10.337 courgette recepten

  • Top 100

De courgettes in m'n groentetuintje groeien tegen de klippen op en ook de eerste tomaten in het kasje kleuren rood, dus lekker smullen....

INGREDIENTEN

600 gr. vastkokende aardappelen (of 1 1/2 zakje kant en klare aardappelgolfjes), 2 courgettes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 500 gr. halfom gehakt, 3 vleestomaten, tijm, rozemarijn, oregano (of evt. gedroogde Provencaalse of Italiaanse kruiden), zout, peper, klontje margarine, 100 gr. geraspte belegen kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-07-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde courgette - sonja bakker recept

INGREDIENTEN

200gr zilvervliesrijst, 200gr rundergehakt, 4 courgettes, 3 tomaten, 3 uien, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel kaneel, 2 teentjes knoflook, fijn gehakte verse peterselie, 100gr 30+ kaas (geraspt), 1el olijfolie, peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2009
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
  • Top 100

Één van de lekkerste ovenschotels die ik ken en ook nog eens boordevol groenten en dus vitamines!
Geïnspireerd door Rudolph van Veen, maar met een compleet eigen uitvoering genieten van alle lekkere smaken die Italië in zich heeft!

INGREDIENTEN

- 2 mooie, ongepaneerde, varkensschnitzels, - 1 pakje gezeefde tomaten of 1 blikje tomatenblokjes, net hoe grof/fijn je de saus wilt hebben, - 1 grote courgette, - 1 zak verse spinazie, - 2 grote of 4 kleine teentjes knoflook, - 1 grote of 2 kleine sjalotjes, - 1 bol mozzarella, - flink wat vers geraspte Parmezaanse kaas of oude Pecorino, - een handje vol verse basilicum, - gedroogde Italiaanse kruiden, peper en zout naar smaak (genoeg om het bovenste laagje in je ovenschotel te vormen)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-08-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Top 100

Hou je van BBQ-en en hou je van de Griekse Keuken???? Dan moet je deze spiesen echt eens gaan proberen. De knoflook en oregano die in de marinade zitten geven je het gevoel alsof je op een warm Grieks eiland in de Middellandse Zee zit.

INGREDIENTEN

, 1,5 kg kipfilet, Voor de marinade:, 1,5 - 2 dl olijfolie of zonnebloemolie, 5 knoflookteentjes, geperst, 2 el oregano, 1 tl dille, 2 tl citroensap, 1 tl paprikapoeder, 1 rood pepertje, zeer fijngehakt (incl. zaadjes), 1 rode ui, zeer fijgehakt,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-06-2005
  • Grieks
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Echt lekkere courgettes ,heb ze zelf ook gemaakt met een beetje geraspte oude kaas erover voor nog meer smaak .Had er kerrie aardappeltjes (krieltjes) bij gemaakt

INGREDIENTEN

2 courgettes, 4 eetl. geraspte wortel, 4 lente-/bosuitjes, in ringetjes, 2 eetl. rozijnen, geweld en uitgelekt, 50 g champignons, 1 eetl. kerriepoeder, 1 eetl. fijngehakte peterselie, 1 ei, losgeklopt, zout, 1 eetl. olijfolie (Mediterrane), 100 g mager rundergehakt,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-04-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gepikt van koken met sterren maar de zalm dan door kip vervangen. Errug lekker!!

INGREDIENTEN

400 gr. kipfilet, 3 eetlepels pesto, 1 courgette, 200 gr. kastanjechampignons, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 teentje knoflook, 200 ml. creme fraiche, 4 tomaten, 150 gr. geraspte belegen kaas, 1 pakje lasagnevellen

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-01-2001
  • Italiaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

, 600 gram gemengd gehakt, 2-3 eetlepels boter, 2 uien, fijngehakt of in plakjes gesneden, 2 knoflookteentjes, fijngehakt of in plakjes gesneden, 1 struik selderijstengels, gewassen en in eetbare stukjes gesneden, zout, peper uit de molen, 1 snufje nootmuskaat, 1 snufje cayennepeper, 1 eetlepel geplukte majoraan, 1 eetlepel paprikapoeder, 200 ml groentenbouillon, 200 ml room, 2 courgettes, gewassen en in plakken gesneden, 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd, 250 gram mozzarellakaas, in plakken gesneden,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-10-2008
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bij ons is het altijd smullen geblazen als dit gerecht op tafel komt! Makkelijk te bereiden eenpansgerecht, dat ook zonder vlees heerlijk smaakt.

INGREDIENTEN

400 g varkensvleesreepjes (met gyroskruiden gekruid), 600 g aardappelen, 2 uien, 2 kleine courgettes, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 500 g tomaten, 1 dl olijfolie, 1 tl gedroogde oregano, versgemalen zwarte peper, zout, 1.1/2-2 dl kippenbouillon, 1 el fijngehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-07-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Quiche met geitenkaas en courgette
Het is eindelijk zomer, dus tijd voor picknicks in het park, boottochtjes met vrienden en lange dagen op het strand. Maar natuurlijk ook voor lekkere lichte gerechten om buiten van te genieten. Daarom een vegetarische quiche, die zowel warm als koud een geweldige aanvulling is op je zomerse dag!

Voor 4 personen:

INGREDIENTEN

Deeg:, , - 300 gram bloem, - 150 gram boter, - zout uit de molen, - paar druppels water, Of:, - 1 pak bladerdeeg met roomboter, , Vulling:, -2 kleine courgettes, - 1 bakje cherry trostomaten a 200 gram, - 100 ml room, - 200 gram geitenkaas, - 5 eieren, - 5 takjes verse tijm of 2 tl gedroogde tijm, - 50 gr pijnboompitjes, - zout en peper uit de molen, - 5 el olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-06-2009
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Ooit dit recept gekregen van mijn dochter en toen ik het weer eens maakte wist ik waarom ik het bewaard had! Het is niet alleen een slank gerecht (310 cal p.p.) maar ook nog eens heerlijk. Het is zonder vlees maar je zou ook het heel goed restjes gaar (rund)vlees of rul gebraden gehakt kunnen toevoegen of neem vegetarisch vlees. Wij eten wel vlees maar ik miste geen moment `vlees` in dit recept. Van de week (oktober 2012) weer eens gemaakt en nu er eindelijk foto`s bijgeplaatst.
Ik heb het voor 2 dagen gemaakt en het recept iets veranderd. (zie onderaan) De volgende dag in een andere ovenschotel gedaan en zo hadden wij voor twee dagen een heerlijke schotel. Voor andere tips lees onderaan bij "Serveertips"

INGREDIENTEN

2 uien, 1 rode, gele en groene paprika, 1 courgette, 100 g sperziebonen, 2 tenen knoflook, 4 eetlepels olijfolie, 1 el tomatenpuree (optioneel), ½ - 1 blik tomatenstukjes (of gepelde tomaten die je naderhand fijner maakt), ¼ liter water (of minder) het gerecht moet bijna onderstaan., Zout en versgemalen peper, 2 eetlepels fijngehakte peterselie (garnering), Eventueel voor de 2e dag (zie onderaan dit recept) 1 bakje kastanje champignons + scheutje balsamico azijn, 150 g geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2006
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gepikt van "Koken met sterren".

INGREDIENTEN

-400 g zalm (in plaats van zalm kunt u ook kipfilet gebruiken), -3 eetlepels pesto, -1 courgette, -200 g kastanjechampignons, -1 pakje gezeefde tomaten, -1 teentje knoflook, -200 ml creme fraiche, -4 tomaten, -150 g geraspte belegen kaas, -1 pakje lasagnevellen,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-02-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke hartige taart met gehakt, courgette, paprika, champignons en ...brie. Makkelijk en errug lekker.

INGREDIENTEN

400 gr. rundergehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 blikjes tomatenpuree, flink stuk brie, 1 courgette, bakje champignons, 1 rode paprika, pakje bladerdeeg

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-11-1999
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijk zomers gerecht, heerlijk bij wat lichte vleesgerechten, maar ook koud met een stukje vers stokbrood een delicatesse!

INGREDIENTEN

2 niet te dikke courgettes - 6 eetl bloem - zout, peper - olijfolie - 500 gram (Roma)tomaten - 1 ui - 2 eetlepels fijngesneden basilicum - 2 teentjes knoflook - 200 gr mozzarella - 50 gr Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-05-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Geschikt voor Atkins-South beach dieet of Glutenvrij dieet.

INGREDIENTEN

Flinke courgette,peper/zout,thijm,provinciale kruiden,tomaat,paar champignons,paprika,ui,olie,geraspte kaas,knoflook.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2005
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke Mexicaanse ovenschotel, snel klaar, met alles erin wat lekker is en nog gezond ook!!!

INGREDIENTEN

400 gram kipfilet,zakje seasoningmix voor taco's, 2 rode uien, 1 rode paprika, 1 courgette, 1/2 blikje maïs, 1 bekertje creme fraiche, 150 gram geraspte kaas, nacho cheese tacochips.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-02-2007
  • Mexicaans
  •  20-30 min.

Kabeljauw met ratatouille uit de oven .

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , 3 eetlepels olijfolie, 2 rode uien, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1 gele paprika, in kleine stukjes, 1 courgette, in kleine blokjes, ½ eetlepel paprikapoeder, ½ eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden, 500 g kabeljauwfilet, sap van een halve citroen,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-03-2008
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Groentegerecht

INGREDIENTEN

1 courgette, 2 uien, tomatenketjup, zout, peper, boter of olie

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-06-2001
  • Goedkoop en snel Bijgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 courgette, 3 paprika's, 1 grote ui, 500gr. gehakt, 1 theel. knoflook, 1 gr blikje tomatenpuree, 1eetl. ketjap, klein beetje boter, chilisaus of sambal (naar smaak)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

* Lams- of Runder gehakt (500 gram), * Aardappelpuree (1 zakje), * Champignons (1 bakje), * Ui (2 grote), * Champignonsoep (1 pakje), * Doperwten (1 blikje), * Wortel (1 a 2 stuks), * Ei (1 stuk), * Gepelde tomaten (1 blikje), * Tomaten puree (70 gram), * Knoflook (2 teentjes/ 2 eetlepels), * Geraspte kaas, * Melk/ water, * Boter, , Extra:, * Mais (1 blikje), * Courgette en of Aubergine (1 stuk), * Prei (1 stuk)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-05-2009
  • Engels Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zoetzuur

INGREDIENTEN

1 kg. courgettes, 0.75 l. blanke azijn, 1 eetl. zout, 1 rode paprika, 1/2 groene paprika, 2 uien, 1/2 zakje inmaakkruiden, 250 gr. suiker.

  •  Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-12-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

1/2 kg aardappelen,1kg courgette,4plakken salami van een 1cm dik,italiaanse kruiden,zure room,maizena,olijfolie,zout,peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-09-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijk pastagerecht passend bij zomers weer

INGREDIENTEN

400 g penne, 1 courgette, in reepjes gesneden, 1/2 bakje cherrytomaatjes, gehalveerd, 1 ui, fijngehakt, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 1 el verse tijmblaadjes, 1 el fijngehakte verse basilicum, een scheutje witte wijn, 1 el crème fraîche, geraspte Parmezaanse kaas, klontje boter, peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-06-2013
  •  
  •  20-30 min.

Slank recept.

INGREDIENTEN

1 courgette, 4 zalmfilets à 75 gr, 400 gr broccoli, 1 groene paprika, 2 blikjes champignonsoep, 100 geraspte magere 20+ kaas, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.



Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

2 courgettes, 350 g pasta (bijv. penne), zout, 3 el olijfolie traditioneel (C1000), 2 uien, gesnipperd, 1 teentje knoflook, gesnipperd, 1 pot pastasaus Bolognese à 425 g, chilipoeder, peper, 2 mozzarellakaasjes, in blokjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-09-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 teentjes knoflook, 50 g parmezaanse kaas, 45 g walnoten, 15 g peterselie, 6 el olijfolie, zout, peper, 1 courgette van 400 g, 400 g pasta

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-08-2008
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Recept van een collega!

Serveren met Pasta, rijst of op een stokbroodje.Zowel warm als koud erg lekker.

INGREDIENTEN

1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 1 aubergine, 1 courgette, 3 uien, 2 teentjes knoflook, 2 eetl. olijfolie, 1 eetl. balsamico azijn, evt.verse basilicum fijngehakt,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2007
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Waarom zou je ovenschotels eigenlijk alleen maar s winters eten? Zon heerlijk goudbruin korstje is midden in de zomer net zo lekker! En handig: de ingredienten bereidt u voor en tegen etenstijd hoeft de schotel alleen nog maar in de oven.

INGREDIENTEN

700 gr courgettes1 flinke ui1 bakje champignons200 gr ham boter of margarinezout en peper2 tl pestosaus400 gr kwark1/4 ltr koffieroom3 eieren75 gr bloem2 teentjes knoflook 100 gr mozarellakaas paneermeel

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-08-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijk zachte rijstklassieker met gemarineerde courgettes en gambas

INGREDIENTEN

12 gambastaarten, zonnebloemolie, bloem, 1 limoen, 1 ui, 300 g. risottorijst, 100 ml. olijfolie, 100 ml. witte wijnazijn, 700 ml. kippenbouillon(ca.), 2 eetl. geraspte Parmesan, 2 courgettes, 2 tenen knoflook, 2 takjes mint

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-04-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een lekkere snelle pastamaaltijd met zalm, courgette en een room/dille saus

INGREDIENTEN

Tagliattelle voor 2 personen, 250 gram gerookte zalmsnippers, 1 flinke courgette, pakje dille (die handige diepvries pakjes bij AH), 1/2 pakje kruidenroomkaas, 1/8 creme fraiche, scheutje witte wijn, olijfolie, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-10-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Dit gerecht is super gezond en heel erg voedzaam. buiten dat is het ook nog eens helemaal veganistisch is en past in een diervrij dieet

INGREDIENTEN

1 doosje pearl couscous (alf`ez AH), 1 blik kikkerwerwten, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 tomaat, 1 courgette, 1 blik gezeefde tomaten, 2 eetlepels harissa ( of sambal, naar smaak), zout, peper., kruidenbouillon, 1 groot turksbrood

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-04-2012
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 tenen knoflook - 100 gram walnoten - 1 kleine courgette - 300 gram niet gekruid gehakt - 400 ml melk - 1 zakje Knorr mix voor lasagne - 125 gram lasagne bladen - 50 gram geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-02-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Met simpele ingrediënten een smaakvolle en rijk gevulde maaltijd

INGREDIENTEN

1 courgettes, 100 ml. room, 200 g. tagliatelle all uovo Grand Italia, 1 eetl. bloem, 2 eetl. olijfolie, 2 sjalotjes gesnipperd, 100 ml witte wijn, 100 ml visbouillon, 400 g zalmfilet, 2 eetl creme fraiche, 2 eetl. verse dille, 2 eetl. geraspte Parmezaanse kaas, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-07-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

In slanke uitvoering en ook nog favoriet van de kinderen.

INGREDIENTEN

* 400 gr. Tagliatelle:, * 4 Zalmmoten,diepvries, (of 4 ons kipfilet);, * 1 Ui;, * 1 Teen knoflook, geperst;, * 1 bakje Champignons in plakjes;, * Half kippenbouillonblokje;, * 1 Courgette in blokjes;, * 1 dl. Kookroom (Blue band finesse kookroom);, * half bekertje Creme fraiche (Bleu band finesse verrijker);, * 4 eetl. Groene pesto;, * Zout en peper;,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-03-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een variatie met een lekkere en aparte smaak door de dille en de gerookte zalm.

INGREDIENTEN

1 kleine ui1 courgette150 - 200 gr. gerookte zalm2 takjes verse dille (of 1/3 theelepel gedroogde)40 gr. boter of margarine300 gr. risotto rijst1 dl. witte wijn1 l. visbouillon2 eetl. creme fraichezoutpeper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-05-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 kleine Courgettes, in dunne plakjes, sap van 1/2 Citroen, 2 eetl. Extra Vierge Olijfolie, 3 eetl. Pesto van gedroogde tomaat, 1 bosje Radijs, in dunne plakjes, 1 bosje Waterkers of Veldsla, Zout en Peper, , Pesto van gedroogde tomaat, , 4 eetl. gedroogde Tomaat, 50 gr. Parmezaanse kaas, 3 eetl. Pijnboompitjes, geroosterd, 75 gr. Basilicumblaadjes, Extra Vierge Olijfolie

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-06-2009
  • Vegetarisch Voorgerecht
  •  20-30 min.

Vegetarisch hoofdgerecht voor nog geen E1,50 per persoon

INGREDIENTEN

8 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid;, 2 eetlepels groene pesto;, 125 ml creme fraiche;, 1 courgette, in schuine plakken;, 4 tomaten, in plakken;, 1 gele paprika, in ringen;, 100 g geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-07-2005
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekkere romige pasta met en saus van courgette, tonijn, ui, paprika, tomaat en pesto.

Mijn eerste zelfbedachte recept. Ontstaan uit enkele jaren hobby koken in de keuken met andermans recepten.

INGREDIENTEN

250 á 300 gram (Penne) Pasta., 2 Blikjes tonijn, 2 Uien, 1 Courgette, 1 Paprika oranje (rood / geel kan ook), 1 Blik tomaten blokjes, 1 Bekertje crème fraîche (125 ml), 4 Eetlepels rode pesto, 1 Teentje knoflook, 3 Eetlepels olijfolie, 15 Gram fijn gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-09-2009
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 of 2 courgette (ligt eraan of je er iets bij eet), 3 eieren, pakje gesneden ham (boterhambeleg), zakje geraspte kaas, 1 ui, 2 tomaten, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-06-2011
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie, 500 g kipfilet, in reepjes, 1 ui, gesnipperd, 300 g spaghetti, 1 courgette, in halve plakken, 1 theelepel gedroogde oregano, 250 g champignons, gehalveerd, 125 ml zure room,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-12-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gratin van schijfjes aubergine, courgette, aardappel en tomaat.
Overgoten met room gemengd met roomkaas, knoflook en basilicum. Afgedekt met schijfjes tomaat met geraspte oude kaas.

INGREDIENTEN

1 aubergine (dunne), 1 courgette (dikke), 3 tomaten, 250 g aardappelen, 200 ml kookroom, 50 g zachte roomkaas, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels vers gehakte basilicum, 70 g geraspte oude kaas, zwarte peper en zout, 1 eetl olijfolie, 7 klontjes boter,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-02-2012
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies