Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

5 viskuit salade recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op water (netto 150 gram), 1 blikje zeevruchten cocktail (verschillende soorten vis), 1 blikje sardines, 4 eieren, 2 uitjes, 3 tomaten, 5 eetl. olijfolie, 1 eetl. witte wijnazijn, 2 theel. mosterd, 2 zakjes gemengde sla, 10 zwarte olijven zonder pit, 1 potje rode viskuit

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-07-2005
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op water - 1 blikje zeevruchten cocktail - 1 blikje sardoines - 4 eieren - 2 uitjes - 3 tomaten - 5 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel witte wijn-azijn - 2 theelepels mosterd - 2 zakjes gemengde sla - 10 zwarte olijven zonder pit - 1 potje rode viskuit

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-07-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 blikje tonijn op water(netto 150 g), 1 blikje zeevruchten coctail(verschillende soorten vis), 1 blikje sardines, 4 eieren, 2 uitjes, 3 tomaten, 5 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, 2 eetlepels mosterd, 2 zakjes gemengde sla, 10 zwarte olijven zonder pit, 1 potje rode viskuit.

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-12-2002
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

100 g gerookte heilbotfilet, 16 kwarteleitjes, ca. 1 eetl. zwarte tapenade (uit een potje), 2 theelepels creme fraiche, ca. 50 g veldsla of andere, slasoort met kleine bladen, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, 4 witte boterhammen, 20 g boter.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2005
  •  
  •  20-30 min.

De Spanjaarden spreken van tapas, de Fransen van Hors d'oevres, de Italianen van antipasti. Maar aan de oostelijke kant van de Middellandse Zee hebben ze MEZES, exotische hapjes die het heerlijke begin van een maaltijd vormen op de gezellige begeleiding van een aperitief. (Wij hebben het op Cyprus gegeten, het is echt overheerlijk) U kunt dit ook als hoofdgerecht gebruiken.

INGREDIENTEN

Gegrilleerde Calamaris:, Marineer 300 gran schoongemaakte calamaris 1 uur in een mengsel van 1 theelepel grof zeezout, 2 fijngeperste teentjes knoflook, 3 eetlepels olijfolie en hret sap van 1 citroen, 1 theelepel gedroogde oregano. Grilleer ze op het grill in 4-5 minuten., ==============================================, Lamsgehaktballetjes met dadels en hazelnoten:, Meng 500 lamsgehakt met 1 in 4 cl melk geweekte witte boterham, 2 eetlepels gyroskruiden, 200 gram verkruimelde fetakaas, 50 gram klein gesneden dadels en 75 gram gehakte hazelnoten. Vorm er kleine balletjes van (ter grootte van een walnoot) en bak ze 15 minuten in 50 gram boter rondom bruin en gaar., =============================================, Kippenvleugeltjes met sesamzaad:, Marineer 1 kilo kippenvleugeltjes een nachtje in een mengsel van 12 eetlepels sesamolie, 4 teentjes uitgeknepen knoflook, 2 eetlepels grof zeezout, een mespunt fenegriek, 10 eetlepels citroensap en 10 eetlepels olijfolie. Laat ze op een hete grill bruin en gaar worden i n10 minuten en bestrooi ze met geroosterd sesamzaad en peterselie of koriander.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-09-2001
  • Internationaal
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top