53 everzwijn recepten

INGREDIENTEN

3 eetlepels olie, 1,5 kg bout of lendestuk van wild zwijn, 2 eetlepels cognac, 2 uien, in ringen, 2 wortelen, in plakjes, zout, peper, 1 eetlepel bloem, 3 teentjes knoflook, 1 fles rode wijn, bouquet garni (in stengel bleekselderij gebonden laurierblad, tijm en peterselie), 2 sneetjes roggebrood, zonder korst, 2 eetlepels wijnazijn

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-03-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Stoofkarbonaden van Everzwijn
met Trappist Rochefort ....erg lekker !

INGREDIENTEN

, , Ingredi?nten voor 4 personen:, 700 g everzwijn, bil of schouder, 1/2 l Trappist, (Rochefort, 3 uien, in ringen, 1 snee wit brood, 1 bouillonblokje, 4 el graanmosterd, 1 l water, 4 el bloem, tijm, laurier, boter, suiker, balsamico-azijn, , .,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-01-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 eetlepel olijfolie, 500 g everzwijn, in stukken, 2 eetlepels maïszetmeel, 3 uien, versnipperd, 6 wortelen, in schijfjes gesneden, 3 takjes selderij, in schijfjes gesneden, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 70 g tomatenconfit, 1 blikje gepelde tomaten, grof gehakt, 1 laurierblaadje, 2 kruidnagels, 4 jeneverbessen, geplet, 3 dl rode wijn, 1 dl kippenbouillon, 500 g pappardelle, 4 eetlepels bladpeterselie, fijngehakt, zout, peper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-11-2007
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zalig wildrecept !

INGREDIENTEN

-1 kg everzwijnvlees van de bil of de schouder (in blokjes van 3 cm), -2 wortelen, -1 prei, -3 selderij stengels, -2 uien, -4 knoflooktenen, -laurier, rozemarijn en tijm, -3 liter rode wijn (bordeaux), -boter, -water, -2 el bloem, -10 el suiker, -2 dl rode wijnazijn, -2 el tomatenpuree, -peper en zout, -4 el gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-11-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

-1 kg everzwijnvlees-100 gr gerookte spekblokjes-150 gr champignons-150 gr zilveruitjes-30 gr boter-50 gr bloem-1/2 fles witte wijn-kruidentuiltje-3 eetlepels mosterd-peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

2 everzwijnfilets, 12 verse vijgen, 1 jonagold, olijfolie, 1 takje rozemarijn, 1 dl water, 1 dl rode wijn, kervel of platte peterselie, walnotenolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-12-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Everzwijn met een lekkere Trappistenbiersaus

INGREDIENTEN

600 gr everzwijnfilet, 3 dl CHIMAY blauw, 200 gr soepgroenten, 8 stronken witlof, 8 dunne plakjes spek, 3 eetl. boter, ? dl room, sausbinder, 3 kruidnagels, tijm, laurier, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-01-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Recht uit het bos

INGREDIENTEN

4 jefkes (peren) of andere stoofperen (Saint-Remy, Conference of Williams), 2 dl rode wijn, 1 eetlepel honing, 500 g suiker, 1 takje munt, 1 kaneelstokje, 1 kruidnagel, 1 laurierblad, 200 g dooierzwammen, Solo, 600 tot 800 g marcassinvlees (geheel of mignonette), 4 dl wildfond, 2 eetlepels vlierbessenjam of -stroop, 150 g Solo, peper en zout, maiszetmeel, 4 takjes munt of peterselie, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-10-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een feestelijk gerecht voor najaar of winter

INGREDIENTEN

1500 gr gemarineerde haasjes of gemarineerd everzwijn (zie voorbereiding), -200 gr veenbessen, -150 gr suiker, -8 cox-appelen, -kaneelsuiker, -1 knolselder, -aardappelkroketjes in de vorm van een peertje, -25 cl room, -250cl bruine jus

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-09-1999
  • Biologisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een overheerlijk recept van *** Peter Goossens

INGREDIENTEN

Voor de marinade:, -0,5 dl balsamicoazijn, -0,5 dl sinaasappelsap, -1 dl olijfolie, -1 el mosterd, -7 takjes verse tijm, -1 tl kaneel, -2 el versgemalen peper, voor het stoofpotje:, -600 g everzwijn in stukjes, -4 sjalotjes, -4 selderijstengels, -4 wortelen, -300 g bosbessen, -300 ml wildfond, -300 ml rode wijn, -25 g boter, -25 ml crème de cassis, -2 el bosbessenconfituur, -2 verse laurierblaadjes, -2 kaneelstokjes, -4 kruidnagels,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-01-2011
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Voor 4 personen:van "vifke"

INGREDIENTEN

700 g everzwijn, bil of schouder;, 1/2 l Trappist, geen bittere (Rochefort;, 3 uien, in ringen;, 1 snee wit brood;, 1 bouillonblokje;, 4 el graanmosterd;, 1 l water;, 4 el bloem;, tijm, laurier;, boter;, suiker, balsamico-azijn ;

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-02-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekker hoofdgerecht voor de feestdagen met als bijgerecht geglaceerde raapjes en brikdeegbakje gevuld met peer en cranberry en aardappelrotsjes

INGREDIENTEN

1 kg vlees naar keuze (ree hert of everzwijn); 100 g gerookt spek; 30, g vetstof; 30 g bloem; 1 kruidentuiltje (peterselie, tijm, 1 wortel, 1 stukje knolselder); 1 klein blikje tomatenpuree, 2,5 dl, vleesbouillon; 500 g champignons, 2 uien, MARINADE: 2 uien, 3 wortelen, 1 takje selderij; 2 takjes peterselie, 1 knoflookteentje, 1 takje tijm, 1 laurierblad, 2 kruidnagels, enkele, peperkorrels zout, 5 jeneverbessen, 5 dl rode of witte wijn (bij, witte wijn komt de wild smaak meer door), 2 tot 3 eetlepels olie, 1, dl azijn, scheutje cognac., ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-12-2001
  • Belgisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Rugstuk of gebraad van jong everzwijn, bakboter, 1 glas cognac, 1 dessertlepel aalbessengelei, scheutje room, 4 dl wildfond, een koffielepel mosterd, een lepeltje verse boter, 2 soeplepels vers varkensbloed, gemengd met weinig azijn

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-08-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekkere en eenvoudige wildbereiding

INGREDIENTEN

-8 everzwijn koteletjes (120 g per stuk), -zout, versgemalen witte peper, -3 eetlepels plantaardige olie om te bakken, SAUS:, -400 g champignons, -30 g boter en 2 sjalotjes, -zout en witte peper, -1 dl witte wijn, -3 dl slagroom en 2 eierdooiers, -1 eetlepel fijngehakte peterselie, -1/2 th lepel fijngehakte tijm, -60 g belegen kaas vb Goudse, -1 mespuntje paprikapoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-10-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bij dit gerecht moet je al 2 dagen van tevoren beginnen. Leuk voor de feestdagen.

INGREDIENTEN

1 filet van jong everzwijn van ongeveer 1,200 kg, Gekookte marinade:, Een hele fles rode wijn (de hoeveelheid hangt af van de grootte van het stuk wild, dat geheel door de vloeistof moet worden bedekt), 1 wortel, 1 ui, 1 sjalot, 1 takje selderij, 2 knoflookteentjes, enkele takjes peterselie, 1 takje tijm, 1 blaadje laurier, enkele jeneverbessen, enkele peperkorrels, 2 eetlepels olijolie, 1 kruidnagel, Geen zout, want dat onttrekt het sap aan het vlees.,

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op09-11-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

700 gr.everzwijn,bil of schouder, 1/2 l.Trappist,geen bittere(Rochefort8), 3 iuen, 1 snee wit brood, 1 bouillonblokje, 4 eetl.graanmosterd, 1 l.water, 4 eetl.bloem, tijm,laurier, boter, suiker,balsamico-azijn, peper,zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-05-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker feestelijk gerecht voor de donkere dagen.

INGREDIENTEN

3 eetlepels olie, 1,5 kg bout of lendenstuk van wild zwijn, 2 eetlepels cognac, 2 uien, in ringen, 2 wortelen, in plakjes, zout & peper, 1 eetlepel bloem, 3 teentjes knoflook, 1 fles rode wijn, bouquet garni (in stengel bleekselderij gebonden laurierblad, tijm en peterselie), 2 sneetjes roggebrood, zonder korst, 2 eetlepels wijnazijn

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op26-10-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  120 min. <


INGREDIENTEN

500 gr everzwijnstoofvlees - 2 el druivenpitolie - 1 fijngehakte ui - 1 kopje bouillon (van het gehakt) - 1/2 citroen (sap) - 250 gr gekruid varkensgehakt - 1 laurierblad - 500 gr paddestoelen (kastanjechampignons, shi-itake of knopchampignons) - 5 el room - peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-11-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Wild is vaak nogal duur, hiermee neem je de eters een beetje in de maling, maar geen mens heeft er spijt van.

INGREDIENTEN

1 kg wildstoofvlees, 1 kg paardenstoofvlees, 200gram spek, 1 kg uien, wortelen, look, een takje selder, laurier, thijm, kruidnagels, jeneverbessen, pezo, bosbessenconfituur, rode wijn, een beetje tomatenpuree, wildfond, bloem, wijnazijn, eventueel champignons de Paris (je weet wel: de bruine)

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op16-10-2000
  • Belgisch
  •  120 min. <

Heerlijk met de feestdagen

INGREDIENTEN

3 eetlepels olie, 1,5 kg bout of lendenstuk van wild zwijn, 2 eetlepels cognac, 2 uien, in ringen, 2 wortelen, in plakjes, zout, peper, 1 eetlepel bloem, 3 teentjes knoflook, 1 fles rode wijn, bouquet garni (in stengel bleekselderij gebonden laurierblad, tijm en peterselie), 2 sneetjes roggebrood, zonder korst, 2 eetlepels wijnazijn.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-11-2004
  •  …
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 flesje donker bier, 0,5 theelepel gedroogde groene peper, 1 eetlepel jeneverbessen, 20 gram room.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-10-2003
  • Belgisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

3 sjalotjes, 250 gr oesterzwammen, 4 sneetjes ontbijtspek, 1dl rode wijn, peper van de molen, 800 gr everzwijnsteaks

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-12-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk gerecht in combinatie met een gratin van aardappelen, wildfond en ui.

INGREDIENTEN

-800 g everjong ribbetjes, -arachideolie en 40 g boter, -4 sjalotten (fijn gesnipperd), -1 kruidentuiltje, -2 rode paprika's in blokjes, -1 el gemalen paprikapoeder, -1 el korianderkorrels, -2 gehakte knoflooktenen, -15 cl droge witte wijn, -5 cl jenever, -10 cl water

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-10-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Heerlijk wildgerecht uit de oven, met een sierlijke presentatie! Niet moeilijk dit recept!

INGREDIENTEN

-800 g everzwijnlende (ontdaan van pezen en vliezen), -2 el boter, -7,5 dl Chimay bier, -takje tijm, -laurier, -peterseliestengels, -2 uien (gesnipperd), -1 grote wortel in stukjes gesneden, -2 el mosterd, -1 el bruine suiker, -1 plak bladerdeeg, -1 ei losgeklopt, GARNERING:, -500 g cantharellen

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op03-10-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

, , 3 eetlepels olie, 1,5 kg bout of lendenstuk van wild zwijn, 2 eetlepels cognac, , , , 2 uien, in ringen, 2 wortelen, in plakjes, zout, peper, 1 eetlepel bloem, 3 teentjes knoflook, 1 fles rode wijn, bouquet garni (in stengel bleekselderij gebonden laurierblad, tijm en peterselie), 2 sneetjes roggebrood, zonder korst, 2 eetlepels wijnazijn, , 1 kg rode kool, fijngesneden, zout, suiker, 2-3 kruidnagelen, 2 zure appels, grof geraspt, boter, azijn, aardappelmeel, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op28-03-2000
  • Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Lekker hoofdgerecht ; we werken in dit recept met dooierzwammen (cantharellen of "girolles"), 100 g per persoon, maar gelijk welke wilde paddestoelensoort kan ook
van "vifke"

INGREDIENTEN

100 g per persoon dooierzwammen (cantharellen of "girolles"),maar gelijk welke wilde paddestoelensoort kan ook; wat fijn gesnipperde sjalot en een heel klein beetje knoflook, verse lob eendenlever (100 g per persoon), rucola, haas van everzwijn (rugstuk of "filet") 150 gr per pers. ; wat wildfond en wat sherryazijn;

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-10-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker hoofdgerecht ; we werken in dit recept met dooierzwammen (cantharellen of "girolles"), 100 g per persoon, maar gelijk welke wilde paddestoelensoort kan ook

INGREDIENTEN

100 g per persoon dooierzwammen (cantharellen of "girolles"),maar gelijk welke wilde paddestoelensoort kan ook; wat fijn gesnipperde sjalot en een heel klein beetje knoflook, verse lob eendenlever (100 g per persoon), rucola, haas van everzwijn (rugstuk of "filet") 150 gr per pers. ; wat wildfond en wat sherryazijn;

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-10-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Is ook lekker als men de marinade toepast op gewoon tam varkensvlees.

INGREDIENTEN

1 kopje rode wijnazijn, 2 glazen water, zout, 1 bosje peterselie, 1 grote ui, 10 peperkorrels, 3 laurierbladeren, 10 korrels koriander, 1 teen knoflook.

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op01-02-2004
  • Belgisch
  •  120 min. <

Ook bij kalkoenfilet smaakt deze saus heerlijk overigens...

INGREDIENTEN

1 gesnipperd sjalotje, 1 geperst teentje knoflook, 20 g boter, 2 heel takje tijm, 4 el vloeibare honing, 21/2 dl kruidenbouillon, 1 dl droge witte wijn, 100 g ijskoude boter in blokjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-10-2000
  •  …
  •  10-20 min.

Gebraad in dunne plakjes gesneden, saus, warme peertjes en kroketjes of hertoginneaardappeltjes

INGREDIENTEN

1 kg everzwijnengebraad(wildseizoen) of varkensgebraad, 700 g babypeertjes (bokaal), 400 ml wildfond (bokaal), 25 cl Rodenbach, 3 eetl. aalbessengelei, 2 eetl. boter, 3 eetl. room, 1 blaadje laurier (Topaz), 0.25 koffiel. tijm (Topaz), 3 jeneverbessen (Topaz), peper en zout, instantsausbinder,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-12-2011
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

De dag voordien gemaakt, komt de stoofpot ten goede en spaart jou een hoop tijd. Heerlijk met peertjes op rode wijn (snel klaar met de magnetron) of gecarameliseerd witloof.

INGREDIENTEN

Ong. 800 gr everzwijnragout, 2 glazen witte wijn, 150 gr rozijnen, 200 gr gedroogde pruimen (al dan niet ontpit naar keuze, met pit blijven ze wel langer heel), boter, 1 ui fijngesneden, peper en zout, 4 el suiker, 2 el citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-12-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een feestelijk gastronomisch gerecht van Restaurant De Stockmansmolen, Zaventem, België.

INGREDIENTEN

-800 gr everzwijnfilet, -3 dl rode wijnsaus, -1 kleine knolselder, -1 kleine pompoen, -8 stronkjes gestoofd witloof, -8 broccoliroosjes, -enkele takjes wilde peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-10-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Rugstuk of gebraad van jong everzwijn, bakboter, 1 glas cognac, 1 dessertlepel aalbessengelei, scheutje room, 4 dl wildfond, een koffielepel mosterd, een lepeltje verse boter, 2 soeplepels vers varkensbloed, gemengd met weinig azijn

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.



Recept van chef-kok Harald Nickel, van het wijnrestaurant "Landhaus Herrenberg", culinaire haven van het Wijndomein "Weingut Lergenmuller" in Landau-Nussdorf aan de Sudliche Weinstrasse.

INGREDIENTEN

200g donkerbruin brood - 1 sneetje wit brood - 50g rozijnen - 150g kalfsgehakt - 1 eierdooier - 1dl room - peper en zout - 600g everzwijnfilets - ijskoude boter, Voor de wildfond : 1kg schenkels en vlees van everzwijn - 1 el tomatenpuree - 200g mengeling van fijngehakte ui, bleekselderij en schorseneren - 1,5 l Spatburgunder - 4 gekneusde jeneverbessen - 1 kruidnagel - 3 teentjes knoflook - 1 takje verse tijm

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-06-2001
  • Duits
  •  30-60 min.



Dit recept biedt een veelvoud aan herfstige smaken. Het wordt helemaal perfect met een knapperend haardvuur aan.

INGREDIENTEN

4 jefkes (peren) of andere stoofperen (Saint-Remy, Conference of Williams) - 2 dl rode wijn - 1 eetlepel honing - 500 g suiker - 1 takje munt - 1 kaneelstokje - 1 kruidnagel, 1 laurierblad - 200 g dooierzwammen - boter, 600 tot 800 g marcassinvlees (geheel of, mignonette) - 4 dl wildfond - 2 eetlepels vlierbessenjam of -stroop - 150 g boter - peper en zout - maiszetmeel - 4 takjes munt of peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-09-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.



Herfstgenoegens met wild ? kijk je er ook naar uit ? Dan is dit uitgebreide recept misschien iets voor jou !

INGREDIENTEN

1 ui - 1 wortel - 1 stengel witte selder - 600 g filet van marcassin - zout - 1 laurierblad - 2 takjes tijm - 1/2 l droge witte wijn - 100 g gerookte spekreepjes - boter - peper en zout - 1 venkel - 1 courgette - 2,5 dl wildfond - 6 stukjes steranijs - 2,5 dl room - 2 eetlepels mosterd - enkele blaadjes basilicum - dragon en kervel

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op24-09-2001
  • Belgisch
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

1 kg gebraad van everzwijn, 2 soeplepels honig, 200 g bruine suiker, 1/2 liter witte wijn.,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-02-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een heerlijke stoofpot

INGREDIENTEN

1 Kg karbonaden van everzwijn, Boter, 2 eetlepels olie, 1 grote ui of 2 kleine, 3 teentjes look, 4 eetlepels bloem, 4 dl wildfond, 2 dl rode wijn, 2dl vloeibaar tomatenconcentraat, zout, versgemalen witte peper, 2 takjes thijm, 2 laurierbladen.

  •  Hoofdgerecht
  •  120 min. <
  • Geplaatst op01-10-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  120 min. <

Eenvoudig bereiding van wild in de ruimste zin van het woord

INGREDIENTEN

1.5 kg wildragout (everzwijn, hert, hinde ...) ? 250 g rozijnen ? 300 g zilveruien 4 dl room ? peper, zout ? tijm ? laurier ? rozemarijn ? 2 dl rode port ? 2 dl rode wijn enkele vleesbouillonblokjes ? boter ? 8 ? peren ? 1 zakje veenbessen ? 150 g suiker ? winterse groenten: witlof, rapen, spruiten ...

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-12-1999
  • Belgisch
  •  60-120 min.

Zalig wild-stoofpotje

INGREDIENTEN

-800 g stoofvlees (hert, ree, everzwijn? of gemengde wildragoût), -500 g kweeperen (of appelen), -2 uien, fijngesnipperd, -3 teentjes knoflook, fijngesnipperd, -3 dl groentebouillon, -1 dl rode port, -2 eetlepels balsamicoazijn, -2 dl room, -1 l suikerwater (1 l water + 100 g suiker), -boter, -1/2 citroen, -1 eetlepel cacaopoeder, -2 eetlepels scherpe mosterd, -2 eetlepels bruine suiker, -2 eetlepels vloeibare honing, -boter, -1 theelepel gedroogde dragon, -2 takjes tijm, -2 blaadjes laurier, -2 theelepels vierkruidenpoeder, -4 kardemompeulen, -peper en zout, , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-12-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies