
  • Italiaans Nagerecht
  •  10-20 min.

Een taartje voor als je niet aan de lijn doet...

INGREDIENTEN

- 1 pak bastogne koeken, - 150 gr witte basterd suiker, - 2 pakjes monchou (voor koude gerechten), - 150 gr margarine, - 175 ml slagroom, - 1 blik kersen vlaai vulling,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-06-2006
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

3 bananen, bladerdeeg, 100gr roomboter, 100gr suiker, 250ml slagroom geklopt, , Hemelse modder, 25gr roomboter, 75gr pure chocolade, 75gr melk chocolade, Suiker, Kaneel, 1 zakje vanillesuiker, 1/8 l slagroom, 3 eiwitten, 3 eidooiers

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-07-2009
  • Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Heerlijk gezond en vegetarisch gerecht wat ook prima als lunch geserveerd kan worden. Je kunt in plaats van wraps kiezen voor pitabroodjes. De hummus is heel makkelijk te maken, maar je kunt natuurlijk ook kant en klare hummus gebruiken.

INGREDIENTEN

Voor de hummus:, 400 g kikkererwten uit blik, afgespoeld en uitgelekt, 3 eetlepels tahin (pasta gemaakt van sesamzaad), sap van 2 citroenen, 3 teentjes knoflook, geperst, kruiden naar smaak (peper/zout/paprikapoeder/koriander (vers)/zongedroogde tomaat), , Voor de salade:, witte kool, rode kool, winterwortel, , 8 wraps, Kant en klare of zelfgemaakte tzatziki (Kijk voor het recept bij mijn andere gerechten)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-01-2012
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een doodeenvoudig en heerlijk pastagerecht

INGREDIENTEN

* Pasta (elleboogjes, schelpjes), * 1 stronkje broccoli, * 1 bekertje creme fraiche voor WARME, gerechten, 250 ml., * ongeveer 150 gr. gorgonzola, * magere spekreepjes, * pijnboompitten

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-03-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Feestdagen voorbij, dus tijd voor iets heerlijks en ook nog erg gezond

INGREDIENTEN

3 preien; 250 gr. champignons; 400 gr. magere hamlappen; 2 courgettes;75 gr. boter;zout en versgemalen peper; ca. 3 eetlepels bloem; 2 dl. melk; 200 gr. Mon Chou (warme gerechten); 50 gr. belegen geraspte goudse kaas; 1 eetlepel paneermeel

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-01-2007
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke Marokkaans gerecht en vrij eenvoudig te maken !!!!

INGREDIENTEN

Ca 400 gr. kipfilet, Blikje tomatenblokjes (400 gr.), 2 uien, 4 teentjes knoflook, 2 eetlepels abrikozenjam, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel sambal oelek of verse fijn gesneden rode pepers naar eigen smaak, 2 eetlepels ras el hanout, 1/2 theelepel gemberpoeder (djahe), 1 theelepel rozemarijn, aantal verse basilicum blaadjes of een beetje gedroogde basilicum, Kippenbouillonblokje, Scheutje zonnebloemolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-2012
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit recept beschrijft smaakvolle gebakken champignons op Italiaanse wijze bereid.

INGREDIENTEN

- 500 gram kleine champignons, - 1 flink glas rode wijn, - 1 ui, - 5 teentjes knoflook, - een paar takjes peterselie, - wat zeezout voor de knoflook

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-03-2006
  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Chique snacken

INGREDIENTEN

Gerookte zalm, Creme Fraiche (voor koude gerechten), bieslook.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-12-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Heerlijke makkelijke saus voor bij zalm en tagliatelle

INGREDIENTEN

150ml rosé, visbouillonblokje, laurierblad, monchou voor warme gerechten

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-06-2006
  •  
  •  10-20 min.

Ketjap inlegkruiden voor het bereiden van Surinaamse gerechten. Ketjap inlegkruiden is een mix van verschillende soorten verse ingredienten voor het roosteren vlees en vis in de oven of op de barbecue. Het gebruik van deze kruidenmix op sojasaus basis geeft gerechten de authentieke geur en smaak van de Surinaamse-Javaanse gerechten uit de Surinaamse keuken. De saus is eenvoudig te gebruiken en er zijn geen andere kruiden nodig bij het bereiden van dit Surinaams gerecht. De kruidenmix komt uit het district Nickerie (West Suriname) en wordt door een klein Javaans familiebedrijf. Het recept voor de kruidenmix wordt steeds doorgegeven van moeder op dochter en is door de jaren heen steeds verder verfijnd. Door de ruime hoeveelheid verse kruiden zijn er maar 10 eetlepels (100 ml) ketjap inlegkruiden nodig voor 1 kg vlees of vis. Kruidenmixen zijn sterk geconcentreerd. Ingrediënten: Uien, knoflook, sojasaus en specerijen.

INGREDIENTEN

Benodigheden:, 700 gram kip dijfilet (of kipmedaillons), 5 eetlepels SuCuisine ketjap inlegkruiden voor Surinaamse gerechten

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-11-2012
  • Surinaams
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekkere, zelf te maken knoflookolie. Het is even een klusje, maar dan heb je ook wat. Je kunt deze olie in al je gerechten gebruiken en natuurlijk ook in je salades.

INGREDIENTEN

2 grote bollen knoflook, horizontaal door midden gesneden;, 500 ml. olijfolie;, 2 takjes verse thijm of anders 2 dessertlepels gedroogde thijm;, 2 dessertlepels gegrillde peperkorrels.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-10-2008
  • Marokkaans
  •  60-120 min.

Nasi is altijd lekker, hoeveel mensen bestellen het wel niet in het weekend bij de afhaalchinees. Tientallen kilos, zakken vol gaan er over de toonbank. Maak hem zelf en dan is hij gelijk wat rijker gevuld. Echt niet veel werk, maar zoveel lekkerder. Echte nasi goreng blijft een favoriet bijgerecht bij velen. Dit is de lekkerste van al mijn nasis.

INGREDIENTEN

Bosje lente uitjes (heel fijn gesneden), 150 gr spitskool of Chinese kool (fijn), 150 gr prei (heel fijn gesneden), 1 kleine rode peper (zonder zaad, heel fijn gesneden), 4 plakken bacon (vleeswaren in kleine blokjes), 2 plakken varkensfricandeau (vleeswaar, in kleine blokjes), 2 eieren (opbakken en scrambelen), 500 gr langkorrelrijst, 600 ml kippenbouillon heet van tablet, Zeezout, 1 mespuntje vetjin, 1 t laos, t djinten, 1 t ketoembar, 1 t gemberpoeder of djahOlie om in te wokken (arachide)

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2014
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Lekkers voor de slankelijners, ca 100 kcal per plak

INGREDIENTEN

3 eieren, 5 a 6 eetl heet water, 10 ml vloeibare zoetstof (voor verwerking in warme gerechten), 1 zakje vanillesuiker, 100 gr bloem, 50 gr maizena, 1 theel bakpoeder, 250 gr halvajam of linerajam

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-05-1999
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Boerenkool stamppot met ingredienten

INGREDIENTEN

Aardappelen, Boerenkool, 1 pakje Room Culinair voor warme gerechten (Campina), Spekreepjes, Champignons, Rode paprika, Gele paprika, Zilveruitjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-01-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor zowel zachte als harde ingrediënten.

van 139,95
Alleen vandaag 109,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top