2.902 zalm oven recepten

  • Eigen recept
  • Top 100

Verrukkelijke kleine gevarieerde bladerdeeghapjes. Ze vlogen weg op Sinterklaasavond. Maar ook bij andere gelegenheden natuurlijk heerlijk. Je kunt ze natuurlijk tevoren maken en invriezen.
Ik heb kleine rundersaucijzenbroodjes gemaakt, bladerdeeghapjes met ham en kaas en hapjes met gerookte zalm en boursin. Van de saucijzenbroodjes haal je er 3 uit een plakje bladerdeeg. Van de andere hapjes elk 4.

INGREDIENTEN

Hoeveelheden zijn moeilijk te geven omdat het afhankelijk is van het aantal hapjes wat je wilt maken., Plakjes (roomboter) bladerdeeg, achterham, jong belegen kaas, plakjes gerookte zalm, boursin met kruiden en knoflook (of ander merk), rundersaucijsjes, los geklopte eidooier

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-12-2007
  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
  • Top 100
INGREDIENTEN

Zalmfilets van ca. 125 g per stuk, zout en versgemalen peper, 4 teentjes knoflook, 2 eetl. Japanse sojasaus (Kikkoman), 2 eetl. limoensap of citroensap, 3 eetl. roerbakolie of wokolie, 600 g panklare spinazie, 2 eetl. gembersiroop

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-03-2009
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

* 4 zalmmoten, * 4 eetlepls mosterd, * 4 eetlepels créme fraïche, * citroensap, * witte wijn, * boter, * zout en peper, * 1/2 bakje garnalen, * bosuitje

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-05-2009
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

, 2 zalmmoten, of zalmfilet, 4 eetlepels honing, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel tijm, 1 theelepel cayenne peper, 1 kleine ui, gesnipperd,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-09-2003
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een waanzinnig leuk voorgerechtje of eventueel borrelhapje. De soesjes worden gevuld met zalm, monchou en kruiden.

INGREDIENTEN

VOOR DE SOEZEN 50 gr boter 60 gr gezeefde bloem 2 eieren zout VOOR DE VULLING 1 klein blikje zalm 150 gr zachte Mon Chou 1 el tomatenketchup 3 el creme fraiche 1/2 el citroensap zout en peper.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2005
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Ovenschotel met prei, aardappelen en gerookte zalm

INGREDIENTEN

300 gr. prei, 200 gr.gekookte aardappelen, 100 gr. gerookte zalm, peper, zout, nootmuskaat, knoflookteentje, 1 eetlepel paneermeel, 1 eetlepel parmazaanse kaas, 15 gr. margarine

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-1998
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Simpel,maar erg lekker.Het recept heb ik van een collega van mijn dochter

INGREDIENTEN

1pakje diepvries zalm(bijv.2 moten samen 250 gram )4plakjes bladerdeeg en een bakje boursinachtige kaas.(kan heel goed met de Val Blanc van de Aldi)dit geld ook voor de zalm hoor

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ik vind dit een toprecept!Maar ja,ik ben dan ook dol op zalm en op pasta...

INGREDIENTEN

Pak spaghetti, 1 bakje champignons, pak bladspinazie, 2 dl kookroom,room culinair,slankroom of blue band finesse, 4 zalmfilets(ik neem meestal gewoon uit de diepvries)ontdooid, handje pijnboompitjes, 1 eetlepel groene pesto, 2 eetlepels honing, beetje paneermeel, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-01-2009
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bomvol omega 3-vetzuren en natuurlijk erg lekker.

INGREDIENTEN

* 1 eetl olijfolie, * 1 medium ui,gehakt, * 1 teen knoflook,geperst, * 1 kg verse,gehakte spinazie, * 0.5 theel versgemalen zwarte peper, * 0.5 theel zout, * 250 g gekookte zilvervliesrijst, * 2 theel geraspte citroenschil, * 50 g geraspte oude Cheddar kaas, * 125 g gehakte walnoten, * 1 mooie zalmfilet,ongeveer 450 g,zonder vel.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-12-2009
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zalm verpakt in bladerdeeg met spinazie en creme fraîche

INGREDIENTEN

250 gr zalmfilet; 5 à 6 plakjes bladerdeeg; 50 gr gekookte en fijngehakte spinazie; 125 ml creme fraîche; 2 eetlepels fijngehakte peterselie; één fijngehakt teentje knoflook; 1 à 1½ tl suiker of zoetstof; zout en peper naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-12-2006
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gepikt van "Koken met sterren".

INGREDIENTEN

-400 g zalm (in plaats van zalm kunt u ook kipfilet gebruiken), -3 eetlepels pesto, -1 courgette, -200 g kastanjechampignons, -1 pakje gezeefde tomaten, -1 teentje knoflook, -200 ml creme fraiche, -4 tomaten, -150 g geraspte belegen kaas, -1 pakje lasagnevellen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-02-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ja wat moet ik er verder nog over zeggen. voor ons dit de absolute vis-topper. en je houdt je gasstel schoon want alles gaat meteen de oven in . echt verrukkelijk. en ik hoop dat vele anderen dat ook gaan vinden.
Kijk ook voor meer reacties bij:

http://www.smulweb.nl/recepten/1380343/Mijn-absolute-lievelings-visschotel

INGREDIENTEN

, 100 gr. gerookte zalm in stukjes, 250 ml. slagroom, 3 bosuitjes in kleine ringetjes, 500 gram pangasius filet., (ik neem een diepvries zak van 600 gram bij de supermarkt en laat alles op tijd ontdooien. en wij vinden het zo lekker dat die 600 gram voor ons tweetjes helemaal opgaat!), 1 zak kleine(mini) krieltjes van 600 gram, 1 bloempotje peterselie (van de aldi is perfect en niet duur), 50 gram geraspte oude kaas, zout en versgemalen peper,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-06-2009
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

800 g. aardappels geschild (binten), Boter, klontje, 100 g. Ontbijtspek in plakken, 2 eieren, 500 g. verse spinazie, 1 blik John West Rode Zalm uitgelekt, Nootmuskaat, Peper & Zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Prei & zalm = lekkere combinatie

INGREDIENTEN

Cirkel bladerdeeg - 2 preien met groen - 25 gr boter - 3 eieren - 200 gr verse room - peper, muskaatnoot - 200 gr gerookte zalmplakjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-09-1999
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Leuk om dit te serveren op een lepel. Heel simpel te maken, je hebt alleen kleine vormpjes nodig.

INGREDIENTEN

3 plakjes bladerdeeg 1 ei, 2 el slagroom, 1 el fijngehakte peterselie, 1 el fijngehakte bieslook, 100 gr franse kaas (bijvoorbeeld roqeufort) 100 gr gerookte zalm ? el boter zout en peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-08-2005
  • Frans
  •  20-30 min.

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek.

INGREDIENTEN

500 gr verse zalmfilet 150 gr fromage de chevre 2 el honing ? citroen 2 el olijfolie 2 teentjes knoflook chilipeper 2 el verse Italiaanse kruiden ? citroen.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-07-2005
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Snelle, simpele bereiding, succes verzekerd

INGREDIENTEN

4 stukjes zalm van ca. 100 g., 1 stengel lente-ui, 2 sneetje wit brood, 3 eetl. boter, 4 eetl. gehakte peterselie, 400 voorgekookte krieltjes, 1 komkommer, 2 eetl. witte wijnazijn, 1 theel. honing, 1 theel. mosterd, 4 eetl. zonnebloem olie, 4 eetl. olijfolie, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-04-2010
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Energie: 440 kCal | 1850 kJ

INGREDIENTEN

* 1 dik stuk zalmfilet van 600 g, * sap en rasp van 1 sinaasappel, * 500 g witte asperges, * 1 bosuitje, in dunne ringetjes, * 1 kleine rode ui, heel fijngesnipperd, * 1 eetlepel verse dille, fijngeknipt, * versgemalen zwarte peper, * 2 theelepels grof zeezout, * 50 g boter, gesmolten

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2011
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Verschillende warme en koude hapjes voor een tapas avond, een feestje of bij de borrel. Simpel, zonder teveel ingrediënten en iedereen lust ze! Alle hapjes kunnen (deels) van tevoren gemaakt worden.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2011
  • Internationaal
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Zalm, bladerdeeg, cherrytomaatjes, pesto, sesamzaadjes, ei

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2011
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pakketje zalm uit de oven met Boursine Cuisin Knoflook en Fijne Kruiden.

INGREDIENTEN

Halve courgette in dunne plakjes, halve aubergine in dunne plakken, 2 bosuitjes in ringetjes, halve wortel in dunne plakjes, 2 mooie stukken verse zalmfilet, boursin cuisine, vers gemalen peper, gemalen zeezout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-08-2010
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekkere kleine pizza's die klein genoeg zijn als voorgerecht, je kunt er van alles er op doen en daarom is het mijn favo voorgerecht!!

INGREDIENTEN

Shoarma broodjes, pizza quick-saus, groente naar keuze(b.v champignons, paprika) vlees naar keuze (b.v. salami, ham, gehakt) geraspt kaas ( jong/oud), Vis( zoals zalm)

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-12-2007
  • Italiaans Voorgerecht
  •  0-10 min.

Een pittig en verrassend gerecht dat gemakkelijk en rap te maken is.

INGREDIENTEN

1 zalmfilet, boursin, fijne spekreepjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-12-1998
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Eetclub HA dd 15-4-2011

INGREDIENTEN

-2 bosjes groene asperges (onderkanten verwijderen), -2,5 el olijfolie, -4 zalmfilets, -8 plakken pancetta (of bacon, of prosciutto), -80 gr creme fraiche of zure room, -2,5 el mayonaise van goede kwaliteit, -geraspte schil van 1 limoen, -sap van 1/2 limoen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-05-2011
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Uit: Home Made van Yvette van Boven Een simpel gerechtje waar je eindeloos mee kunt variëren. Perfect ook om met een klein restje van gisteren iets leuks te maken. Wij maakten ze bijv. ook met jonge courgette en uitgebakken spekjes, lekker!

INGREDIENTEN

, Voor 1 oeuf cocotte:, *lik boter, *peper uit de molen en wat zout, *1 eetlepel creme fraiche (of hele zachte geitenkaas), *1-2 eetlepels vulling naar keuze, *1 ei, *wat gehakte bieslook of peterselie of bijv. geraspte kaas om erover te strooien.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-07-2011
  •  …
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ik had al een "zalm uit de oven" gerecht, maar deze is nóg lekkerder en even simpel en met weinig calorieën..

INGREDIENTEN

1 sjalotje, 2 dl.droge witte wijn, 2 dl.visbouillon(van tablet), 4 takjes tijm, 1 bosuitje, 1 rode paprika, 1 courgette, versgemalen zwarte peper en zout, 5 eetl.olijfolie extra vierge, 4 stukken zalmfilet van ca.125 gr., 6 takjes verse basilicum, mespunt mosterd

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-06-2009
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker snelle zalm uit de oven. Overal bij te eten. Hoeveelheid aan te passen.

INGREDIENTEN

2 stukken zalm (eventueel uit de diepvries), 2 eetlepels sherry, kikkomansaus of teriyaki- saus., 1 theelepel djahe, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel laos, 1 of 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel olie

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-06-2006
  • Japans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Zon'heerlijke makkelijk ovenschotel met verse spinazie, aardappelpuree, zalm en zachte geitenkaas.

INGREDIENTEN

200 gram zalm snippers 600 gram verse spinazie ca. 600 gr, aardappelen geschild100 gram chevre in stukjes gesneden 1 pakje room culinair 2 gekookte eieren 50 gram geraspte kaas 1 teentje knoflookzout, peper, nootmuskaat 1 el grove mosterd 2 el olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-07-2004
  • Frans
  •  30-60 min.

Bijdrage van Sanne van de lijnenlijst

INGREDIENTEN

600 g spinazie, 2 uien, 2 plakjes mozarella, 2 kleine zalmfilets (150 g per stuk), 2 theelepels margarine, 2 theelepels bloem, 1 glas magere melk (0,25 l), sap van 1 citroen, 12 groene lasagnebladen, 4 eetlepels Parmezaanse kaas, nootmuskaat, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-03-2000
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 zalmmoten., 1 kleine prei., 1 kleine ui., 1 teen knoflook., 2 trostomaten., 1 blik tomatenblokjes, 5 zongedroogde tomaatjes op olie uit potje, 1/2 citroen., olijfolie., tijm., oregano., paprikapoeder pikant., 2tl. honing., rode pesto., zout-peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-08-2011
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ontzettend lekker hoofdgerecht, niet zwaar dus ook geschikt als je een beetje op moet letten.

INGREDIENTEN

2 rode uien in dunne ringen 6 champignons in plakjes 1 geperste teen knoflook 200 gram deelblokjes spinazie 5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries) 1 tl gedroogde dille 3 eieren 200 gram gerookte zalm 1 el olijfolie peper uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-09-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bevat per persoon 410 kilocalerieën-27 g eiwit-31 g vet-3g koolhydraten

INGREDIENTEN

*1 sinaasappel, *1 zakje verse basilicum (15 gr), *500 gr zalmfilet, *100 gr garnalen, *2 el kappertjes, *50 gr boter in stukjes, *4 vellen aluminiumfolie van ± 35 cm

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-05-2007
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een feestelijke versie ...een verrukkelijke witloofschotel met gerookte zalm en grijze garnalen
bereidingstijd 60 min. voor 4 pers. Zalm bevat veel onverzadigde vetten die gunstig zijn voor hart-en bloedvaten en cholesterolverlagend werken.

INGREDIENTEN

8 stronkjes witloof; 8 sneden gerookte zalm; 250 g grijze garnalen; 8 dl room; 400 g mascarpone; 3 blokjes visbouillon; 150 g gemalen kaas; 2 glazen witte wijn; maizena express; peper (en zout)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-03-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijke slanke hartige taart en snel gemaakt: voor diegene die er belangstelling voor heeft:
515 calorieen voor een 1 persoons portie; 37 gr. eiwit , 32 gr vet en 22 g koolhydr.

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg: 2 el. vloeibare margarine; 1 pakket pastagroente (500 gr.) ; 2 teentjes knoflook; 4 eieren; 3 el. halfvolle melk; 2 blikjes rode zalm (a 213 gram); zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-03-2008
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

In 30 minuten een lekkere schotel op tafel en makkelijk te maken.

INGREDIENTEN

2 blikken (rode) zalm van ± 200 g, 300 g penne rigate, 300 g broccoli, in kleine roosjes, 3 bosuitjes, 4 tomaten, 200 g hüttenkäse, 2-3 eetlepels verse basilicum, fijngehakt, 75 g belegen geraspte kaas, Peper, Zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-04-2012
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

1 van mijn favorieten visgerechten!

INGREDIENTEN

250 g kabeljauwfilet, 250 g zalmfilet, 2 venkelknolletjes, 4 eetlepels olijfolie, 300 g gesneden prei, zout, peper, 450 g voorgekookte krielaardappeltjes, 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep( A.H ).

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-07-2001
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

12 verschillende warme of koude bladerdeeghapjes met verrassende inhoud, te weten:
1. saucijzenworstebroodje (rundvlees) (warm/koud)
2. appelflap met bite (16+) (warm/koud)
3. picantobroodje (jeugd) (warm/koud)
4. asperges in bladerdeeg (vegetarisch) (warm/koud)
5. kersenflap (beetje zuur) (koud)
6. verborgen duivelsworstjes (pittig en meer) (warm/koud)
7. amandelbroodje traditioneel (ouderwets lekker) (koud)
8. panga en zalmsnip (vis) (warm)
9. aardappelpouche met spek, ei en ui (brunchgerecht) (warm)
10 champignontasjes met tuinkruiden (vegetarisch) (warm)
11 Halve kaasrondjes met zangzaad (vegetarisch) (warm/koud)
12 3 soorten Japanse kip in een jasje (kip) (warm/koud)

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, , * naar smaak, ** optioneel, , Voor de saucijzenworstebroodjes:, 1 kleine braadworst/saucijs, * peper en zout, , Voor de appelflap met bite:, 1 kleine pot boerenjongens, 1 goudrenet of andere stevige zure appel, * suiker, * kaneel, ** vanillesuiker, , Voor de picantobroodjes:, 1 picanto, doorgesneden en gehalveerd, ** curry, ** tomatenketchup, , Voor de asperges in bladerdeeg:, 1 klein blikje/potje asperges, dun, voorgekookt, wit en/of groen, 2 plakken (boeren)ham, ** 2 plakken jonge of jong belegen kaas, 1 hardgekookt ei, kleingesneden, 1 bundeltje peterselie, kleingesneden, , Voor de kersenflappen, 1 klein potje kersen op sap, ontpit, * suiker, ** stukjes (pure) chocolade, , Voor de verborgen duivelsworstjes, 1 blikje knakworstjes of pick-ups. De "gewone" knakworstjes in 3 parten snijden, * mosterd (dijon of löwenmosterd), ** tomatenketchup of curry, 1 klein potje jalapeño pepertjes, ** sambal oelek, pedis, badjak of brandal. Voor de durvers: sambal Gledek., ** Thaise red of green curry-pasta, ** (op eigen risico) wasibi-pasta (zie recept), , Voor de amandelbroodjes traditioneel, 1 klein pakje amandelspijs, 1 ei, * suiker, * kaneel, , Voor de panga en zalmsnip, 1/2 pak pangafilet met zalm en kruidenboter (diepvries, niet ontdooien!), , Voor de aardappelpouche met spek, ei en ui:, 1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes met spekblokjes, 1 ui, gepeld en gesnipperd, 1 hardgekookt ei, 1 el olijfolie, * bieslook, # siliconen bakblik voor tortina`s of muffins, ingevet, , Voor de champignontasjes met tuinkruiden:, 1 blikje champignonragout, 1 klein potje champignons op water, * verse peterselie, * verse bladselderij, * verse bieslook, * peper, zout, maggi, ** verse citroenmelisse of paar druppels citroen, ** maïzena of allesbinder, , Voor de Halve Kaasrondjes (met zangzaad):, 1 pakje smeerkaas, 20+, 40+ of 48+, 1 pakje kaas in plakjes naar keuze. Ook: rookkaas of komijnenkaas, 1 pakje gekookte (boeren)ham, ** tuinkruiden, ** maanzaad, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (1), 1 kipfilet, in plakjes, 1 flesje Yakatorisaus óf, 150 ml Japanse Sojasaus, 100 ml sake (vervangbaar met droge sherry), 100 ml mirin (vervangbaar met zoete sherry) (mirin is een soort kook sake), 2 à 3 el rietsuiker, Bosuitjes, gesnipperd, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (2), 1 kipfilet, in plakjes, 1 Flesje terryaki-saus/marinade, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, Bosuitjes, gesnipperd, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (3), 1 kipfilet, in plakjes, Voor de marinade:, 1 el Worchestersauce, 80 ml tomatensaus (passata), 1 el japanse sojasaus, 2 el saké, 1 el mosterd, 1 tl gemberpoeder, ** limoensap, ** limoenrasp, ** peper en zout, , Extra voor alle hapjes:, * losgeslagen eieren naar behoefte, * water, * per recept ongeveer 3-5 plakjes bladerdeeg uit de diepvries. max. 10 min. voor gebruik ontdooien. De juiste hoeveelheid blkaderdeeg is afhankelijk van het aantal verschillende hapjes en de hoeveelheden ingredienten per soort. Zorg dus dat je een voorraadje in de diepvries hebt liggen. Zeker bij grotere hoeveelheden is het ook te overwegen om bladerdeeg uit de koeling te gebruiken. Rol deze voor gebruik uit tot ongeveer de helft van de dikte. Niet alleen heb je dan meer deeg (voor meer hapjes), het wordt ook iets krokanter. Zorg er wel voor dat het bladerdeeg niet scheurt!

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-05-2011
  •  …
  •  30-60 min.

Ooit geweten dat Zalm weleens verliefd is op een plak Rauwe Ham. Lees verder.....

INGREDIENTEN

4 moten zalm van 150 gram, 4 grote plakken ham van ongeveer 25 gram, beetje citroensap, bosje bieslook.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2000
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Leg de zalmfilets in een ovenschaal in een mengseltje van olie en ketjap. Pers de knoflook uit en leg de gesnipperde stukjes ui, preiringen en champgnons in de schaal. Dit mag vrij ruim want het slinkt enorm. Schep wat van de olie met ketjap over de zalmfilets. Laat de zalm gaar worden in ongeveer 20 minuten (langer mag) in een voorverwarmde oven van 200-220 graden. Serveer hier aardappeltjes en groenten bij. Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

* 2 zalmfilets (vers of diepvries), * 2 eetlepels olie, * 2 eetlepels ketjap, * Ui en knoflook, * Prei, * Champignons

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-12-2004
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Heeeeeerlijke schotel,past in het atkins-dieet. bron:www.weegclub.nl

INGREDIENTEN

200 gr zalmfilet, 400 gr broccoli, 2 eieren, 125 cc creme fraiche, 100 gr geraspte kaas, 10 gr boter, peper en zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-02-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies