1. Home
  2. Recepten
  3. Vissoep Montignac

Vissoep montignac recepten (5) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Vissoep

Montignac (Vet maaltijd)

INGREDIENTEN

250 gr visfilet (bv kabeljauw) - 20 gr gekookte garnalen - 50 gr schoongemaakte mosselen - 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes - 1 liter visbouillon (van tablet) 2 eetl. fijngehakte peterselie - peper - zout

Bereidingswijze

Spoel de vis af onder koud stromend water en dep deze droog. Snijd de visfilet in smalle repen. Snijd de ontvelde tomaten in blokjes. Breng de visbouillon aan de kook en voeg de stukjes vis en de mosselen toe. Laat de soep 5 min. zachtjes koken zodat de vis gaar kan worden. Roer er de peterselie door en breng de soep op smaak met peper en zout. Strooi er de garnalen over.

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-03-1999
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Vissoep

Montignac op klompen

INGREDIENTEN

250 gram visfilet, bijvoorbeeld kabeljauw, 50 gram gekookte garnalen, 50 gram schoongemakkte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes, 1 liter visbouillon van tablet, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, peper en zout,

  • Montignac
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-08-2004
  • Montignac
  •  0-10 min.

Vissoep

Een stevige maaltijdsoep

INGREDIENTEN

Diverse groenten, b.v. ui, paprika, courgette, champignon, tauge. Vooral veel groenten! Vis, b.v. schol, kabeljauw, koolvis. Bouillon 1 liter, olie en peper.

  • Montignac
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2000
  • Montignac
  •  20-30 min.

Vissoep

Montignac op klompen, lunch- of voorgerecht, vet maaltijd, Fase 1 en 2, voor 2 - 3 personen.

INGREDIENTEN

250 gr visfilet (bv. kabeljauw), 50 gr gekookte garnalen, 50 gr schoongemaakte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes, 1 L visbouillon (van tablet), 2 eetl fijngehakte peterselie, peper en zout, ,

  • Montignac Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2003
  • Montignac Voorgerecht
  •  10-20 min.

Eenvoudige Vissoep

Eenvoudig

INGREDIENTEN

250 gram zachte witte vis (kabeljauw), 200 gram fruit de mers, (dit is mosselen, garnalen, inktvis, etc.), 2 visbouillionblokjes, 2 uien, 2 preien, 1 paprika, 2 teentjes knoflook, 1 a 1,5 liter water, peper,

  • Montignac
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-10-2000
  • Montignac
  •  10-20 min.
Nieuwste vissoep montignac recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top