1. Home
  2. Recepten
  3. Viskoekje

Viskoekje recepten (5) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Viskoekje

Net weer even anders

INGREDIENTEN

400 gr. diepvries kabeljauw1 ltr. visbouillon1 sjalot2 gekookte aardappelen50 gr. zachte boter2 eieren3 eetl. bloem1 bosje peterseliepeper, zout, nootmuskaat

Voorbereiding

Kabeljauw ontdooiensjalot zeer fijn snipperen

Bereidingswijze

kabeljauw 8 min. koken in visbouillon dan uit de pan nemenkabeljauw, aardappelen, sjalot en boter tot smeuige massa prakkenop smaak brengen met zout, peper en nootmuskaatpeterselie mengen door vis eieren loskloppen en vis ermee bestrijkenviskoekjes door de bloem wentelenin koekenpan goudbruin bakken

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-09-2004
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Viskoekje.

INGREDIENTEN

10 eetl. aardappelpureepoeder, 1 dl. melk, 400 g kabeljauwfilet, zout, peper, 1 eetl. citroensap, 1 kleine ui, 3 eetl. paneermeel, 1 theel. kerriepoeder, 50 g boter of margarine.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-03-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Viskoekje.

INGREDIENTEN

10 eetl. aardappelpureepoeder, 1 dl. melk, 400 g kabeljauwfilet, zout, peper, 1 eetl. citroensap, 1 kleine ui, 3 eetl. paneermeel, 1 theel. kerriepoeder, 50 g boter of margarine.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-05-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Viskoekje Van Kabeljauw

INGREDIENTEN

3 middelgrote aardappelen samen 250 g, 1 eetlepel boter, 200 g kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, enkele blaadjes verse of 1 theelepel gedroogde basilicum, 1 ei, zout, peper, worcesterhiresaus, 50 g boter,

  • Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2001
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Viskoekjes van zalm, kabeljauw of gerookte forel

Het gehiem van een lekker viskoekje is vers bereide vis en aardappelen, zelfgemaakt paneermeel en een fantasievol kruidenmengsel.

INGREDIENTEN

450 gr gekookte zalmfilet, 450 gr pas gekookte aardappelen, gepureerd, 25 gr boter, gesmolten, 1 theelepels grove mosterd, 1 eetlepels verse dille, gehakt, 1 eetlepels verse peterselie, gehakt, geraspte schil en sap van 1/2 citroen, 1 eetlepel bloem, 1 ei, even geklopt, 150 gr paneermeel, 4 eetlepels zonnebloemolie, rucola en bieslook, voor de garnering, schijfje citroen voor het serveren

  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-04-2003
  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.
Nieuwste viskoekje recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top