1. Home
  2. Recepten
  3. Vissoep

Vissoep recepten (772) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Vissoep

Heerlijke vissoep met kabeljauw, mosselen garnalen of gamba's.

INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie, 1 ui, in halve ringen, 1 prei in ringen, 1 paprika in kleine blokjes, 4 tenen knoflook, gesnipperd, 1/2 theelepel kerriepoeder, 2 eetlepels bloem, 1 1/2 liter visbouillon, 1 eetlepel tomatenpuree, 500 g stevige vis, bijv. kabeljauw, 300 gram mosselen in de schelp, 100 gram garnalen of gamba's, croutons; geraspte kaas

Voorbereiding

Trek een visbouillon van koppen en graten en een mengsel van een ui, stukken selderij knol en het wit van een prei. Laat visbouillon nooit langer dan 20 minuten trekken, anders wordt hij bitter.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een grote pan en bak de groenten op hoog vuur aan. Draai het vuur wat lager en voeg paprika en kerriepoeder toe. Strooi de bloem over de groenten. Voeg de visbouillon en tomatenpuree toe en laat aan de kook komen. Doe eerst de stukken vis in de kokendhete soep en vervolgens de mosselen. Voeg, als de vis gaar is en de mosselen open zijn, de garnalen toe en haal de pan onmiddelijk van het vuur. Serveer de soep desgewenst met croutons en/of geraspte kaas.

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-03-1999
  • Frans
  •  20-30 min.

vissoep

Lekkere en snelle vissoep

INGREDIENTEN

2 pakken vissoep (Iglo), 1 glas cognac, 2 dl. slagroom, 1/2 blikje tomatenpuree (Spar), 200 g. Noorse garnalen, 1 zakje roerbakgroenten (vers), 1 teentje knoflook, 2 sjalotjes, 2 tomaten, olijfolie (Bertolli), peper en zout

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-09-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Vissoep

Een overheerlijke 'seafood chowder' uit Ierland - Lijkt veel werk maar dat is het niet!

INGREDIENTEN

1,2 liter visbouillon, 50 gr boter, 1 ui, 1 prei, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 3 middelgrote aardappels, 280 ml melk, 175 ml room, 60 gr bloem, bosje verse dille of peterselie, zout en peper, 450 gr zalmfilet, 225 gr kabeljauwfilet, 1 bakje gemengde zeevruchten.

  • Iers
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-02-2005
  • Iers
  •  20-30 min.

vissoep

INGREDIENTEN

2 pakken vissoep (Iglo), 1 glas cognac, 2 dl slagroom, 1/2 blikje tomatenpuree, 200 g Noorse garnalen, 1 zakje roerbakgroenten (vers), 1 teentje knoflook, 2 sjalotjes, 2 tomaten, olijfolie, peper, zout,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-10-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Vissoep

INGREDIENTEN

2 blikken kreeftensoep of vissoep, 80 g geraspte Gruyere SWITZERLAND, 1 dl room, peper, paprika, 300 g in repen gesneden visfilets (zalm, zalmforel, zeeduivel), paprika, 1/2 dl room, 1 takje vers gehakte dille.

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Vissoep

INGREDIENTEN

1/2 rode ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetl. olijfolie, 250 gr. kabeljauwfilet (of ander stevige vis), 150 gr. garnalen, 150 gr. gekookte mosselen zonder schelp, 1 l. visbouillon, 2 sneetjes wit brood, 1 blik romige vissoep, 1 dl tomato frito, 2 eetl. versgeknipte kervel, peper & zout, Pernod, 75 gr. geraspte pittig belegen kaas

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-03-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Vissoep

Vissoep

INGREDIENTEN

4 moten kabeljauw; circa 250 gr, 4 el citroensap, zout, peper, 1 geschilde en in plakken gesneden grote winterwortel, 750 gr geschilde en in dunne plakjes gesneden aardappelen, 1 schoongemaakte en in ringen gesneden grote ui, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 2 el fijngehakte peterselie, 7.5 dl visbouillon of water, 2.5 dl droge witte wijn, 3 el olijf- of zonnebloemolie, koriander voor decoratie, fijngesneden, evt kun je ook toevoegen: garnalen, mosselen, schelpdieren.

  • Chileens
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-12-2008
  • Chileens
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Vissoep

Een heerlijke vissoep voor bv op zondag, lekker een stokbroodje met kruidenboter erbij.

INGREDIENTEN

1ui, 2 knoflookteentjes, 1 paprika kleur naar keuze, 1 rode peper, 250 Gr kabeljauwfilet ( of andere witvis), Boter, 1/2 liter witte wijn ( naar eigen keuze), 1 pak gezeefde tomaten, 1 theelepel oregano, 1 laurierblaadje, 1 dl slankroom, 100 Gr gekookte mosselen, 100 Gr Noorse garnalen, 3 eetlepels gesnipperde peterselie, Peper en zout

  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-10-2015
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Vissoep

Vissoep is een ouderwetse vissoep,die met verschillende soorten vis kan worden bereid. Nagenoeg heeft alle landen die aan de zee liggen,een eigen vissoep.Toch zijn wij nooit zulke viseters geworden als bijvoorbeeld de Scandinaviers,de Fransen of de Italianen.Ook wordt vissoep bij ons ten onrechte te weinig gegeten.Deze vissoep,zoals die vroeger door de Hollandse vissersvrouw werd gemaakt, is de moeite van het bereiden waard.

INGREDIENTEN

6 eetlepels slaolie of andere olie*1 grote fijngesnipperde ui*1 teentje knoflook uit de knijper*100gr;rijst*1 kleine selderieknol*1-2 dunne preien*2-3 worteltjes*1 kleine venkelknol*750 gr:moten kabeljauw,schelvis of wijting of filets van schol,tong of tarbot*4 eetlepels bloem*Peper uit de molen*Zout*Mespunt gedroogde basilicum*Mespunt gedroogde dragon*Mespunt gedroogde rozemarijn*3 grote gepelde tomaten zonder zaad of 2 eetlepels tomatenpuree*2 Bouillonblokjes of 1 tablet aroma*4-6 eetlepels fijngehakte peterselie of selderie*

  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-09-2004
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Vissoep

Heerlijke romige vissoep. Recept is enigszins aangepast en is van A/H.

INGREDIENTEN

250 gram Tilapila, 50 ml. room, 1/2 zakje bieslook, 1 dunne prei, 1 eetlepel boter of margarine, 1 bakje hollandse garnalen of andere schaaldieren., 2 blikjes kreeftensoep.

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-08-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Vissoep

Deze vissoep kwam ik tegen op internet uit 'n Jamie Magazine. Hij is gemaakt met verschillende zeedieren. Ik heb wel wat meer kruiden gebruikt dan dat erin zijn recept stonden maar dat is meestal zo. Deze soep is goed gevuld, lekker en simpel te maken.

INGREDIENTEN

, 1 klein Venkelknol, fijn gesneden, 1 Prei, in ringetjes gesneden, 3 stengels Bleekselderij, in halve maantjes, 4 tenen Knoflook, klein gesneden, 1 stukje Gember, klein gesneden, 1 vers rood Pepetje, klein gesneden, 1 theelepel Harissa, 2 à 2,5 dl witte Wijn, 1 liter Water, 3 Visbouillonblokjes, 1 blikje Tomaten stukjes met of zonder kruiden of 3-4 verse Tomaten, in stukjes gesneden, 1 eetlepel gedroogde Tijm of 1 bosje verse, +/- 300 gram Wit Vis (bv Pangafilet), in stukjes bestrooid met 'n beetje Koreander, Oregano, Rozemarijn, Viskruiden (JUMBO) en gemengd met een scheutje Olijfolie, +/- 300 gram Gamba's, +/- 300 gram Kokkels, Vongole of Mosselen,  

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-12-2014
  •  
  •  30-60 min.

vissoep

Heel eenvoudig vissoepje.

INGREDIENTEN

1 zakje of pakje preisoep;, 1 blokje Koolvis (diepvries);, 50 gr garnalen., bieslook, peterselie zout en peper.

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-12-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.

vissoep

Deze vissoep is heel goed als hoofdmaaltijd te gebruiken.

INGREDIENTEN

- 1 kg verschillende vissoorten, - 2 uien, - 1 winterwortel, - 2 preien, - 2 tomaten, - 1 Spaanse peper, - 3 tenen knoflook, - 8 el olijolie, - 2 dl witte wijn, - 2 zakjes saffraan, - 20 g bloem, - zout, - 1,5 l visbouillon., , Rouille (pittige knoflooksaus):, , - 2 mespuntjes saffraan, - 4 tenen knoflook, - 2 dl mayonaise, - 2 el visbouillon, - 2 mespuntjes sambal., ,

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-02-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Vissoep

Een heerlijke soep met wijting,vaak hoor je in Holland mensen over wijting nogal geringschattend praten maar in Engeland staat de wijting op menukaarten van de beste visrestaurants. Dit is echt een hele lekkere romige vissoep zonder al te veel werk. Je kan de soep nog romiger maken door bijvoorbeeld kookroom en roomboter te gebruiken.

INGREDIENTEN

1 wijting., 1 liter water., 1 blaadje laurier., 1 visbouillonblokje., 20 gram margarine., 1 eetlepel tarwebloem., Een scheutje melk., Nootmuskaat., 1 theelepel dillezaadjes., Sap van een ½ citroen., Een scheutje koffieroom., Een handvol gehakte peterselie., Zout en peper naar smaak.

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-05-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.

vissoep

Een verrukkelijke romige vissoep

INGREDIENTEN

Grote ui-kleine winterwortel-kleine prei-3 takjes peterselie-2 takjes selderij-laurierblaadje-1/2tl.tijm-2tl.zout-1/4dl.droge witte wijn(muscadet)-300gr.tongfilets-100gr.heilbotfilets-garnaaltjes(hollandse zijn de lekkerste)-2eieren-1/2 dl.room-zalmeitjes-fles visfond-visbouillontablet

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-11-2004
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Vissoep

INGREDIENTEN

500 gram kabeljauwfilet, 2 uien, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaten op sap, 1 kleine groene paprika, 2 visbouillontabletten, 2 tl Italiaanse kruiden, olie,

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-02-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Vissoep

Vissoep die niet al te erg naar vis smaakt!

INGREDIENTEN

500 gr stevige vis, 1 pakje biologische tomaten soep, 200 gr champignons, 200 broccoli, 2 handjes rijst, 2 bouillon blokjes (vis of groenten) 1? l water

  • Biologisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-11-1999
  • Biologisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

vissoep

Een heerlijke vissoep, met dank aan Hennie voor het recept.

INGREDIENTEN

1 blik gepelde tomaten (400 gr), 1 laurierblad, 1/2 tl. gedroogde tijm, 1 1/2 l. visbouillon (pot/tablet/zelf maken), 1 prei, 3 stelen bleekselderij, 600 gr. visfilet (wat je lekker vindt), 4 el. fijngehakte peterselie (evt. 100 gr. garnalen)

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-07-2002
  •  
  •  20-30 min.

Vissoep

Vissoep met tomaat,ui, paprika en kabeljauw

INGREDIENTEN

1 pakje gezeefde tomaten, 1 grote ui, 1 paprika, 1 teentje knoflook, 1 groot pak diepvrieskabeljauw, 1-2 visbouillonblokjes, dille, peterselie, peper, zout,(tomatenketchup)water

  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-01-2002
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

vissoep

INGREDIENTEN

500 g verse of gefileerde witvis, 2 limoenen, zout naar smaak, 1ui(gesnipperd), 1 teentje knoflook(klein gesneden), een snufje nootmuskaat, een paar komijnzaadjes, 1 tomaat(klein gesneden), 1 paprika(groen, in stukjes gesneden), 1 takje selderij, een beetje vermicelli, ? eetlepel olie, 2 grote aardappelen(elk in vieren verdeeld), ruku of tomatenpasta(voor de kleur), schijven limoen en 1 spaanse peper.

  • Antiliaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-08-2000
  • Antiliaans
  •  30-60 min.

Vissoep

Antaliaanse vissoep

INGREDIENTEN

250 gr soepgroenten#2 el olie#2 gr tomaten in blokjes gesneden#2,5 l water#3 aaardappelen in blokjes#1 kilo kabeljauwfilet

  • Antiliaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-09-2001
  • Antiliaans
  •  30-60 min.

Vissoep

Vissoep uit de magnetron

INGREDIENTEN

20 gr boter, 1 kleine prei, 15 gr bloem, 1 visbouillonblokje, 4 dl heet water, 1/2 dl witte wijn, 200 gr visfilet, 25 gr garnalen, 2 eetlepels creme fraiche, takje dille,

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-04-1999
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Vissoep

Vissoep

INGREDIENTEN

2 eetl.chilipoeder,100 g garnalen,400 g kabeljauwfilet,3 theel.kruiden(provencaalse),snufje peper,250 g prei,75 g rijst,100 g roomkaas met kruiden,1 zakje tomatencremesoep,snufje zout

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-09-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Vissoep

Een stevige maaltijdsoep

INGREDIENTEN

Diverse groenten, b.v. ui, paprika, courgette, champignon, tauge. Vooral veel groenten! Vis, b.v. schol, kabeljauw, koolvis. Bouillon 1 liter, olie en peper.

  • Montignac
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2000
  • Montignac
  •  20-30 min.

Vissoep

Romige vissoep met 1 liter melk gemaakt met tomaten en uien en zwarte peper .

INGREDIENTEN

1liter melk,1kg vis,1/2 pond tomaten 1 grote ui, 1soepblok en zwarte peper.

  • Spaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-05-2002
  • Spaans
  •  20-30 min.

Vissoep

INGREDIENTEN

200 gram Roodbaarsfilet, 1 venkelknol, 1 kleine ui, 3 eetlepels Olijfolie, 1 teentje knoflook, 1 theelepel koenjit, 3 dl. droge witte wijn, 1? visbouillonblokje, 10 cherry tomaatjes, 100 gram verse rose garnalen, zout, vergemalen peper

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-03-2002
  •  
  •  20-30 min.

Vissoep

Vissoep uit Honduras voor 4 personen

INGREDIENTEN

Viskoppen en graten, 500 gram schelvis- of koolvisfilets, 500 gram gepelde tomaten of 2 eetl. tomatenpuree, 1 eetl. olie, 2 theel. citroensap, 1/4 kopje fijngehakte peterselie, 1 laurierblad, 1 uitgeperst teentje knoflook, 2 zeer fijn gesnipperde uien, 1 eetl. azijn, zout, peper, chilipoeder, 250 gram gekookte aardappelen, in dobbelsteentjes,

  • Amerikaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-07-2003
  • Amerikaans
  •  60-120 min.

Vissoep

Om mosselenwater verder te gebruiken is dit vissoep recept, dat met gebruik van een rouille zo uit de franse keuken kan stammen.

INGREDIENTEN

Mosselen water overgebleven van 2 kg mosselen;, 250 gram verse sperzibonen;, 1 tilapia filet of andere vis;, 2 aardappelen;, , voor de rouille:, het wit van oud brood, rood vers pepertje, 2 tenen knoflook, olijfolie, gemalen goudse kaas, schijven geroosterd of oud stokbrood.

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-12-2004
  • Frans
  •  0-10 min.

Vissoep

Pittige Vis/Kerriesoep met een flinke scheut room.Op m'n site staat ook een vissoep op basis van tomaat.

INGREDIENTEN

-50 g.boter,-1/2 fijngesneden ui,-1 teentje knoflook,-1/2 eetl.kerriepoeder,-mespuntje cayennepeper,-60 g.bloem,-1 ltr.visfond uit een potje,-verschillende soorten vis,schaal-en schelpdieren,combinaties zijn te koop uit de diepvries van de supermarkt,-2 dl.room.

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-12-2000
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Vissoep

Vissoep met tomaat,ui, paprika en kabeljauw

INGREDIENTEN

1 pakje gezeefde tomaten, 1 grote ui, 1 paprika, 1 teentje knoflook, 1 groot pak diepvrieskabeljauw, 1-2 visbouillonblokjes, dille, peterselie, peper, zout,(tomatenketchup)water

  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-01-2002
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

vissoep

Extra gevulde vissoep

INGREDIENTEN

1.5 eetl.olijfolie,1 gesnipperde sjalot,1 teentje knoflook(gesnipperd),200 g vastkokende aardappelen(in blokjes),150 g wortelen(geschrapt en in schuine plakjes),150 g sperziebonen(in stukjes),2 vis-of groentebouillontabletten,1 pak Iglo kabaljauwfilet a 400 g,1 bosuitje(in dunne ringen),versgemalen peper,zout,2 eetl.fijngehakte peterselie

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-10-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Vissoep

Volgens ww 4 points pp. recept voor 2 pers.

INGREDIENTEN

2Visbouillontabletten,2 preien,3grote of 4 kleine tomaten.300 gr garnalen en/of mosselen.of Fruit des mer.4 theel.olie, ,

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-02-2004
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Vissoep

INGREDIENTEN

300 gram kabeljauwfilet=, 0.5 eetlepel citroensap=, zout=, versgemalen peper=, 1 prei (alleen het witte en lichtgroene gedeelte)=, 1 sjalotje=, 1 knoflookteen=, 1 vleestomaat=, 25 gram boter=, 0.5 liter visbouillon=, 0.5 theelepel tijm=, 0.25 theelepel venkelzaadjes=, mespunt saffraanpoeder=, 2 eetlepels pernod (eventueel)=, 0.5eetlepel fijngehakte peterselie=, 4 sneetjes geroosterd stokbrood=, 25 gram geraspte oude Goudse kaas=, scherpe pepersaus

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-08-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Vissoep

Omdat mijn man niet goed kon bijten was ik op zoek naar recepten die hij wel kon eten.  Zo kwam ik bij dit soeprecept uit. Een goed gevulde slanke vissoep die heerlijk smaakt en eenvoudig te maken is. Ik heb het recept iets aangepast aan onze smaak. Deze soep krijgt zijn extra vissmaak doordat een gedeelte van de kabeljauw meegepureerd wordt.

INGREDIENTEN

1 kleine ui, 1 teen knoflook, 250 g winterpeen, 1 prei, 2 el olijfolie, 1 aardappel, 1 liter visbouillon (tabletten), 1 pastasaus kruiden (pakje à 390 g), 400 g kabeljauwfilet en 250 gr. zalmfilet(diepvries), peterselie, 1 stokbrood

  • Europees
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-12-2015
  • Europees
  •  30-60 min.

Vissoep

EEN ZEER EENVOUDIG TE MAKEN LEKKER VISSOEPPIE VOOR 4-6 PERSONEN.

INGREDIENTEN

500 g rijpe tomaten,gepeld en in stukjes 2 uien,gesnipperd 1 1/4 l koud water 1 tl citroensap zout en peper 500 g witvisfilet,in blokjes 1,5 dl room 2 el dille,fijngehakt 125 g kleine garnalen.

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-11-2004
  • Internationaal
  •  30-60 min.

vissoep

Een lekker gevulde soep met heel weinig kcal

INGREDIENTEN

200 gr kabeljouw uit de diepvries 2oogr gesneden soepgroente 1 kleine ui 2eetl boter750ml visbouillon (instant)250ml droge witte wijn zout peper 1tl kerrie 2oo gr garnalen 2eetl gehakte peterselie

  • Slanke keuken
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-08-2000
  • Slanke keuken
  •  30-60 min.

Vissoep

Zie de naam

INGREDIENTEN

Vis die gegaard is in pestosaus, garnalen bouillonblokjes room bieslook scheutje witte wijn

  • Goedkoop en snel Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-11-1998
  • Goedkoop en snel Voorgerecht
  •  0-10 min.

Vissoep

Overheerlijke soep !

INGREDIENTEN

-800 g gemengde visfilets (eventueel diepgevroren), -1 potje ingelegde mosselen (natuur), -50 g gehakte ui, -1 zakje saffraan, -1 gele paprika, -400 g tomatenvlees (blik), -8 dl groentenbouillon (blokje), -1 teen knoflook, -1 bosje dille, -zout, peper en cayennepeper

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-01-2005
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Vissoep

Lekkere 'snelle'vissoep.

INGREDIENTEN

-150 g kabeljauwfilet (diepvries), -citroensap, -1/2 ui, -1 th lepel margarine, -400 ml visfond, -1 laurierblad, -saffraan, -zout en peper uit de molen, -1 tomaat, -100 g garnalen (diepvries), -2 el gehakte dille

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-12-2004
  • Belgisch
  •  10-20 min.

vissoep

,,Vrijdag, Visdag,,! Een soep om op vrijdagavond te maken en hem dan lekker zaterdagavond opeten.Een heerlijke maaltijdsoep met gefileerde zeevis en groenten.

INGREDIENTEN

300gr gefileerde zeevis bv kabeljauw, schelvis of koolvis.50gr garnalen.3 grote aardappels.2 visbouillon tabletten.3 dl droge witte wijn.250gr gesneden soepgroenten zonder bloemkool.3eetl tomatenpuree.1thl paprikapoeder.30gr roomboter.

  • Mediterraan
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-03-2001
  • Mediterraan
  •  20-30 min.

Vissoep

Een heerlijke maaltijdvissoep, die steeds weer lekker smaakt. Over de hoeveelheden van de ingrediknten kan ik niet precies zijn, omdat ik nog wel eens kook "op gevoel".

INGREDIENTEN

400 gr. kabeljauwfilet (diepvries), 200 gr. gekookte mosselen, 200 gr. garnalen (Noorse), 1 struik bleekselderij. 1 grote winterwortel, 1 200 gr. schelpjesmacaroni, 6 visbouillontabletten, 1/8 lt. slagroom, dille.

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-05-1999
  • Internationaal
  •  30-60 min.
Nieuwste vissoep recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top