145 borrelhapjes recepten

  • Eigen recept

Een paar hapjes voor onverwacht bezoek. Het meeste heb je wel thuis en het is zo klaar.

INGREDIENTEN

Zie bij de bereiding

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-08-2009
  •  
  •  30-60 min.

Eenvoudig te maken en erg lekker.

INGREDIENTEN

- Blikje deeg voor partycroissantjes (danerolle), - Blikje partyknakworstjes, - Geraspte kaas, - Mosterd

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-12-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 rookworst, 1 grote augurk, 50 gr. brie, enkele stukjes ananas, 50 gr. belegen Goudse kaas, 1/2 banaan, 8 bolletjes gember

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-01-2010
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Mexicaanse gehaktballetjes

Ook mogelijk als hoofdgerecht, maak dan de balletjes groter.

INGREDIENTEN

800 gram gemengd gehakt, 120 gram gekookte rijst, 1 kleine ui, fijngesnipperd, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 2 eieren, fijngehakte koriander, peper en zout naar smaak, olie om in te bakken

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-04-2003
  • Mexicaans
  •  20-30 min.

Bakken Smaak Hartig

INGREDIENTEN

Ingredienten 1 grote ui 2 teentjes knoflook 1 eetlepel olie 500 gr rundergehakt 2 theelepels gember 1/2 theelepel kruitnagel 1 theelepel nootmuskaat 2/3 theelepel kaneelpoeder 1 theelepel zout 1 eetlepel barbecausaus 2 eetlepels koriander of dille 1 groot ei geklutst 85 gr, paneermeel 375 ml.olie om in mee te bakken gehakt,gember,kruitnagel,nootmuskaat,en kaneel toe tot het een gladde massa word dan de barbecusaus, kruiden en het zout toevoegen en de machine nog even laten draaien. dan met vochtige handen even grote balletjes maken dan de balletjes door het ei heen halen en dan door de paneermeel dan zet je het geheel 20 minuuten in de ijskast. doe de olie in de pan en verhit deze de balletjes ongeveer in 5 minuten gaar bakken de balletjes uit laten lekken en serveren.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-05-2001
  • Aziatisch
  •  20-30 min.

Gemakkelijk te maken

INGREDIENTEN

1 blad bladerdeeg,100gr gepelde garnalen,100gr gerookte zalm,en100gram gemalen kaas

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-12-2005
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Vier lekkere hapjes.

INGREDIENTEN

Toast,meloen,filet,enz.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-09-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Lekkere "Thaise" Hapjes!!!

INGREDIENTEN

1 eetlepel Olie-, 500 g Gehakt-, 4-8 fijngesneden teentjes Knoflook-, 3 Lenteuitjes, gehakt-, 3/4 kop geroosterde, gezouten Pinda's-, 1 verse Ananas; of 5 Mandarijnen of 4 Sinaasappels-, 1/3 kop Suiker-, 1/2 theelepel Peper-, Slablaadjes-, blaadjes Munt of Koriander-, fijngehakte Chilipeper-,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-11-1999
  • Thais
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Een simpel borrelhapje, maar o zo lekker!

INGREDIENTEN

10 plakken groente in aspic (broodbeleg), (± 2 mm dik), verse roomkaas,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-05-2010
  •  
  •  20-30 min.

Tips voor makkelijke borrelhapjes die je in grote hoeveelheid vooraf kunt maken.

INGREDIENTEN

Hapje 1: Kleine Turkse runder- knoflookworstjes (je koopt ze bij de Turkse groentenboer in een stelletje van 2). Snijdt de worstjes in stevige plakjes, prik er een cornichon op (klein augurkje) Hapje 2: neem een paar mooie stukken kaas (bijv. een stevige(!)blauwaderkaas). Rijg aan een prikkertje eerst een reepje gedroogde abrikoos (liefst vooraf geweld in bijv. cognac), dan een stukje kaas, dan een blauwe druif. Hapje 3: Gebruik een dunne omelet als 'wrap' Bak een dunne ommelet(mooi geel krijg je door kurkuma = geelwortel toe te voegen tijdens het klutsen). Leg de omelet - na afgekoeld - met de lelijke onderkant naar je toe en leg erop wat je lekker lijkt. Rol op. Vlak voor opdienen je 'omelet -sushi' in dikke schuine repen snijden. Prikkertje erin.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-2006
  • Internationaal
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

- pittig aangemaakte tartaar op sneetjes roggebrood, - dunne sneetjes brood belegd met dilleboter en versierd met garnalen, - kleine stukjes meloen met parmaham, - komkommer gevuld met mayonaise vermengd met verse tuinkruiden, - hamrolletjes gevuld met gervais - in kleine porties gesneden, - bleekselder gevuld met blauwe kaas en room, - dadels gevuld met boter en een dubbele hoeveelheid oude kaas, - barquettes gevuld met een mengsel van zalm en mayonaise, - wortelstaafjes, - radijsjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-09-2002
  • Belgisch
  •  0-10 min.

95 kcal per portie. Voor 24 porties

INGREDIENTEN

100 gr parmezaanse kaas, 250 gr magere mayonaise, 1 blik (400gr) artisjokkenharten, uitgelekt en gehakt., 1 pakeje gehakte spinazie, ontdooid en uitgelekt., 2 el tomatenstukjes., knoflook, peper en zout naar smaak,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-03-2000
  •  
  •  30-60 min.

Als je op dieet bent kun je dit makelijketen.
en lekker.

INGREDIENTEN

Aspergemoes, kalfstong, peterselie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-08-2000
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.

Lekker bij de borrel en op feestjes als deel van het buffet.

INGREDIENTEN

200 gr gezouten kabeljauw., 2 Franse stokbroden, ( 1 wit-1 Bruin )., 1 bol knoflook., 125 ml olijfolie., 150 gr kaas Danish Blue., 2 sl pijnboom pitten., 2 tl gedroogde oregano., 5 artisjok harten., 2 sl peterselie blaadjes.,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-01-2011
  • Grieks
  •  > 120 min.

Hapjesvoor bij de borrel

INGREDIENTEN

Geeft niet

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-02-2002
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Ik had nog 2 blikjes grote croissants staan die op moesten. Toen deze lekkere borrelhapjes bedacht. De hapjes per soort ingevroren. Je hebt altijd wat lekkers in huis.(zie voor bereiding diepgevroren hapjes bij serveertips!)

INGREDIENTEN

1 of 2 blikjes grote croissants en dan afhankelijk van wat je wilt maken, o.a.:, zachte geitenkaas -, rode paprika -, zachte roomkaas -, zwarte olijventapenade -, gedroogde tomaten -, plakjes ham -, plakjes belegen kaas -, peper, zout -, eventueel wat oregano of tijm

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-01-2011
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Deze doen het goed bij een drankje bv op een verjaardag, ze zijn het lekkerst als ze een dag van te voren klaar gemaakt zijn.koud serveren

INGREDIENTEN

1 kilo gehakt halfom half.4 eetlepels melk, 1 ui, 2 zakjes gedroogde nasigroente, wat zout en peper .

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-04-2002
  • Chinees
  •  0-10 min.


Diverse kleine, hartige "gebakjes"

INGREDIENTEN

1. Eenhapsquiches:,, snackcupsklein pakje kruiden-roomkaas1 eidooier1 eetl., creme fraiche1 eetl. gehakte peterselie, 2. Gevulde dadels:, dadelskruiden-roomkaasontbijtspek, 3. Mini pasteitjes:, mini pasteibakjes25 gr. boter25 gr. bloemca 2 dl. bouillon, ca 60 gr. geraspte belegen kaas2 plakken fijngesneden hampeper, fijngehakte peterselietheel. mosterd

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-05-2002
  •  
  •  20-30 min.

Dit recept kreeg ik in Griekenland.

INGREDIENTEN

1 pakje roomboter bladerdeeg, 1 pakje spinazie uit de diepvries, 1 groot blok feta kaas, vers gemalen peper, zout, ei, boter, 1 teentje knoflook.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-12-2000
  • Grieks
  •  10-20 min.



receptjes van Restaurant Epicurius in Ter Hagen

INGREDIENTEN

14 plakjes Ganda-ham - 150 gr kruidenroomkaas - 1 plak bladerdeeg van 20x10cm - 1 eierdooier - 24 cocktailgarnalen, gepeld maar het staartje aangelaten - 24 houten prikkertjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-05-2000
  • Belgisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Ananas in bacon,, Dadel in bacon,, Borrelworst tussen 2 ananasstukjes, Ananasstukje door gemalen kokos gehaald,, Banaan in ontbjtspek,, pruim in ntbijtspek of bacon,, Mossel in ontbijtspek, , Borrelworstje tussen zilver of zoetzuur uitje,, Borrelworstje tussen klein augurkje,, Borrelworst met paprika,, Cervelaatworst om augurk gewikkeld,, Kaas met 1/4 plak sinaasappel, van vlies ontdaan, Ananas-kaas-augurk-Frans vruchtje,, Kaas met olijf,, Augurk-mossel-zilveruitje,, Partje grapefruit (vers of uit blik) in ontbijtspek gewikkeld,, , ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-03-2002
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Snackje met mozzarella., Rooster sneetjes brood goudbruin. Bestrijk ze met een doorgesneden teentje knoflook. Leg er een plakje tomaat en een plakje mozzarella op en zet ze 5 minuten onder de hete gril. Garneer ze met een toefje of blaadje basilicum., ===================================., Krokante oesterzwammen., , Maak 250 gram oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Klop 2 eieren ( m ) los met een uitgeperst teentje knoflook en peper en zout naar smaak. Haal de oesterzwamreepjes door het eimengsel en wentel ze vervolgens door de paneermeel. Bak de reepjes kort in de hete boter goudbruin en serveer ze met een knoflookmayonaise van 1 uitgeperst teentje knoflook, 3 eetlepels mayonaise en 3 eetlepels zure room.,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-12-2000
  • Internationaal
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Ham/kaas taart, 5 plakken bladerdeeg in een springvorm doen., dan 3ons ham 3ons kaas laag om laag met als laatste de kaas in de vorm doen., mensel maken van 3 eieren 9 eetlepels koffiemelk evt. wat zout en peperdat over de ham en kaas gieten en ong.50 minuten in een oven van 160graden., af laten koelen en in punten snijden., , bladerdeeg met salami, 1plakje bladerdeeg in 4en delen door het kruislings te snijden op elk stukje een plakje salami leggen en dit tesamen oprollen, dit ong. 20 minuten in de oven op 160graden, als het bruin is is het goed. koud serveren., , monchou met ham, 1 pakje monchou mengen met 200gram geraspte kaas peterselie en wat peper en zout., plakjes ham neerleggen en hier op wat van het monchou mengesel., dit tesamen oprollen en laten opstijven in de koelkast voor het serveren in plakjes snijden,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-10-2000
  •  
  •  60-120 min.

Een borrelhapje met een Caraibisch tintje

INGREDIENTEN

1 dubbele kipfilet, 1 blikje maiskorrels, 1 banaan, 1 el citroensap, 2 el olie, 1 zakje tacokruiden, hot pepper sauce, zout, loempiavellen, frituurvet

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-04-2000
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Gehakt ? kipfilet ? reepjesvlees ? prei ? bloem ? ei ? paneermeel ? kerriepoeder ? sambal ? ketjap ? knoflook.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-12-2002
  • Chinees Bijgerecht
  •  10-20 min.
  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-03-2012
  •  
  •  10-20 min.

MMMMmmmm, lekker, ook hiermee kun je varieeren met alles wat je lekker vind, je kunt ook old amsterdam kaas nemen met kipfilet en phildelphia kruiden of walnotenkaas(kaasspecialist) met philidelphia naturel en zonder vlees. Ook deze weer voor verjaardag, kerst oud en nieuw of borrelavondje.

INGREDIENTEN

4 plakken Maaslander 30+ kaas (jong of belegen), 8 plakken wijncervelaat, 1 bakje tuinkers, 8 sneetjes donker roggebrood, 2 eetl. groene tapenade (uit een potje of bakje)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-12-2007
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Ham met pindakaas en kokos, Bestrijk een plakje ham met pindakaas, rol de plak op en snijd hem in niet te dunne schijfjes; wentel de zo ontstane rolletjes door gemalen kokos.,, Borrelworstjes in pindakaas, Doop een borrelworstje in pindakaas of bestrijk het ermee.,,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-03-2002
  •  
  •  0-10 min.

Deze vullingen zijn te gebruiken bij het recept over filodeeg-frituurhapjes

INGREDIENTEN

Vulling nr. 1:, -1 worteltje, -stuk prei, -50 gram tauge, -eetlepel olie, -sambal naar smaak, -eetlepel gezouten pinda's, -1 eiwit, , Vulling nr. 2:, -eetlepel santen, -ee kipfilet, -halve rode spaanse peper, -eetlepel olie, --2 bosuitjes, -zout en peper, -1 eiwit

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-02-2000
  • Aziatisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Gehakt ? kipfilet ? reepjesvlees ? prei ? bloem ? ei ? paneermeel ? kerriepoeder ? sambal ? ketjap ? knoflook.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-12-2002
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Een verrassende zuiderse smaak die zeker door jouw gasten zal geapprecieerd worden!

INGREDIENTEN

- 1 stokbrood, - wat olijfolie, - voor het beleg:, - 1/3 uitgelekte zongedroogde tomaten, - 1/3 groene ontpitte olijven, - 1/3 gekookte looktenen(zachter), - een klein blokje feta geitekaas, - en takje verse peterselie, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-02-2005
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Dipgroenten vormen een ongedwongen voorgerecht. De dipsausjes kunnen vooraf worden klaargemaakt, de hoeveelheden verveelvoudigd.

INGREDIENTEN

Notendip:, 100 gram schimmelkaas, 4 el melk, 2 el creme fraiche, 50 gram gepelde hazelnoten, 2 el citroensap, een stukje onbespoten citroenschil, zout, witte peper, Yoghurtremouladesaus:, 1 ei, 1 el citroensap, 1 mespuntje korrelige mosterd, zout, cayennepeper, 1/8 l olie, 150 gram magere yoghurt, 1 bosui, 1 augurt in het zuur, 1 el kappertjes, Kwarkdip:, 150 gram magere kwark, 3 el slagroom, 1 el melk, 50 gram ramenas, 1 teentje knoflook, 1/4 pakje gemengde tuinkruiden (diepvries), zout, witte peper, snufje suiker, Dipgroenten:, 750 gram wortels, koolrabi, komkommer, paprika's en courgettes, gemengd, 4 champignons

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-04-2002
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Simpel maar toch lekker

INGREDIENTEN

Eieren, boter, paprika's, toasten die men kan opwarmen.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-08-2001
  • Belgisch
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 pak Koopmans Roomboterbladerdeeg, 4 tomaten, 2 lente-uitje, 1 el olijfolie, 100 g geraspte kaas, peper en zout, 1 losgeklopt ei, 20 scampi of 40 Noorse garnalen, 2 tl dille

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-10-2009
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Simpele borrelhapjes, makkelijk om te maken, maar super lekker! En het staat ook wat feestelijker dan een bakje chips of blokjes kaas en worst. In de verschillende hapjes heb ik wat van de zelfde ingredienten gebruikt, zodat je ook weer niet teveel hoeft in te slaan. Om het te serveren is het raster van boter, kaas en eieren gebruikt. Staat nog wat feestelijker.

INGREDIENTEN

voor het boter,kaas en eieren raster:, 4 stengels bieslook, voor de kruishapjes:, 4 reepjes gele paprika, 4 plakjes serrenoham, 2 reepjes komkommer, kruidencreme of zachte kruidenroomkaas, 1 stengel bieslook, 1 surimistick, in vieren, 1 soepstengel, voor de ronde hapjes (5 stuks), 2 plakjes zachte geitenkaas, 2 ronde toastjes, enkele druppels honing, 1 walnoot, 1 plakje tomaat, 1 plakje komkommer, 1 zwarte olijf, 1 kleine tomaat, kruidencreme of zachte kruidenroom, kaas, 6 a 7 rivierkreeftjes, 1 plak gerookte zalm 1 wrap kant en klaar

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-08-2014
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Simpele borrelhapjes, makkelijk om te maken, maar super lekker! En het staat ook wat feestelijker dan een bakje chips of blokjes kaas en worst. In de verschillende hapjes heb ik wat van de zelfde ingredienten gebruikt, zodat je ook weer niet teveel hoeft in te slaan. Om het te serveren is het raster van boter, kaas en eieren gebruikt. Staat nog wat feestelijker.

INGREDIENTEN

voor het boter,kaas en eieren raster:, 4 stengels bieslook, voor de kruishapjes:, 4 reepjes gele paprika, 4 plakjes serrenoham, 2 reepjes komkommer, kruidencreme of zachte kruidenroomkaas, 1 stengel bieslook, 1 surimistick, in vieren, 1 soepstengel, voor de ronde hapjes (5 stuks), 2 plakjes zachte geitenkaas, 2 ronde toastjes, enkele druppels honing, 1 walnoot, 1 plakje tomaat, 1 plakje komkommer, 1 zwarte olijf, 1 kleine tomaat, kruidencreme of zachte kruidenroom, kaas, 6 a 7 rivierkreeftjes, 1 plak gerookte zalm 1 wrap kant en klaar

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-08-2014
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Dit lusten we allemaal

INGREDIENTEN

Vul een gewelde pruim met:, .een stukje fetakaas, .een stukje geitenkaas, .1/2 walnoot, .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper., Of wikkel een gewelde pruim in een half plakje rauwe ham. Bak de pruim zacht in een pan met een anti-aanbak bodem.,, , Vul een dadel met:, .2 garnalen, .1/2 opgerold plakje rauwe ham, .kwark gemengd met fijngesneden gember, .zalmboter van 1 deel boter en 1 deel gerookte zalmsnippers en wat peper.,, Vul een halve abrikoos met:, .kip-kerriesalade, .een mengsel van doperwten en snippers salami, aangemaakt met mayonaise/yogonaise, .cottage cheese met kappertjes, .selderijsalade met komkommer,, Steek aan een cocktailprikker bijvoorbeeld:, .1/2 (gekookt of gebakken) kippenlevertje gewikkeld in een half plakje rauwe ham, .augurk gewikkeld in rundertong, .asperge gewikkeld in rookvlees, .blokje meloen met gerookte garnaal, .blokje meloen met gerookte zalm, .rolletje rundertong met een Amsterdamse ui, .blokje Leidse kaas met een radijs, .kerstomaatje met 2 mosselen in het zuur, , Besmeer kleine toastjes met mayonaise, met daarop wat sterrekers en:, .een rolletje rookvlees, .een reepje paprika-zoetzuur, .een reepje gerookte zalm, .kappertjes, .een paar garnalen, .mosselen in het zuur, ,, Besmeer kleine toastjes met een mengsel van 1 deel mayonaise en 1 deel tomatenketchup, met daarop:, .plakjes radijs, .geraspte rettich met een mespunt viskuit, .een reepje zure of zoute haring, .aangemaakte biefstuk tartaar, .1/2 lychee, gevuld met aangemaakte tartaar, .plakje Friese nagelkaas,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-03-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

6 eieren, 1 Knorr Mix voor Chinese omelet, 1 ui, 25 g margarine, 50 g taugé, 150 g garnalen, zoete chilisaus

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-02-2009
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

, , 1. Een snackcup gevuld met gehakte sprotfilet op smaak gebracht met een mespunt mosterd en een stukje groene paprika, gegarneerd met bieslook., , 2. Een eenhapscracker belegd met boter, dunne plakjes komkommer en een stukje gerookte heilbotfilet, gegarneerd met dille., , 3. Een toastje belegd met boter, gerookte zalm, een plakje hard gekookt ei, gegarneerd met tuinkers., , 4. Een vierkant crackertje belegd met brado en een stukje ananas, gegarneerd met bieslook., , 5. Roggebrood belegd met makreelfilet en enkele plakjes gevulde olijf., , 6. Een canap6cup gevuld met een mengsel van gehakte palingfilet, boter en peper en gegarneerd met een stukje rode paprika en peterselie., , 7. Een klein tomaatje, van binnen bestrooid met peper gevuld met stukjes gerookte forel en flintertjes gesneden groene paprika,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-09-1999
  • Internationaal
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1/2 pot zoetzure cocktailmix (tafelzuur, a 330 g), 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel Zaanse mosterd grof, 1/2 theelepel gemalen koenjitpoeder (geelwortel), 2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden, 150 g kalfsleverworst, 200 g ossenworst, 300 g oude kaas kaas (plat stuk), 12 cherrytomaten, 12 zilveruitjes, 16 Amsterdamse uien

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-03-2010
  • Nederlands
  •  20-30 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies