165 canneloni recepten

  • Eigen recept
  • Top 100

Heerlijk met verse basilicum, gehakt, zongedroogde tomaatjes, kaas en olijven.
Heerlijk om het is eens uit te proberen.

INGREDIENTEN

25 gr boter, 25 gr bloem, 350 ml melk, 12 lasagnebladen, snufje nootmuskaat, 1 el olijfolie, 1 ui, gehakt, 3 teentjes knoflook, 1 zal losse spinazieblaadjes (bonduel) of, wat ik doe: LEKKER ZELF EVEN MAKEN., 8 zongedroogde tomaatjes op olie, in stukjes, 100 gr zwarte olijven, zonde pit in stukjes, 250 gr ricotta, 3 el basilicum, 150 gr geraspte kaas, peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-05-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Italiaanse deegrolletjes gevuld met tomaten-gehakt mengsel.

INGREDIENTEN

, Voor de saus, - 2 pakjes gezeefde tomaten, - Bekertje room of halfroom, - 1 theelepel Basilicum, oregano, - Een scheutje rode wijn, - 1 buillionblokje, - Olijfolie, - 1/2 gesnipperde ui,, Voor de gevulde canneloni rolletjes, - 12 canneloni-rolletjes, - 300 gram rundergehakt, - 200 gram geraspte kaas, - 50 gram paneermeel, - 1 theelepel peterselie, - Een scheutje rode wijn, - Olijfolie, - 1/2 gesnipperde ui,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-09-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

300 g diepvriesspinazie, 2 sjalotjes fijn gesneden, 2 tenen knoflook fijngehakt, 2 eetlepels Miscuglio van Oil & Vinegar, 100 g MonChou, half potje zongedroogde tomaatjes fijn gesneden van Oil & Vinegar, 500 g rundergehakt, 1 potje Sugo ai pomodorini van Oil & Vinegar, 1 zak Canneloni, 2 eetlepels peper olie van Oil & Vinegar, geraspte kaas of mozarella

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-02-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

250 gr. canneloni, 500 gr. rundergehakt, 50 gr. haricots verts, 8 tomaten in stukjes, 1 gesnipperde ui, 1/2 rode paprika in kleine stukjes, 4 teentjes knoflook geperst, zout, peper, olijfolie, 50 gr. boter, 50 gr. bloem, 1 liter melk, parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-09-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijk italiaans recept, je bent er even mee bezig maar dan heb je ook wat

INGREDIENTEN

500 gram gehakt, 150 gram geraspte kaas 50gram ham 50 gram salamie peterselie bieslook basilicum oregano 2 eieren 2 beschuitjes 2 uien knoflook 1 winterwortel 1/2 paprika 1/2 bakje champignons 2 stengels bleekselderij. 2 blikken gepelde tomaten. 2 eetlepels creme fraise een pakje tomato frito en natuurlijk canneloni rolletjes

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-07-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

500gr spinazie*300gr Ricottakaas*25gr parmezaanse kaas*zout/peper*geraspte nootmuskaat*1 volle eetl.boter*3 afgestreken eetl.bloem*5dl melk*250gr canneloni (uit pak), *25gr versgeraspte parmezaanse kaas.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-01-2000
  • Italiaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke vegetarische ovenschotel: pasta-rolletjes gevuld met spinazie en drie soorten kaas

INGREDIENTEN

Voor de bechamelsaus: 2 eetl. boter, 2 eetl. bloem, 1 kop melk, beetje zout., Voor de tomatensaus: halve fijgesnipperde ui, 1 teen knoflook, 2 eetl. olie, 1 kleine geraspte wortel, halve groene paprika, 1 laurierblad, 1 theel. oregano, halve theel. thijm, kwart theel. basilicum, 2 eetl. peterselie, 2 koppen tomaten (of 1 blikje tomatenblokjes), groot blikje tomatenpuree, zout, kwart theel. suiker, peper. (Dit wordt samen een erg lekkere saus, maar als je het teveel werk vindt, kan je natuurlijk ook kant en klare saus kopen., Verder: 3/4 kop geraspte parmezaanse kaas, 1/2 kop jonge geraspte kaas, 2 1/2 kop hutenkase, 1 pond spinazie, 1 ei, nootmuskaat, 1 pak grand italia canneloni., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-05-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni met spinazie en ricotta of geitenroomkaas vulling

INGREDIENTEN

300 gram diepvries spinazie, 1 grote ui, 1 a 2 tenen knoflook, 200 gram ricotta kaas (of geitenroomkaas), 2 eieren, 1 theelepel oregano, 3 eetlepels melk, 50 gram parmezaanse kaas, Zout,peper, Boter, Pakje Canneloni, , Voor de saus:, 1 ui, Pak gezeefde tomaten, 1 theelepel basilicum, Dessertlepel suiker, , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-04-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Licht en vetarm

INGREDIENTEN

Gepelde tomaten uit blik, Look, P+Z, italiaanse kruiden, canelloni, cottagecheese, spinazie, emmental light

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-12-2003
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Montignac op klompen, hoofdgerecht, koolhydraat maaltijd, Fase 1 en 2.

INGREDIENTEN

12 volkoren lasagnevellen of 12 lasagnevellen van harde tarwe, 500 gr diepvriesspinazie, 1 ui, gesnipperd, 1 kleine prei, in kwartringen snijden, 1 blik gepelde tomaten, tomaten in blokjes snijden (sap bewaren!), 1/2 rode paprika, in kleine blokjes, 1/2 gele paprika, in kleine blokjes, 1 eetl gedroogde Italiaanse kruiden, 1 theel paprikapoeder, 1 theel cayennepeper, peper en zout, Zwitserse strooikaas, Voor de saus:, 3/4 l vleesbouillon (van tablet), 3/4 l magere melk, peper, zout en nootmuskaat, Tartex Biobin of ander toegestaan bindmiddel bv groentenpuree, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-10-2000
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Montignac op klompen

INGREDIENTEN

12 volkoren lasagnevellen, 500 gram diepvriesspinazie, 1 ui, gesnipperd, 1 kleine prei, in kwartringen snijden, 1 blik gepelde tomaten, tomaten in blokjes, snijden sap bewaren, ? rode paprika, in kleine blokjes, ? gele paprika, in kleine blokjes, 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel cayennepeper, peper en zout, Zwitserse strooikaas, Voor de saus:, ? liter vleesbouillon van tablet, ? liter magere melk, peper, zout en nootmuskaat, allesbinder.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2005
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een lekkere ovenschotel voor 6 personen, prima vooraf te maken. (niet aangepast voor het bloedgroep dieet)
Eigenlijk moet je voor dit recept de ?echte? canneloni gebruiken maar ik vind het zo?n gedoe om al die rolletjes te vullen, dit is wel zo makkelijk en even lekker.

INGREDIENTEN

250 gram winterpeen, ? struik bleekselderij (ongeveer een ons), 1 grote ui, 350 gram gehakt, 400 gram diepvries spinazie, ? liter slagroom (2 bekertjes), parmezaanse kaas 100 gram, oude geraspte kaas 150 gram, margarine/ olie, 3 eidooiers, 1 pond lasagne, 1 glas rode wijn, , saus, 2 blikken gepelde tomaten, 1 klein blikje tomaten puree, peper zout nootmuskaat,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-12-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Tsja, er zullen er wel meerdere hier op smul zijn, maar dit is een beetje mijn eigen recept dus zet ik het hier op mijn pagina.

INGREDIENTEN

12 lasagnevellen, 400gr.kalfsgehakt, 200gr. champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ei, 2 etl.broodkruim, 100gr. parmezaan, olijfolie, 2etl.gehakte peterselie, peper en zout., Voor de tomatensaus:, 1/2 liter vloeibare tomatpuree, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, kruidentuiltje(tijm,laurier,peterseliestengels) 2 el. olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-11-2001
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Italiaanse deegbuisjes met gehakt, spinazie in een tomatensaus met mozarella.

INGREDIENTEN

* 6 canneloni-deegbuisjes (kant en klaar) of * 6 lasagnevellen., * 200 gr. rundergehakt., * 4 a 5 deelblokjes diepvriesspinazie., * 1/2 bouillonblokje., * 1/2 tl/ suiker., * 4 bolletjes mozarella., * 1 bakje roomkaas., * 6 pomedoritomaten., * olijfolie., * 2 tenen knoflook, uitgeperst., * citroensap, peper, zout., * Italiaanse keukenkruiden.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-10-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Opgerolde flensjes die gevuld zijn met een mengsel van gehakt en groenten

INGREDIENTEN

100g bloem,3 eieren,een weinig zout,1/8l water,olijfolie,200g kippegehakt,250g rauwe spinazie,gehakte peterselie,oregano(wilde marjolijn)fijn paneermeel,tomatenpuree,boter,gemalen kaas

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2002
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Ca. 8 lasagnevelletjes, 3 sjolotjes, 4 el olijfolie, 300 gr. wilde spinazie, 200 gr.rundergehakt, 200 gr. grotchampignons, kuipje paturain, 1/2 l. melk, bosje peterselie, 200 gr. geraspte kaas, 50 gr. boter, 50 gr. bloem, peper en zout, tijm

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

3 Spaanse worstjes, Pakje fijne soepgroenten, 4 eetlepels room, Broodkruim, 2 blikken tomatenblokjes, 2 Rode ui, Tijm, 2 Knoflooktenen, 10 Cannelloni, Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-09-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Glaasje vino, Eros op de achtergrond ........

INGREDIENTEN

300 gram cannelloni, 250 gram mortadella, 50 gram salami, 1 ei, 1 el. gehakte peterselie, boter om mee in te vetten, 2 dl. creme fraiche, 75 gram gratineerkaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

VLEESSAUS, 3 el olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, geperst, 120 g bak bacon, in dobbelsteentjes, 60 g champignons, fijngesneden, ¼ tl gedroogd basilicum, 220 g varkensgehakt, 220 g kalfsgehakt, 1 el peterselie, fijngehakt, 200 g tomaten uit blik, in blokjes, 2.5 dl runderbouillon, 3 el droog broodkruim, 1 ei, TOMATENSAUS, 2 el olijfolie, 1 kleine ui, fijngesnipperd, 2 teentjes knoflook, geperst, 800 g tomaten uit blik, in blokjes, 1 tl basilicum, gehakt,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-10-2012
  •  …
  •  0-10 min.

Een overheerlijk Itialiaans recept. Voor zo?n recept moet je natuurlijk even tijd uittrekken want je moet de canneloni?s vullen. Maar het resultaat zal er zeker zijn.

INGREDIENTEN

125 gram boter 100 gram Geraspte Parmezaanse kaas 350 gram Canneloni (grote Pasta buizen). 100 gram bloem 8 dl melk zout en peper nootmuskaat 50 gram geraspte Jong belegen kaas 3 eierdooiers

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-04-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Canneloni naar een origineel Italiaans recept. Gevuld met Spinazie en kaas en overgoten met een tomaten-/vleessaus

INGREDIENTEN

250 gr. Canneloni;, 600 gr. diepvriesspinazie;, 250 gr. Ricotta kaas (of Mascarpone);, 100 gr. Parmezaanse kaas;, 200 gr. Mozarrela kaas;, Zout, peper, nootmuskaat;, 3 Eieren;, 500 gr. Gehakt;, 1 Pak Honig Mix voor Lasagnesaus naar Italiaans recept;, Olie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Weer eens wat anders!

INGREDIENTEN

2 blikjes tonijn in olie, 2 pakjes boursin, 1 ui, 2 theelepels kappertjes, zout, veel chilipoeder, 2 blikjes gepelde tomaten in blokjes, een zakje(150 gram) geraspte kaas (jong(belegen)), een pak canneloni

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-03-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk Italiaans gerecht, gekregen van een collega

INGREDIENTEN

Benodigdheden voor 4 personen;, 10 lasagnevellen, 500 gr champignons, 2 knoflook tenen, 20 gr. gedroogde funghi porcini of 500 gr kastanje paddestoelen, 6 dl melk, 65 gr. boter, 40 gr. bloem, zout/ peper, snufje nootmuskaat, 3 el olijfolie, 10 plakken jong belegen Goudse kaas, 50 gr. verse parmezaanse kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-05-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

ER GAAT TOCH NIETS BOVEN EEN HEERLIJK PASTA GERECHT.

INGREDIENTEN

, 250 gr canneloni, 1 ui, 1 eetl. olie, 1 teentje knoflook, 300 gr gehakt, 1 ei, peper, zout, 2 eetl. fijngehakte tuinkruiden, 1 potje tomatensaus (kant en klaar), 50 gr geraspte Parmezaanse kaas, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-12-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vegetarische canneloni met spinazie en ricotta.

INGREDIENTEN

* 600 g spinazie uit de diepvries, * 300 g ricotta, * 1 ei, * 9-12 canneloni, * tomatensaus, * geraspte kaas, * nootmuskaat, * peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-08-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zeker mijn favoriet

INGREDIENTEN

Pak spinazie, 3 kwart ricotta, pak canneloni, pakje mozzarella, paar theelepels pesto, tomatensaus, cashewnoten

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-11-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Deze canneloni wordt gemaakt van verse lasagnebladen. Lekker simpel en snel klaar. Ook kinderen zijn hier dol op!

INGREDIENTEN

1 pak verse lasagnebladen (bijvoorbeeld van AH), 1 blik tomatenblokjes, 1 kleine ui, 2 teentjes knoflook voor de liefhebber, 450 gram bladspinazie (diepvries), 2 eieren (los geklopt), 1 eetlepel paneermeel, peper, zout, nootmuskaat, 200 gram hamreepjes, 1 eetlepel olie, 150 gram champignons, 150 gram geraspte kaas, wat gesneden basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-06-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een makkelijk en smakelijke pasta schotel

INGREDIENTEN

800 gr tomaten,uit blik,zout,peper,1 kl tijm,1 klkristalsuiker,nootmuskaat,munt,1 ui,400gr zuivelspread,naturel,16 stuks canneloni ongekookt,70 gr geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-05-2014
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Canneloni met vismousse en krab

INGREDIENTEN

500 gram wijtingfilet, 2 eieren, 3 eetl. slagroom, 1 theel. mosterd, 2 eetl. verse bieslook, 250 gram canneloni, 200 gram krab of krabsticks, 50 gram boter, 1 ui, 50 gram bloem, 1 liter melk, 1 visbouillontablet, 100 gram geraspte kaas, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-02-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

, 200 gr canneloni - 50 gr ham in een stuk - 1 teen knoflook - 1 el fijngehakte peterselie - 50 g boter - 100 gr tomaten - 1 kleine selderij - 2 ltr hartige kippenbouillon - 4 kleine aardappelen - 2 gele pimentjes - 4 courgettes - verse basilicum en peterselie - geraspte Parmezaanse kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-04-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

*300 gr Ricotta*20 gr Parmezaanse kaas*2 el bladpeterselie*2 el verse basilicum*2 eieren*300 gr verse spinazie*1 pak canneloni*2 el Bertolli margarine voor koken, bakken en braden*350 gr rauwe ham*, Voor tomatensaus:*1 teen knoflook*500 ml Bertolli Tomatenbasissaus*1 el oregano*paar takjes basilicum*40 ml Bertolli extra virgine olijfolie* (ps, hoeft niet persé van Bertolli zijn hoor)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-11-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Vrij zwaar gerecht met een lange bereidingstijd maar dit recept leent zich goed om een dag van te voren te maken. Het smaakt als een feest!

INGREDIENTEN

1 el olijfolie, 450gr gehakt, 1 kleine ui (fijngehakt), 1 teen knoflook, 1 thl gedroogde gemengde kruiden, 120 ml runderbouillon, 1 ei, 75 gr mortadella of gekookte ham (fijngesneden), 3 el verse broodkruimels, 150 gram versgeraspte parmezaanse kaas, 18 voorgekookte canneloni pijpjes, zout en versgemalen peper, , tomatensaus:, 2el olijfolie, 1 kleine ui fijngehakt, 1/2 wortel fijngehakt, 1 stengel bleekselderij fijngehakt, 1 teen knoflook fijngehakt, 400gr pomodori uit blik, paar takjes verse basilicum, 1/2 tl gedroogde oregano, , witte saus, 900 ml melk, 50gr boter, 50gr bloem, half bolletje vers geraspte nootmuskaat,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-06-2008
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Canneloni met kalfsgehakt, salie en walnoten

INGREDIENTEN

1 ui, 200 gram gepelde walnoten, 600 gram kalfsgehakt, 1 ei, 4 eetl. paneermeel, 1 eetl. verse salie, 1 zakje gehaktkruiden, 250 gram cannelonipijpjes, 500 ml kippebouillon, 1 bekertje creme fraiche, 1 eetl. verse peterselie, zout en peper, boter

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-01-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Italiaanse vegetarische pasta met spinazie en verschillende soorten kaas

INGREDIENTEN

Een pak Canneloni, , Voor de saus:, 1 Ui, knoflook, Blikje tomatenblokjes, Rozemarijn, Pijnboompitten., zout, peper, olijfolie, 150 gr/ bolletje mozzerella., , , Voor de vulling:, 500 gr spinazi, 150 gr feta, 150 gr ricotta of Hutenkaze, 150 gr geraspte parmezan, 1 of 2 eieren, beetje munt naar smaak, zout, peper, olijfolie, , , , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-09-2000
  • Italiaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 el olijfolie, 250 g kalfsgehakt, 200 g hüttenkäse, 1 kleine rode ui, 2 el fijngesneden basilicum + 1 takje, zout, peper, mespunt nootmuskaat, 12 cannelonipijpjes, 1 blik tomatenstukjes a 400 g, 2 dl kippenbouillon, 2 el fijngesneden Italiaanse kruiden

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-01-2013
  • Slanke keuken
  •  30-60 min.

Canneloni met tonijn!
Hoofdgerecht voor 4 personen

INGREDIENTEN

Hoofdgerecht voor 4 personen, 1 rode paprika, 1 rode ui, 1 teen knoflook, 2 blikjes tonijn naturel, 150 g verse roomkaas met kruiden, 2 eetlepels kappertjes, zout, versgemalen peper, 16-20 gram cannelonirolletjes, 1 fles sugo casa met kruiden, 1 dl kruidenbouillon, 2 bolletjes mozzarella

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-12-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Hoofgerecht met lasagna

INGREDIENTEN

2 lasagnevellen, 1 pak spinazie a la creme, 200 gram verse roomkaas met knoflook, 4 sneejtes wittebrood, 4 eetlepels olijfolie, tomatensause uit pot of blik, 100 gram versgeraspte kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-06-1999
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke canneloni's! Niet moeilijk. En handig om vooraf klaar te maken, zodat je niet in de keuken moet staan als je bezoek er is.

INGREDIENTEN

12 canneloni's - 500 gr rundsgehakt - 1 avocado - 2 chilipepers - 1 blik gepelde tomaten - 1 blik maïs - 50 gr geconcentreerde tomaat - 50 gr boter - 70 gr bloem - 1 liter melk - komijnpoeder - curcumepoeder - nootmuskaat - 1 blokje pure bittere chocolade - enkele teentjes look - 1 flesje Corona - 300 gr geraspte Cheddarkaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-09-2006
  • Mexicaans
  •  30-60 min.

DE VERRASSING ZIT BINNENIN

INGREDIENTEN

, , , 2 uien, 2 knoflookteentjes, 4 grote champignons, 800 g gehakte spinazie (uit de diepvries), 8 koffielepels lichte room, 1 eidooier, 16 voorgekookte, ronde cannelloni, 8 sneetjes kalkoenham, 2 grote blikken gepelde tomaten, 60 g geraspte kaas, light, peper en zout, , , pel de uien en de knoflookteentjes., Borstel de champignons schoon., hak de uien, de knoflookteentjes en de champignons en stoof ze in een anti-kleefpan tot al het vocht is opgenomen., doe er de spinazie en de room bij., kruid met peper en zout en laat enkele minuten sudderen., neem de pan van het vuur en roer er de eidooier onder. verwarm de oven voor op 200?C (stand 6)., vul de cannelloni's op. rol telkens 2 cannelloni's op in een sneetje kalkoenham en leg ze in een ovenschotel., mix de gepelde tomaten, kruid met peper en zout en giet ze over de cannelloni's., Strooi er de geraspte kaas over en plaats 30 minuten in de oven., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-02-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Kwark (350 g) 2 eieren parmezaanse kaas geraspt peterselie basilicum lasagna bladen, , Voor de saus:, 2 uien 2 tntjs knoflook 500 gr tomaten (blik) suiker oregano, Geraspte kaas

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-06-2001
  • Italiaans
  •  20-30 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies