Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

2 viscarpaccio recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Viscarpaccio met citroensaus: flinterdun gesneden plakjes zwaardvis op smaak gebracht met citroensap.

INGREDIENTEN

350 gram zwaardvis (dunne plakjes), 2 stuk(s) limoenen, naar smaak zout, 3 eetlepel(s) olie, 1 eetlepel(s) peperkorrels (gemengd), 1 zakje(s) sla (veld), 1 stuk(s) carambola's,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-03-1999
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.

Feestelijk voorgerecht, heel snel klaar en heel smakelijk.

INGREDIENTEN

400 g zwaardvis in hele dunne plakjes (vraag aan de visboer om ze zo dun te snijden), 2 limoenen, zout, 3 el olie, 1 el gemengde peperkorrels, 1 zakje veldsla, 1 sterfruit in plakjes.

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-10-2000
  • Belgisch Voorgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top