90 bicarbonaat recepten

Ik was er al een tijdje naar op zoek en heb eindelijk het echte Griekse recept gevonden. Dus niet de Nederlandse variant met oregano, ei, paneermeel, tijm en bloem.

INGREDIENTEN

500 gr varkensgehakt (runder mag ook), 500 gr lamsgehakt, Bosje peterselie, blaadjes fijngehakt, Gedroogde munt naar smaak (verse = niet lekker), Knoflook (veel, minimaal een halve bol), Beetje runderbouillon of beter nog fond, Natrium bicarbonaat (baksoda), Beetje olijfolie, 300-400 gr echte feta, Zout en zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-10-2011
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Iers brood (Irish soda bread)
Het is zo`n supersimpel brood om te maken. Als je brood bij een soep of stoofpot wilt eten dan zet je het eten op, verwarm de oven voor en als je eten klaar is dan is je brood ook klaar.
De naam `soda bread` wordt gebruikt omdat er `Bicarbonate of soda` in zit. Bicarbonaat is een rijsmiddel, het is zuiveringszout. Te koop o.a. bij de apotheek.
Het brood blijft niet vers maar als er overblijft dan is het de volgende dag heerlijk als je het roostert! In de ochtend met bvb jam of kaas of maak er bruschetta van voor een lekker hapje. Het is echt smullen geblazen.
Ik maak dit al jaren maar heb er eigenlijk nooit aangedacht om op smulweb te zetten. Ooit het recept uit een Engels tijdschrift gehaald (ik had toen nog lang geen computer) maar daarna aangepast net zolang tot het naar mijn smaak was. Eigenlijk hoort dit met een mix van grof volkorenbloem + gewone bloem, ik bedacht dit op het laatste moment dus dit keer werd het gewone patentbloem.

INGREDIENTEN

350 g bloem (eigenlijk helft grof volkoren meel en helft tarwebloem), 10-15 gr suiker (kan weggelaten worden), ½ tl zout, 1½ tl bakpoeder (flinke tl), ½ tl baksoda (Bicarbonaat = zuiveringszout), (een tip van Deon, baksoda is ook verkrijgbaar bij de Toko), 1 ei, ± 270 ml karnemelk (niet alles gebruiken, het ligt aan de bloem toevoegen kan altijd), 35 gram zachte boter, Extra bloem voor het werkblad + over het brood te strooien

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-11-2012
  • Engels
  •  30-60 min.

Zwitserse kaasfondue (een recept van mijn schoonmoeder, geboren en getogen in Zwitserland)

INGREDIENTEN

Knoflook, droge witte wijn (1 glas per mee-etende persoon en 1 voor caquelon), 2 ons gruyere, 2 ons emmenthaler, 2 ons appenzeller, kirsch, bicarbonaat.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-03-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.



Dit recept is van Irene (Engelse vriendin uit Kent). Het is een recept met banaan erin en dat heb ik nog niet eerder kunnen ontdekken op Smulweb. Er is nog een ander alternatief (kijk bij serveertips)

INGREDIENTEN

100 g zachte lichtbruine suiker., 1 grote (rijpe) banaan, 50 gram walnoten, 2 eieren -middel, 225 gram volkorenboem (A.H.), 2 grote theelepels bakpoeder, ½ theelepel bicarbonaat of soda (= Bicarbonaato.a. verkrijgbaar bij apotheek of bij een grote supermarkt bvb Jumbo- of winkel met Engelse producten)., OF in plaats van bicarbonaat - nog ½ tl extra bakpoeder., 100 gram peen(bijvoorbeeld waspeen of kleine winterwortel), 125 ml zonnebloemolie.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-12-2004
  • Engels
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

* 500 gr bloem, * 1 theel bakpoeder, * 0.5 theel bicarbonaat, * 1 theel zout, * 1 ei, * 4 theel boter, * 1.25 dl yoghurt, * 2.5 dl melk

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-06-2011
  • Indiaas
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

1 liter karnemelk, , 100 gr boter, , 1/2 kg bloem, , 3 eieren, , 3 eetlepels maisolie, , 1/2 eetlepel bicarbonaat

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2002
  • Belgisch
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500 gr bloem, plus extra voor bestrooien van het werkblad, 2 theel bicarbonaat of baksoda, 2 theel dieetzout, 2 theel kristalsuiker, 50 gr ongezouten boter, 25 plantaardige boter, 300 ml karnemelk, 1 ei, geklopt,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-04-2011
  •  
  •  10-20 min.

Ik kreeg dit recept van onze vriend Ted uit Nottingham.
De echte naam is eigenlijk Nottingham Gingerbread maar bij bread denken wij  gelijk aan brood en het is geen brood. De cake moet zacht en kleverig zijn en de structuur ligt een beetje tussen ontbijtkoek en cake.
Na een paar dagen is hij inderdaad lekker kleverig  maar langer dan een paar dagen heeft deze cake het niet gered want toen was hij op!
De 1e keer had ik (per vergissing)  in plaats van Bicarbonate of soda (Bicarbonaat)  gewoon bakpoeder gebruikt en hem wat te lang in de oven laten staan. De cake was laag en vast maar  lekker van smaak, hij leek wat op ontbijtkoek.
De 2e keer heb ik de cake in een cakevorm gebakken en bicarbonaat gebruikt. De cake  smaakte super lekker en was al wat kleverig.
Bij dit recept zal je dus fotos van twee verschillende cakes zien,  hetzelfde recept gebruikt  met het onbenullige verschil van bakpoeder en iets te lang in de oven en bicarbonaat en op tijd uit de oven. 
Ik heb de Engelse maten omgezet vandaar dat de hoeveelheden een beetje vreemd overkomen maar ze kloppen precies. 

INGREDIENTEN

230 g bloem, 12 g gemberpoeder (4 flinke theelepels), 7 g Bicarbonaat (1flinke tl) , 115 g boter, 230 g golden syrup (zie aantekening) of gewone stroop., 150 ml melk, 1 ei,  , ,  

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-10-2014
  • Engels
  •  60-120 min.

Botercake met geraspte schil van citroen

INGREDIENTEN

300 g griessuiker, 300 g boter, 300 g eieren (4 a 5 eieren), 300 g zelfrijzende bloem, 1 citroen, mespunt zout, Beetje bicarbonaat

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-07-2000
  • Belgisch
  •  60-120 min.

Makkelijk recept om zelf je eigen peperkoek te bakken !

INGREDIENTEN

-250 g bloem, -100 g donkerbruine suiker, -100 g honing, -mespunt gemalen kruidnagel, -mespunt gemalen nootmuskaat, -mespunt kaneelpoeder, -1/2 th lepel bicarbonaat, -2,5 dl melk, -boter om in te vetten

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-09-2004
  • Belgisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

100 gr boter, 1 l karnemelk, 1/2 kg bloem, 3 eieren, 3 eetlepels maisolie, 1/2 eetlepel bicarbonaat, 2 jonagoldappelen, 1/4 l slagroom, 4 eetlepels bloemsuiker, 2 eetlepels bruine suiker, boter.

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-07-2002
  • Belgisch Nagerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

100 gr boter, , 1 l karnemelk, , 1/2 kg bloem, , 3 eieren, , 3 eetlepels maisolie, , 1/2 eetlepel bicarbonaat, , 2 jonagoldappelen, , 1/4 l slagroom, , 4 eetlepels bloemsuiker, , 2 eetlepels bruine suiker, , boter

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekkere snelle muffins met kruidnoten!

INGREDIENTEN

280 gram bloem, 100 gram kruidnoten, 280 gram lichte basterd suiker, 1 tl bicarbonaat, 175 ml melk, 50 gram boter, sap van 3 mandarijnen, halve reep witte chocolade, snufje zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-12-2011
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 liter karnemelk, 100 gr Solo of margarine, 1/2 kg bloem, 3 eieren, 3 eetlepels ma?solie, 1/2 eetlepel bicarbonaat,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-03-1999
  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

* voor de taartbodem:, * 300 g bloem (type 00), * 120 g suiker, * 150 g boter, * 1 lepel bicarbonaat, * 1 ei, * 1 eidooier, * voor de vulling:, * 150 g Toblerone-chocolade, * 5 eetlepels suiker, * 200 g ricotta,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-08-2009
  • Italiaans
  •  30-60 min.



Een recept van Guy Van Cauteren van het gereputeerde restaurant 't Laurierblad * in Berlare. Hij tovert in zijn kookprogramma op Vitaya eenvoudige, gezonde en aantrekkelijke recepten op tafel.

INGREDIENTEN

100 gr room - 200 gr zwarte chocolade - 20 druppels bergamotolie - 4 eieren - 325 gr chocolade - 125 gr zachte boter - 30 gr bloem - 1 mespuntje bicarbonaat - 35 gr suiker

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-03-2001
  • Belgisch Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 dl room, 200 g zwarte chocolade, 20 druppels bergamotolie, 4 eigelen, 125 g gesmolten chocoldade, 125 g zachte boter, 30 g bloem, 1 mespunt bicarbonaat, 4 eiwitten, 35 g suiker, ,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-05-2001
  • Internationaal Nagerecht
  •  0-10 min.

Brownies, need I say more?
(dit recept is voor een 36-tal brownies)

INGREDIENTEN

185 g bloem, 30 g cacao, 1 tl bakpoeder, 0.5 tl bicarbonaat, 130 g noten naar keuze, gehakt, 125 g boter, 200 g pure chocolade, 250 g basterdsuiker, 2 eieren, luchtig geklopt, 90 ml zure room, , Garnering:, 150 g chocolade, 125 ml zure room, 70 g noten naar keuze, gehakt

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-02-2011
  • Nagerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

9 eetlepels kandijsiroop, 60 gram bruine kristalsuiker, 135 gram boter, 250 gram bloem, 3 eetlepels kaneel, 1? theelepel peper-en-zout-mix, ? theelepel bicarbonaat, 3 geklutste eieren, 6 eetlepels melk,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-11-2004
  •  
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Het lekkerste aan dit recept is het lage vetgehalte! Heerlijke muffins met chocolade, en toch zijn het geen dikmakers!

INGREDIENTEN

Porties: 12, , 200 gr witte bloem, 1 1/4 theelepel bakpoeder, 1/2 theelepel soda bicarbonaat, 1/2 theelepel kaneelpoeder, 1/8 theelepel zout, het wit van 2 eieren, 225 gr banaan, gepureerd, 150 gr ruwe rietsuiker, 4 eetlepels appelmoes, 75 gr chocolate chips

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-04-2012
  •  
  •  20-30 min.

Omdat ik voor de zondagse lunch (erg belangrijk in Italie) bij mijn schoonouders altijd het `toetje` (een taart) maak, had ik besloten een keer de Red Velvet Cake te proberen.. En hij is gelukt! Een spectaculaire taart om te zien, en verukkelijk van smaak! Heb een superfiguur geslagen, en veel complimenten ontvangen, dus als je tijd, zin en een gelegenheid hebt, is het echt een aanrader!

INGREDIENTEN

Voor de 3 basistaarten:, 7,5 gr appelazijn, 7 gr bicarbonaat, 170 gr boter op kamertemperatuur, Ongezoet cacaopoeder 16 gr (ik heb dit niet toegevoegd omdat ik bang was dat dit de kleur van de taart teveel zou beinvloeden), 6 flinke eetlepels vloeibare rode kleurstof, 440 gr bloem, 9 gr zout, 3 eieren op kamertemperatuur, 1,5 el vanille extract, 370 gr karnemelk (of yoghurt), 450 gr suiker, , Voor de vulling:, 450 gr boter op kamertemperatuur, 50gr bloem, 500ml verse volle melk, 400 gr suiker, 9 gr vanille extract, , Dit zijn de originele ingredienten, al geef ik als tip er minder vanille in te doen, ik vond het namelijk een te sterke, prikkende smaak hebben., Ook kun je bij de vulling, in plaats van de botercreme een wat lichtere vulling maken, bijvoorbeeld op basis van philadelphia, mascarpone, ricotta etc.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-03-2012
  • Amerikaans
  •  60-120 min.

Kinderen vinden dit heerlijk !

INGREDIENTEN

- 200 gr boter, - 500 gr bloem, - 500 gr cassonade suiker, - 1 ei, - 1 eigeel, - 5 gr zout, - 5 gr speculaas kruiden, - ( gr bicarbonaat

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-03-2005
  • Belgisch
  •  60-120 min.

De Argentijnse alfajores (uitspreken als alfa-gores)
van maïzena, karamel en kokos zijn een van de lievelingssnacks van kinderen uit Argentinïe. En het recept is zo eenvoudig dat kinderen het zelf kunnen bereiden.... en, natuurlijk opeten!

INGREDIENTEN

200 gram bloem, 300 g maïszetmeel, 1/2 theelepel bicarbonaat, 2 theelepel bakpoeder, 200 gram boter, 150 gram suiker, 3 eierdooiers, 1 theelepel vanille-extract, schil van 1 citroen, caramel (eigenlijk hoor je de typisch argentijnse "Dulce de leche" te gebruiken (melkpasta), geraspte kokos,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-01-2013
  • Argentijns
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1.5 dl water, 4 dl suiker, 300 g. boter, 1 dl suikerstroop, 1 eetlepel gemalen kruidnagelen, 1 eetlepel gemalen kaneel, 1 eetlepel gemalen gember, ca 12 dl bloem, 2 theelepels bicarbonaat.,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-11-2003
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Gember koekjes uit een engels receptenboekje, goed voor 35-40 koekjes

INGREDIENTEN

230 gram bloem, 115 gram koude margarine, 1 theelepel bicarbonaat soda (rijsmiddel welke vaak gebruikt word in engels keuken), 1 theelepel gemberpoeder, 115 gram basterd suiker, 2 volle eetlepels gembersiroop.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-09-2003
  • Engels
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

3 liter melk, 1 kg Suiker, snufje zout, 1/4 theelepel Baking Soda, 1 / 4 blikje bicarbonaat, 2 eigelen, Kaneelstokje,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-12-2008
  • Nagerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

9 eetlepels kandijsiroop -, 60 gram bruine kristalsuiker -, 135 gram boter -, 250 gram bloem -, 3 eetlepels kaneel -, 1 1/2 theelepel peper-en-zout-mix -, 3/4 theelepel bicarbonaat -, 3 geklutste eieren -, 6 eetlepels melk, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-11-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

100 gr margarine, 500 gr bloem, 3 eieren, 3 eetlepels maiskiemolie, 1/2 eetlepel bicarbonaat, 50 gr bloemsuiker, 500 ml room, 1 bakje aardbeien.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-07-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

* 110 gr boter, * 300 gr ruwe rietsuiker, * 2 stuks eieren, * 1 theel vanille-extract, * 225 gr rijpe bananen gepureerd, * 60 ml karnemelk, * 250 gr witte bloem, * 1 theel bakpoeder, * 3/4 theel soda bicarbonaat, * 1/2 theel zout, * voor het glazuur:, * 100 gr boter op kamertemperatuur, * 300 gr glaceersuiker, * 3 eetl melk,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-11-2010
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

*250 gram volkorenmeel, *100 gram bloem, *? eetlepel natrium bicarbonaat (drogist, toko of goede supermarkt), *1 theelepel zout, *2 ? deciliter karnemelk, *1 ? eetlepel honing, *200 gram walnoten, in stukken gehakt,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-02-2002
  • Internationaal
  •  60-120 min.

Bananen muffins met chocolate chips

INGREDIENTEN

200 gr witte bloem, 1 1/4 theelepel bakpoeder, 1/2 theelepel soda bicarbonaat, 1/2 theelepel kaneelpoeder, 1/8 theelepel zout, het wit van 2 eieren, 225 gr banaan, gepureerd, 150 gr ruwe rietsuiker, 4 eetlepels appelmoes, 75 gr chocolate chips,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-02-2010
  •  
  •  20-30 min.

Geen Sinterklaas zonder Speculaas ! Maar is ook lekker tijdens de rest van het jaar ...

INGREDIENTEN

250g bloem - 1 theelepel bicarbonaat - snuifje zout - 1/2 theelepel gember - snuifje kaneel - 60g boter - 115g kandijsuiker - 1/2 kopje kandijsiroop - 1 lepel melk - kleine zwarte rozijnen

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-04-1999
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Dit heerlijke recept is van  Dorothe Lueb van Evenwijs en maak je in een handomdraai!

*Bron foto http://www.sugarchallenge.nl/

INGREDIENTEN

- 3 eieren, - 175 gram amandelmeel, - 74 gram kokosmeel, - twee eetlepels roomboter (kamertemperatuur) of twee eetlepel kokosvet extra vierge, - 3 eetlepels rijstmaltstroop (deze bevat geen fructose, en is daardoor minder zoet), honing kan ook maar dan 1,5 eetlepel nemen), - 1 appel, geraspt, - 1 halve theelepel natrium bicarbonaat, - snufje zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-11-2014
  • Slanke keuken
  •  30-60 min.

Eigen foto.
Heel leuk en apart om te maken, en lèkker.....

INGREDIENTEN

DEEG, voor 10 stuks: 500 g meel, 2 theelepels (maatlepels) gedroogde gist, 350 ml water, 2 eetlepels melkpoeder, 1 theelepel zout, 7 g suiker, 30 g gesmolten boter. AFWERKING: 2 theelepels bicarbonaat (maagzout, bakpoeder kan ook), 1 ei, grof zout, komijn

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-11-2006
  • Frans
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

*200 gram dadels, ontpit en gehakt, *1 theelepel bicarbonaat, *100 gram zachte boter, *100 gram bruine suiker, *1 theelepel vanillesuiker, *2 eieren, licht geklopt, *200 gram zelfrijzend bakmeel., , Voor de saus:, *230 gram bruine suiker, *250 ml. room, *90 gram boter, *? theelepel vanillesuiker., ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-01-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

*250 gram volkorenmeel, *100 gram bloem, *? eetlepel natrium bicarbonaat (drogist, toko of goede supermarkt), *1 theelepel zout, *2 ? deciliter karnemelk, *1 ? eetlepel honing, *200 gram walnoten, in stukken gehakt,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-04-1999
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Zelf brood bakken op een heel simpele manier

INGREDIENTEN

225 gr. volkorenmeel, 225 gr. gewoon wit meel, 1 theelepeltje bicarbonaat ( verkrijgbaar bij drogist), 1 theelepeltje basterdsuiker wit, 1 theelepeltje zout, 300 ml. karnemelk of yoghurt

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-05-2001
  • Internationaal
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Taliaanse appeltaart, , 100 g Alpro Soya bakken en braden op kamertemperatuur, 150 g suiker, 300 g bloem, ½ eetlepel bicarbonaat, 3 eieren, zeste van een citroen, 4 eetlepels melk, 100 g geweekte rozijnen, 50 g pijnboompitten, 4 appelen van middelmatige grootte,,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-11-2007
  • Italiaans
  •  0-10 min.

HIER IS IE DAN de enige echte Zuid Afrikaanse Cape Brandy ofwel tipsy pudding. Het is een z.g. Baked pudding en dus heel anders dan degene die wij kennen. Een absolute topper, denk er wel aan als je nog moet rijden!!!!!!!!

INGREDIENTEN

1 theel. bicarbonaat of soda. (In Nederland heet dat zuiveringszout of maagzout), 250 gr. dadels, ontpit en fijngehakt., 250 ml kokend water., 125 gr boter., 1 cup suiker., 2 eieren, geklopt., 2 cups zelfrijzend bakmeel., 1 theel. bakpoeder., 1/2 theel. zout., , Voor de saus:, 3 theel. boter., 1 cup suiker., 150 ml water., 175 ml brandy of cognac., 1 theel. vanille essence.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-03-2005
  • Internationaal Nagerecht
  •  60-120 min.

Dit zijn echte cakejes!
De stevige cakejes hebben een glazuurlaag die in een oogwenk bereid is. Als je een sterkere bananensmaak prefereert, roer er dan wat gepureerde banaan door.

INGREDIENTEN

, 110 gr boter, 300 gr ruwe rietsuiker, 2 eieren, 1 theelepel vanille-extract, 225 gr rijpe bananen, gepureerd, 60 ml karnemelk, 250 gr witte bloem, 1 theelepel bakpoeder, 3/4 theelepel soda bicarbonaat, 1/2 theelepel zout, Glazuur, 100 gr boter, op kamertemperatuur, 300 gr glaceersuiker, 3 eetlepels melk, , , , even ter info: WAT IS GLACEERSUIKER, , glaceersuiker is gezeefde poedersuiker met 1 eetlepel water of citroensap, goed mengen tot een papje. Dit laatste moet je dan ONMIDDELLIJK op het gebak doen, want het wordt hard., ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-03-2012
  • Nederlands
  •  30-60 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies