Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Gebakken Kippenlevertjes

Gebakken kippenlevertjes recepten (69) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

gebakken kippenlevertjes

Lekker met witte rijst of op stokbrood

INGREDIENTEN

250 gram kippenlevertjes, 1 grote ui, 100 gram ontbijtspek (gesneden), 250 gram champignons, 2 eetlepes olie om in te bakken, ketjap manis en sambal.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-05-2002
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gebakken Kippenlevertjes

Het basis recept voor gebaken kippenlevertjes

INGREDIENTEN

100 g kippenlevertjes, bloem, zout, peper, 25 g boter,

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-03-1999
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.

gebakken kippenlevertjes

INGREDIENTEN

1theelepel knoflookpoeder, 1theelepellaos, 1theelepelserehpoeder, 1eetlepelsanten, mespuntje suiker, mespuntje zout, 3theelepelssambaloelek, 2uien, een pond kippenlevertjes, een kopje water, olijf olie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-03-2000
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

gebakken kippenlevertjes met champignons

Als lunchgerecht of als slank hoofdgerecht alle keren even lekker.

INGREDIENTEN

1 bakje champignons, peterselie, selderij, 200 gr. kippenlevertjes, boter, 0.5 dl. sherry, 1 tl. tijm, zout en peper.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-11-2002
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Gebakken Kippenlevertjes Op Toast

INGREDIENTEN

250 g kippenlevertjes, 50 g in heel kleine blokjes gesneden ontbijtspek, zout, versgemalen peper, mespunt gedroogde salie, 50 g boter, 4 witte boterhammen,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-02-2000
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.

Bruschetta's met gebakken kippenlevertjes

INGREDIENTEN

1/4 ciabatta, 2el olijfolie, 100gr kippenlevertjes, zout en peper, 20gr boter, 2el bloem, 4el madeira en 1 bakje tuinkers

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-03-2002
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.

Salade met gebakken kippenlevertjes

INGREDIENTEN

75 gram blaadjes jonge spinazie - 75 gram blaadjes lollo rosso - 5 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel boter - 225 gram kippenlevertjes in dunne reepjes - 3 eetlepels vin santo - 75 gram Parmenzaanse kaas in krullen - zout en zwarte peper,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-11-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Bietenstamppo met gebakken kippenlevertjes

Lekker winters stamppotje

INGREDIENTEN

Stamppotje, 1 potje bietjes in plakjes, ruim 1 pond aardappels (kruimige), beker warme melk, 1 ui, 1 teen knoflook, vloeibare margarine, peper en zout, 6 plakjes ontbijtspek, 1 rode ui in ringen, 2 el fijngehakte bieslook, , , Gebakken kippenlevertjes, 400 gram kippenlevertjes, gehalveerd en een uurtje geweekt in, wat melk, 1 rode ui gesnipperd, 1 goudreinet in plakken gesneden, scheut rode port, paar el cr?me fra?che, peper en zout, vloeibare margarine,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-11-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Salade met gebakken kippenlevertjes en een honingmoster

Salade met gebakken kippenlevertjes en een honingmosterddressing

INGREDIENTEN

500 g. kippenlevertjes, 2 sjalotten (in ringetjes), 20 champignons (in vieren gesneden), 1 zak gemengde slasoorten, 1 klein blikje ananasstukjes, Voor de dressing:, 1 eetlepel grove mosterd, 1 eetlepel honing, sap van een halve citroen, sap van een sinaasappel, 1 eetlepel vers gehakte peterselie, vers gemalen peper en zout, een paar sliertjes citroenrasp, 12 geschaafde radijsjes voor de garnering,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-07-2009
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Indonesische Gebakken Kippenlevertjes Met Atjar

INGREDIENTEN

1 pak witte rijst, 1 kg kippenlevertjes, 1 kg uien, 1/3 zakje peteh bonen[zakje 100 gr], 1/4 blokje trassie, 2 a 3 spaansepepers, 2 eetlepel santen, 2 a 3 teentjes verse knoflook, 5 blaadjes phoeroet, 2 a 3 eetlepels ketjap, koenjit, ketoembar, zout en peper, olie en of boter, 1 grote komkommer, 1 paprika [rood], 4 eetlepels suiker, 1/2 kopje azijn, kroepoek

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-09-1999
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Salade met gebakken kippenlevertjes

Dit was het favoriete recept van Roger Moore toen hij kwam eten bij Eddy Kerkhofs in zijn zaak in Hollywood !  Overheerlijk , makkelijk en feestelijk ! 

INGREDIENTEN

1 krulandijvie, 2 dikke sneden gerookt spek, 2 klontjes boter, 1 sjalot, fijngesnipperd, 1 teentje look, geplet en fijngesneden, 1 kl dijon mosterd, 1 kl mosterd au piment d'Espelette ( zie afbeelding) alternatief is een pepertje fijn snijden en mengen met wat mosterd, 2 el rode wijnazijn, 4 el olijfolie, 12 kippenlevertjes, 10 cantharellen, gehalveerd, 2 el fijngesnipperde bieslook, 4 gepocheerde eieren, peper - zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-12-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Salade met gebakken kippenlevertjes en een honing-mosterddre

INGREDIENTEN

500 g. kippenlevertjes, 2 sjalotten (in ringetjes), 20 champignons (in vieren gesneden), 1 zak gemengde slasoorten, 1 klein blikje ananasstukjes (Spar), , Voor de dressing:, 1 eetlepel grove mosterd (Spar), 1 eetlepel honing (Spar), sap van een halve citroen, sap van een sinaasappel, 1 eetlepel vers gehakte peterselie, vers gemalen peper en zout, 12 geschaafde radijsjes voor de garnering, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-05-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Geweldige salade met gebakken kippenlevertjes !!

Een salade met Florentijnse stijl met een zoete dessert wijn uit de Tocane. Of met een zoete sherry is dit recept ook geschikt. Heerlijk met Parmezaanse kaas.

INGREDIENTEN

75 gr blaadjes jonge spinazie, 75 gr blaadjes lollo rosso, 5 el olijfolie, 1 el boter, 225 gr kippenlevers, zonder pezen, in dunne reepjes, 3 el dessert wijn, 75 gr Parmezaanse kaas, in krullen, zout en peper.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-07-2009
  • Frans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Salade met gebakken kippenlevertjes, geweldig voorafje

Voor deze salade in Florentijnse stijl gebruikt u vin santi, een zoete dessert wij uit Toscana (of een andere), maar eigenlijk is elke dessertwijn of zoete of romige sherry geschikt.

INGREDIENTEN

75 gr blaadjes jonge spinazie, 75 gr blaadjes lollo rosso, 4 el olijfolie, 1 el boter, 225 gr kippenlevers, zonder pezen, in dunne reepjes, 3 el vin santo (of zoete sherry), 75 gr parmezaanse kaas, in krullen, zout en zwarte peper,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-02-2009
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Salade met gebakken kippenlevertjes en Parmezaanse kaas

Voor deze salade in Florentijnse stijl gebruikt u een zoete wijn, maar eigenlijk is elke dessertwijn of zoete of romige sherry geschikt

INGREDIENTEN

75 gr blaadjes jonge spinazie 75 gr blaadjes lollo rosso 5 el olijfolie 1 el boter 225 gr kippenlevertjes, zonder pezen, in dunne reepjes 3 el vin santo 75 gr Parmezaanse kaas, in krullen zout en peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-02-2007
  • Frans
  •  20-30 min.

Gebakken kippenlevertjes met zoete ui en pancetta

INGREDIENTEN

3 grote blonde uien, 50 gram vloeibare margarine, 2 el olijfolie, 1 el bruine suiker, 100 gram pancetta, in reepjes, 500 gram kippenlevertjes, drooggedept, zout en peper, bloem voor het bestuiven, 4 el balsamico-azijn, 2 el grofgehakte salieblaadjes, een pak gnocchi (AH)

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-12-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Spaghetti met kippenlevertjes, look en gebakken sla

Levertjes! Niet iedereen lust het. Door ze lekker krokant te bakken en te flamberen krijg je een super lekkere pasta met levertjes, look en gebakken sla.

INGREDIENTEN

350 g kippenlevertjes, 1 ui, 2 tenen look, peper, zout, 1 klontje boter, 4 sucrines (minislaatjes), 150 ml kippenbouillon, ¼ bot dragon, 100 g pecorino, 400 g spaghetti, 1 glas cognac

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-04-2018
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lauwwarme salade van gebakken kippenlevertjes met peer

Een toffe peer

INGREDIENTEN

1 el. zaanse mosterd, 1 el. acaciahoning, 2 el. balsamicoazijn, 2 el. walnotenolie, 2 el. druivenpittenolie, zout, peper, 50 gram mager rookspek, fijngesneden, 2 el. zonnebloemolie, 300 gram kippenlevertjes, schoongemaakt en gehalveerd, 2 el. bloem, 2 sjalotjes, fijn gesnipperd, 150 gram (2 zakjes) rocket slamelange, 4 rijpe ongeschilde handperen in partjes, 16 hele walnoten

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-07-2002
  • Mediterraan
  •  20-30 min.

GEPEPERD KIPPENLEVERTJES

Kippenlevers met ui, knoflook en spek op toast.

INGREDIENTEN

1 ui, fijn - 30 ml olijfolie - 2 teentjes knoflook, fijn - 1/2 t droge salie - 1/2 t zout - 1/2 t peper - mespunt pimentpoeder (allspice) - ontbijtspek plakjes, knapperig gebakken - 1 ui in halve ringen, mooi goudbruin gebakken - 1 lenteui in dunne plakjes - geroosterd brood

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-03-2007
  • Multi-cultureel
  •  20-30 min.

Kippenlevertjes met Rijst

INGREDIENTEN

1-2 stuks Madam Jeanette peper, Kouseband, 3 theelepels Exotimex Knoflook, 2 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix), Faja Lobi Pinda-Satesaus, 15 eetlepels olie, 2 takken selderij, zout, 1/2 ui, 1/4 rode paprika, 2 theelepels tomatenpuree, 350 gram kippenlever

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kippenlevertjes met Rijst

Gerecht van Sandhia

INGREDIENTEN

, 1 a 2 stuks Madam Jeanette peper -, kouseband -, 3 theelepels Exotimex Knoflook -, 2 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix) -, Faja Lobi Pinda-Satesaus -, 15 eetlepels olie -, 2 takken selderij -, zout -, 1/2 ui -, 1/4 rode paprika -, 2 theelepels tomatenpuree -, 350 gram kippenlever, , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-10-2002
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kippenlevertjes met Rijst

Kippenlevertjes met Rijst

INGREDIENTEN

1-2 stuks Madam Jeanette peper, Kouseband, 3 theelepels Exotimex Knoflook, 2 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix), Faja Lobi Pinda-Satesaus, 15 eetlepels olie, 2 takken selderij, zout, 1/2 ui, 1/4 rode paprika, 2 theelepels tomatenpuree, 350 gram kippenlever

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-08-2003
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gebakken kippenlevertjes met polenta en rode ui

Makkelijk en overheerlijk gerecht uit la bella Italia 

INGREDIENTEN

400 à 500 gr kippenlevertjes, 2 rode uien, balsamicoazijn, 1 scheut witte wijn, 1 takje rozemarijn, 1 blaadje verse salie, peper, zout, , Voor de polenta:, 6 dl kippenbouillon, 150 gr polenta, 50 gr boter, 75 gr Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-08-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zweedse Kippenlevertjes

INGREDIENTEN

600 g kippelevertjes, 4 plakken ham van een cm dik, 32 moose champingnon-hoedjes, zout, vers gemalen witte paper, 60 g boter, , Voor de garnering:, 72 grote appelen, 72 sneetjes witbrood, 60 g boter, peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-09-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zweedse kippenlevertjes

Aan spiesjes geregen, een lekker voorafje

INGREDIENTEN

-600 g kippelevertjes, -4 plakken ham van 1/2 cm dik, -32 mooie champignon hoedjes, -zout en versgemalen witte peper, -60 g boter, GARNERING:, -2 grote appelen (geschild en van klokhuisontdaan, en in ringen gesneden), -2 sneetjes witbrood (ontdaan van de korstjes en in blokjes gesneden), -60 g boter, -peterselie

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-07-2003
  • Scandinavisch Voorgerecht
  •  10-20 min.

Een amuse van Kippenlevertjes met Mangochutney

In 10 minuten staat deze geweldige amuse voor je gasten op tafel! DUS T O P !

INGREDIENTEN

100 gram kippenlevertjes, zout en peper 2 el bloem 15 gram boter 10 tl mangochutney 1 doosje tuinkers.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-08-2003
  • Frans
  •  0-10 min.

Kippenlevertjes Met Basilicum En Selderij

INGREDIENTEN

2 rode uien in ringen gesneden, 1 groene Spaanse peper in smalle reepjes gesneden, 500 g kippenlevertjes, zout, peper, 50 g boter, 1 el gesnipperde basilicum, 1 el gesnipperde selderij,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-01-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kippenlevertjes met paprika en ui

INGREDIENTEN

350 gram kippenlevertjes, 1 rode en 1 gele paprika, 2 uien, 20 gram boter, 2 eetlepels olie, 1 knoflookteen, 2 eetlepels sherry, 1 eetlepel fijne mosterd, 1/8 liter creme fraiche, zout, peper, 1 eetlepel fijngehakt bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gegratineerde wittebonenschotel met kippenlevertjes, spekjes

Heerlijke wittebonen (deze keer uit een pot) vormen deze keer een verrukkelijk combinatie met de snel gebakken kippenlevertjes, spekjes, paprika en prei. Gegratineerd met kaas! Een heerlijke snelle, voedzame maaltijd. Je kunt natuurlijk ook gedroogde wittebonen nemen. Week ze een nacht voor en kook ze (zonder zout, dat is sneller!) volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Volg daarna gewoon mijn recept. Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

1 pot (720 gram) witte bonen of 200 gram gedroogde witte bonen, 150 gram kippenlevertjes, 50 gram magere gerookte spekreepjes, 1 eetlepel zonnebloemolie, 1 middelgrote ui, 1 rode paprika, 1 dunne prei, peper, zout, 1 eetlepel witte balsamico-azijn, 50 gram geraspte belegen kaas, paar druppels worcestersaus

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-03-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kippenlevertjes Met Gefrituurde Uienringen

INGREDIENTEN

250 g kippenlevertjes, - 4 eetl. bloem, - zout en versgemalen peper, - 1 grote ui, - 1 dl melk, - 25 g braadboter, - olie om te frituren,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-06-2000
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Kippenlevertjes in zoetzure saus

Wat is Geuze? Door de veranderde tijdgeest -de consumenten wilden bier met een schuimkraag- en enkele pientere lambikbrouwers die hierop inspeelden werd de geuze geboren. De lambikbrouwers pasten de champagnemethode toe om een nieuw bier te creëren. Men maakte een mengsel van lambik van verschillende jaargangen en trok dit op flessen. Echte gueuze wordt nu nog altijd gemaakt door oude (uitgegiste) lambik te mengen met jonge lambik. De jonge lambik levert de voedingsstoffen (de suikers) voor een nieuwe gisting. Door deze nieuwe gisting, die zich voltrekt op de fles, verkreeg men de zo gegeerde schuimkraag. Echte geuze wordt verkocht in champagneflessen die de druk van de gisting aankunnen. Andere flessen springen gewoon kapot.

INGREDIENTEN

500 gr kippenlevertjes, 1 fijngesneden lente-uitje, 1 eetlepel Gueuze, 1 eetlepel sojasaus, 1 fijngehakt teentje knoflook, , Voor de saus:, 1 gesnipperde ui, 2 eetlepels rozijnen, 1/2 kopje ananassap, crème fraîche of maïzena, 2 bananen, 1 kopje ananasstukjes, 1 eetlepel kerrie, 3/4 flesje zure Gueuze

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-05-2010
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kippenlevertjes in zoetzure saus

INGREDIENTEN

Voor de marinade:, 500 gr kippenlevertjes, 1 fijngesneden lente-uitje, 1 eetlepel Gueuze, 1 eetlepel sojasaus, 1 fijngehakt teentje knoflook, , Voor de saus:, 1 gesnipperde ui, 2 eetlepels rozijnen, 1/2 kopje ananassap, creme fraiche of ma?zena, 2 bananen, 1 kopje ananasstukjes, 1 eetlepel kerrie, 3/4 flesje zure Gueuze

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-01-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kippenlevertjes met bacon en mandarijntjes

Voor op de barbeque of onder de grill

INGREDIENTEN

500 gr. kippenlevertjes400 gr. bacon in lange repen8 eetl. mandarijntjes, uit, blik uitgelekt4 eetl. oliehouten satestokjes, geweekt in water

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-09-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kippenlevertjes in zoetzure saus

INGREDIENTEN

Voor de marinade:, 500 gr kippenlevertjes, 1 fijngesneden lente-uitje, 1 eetlepel Gueuze, 1 eetlepel sojasaus, 1 fijngehakt teentje knoflook, Voor de saus:, 1 gesnipperde ui, 2 eetlepels rozijnen, 1/2 kopje ananassap, creme fraiche of maizena, 2 bananen, 1 kopje ananasstukjes, 1 eetlepel kerrie, 3/4 flesje zure Gueuze,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-09-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Roereieren met kippenlevertjes, korstjes en spek

Een heerlijk lunch idee

INGREDIENTEN

-9 eieren, -8 kippenlevertjes, -peterselie (1 bosje), -60 g boter, -2 sneden brood in stukjes gesneden en gebakken in notenolie (croutons), -4 plakken gedroogd spek (eventjes onder de grill), -1 teen knoflook, -25 g Parmezan kaas, -peper en zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-03-2005
  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gebakken kippelevertjes

肝焗雞 ... Gebakken kippenlevers Heerlijk als voorafje of tussendoor.

INGREDIENTEN

600g kippenlevertjes, 1 e sojasaus, 1 e droge sherry, 1/4 t knoflookpoeder, 1 t zout, 1 t suiker, 2 t gemberpoeder, 2 e maizena, 1 e bloem, 3 e olie

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-04-2003
  • Chinees Tussengerecht
  •  20-30 min.

Gekarameliseerde witlof met gebakken kippenlever

INGREDIENTEN

450 gr kippenlevertjes, 8 kleine struikjes witlof, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 4 plakjes ontbijtspek, 40 gr boter, 1 eetlepel olijfolie, 2 eetlepels madera, 2 theelepels bruine basterdsuiker, peper, zout, 7,5 gr bloem

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-06-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Gebakken levertjes met een Sherrysaus

Dit is een snel en makkelijk Spaans gerecht, gemaakt van kippenlevertjes en kalfs of lamsniertjes Servereen als een tapa of als hoofdgerecht et aardappelen of rijst, of eenvoudigweg met brood.

INGREDIENTEN

250 gram kalfs of lamsniertjes 250 gr kippenlevertjes peper en zout snufje nootmuskaat bloem 2 grote tomaten, ontveld, van zaad ontdaan en kleingesneden 2 teentjes knoflook 125 ml droge sherry 3 el olijfolie

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-02-2004
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Kipfilet in gebakken spek

INGREDIENTEN

250gr gerookte kipfilet, 150gr mager gerookt ontbijtspek en 2el zonnebloemolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-03-2002
  •  
  •  10-20 min.

Lauwe sla van kipfilet in balsamico-azijn en notenolie

De gemengde salade wordt gedrappeerd met kipfilet, kippenlevertjes en spek en overgoten met een lauwe vinaigrette . voor 4 pers.

INGREDIENTEN

4 kipfilets, 1 liter kippenbouillon, 4 kippenlevertjes, 1 snede lichtgerookt spek, 1 eetlepel gebroken walnoot, 1 eetlepel pijnappelpitten, notenolie, balsamico-azijn,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-04-2005
  • Belgisch
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Top