Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Bladerdeeg met appel recepten (530) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Bladerdeeg

Kip en appel in bladerdeeg. Een eenvoudig recept maar creatief en feestelijk.

INGREDIENTEN

12 plakjes bladerdeeg, 4 halve kipfilet, 2 grote appels, 4 plakken ontbijtspek, peper, zout, rozemarijn, ei, 1 grote ui

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-12-1999
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Appel met rozijnen in bladerdeeg

Makkelijk en snel te maken. Heerlijk als nagerecht of voor bij de kofiie.

INGREDIENTEN

-4 plakjes bladerdeeg;, -1 lepel rozijnen;, -1 grote appel of twee kleinere;, -Halve eetlepel kaneel;, -Halve eetlepel suiker;, -1 ei;, - Boter of olie.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-07-2015
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Gevulde appel in bladerdeeg

INGREDIENTEN

6 1/4 gram rozijnen -, 1/4 sinaasappel -, 1/4 eierdooier - 1/2 eetlepels bloem -, 1 plakjes bladerdeeg, diepvries -, 1/2 eetlepel bruine basterdsuiker -, 1/4 eetlepel suiker -, 6 1/4 gram amandelschaafsel -, 1 stevige appel, , , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Gebakken appel in bladerdeeg

Lekker als je tenminste nog niet te vol zit

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, 2 appels, 50 gram boter, kaneel, 1 sinaasappel, 100 gram suiker, kaneelijs

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-12-2002
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

bladerdeeg met appel en gember

INGREDIENTEN

200 g bladerdeeg, 2 appelen (Boskoop), 1 eetlepel gember (geraspt), 50 g suiker, 2 cl pommeau, 150 g frambozen, 5 dl water, 70 g poedersuiker, 2 theelepels citroensap, 4 blaadjes munt,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-06-2002
  • Belgisch Nagerecht
  •  20-30 min.

Spitskool met appel in bladerdeeg

Met spitskool in mijn weekkratje van de groenteboer, en een zoon die ervan gruwelt... had ik een uitdaging... ik vond dit recept ergens op het net en heb er een screenshot van gemaakt... en maar goed...heerlijk receptje... en zoonlief schepte nog eens een extra bordje op...

INGREDIENTEN

1 spitskool, 1 rol bladerdeeg (vers) zelfgemaakt of bv van tante Fanny (ong 250 gram), 500 gram rundergehakt, Beetje Italiaanse kruiden, 2 flinke appels (ik had Elstar ), 1 eetlepel kaneel, Beetje boter om in te vetten,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-09-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bladerdeeg met appel en gember

Voor 4 personen

INGREDIENTEN

200 g bladerdeeg, 2 appelen (Boskoop), 1 eetlepel gember (geraspt), 50 g suiker, 150 g frambozen, 5 dl water, 70 g poedersuiker, 2 eetlepels citroensap, 4 blaadjes munt, ,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-06-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  20-30 min.

Bladerdeeg met appel en gember

INGREDIENTEN

200 g bladerdeeg, -2 appelen (Boskoop), -1 eetlepel gember (geraspt), -50 g suiker, -2 cl pommeau, -150 g frambozen, -5 dl water, -70 g poedersuiker, -2 theelepels citroensap, -4 blaadjes munt,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-10-2002
  • Belgisch Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Appelflappen

Erg lekkere appelflappen voor bij de koffie ,Ik maak ze altijd met verjaardagen of met de feestdagen.

INGREDIENTEN

1 pak Roomboterbladerdeeg, 4 friszure appels (Goudrenet, Elstar of Jonagold), 2 tl kaneel, 2 el suiker, 1 ei (losgeklopt), Kandijsuiker, Krenten en of rozijnen naar smaak .

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2009
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

12 bladerdeeghapjes "voor elck wat wils"

12 verschillende warme of koude bladerdeeghapjes met verrassende inhoud, te weten: 1. saucijzenworstebroodje (rundvlees) (warm/koud) 2. appelflap met bite (16+) (warm/koud) 3. picantobroodje (jeugd) (warm/koud) 4. asperges in bladerdeeg (vegetarisch) (warm/koud) 5. kersenflap (beetje zuur) (koud) 6. verborgen duivelsworstjes (pittig en meer) (warm/koud) 7. amandelbroodje traditioneel (ouderwets lekker) (koud) 8. panga en zalmsnip (vis) (warm) 9. aardappelpouche met spek, ei en ui (brunchgerecht) (warm) 10 champignontasjes met tuinkruiden (vegetarisch) (warm) 11 Halve kaasrondjes met zangzaad (vegetarisch) (warm/koud) 12 3 soorten Japanse kip in een jasje (kip) (warm/koud)

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, , * naar smaak, ** optioneel, , Voor de saucijzenworstebroodjes:, 1 kleine braadworst/saucijs, * peper en zout, , Voor de appelflap met bite:, 1 kleine pot boerenjongens, 1 goudrenet of andere stevige zure appel, * suiker, * kaneel, ** vanillesuiker, , Voor de picantobroodjes:, 1 picanto, doorgesneden en gehalveerd, ** curry, ** tomatenketchup, , Voor de asperges in bladerdeeg:, 1 klein blikje/potje asperges, dun, voorgekookt, wit en/of groen, 2 plakken (boeren)ham, ** 2 plakken jonge of jong belegen kaas, 1 hardgekookt ei, kleingesneden, 1 bundeltje peterselie, kleingesneden, , Voor de kersenflappen, 1 klein potje kersen op sap, ontpit, * suiker, ** stukjes (pure) chocolade, , Voor de verborgen duivelsworstjes, 1 blikje knakworstjes of pick-ups. De "gewone" knakworstjes in 3 parten snijden, * mosterd (dijon of löwenmosterd), ** tomatenketchup of curry, 1 klein potje jalapeño pepertjes, ** sambal oelek, pedis, badjak of brandal. Voor de durvers: sambal Gledek., ** Thaise red of green curry-pasta, ** (op eigen risico) wasibi-pasta (zie recept), , Voor de amandelbroodjes traditioneel, 1 klein pakje amandelspijs, 1 ei, * suiker, * kaneel, , Voor de panga en zalmsnip, 1/2 pak pangafilet met zalm en kruidenboter (diepvries, niet ontdooien!), , Voor de aardappelpouche met spek, ei en ui:, 1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes met spekblokjes, 1 ui, gepeld en gesnipperd, 1 hardgekookt ei, 1 el olijfolie, * bieslook, # siliconen bakblik voor tortina`s of muffins, ingevet, , Voor de champignontasjes met tuinkruiden:, 1 blikje champignonragout, 1 klein potje champignons op water, * verse peterselie, * verse bladselderij, * verse bieslook, * peper, zout, maggi, ** verse citroenmelisse of paar druppels citroen, ** maïzena of allesbinder, , Voor de Halve Kaasrondjes (met zangzaad):, 1 pakje smeerkaas, 20+, 40+ of 48+, 1 pakje kaas in plakjes naar keuze. Ook: rookkaas of komijnenkaas, 1 pakje gekookte (boeren)ham, ** tuinkruiden, ** maanzaad, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (1), 1 kipfilet, in plakjes, 1 flesje Yakatorisaus óf, 150 ml Japanse Sojasaus, 100 ml sake (vervangbaar met droge sherry), 100 ml mirin (vervangbaar met zoete sherry) (mirin is een soort kook sake), 2 à 3 el rietsuiker, Bosuitjes, gesnipperd, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (2), 1 kipfilet, in plakjes, 1 Flesje terryaki-saus/marinade, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, Bosuitjes, gesnipperd, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (3), 1 kipfilet, in plakjes, Voor de marinade:, 1 el Worchestersauce, 80 ml tomatensaus (passata), 1 el japanse sojasaus, 2 el saké, 1 el mosterd, 1 tl gemberpoeder, ** limoensap, ** limoenrasp, ** peper en zout, , Extra voor alle hapjes:, * losgeslagen eieren naar behoefte, * water, * per recept ongeveer 3-5 plakjes bladerdeeg uit de diepvries. max. 10 min. voor gebruik ontdooien. De juiste hoeveelheid blkaderdeeg is afhankelijk van het aantal verschillende hapjes en de hoeveelheden ingredienten per soort. Zorg dus dat je een voorraadje in de diepvries hebt liggen. Zeker bij grotere hoeveelheden is het ook te overwegen om bladerdeeg uit de koeling te gebruiken. Rol deze voor gebruik uit tot ongeveer de helft van de dikte. Niet alleen heb je dan meer deeg (voor meer hapjes), het wordt ook iets krokanter. Zorg er wel voor dat het bladerdeeg niet scheurt!

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-05-2011
  •  
  •  30-60 min.

brie/preitaart

Hartig taartje, snel te bereiden

INGREDIENTEN

2 punten brie (camembert mag ook), 2 stelen prei (liefst fijn), klein blikje ananasstukjes, appeltje, 1 flinke ui, pakje bladerdeeg, paneermeel

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-01-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Appelflappen van bladerdeeg met custard en rozijnen

Door toevoeging van een lepel custard aan de appelstukjes krijgen de appeltjes een heerlijke zachte smaak en blijft het bladerdeeg veel langer knapperig.

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvries bladerdeeg, 1 flinke appel (liefst Elstar, 1 flinke eetlepel rozijnen (evt. geweld in rum), 1 flinke eetlepel custard, 2 zakjes vanillesuiker, mespunt kaneel, 1 losgeklopte eidooier, 1 eetlepel melk, suiker om te bestrooien

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-03-2009
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Appelflappen (bladerdeeg)

Bladerdeeg appelflappen uit de oven; geen luchtjes!!! 12 stuks

INGREDIENTEN

50 g suiker , 2 el bloem , 1 mespunt kaneel , 1 mespunt nootmuskaat, 12 plakjes diepvriesbladerdeeg , grote, lichtzure appel , 1 el citroensap ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-12-2002
  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Appelstrudel van bladerdeeg

Altijd lekker!

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270g, 450 g Goudreinetten , Sap van een halve citroen, 2 eetlepers rum, 100 g paneermeel, gebakken in boter, 100 g kristalsuiker fijn, 50 g rozijnen, 1 snufje kaneel, 1 ei om de strudel te bestrijken,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-12-2013
  •  
  •  30-60 min.

muizen van bladerdeeg

Leuke traktatie

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, 1 appel, 1 el rozijnen, 4 krenten, 1 ei, 1 dropveter, 1/2 el donkere basterdsuiker

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-09-2005
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.

Appel in bladerdeeg en sabayon van Calvados en kaneelijs

INGREDIENTEN

*10 Jonagold appels *1 tl kaneel *50 gr amandelspijs *75 gr rozijnen *10 velletjes bladerdeeg *2 eidooiers *60 gr suiker *10 bolletjes kaneelijs *5 eidooiers *100 gr suiker *? ltr Calvados *2 dl Cider * ? vanillestokje *2 dl room *50 gr boter *80 gr suiker *3 eiwitten *65 gr bloem *muntblaadjes voor garnering

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-01-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.

Warme appelbollen

Heerlijk herfst gerecht voor bij de thee of s avonds bij de koffie!

INGREDIENTEN

Appels, (room)boterbladerdeeg, suiker, kaneel en een ei

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-09-2003
  •  
  •  30-60 min.

Appel in bladerdeeg en sabayon van Calvados en kaneelijs

INGREDIENTEN

10 Jonagold appels, 1 tl kaneel, 50 g amandelspijs (bij de bakker), 75 g rozijnen, 10 velletjes bladerdeeg, 2 eidooiers, 60 g suiker, 10 bol kaneelijs, 5 eidooiers, 100 g suiker, ? ltr Calvados, 2 dl Cider, ? vanillestokje, 2 dl room, 50 g boter, 80 g suiker, 3 eiwitten, 65 g bloem, mintblaadjes voor garnering

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-05-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Appel in bladerdeeg en sabayon van Calvados en kaneelijs (10

INGREDIENTEN

10 Jonagold appels, , 1 tl kaneel, , 50 g amandelspijs (bij de bakker), , 75 g rozijnen, , 10 velletjes bladerdeeg, , 2 eidooiers, , 60 g suiker, , 10 bol kaneelijs, , 5 eidooiers, , 100 g suiker, , ? ltr Calvados, , 2 dl Cider, , ? vanillestokje, , 2 dl room, , 50 g boter, , 80 g suiker, , 3 eiwitten, , 65 g bloem, , mintblaadjes voor garnering

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-02-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Appel in bladerdeeg en sabayon van Calvados en kaneelijs

Een feestelijk nagerecht

INGREDIENTEN

10 st. Jona Gold appels, 1 tl. Gem. kaneel, 75. gr. rozijnen, 10 velletjes bladerdeeg, 2 eidooiers, 60 gr. suiker, 10 bol kaneelijs, 5 st eidooier, 100 gr. suiker, ? ltr. Calvados, 2 dl. Cider, ? vanillestokje, 2 dl. Room, 50 gr. boter, 80 gr. suiker, 3 st. eiwitten, 65. gr. bloem, mintblaadjes voor garnering

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-09-2002
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Bladerdeeg met pompoen

INGREDIENTEN

Pampoen-(of appel-) gaar en gepureer

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-08-2004
  • Afrikaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Appelgebak van bladerdeeg

Leuk om te doen op een regenachtige middag.Kijk ook naar het sausijzenbroodje met kinderen.

INGREDIENTEN

1 eetlepel abrikozenjam,beetje amandelspijs/gehakte noten,mespuntje citroenrasp,1 eetlepel suiker,mespuntje kaneel,1 eetlepel krenten,1 eetlepel rozijnen,beetje water,1 eetlepel paneermeel,4 plakjes bladerdeeg uit de diepvries,1 goudreinet.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-08-2003
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Appeltaart met bladerdeeg

Een heel eenvoudig recept voor appeltaart, klaar in 25 minuten. Je karameliseert de appels in de pan en voor de bodem gebruik je bladerdeeg. Simpel, snel en lekker!

INGREDIENTEN

2 grote appels, 1 theelepel kaneel, 2 eetlepels suiker, 1 eetlepel boter, 3-4 velletjes bladerdeeg

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2015
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Bladerdeeg met zalm

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

1 limoen, 125 g gerookte zalm, in reepjes, 1 bakje Huttenkase a 200 g, versgemalen peper, zout, 4 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid, 1 scharrelei (M),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-09-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Appelroosjes met bladerdeeg

Leuk om een vriendin cadeau te geven...

INGREDIENTEN

10 plakjes bladerdeeg, 3 a 4 rode appels, 3 eetlepels abrikozen jam, 1 eetlepel citroensap, 30 gr suiker, snuf kaneel, poedersuiker, bloem om te bestuiven

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-11-2016
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

appel rozen

Omdat bakken niet helemaal mijn ding is, maar heel Holland wel bakt, gooi ik deze er maar eens in. simpel en een mooi eindresultaat.  

INGREDIENTEN

2 rode appels, water, sap van halve citroen, 3 eetlepels abrikozenjam of welke jam dan ook, 3 vellen bladerdeeg, poedersuiker, evt. kaneel

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-10-2015
  • Europees
  •  30-60 min.

Appelflappen van bladerdeeg

INGREDIENTEN

1 pak diepvriesbladerdeeg (inhoud 10 stuks van 10x10 cm), 10 dadels, 2 eetl. ongezouten gepelde walnoten, 2 appels, 1 eetl. suiker, 50 g boter, 2 eierdooiers

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-03-2005
  •  
  •  20-30 min.

appelflappen van bladerdeeg

INGREDIENTEN

1 pak diepvriesbladerdeeg (inhoud 10 stuks van 10x10 cm), 10 dadels, 2 eetl. ongezouten gepelde walnoten, 2 appels, 1 eetl. suiker, 50 g boter, 2 eierdooiers, , ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-11-2007
  •  
  •  20-30 min.

verschillende bladerdeeg hapjes

Allerlei zoete en hartige hapjes met bladerdeeg

INGREDIENTEN

- pakje bladerdeeg uit de vriezer, - vulling voor de hapjes,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-04-2004
  • Biologisch
  •  30-60 min.

Appelbol met rozijnen, honing en bladerdeeg

Een makkelijk te bereiden tussendoortje, het smaakt als gebak en is ook geschikt voor mensen die geen melk en suiker mogen. Je kunt het aantal appels vermeerderen naar gelang het aantal personen.

INGREDIENTEN

1 appel, 1 plakje bladerdeeg, een handjevol rozijnen, 1 theelepel kaneel, 2 theelepels honing, 1 eigeel, een beetje bloem.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-12-2010
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.

Bladerdeeg met geitenkaas en appelsaus

Lekker en gemakkelijk voorgerecht wat zo uit een restaurant kon komen

INGREDIENTEN

4 blaadjes bladerdeeg, 1 ei, rolletje romige geitenkaas (brie kan ook), Voor de saus :, 1 stevige appel, 2 eetl. suiker, 2 theel. kaneel, snufje thijm, 3 eetl. honing

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-10-2003
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

ZUURKOOL MET VERSE WORST IN BLADERDEEG

INGREDIENTEN

4 braadworstjes, 100 g. ontbijtspekreepjes, 1 theelepel licht geroosterde komijnzaadjes, 500 g. wijnzuurkool, 2 groene, stevige appels, 200 g. feta kaas in blokjes, 250 g. gekookte aardappels in plakjes gesneden, 8 plakken bladerdeeg, 2 eetlepels kant en klare jus, 1 losgeklopt ei, peterselie voor de garnering,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-07-2009
  •  
  •  30-60 min.

Banketstaaf Met Appel

En rozijnen

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvries bladerdeeg, 1 pakje amandelspijs 300 gr., 1 appel, 1 eierdooier, 1/2 eetl. citroensap, 3 eetl rozijnen, 2 eetl. paneermeel, 1 eetl. koffieroom, 1/2 eetl. boter om in te vetten.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-10-2000
  • Spaans
  •  30-60 min.

Verrassing In Bladerdeeg

Een borrelhapje of snack dat er altijd wel ingaat

INGREDIENTEN

Voor ongeveer 35 stuks:, 250 gr. tartaar, 150 gr. half om gehakt, 125 gr varkensgehakt, 20 gr. boter, zout, peper, 1 theel. kerriepoeder, 250 gr. paprika in kleine stukjes, 125 gr. appel in kleine stukjes, 6 eetl. witte wijn, 1 eetl. bouillonpoeder, sambal, diepvries blaaderdeeg, eierdooier.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-10-1999
  •  
  •  30-60 min.

Briequiche met appel

Energie 760 kcal- Eiwit 26 g- Vet 56 g- Koolhydraten 35 g (per eenpersoonsportie)

INGREDIENTEN

6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid, 2 el olijfolie, 1 struik bleekselderij, in boogjes, 1 bakje walnoten (60 g), grof gehakt, 4 eieren, 200 g volle Franse kwark (bak 500 g), 1 friszure appel (bijv. Granny Smith), 1 stuk roombrie (200 g), in plakken,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-04-2012
  •  
  •  30-60 min.

Varkenshaasje In Bladerdeeg Met Amandelvulling

Een kerstpakketje

INGREDIENTEN

3 varkenshaasjes van ca. 350 gram, olie, zout, versgemalen peper, 1 dunne prei, boter, 1 teen knoflook, 100 gram shiitake-paddestoelen, 100 gram blanke amandelen, 200 gram verse roomkaas met mierikswortel, 1 eierdooier, 200 gram achterham in dunne plakken, ca. 500 gram roomboter-bladerdeeg (diepvries), 1 ei

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-11-1999
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Zak (van bladerdeeg) met speculaas

Een leuke sinterklaas-traktatie. Gekregen van een vriendin. Ik heb het nog niet zelf geprobeerd, dus reacties zijn welkom.

INGREDIENTEN

300 gram bloem, 100 gram lichte basterdsuiker, een beetje zout, 4 theelepels speculaaskruiden, 150 gram boter, of in plaats van dit alles een pak speculaasmix., 300gram amandelspijs, 1 ei, 32 plakjes bladerdeeg

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2004
  •  
  •  30-60 min.

Appelen op bladerdeeg met fruitbavarois

INGREDIENTEN

4 appelen, 8 aardbeien, 4 kleine aardbeienbavarois, 40 gr aardbeiengelei, 4 bolletjes vanilleroomijs, 4 plakje bladerdeeg (diepvries).

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-08-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Snelle appel-roomtaart met bladerdeeg

Dit recept kan je heel snel maken, zoals ik het gedaan heb.n.l met een blikje vlaaivulling appel-kaneel. Erg lekker en snel klaar. Maar je kunt er natuurlijk meer tijd aan besteden en de taart dan met goudrenetten maken. Dan heb je 500 gr. appels nodig en wat citroensap (4 El)

INGREDIENTEN

5 plakjes diepvries bladerdeeg, op tijd ontdooien, 1 blikje vlaaivulling appel- kaneel, 50 gr. gepelde, ongezouten hazelnoten (ik kocht een zakje bij de Aldi), 1 ei, 1 bekertje met 125 ml. slagroom (geen light), 3 El. bruine basterdsuiker, 2 theel. kaneel, boter om de vorm in te vetten

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-11-2015
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Appel Tartin

Appel uit de oven met bladerdeeg

INGREDIENTEN

4 appels, bruine suiker, 4 plakjes bladerdeeg 10x10 cm, eidooier

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-12-1998
  • Nagerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top