Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

38 vis sesam recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Voor 2 porties, 155 Kcal en 2 gr voedingsvezels per portie

INGREDIENTEN

160 gr uien, fijngehakt, 1 theel plantaardige olie, 150 gr zeeduivel, in 6 gelijke repen snijden, snufje zout, snufje peper, 1 eetl tahin (sesampasta), 1 eetl fijngehakte verse peterselie, 1 theel sesamzaad, geroosterd,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-12-1999
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een voorgerechtje of bij een buffet of als borrelhapje.

INGREDIENTEN

8 oude wite boterhammen zonder korst, 100 gram kabeljauwfilet, 100 gram ongekookte garnelen of, 1/2 blikje krab, 25 gram vetspek, 2 eetlepels peterselie, 2 lente-uitjes of een stukje prei, 20 gram sesamzaadjes, 1 eiwit, 1/2 theelepel sesamolie, 5 theelepels maizena, 1/2 theelepel suiker, snufje zout, peper uit de molen

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-02-2006
  • Chinees
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

2 zalmsteaks, 8 eetlepels honing, halve theelepel mosterd (scherp of niet, dat moet je zelf weten), snufje gemberpoeder (of gebruik een stukje verse gember), het sap van een citroen, een halve theelepel citroenrasp, sesamzaadjes, fijngehakte peterselie.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-03-2001
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Veganistische knapperige oatcakes. Maar je kunt er natuurlijk ook kaas, vlees of vis op doen.

INGREDIENTEN

2 eetlepels sesamzaad, 100 gram havermout + extra om deeg op uit te rollen, ½ theelepel zout, 1 theelepel bakpoeder, 2 eetlepels olijfolie, 100 ml warm water,

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-11-2011
  • Bijgerecht
  •  60-120 min.

Zalmfilets in sesam met doperwtenpuree Dieet & Slank

INGREDIENTEN

4 zalmfilets van ± 150-175 gram per stuk, ontveld, ontgraat, 75 gram sesamzaad, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel sesamolie, 1 eetlepel roomboter, peper en zout naar smaak, PUREE:, 5 eetlepels olijfolie, 1 sjalotje, fijn gesnipperd, 2 teentjes knoflook, fijn gesnipperd, 1 eetlepel geraspte gemberwortel, 1 bosje basilicum, blaadjes fijn gesnipperd, sap en rasp van 1 citroen, 350 gram doperwtjes, ontdooid, zout en peper naar smaak, KRIELAARDAPPELTJES, goed schoongeborsteld in de schil, wat roomboter gesmolten om over de krieltjes te druppen, bosje platte peterselie, gesnipperd

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-01-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Lekkere verse zalmzijde,

INGREDIENTEN

- 1 Alaska zalmzijde, - 3 eetlepels sojasaus light, - 3 eetlepels zoete chilisaus, - 1 eetlepels mirin (rijstazijn) of witte wijnazijn, - 2 eetlepels sesamolie, - 1 eetlepel sesamzaad, - 1 bos lente-ui, fijngesneden, - 2 verse chilipeper (groen of rood), ontpit en fijngesneden, - Zoete chilisaus om te serveren,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-10-2015
  • Vis Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Lekker met basmati rijst

INGREDIENTEN

2 gefileerde tongen-1 prei-1 sinasappel -3 eetl.zonnebloemolie-2 eetl sesamzaad--tabasco-3 eetl.sojasaus-1 theel.bruine basterdsuiker-of 1 eetl goela djawa-1 eetl.gembersiroop

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-02-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Ik had nog heerlijke zalmmoten over die op moesten. Gisteren ook al iets heel lekkers gegeten en had nog wat fruit over dus besloot om de zalmmoten ook maar Aziatisch te bereiden. Dit is echt heel lekker, alles is op en dit is een gezond en slank recept. Dus de mensen die van zalm en vis houden en lekker Aziatisch willen smullen grijp je kans want dit doet je tong strelen.

INGREDIENTEN

4 flinke verse zalmmoten, 1 teentje knoflook (fijn), 3 el sojasaus, 2 el rijstazijn, 2 el honing, 2 el sesamolie, 2 el goede olijfolie, 1 el bruine basterdsuiker, 2 el verse gember (fijngehakt), 4 el blokjes perzik (fijn uit blik)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2013
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gewoon LEKKER!!

INGREDIENTEN

300 gram gerookte kabeljauw (of andere vis) 1.25 dl melk 400 gram tomaten 1 wortel 4 el arachideolie 1 kleine ui, in ringen gesneden 150 gram tauge 1 ? tl sojasaus 1 tl sesamolie 1 el geroosterde sesamzaad

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pangafilet met Jonnie Boer Za-atar, sesam, tzatziki en gegrilde lof.

INGREDIENTEN

4 pangafilets van ca. 100 gram per stuk,, 2 eetl. Jonnie Boer Za-atar,, 2 eetl. sesamzaad,, 200 gram mini tomaatjes,, 1 komkommer,, 2 eetl. gehakte dille,, 2 tenen knoflook,, 4 stronken witlof,, 4 eetl. Griekse yoghurt,, zeezout,, zonnebloemolie om mee te grillen en te bakken

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2014
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gemarineerde tonijn met soja, sesam, koriander en munt met, gevulde champignons met groentesalade en koriandercreme met verjus

INGREDIENTEN

16 plakjes tonijn, 8 Parijse champignons, 1 bosje koriander, 8 bl. munt, 1 el. sesamzaadjes, 2 el. fijngesneden gemarineerde gember, 1 el. sesamolie, 2 limoenen, 8 el olijfolie extra vierge, 4 el soja vinaigrette, 4 el. balsamico vinaigrette, sap van een halve citroen, een handje vol ragfijne julienne van prei en wortel, 4 el. opgeklopte room, 4 el. Creme fraiche, Verjus, enkele druppels groene tabasco, peper/ zout uit de molen.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-10-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Oorspronkelijk recept uit de tijd van de bijbel. Bewerkelijk, maar lekker gerecht

INGREDIENTEN

350 g volkoren tarwemeel, 1/2 tl zout, 500 ml water, 1 ei, 1 kg tonijn-, heilbot- of kabeljauwmoten in stukken, olie om te frituren, 1 el sesam-, olijf- of amandelolie, 2 el honing, 2-3 el vers geroosterd sesamzaad

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-04-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Poke is een Hawaiiaans gerecht met rauwe gemarineerde vis. Poke betekend snijden in het Hawaiiaans en het  komt van de manier waarop de vis gesneden is. Een poke bowl is een fusion gerecht met Poke in de hoofdrol. Het wordt gemaakt met sushirijst, komkommer, avocado en andere toevoegingen. Je kunt met dit gerecht eindeloos variëren. En dit is mijn versie. 

INGREDIENTEN

300 gram sushirijst, 3 el rijstazijn, 2 tl suiker, 250 gram verse tonijn, 1 avocado, 1 komkommer, 1 rode ui, 4 el azijn, een halve ananas, sriracha mayonaise, , Voor het marineren van de vis:, 2 elzwart sesamzaad, 1 ½ el sesam olie, 1 ½ el sojasaus, ½ el Shichimi Togarashi kruiden

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-09-2016
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ura-maki-sushi, 20 stuks, 335 Kcal/1410 kJ

INGREDIENTEN

2 eieren, maat s., snufje zout, snuf suiker, 100 gr verse bladspinazie, 75 gr surimi, = rijpe avocado, 2 Nori-bladen, 3/8 deel van de rijst(basisrecept), wat wasabipasta, 50 gr geroosterde sesamzaden.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-05-1999
  • Japans
  •  30-60 min.

Haal een half uurtje voordat je het eten gaat bereiden de biefstuk uit de koeling, zodat deze goed op kamertemperatuur kan komen, wat de smaak ten goede komst.

INGREDIENTEN

1 biefstuk, 100 gram sla melange, 1/2 rode paprika, 3 eetlepels geroosterde sesamdressing, 1 eetlepel olie, Peper en zout naar smaak, Ter garnering: sesam zaadjes, verse koriander, Optioneel: 75 gram wakamé (in de supermarktkoeling bij de vis)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-05-2016
  • Japans
  •  0-10 min.

Dit is een voledige maltiujden met 6 verschillende soorten vis en vlees plus verschillende bijbehorende sausen

INGREDIENTEN

Vis en vlees zie beschrijvinf

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-11-2016
  • Japans
  •  30-60 min.

Sushi suggesties "Sushi maken is in principe niet zo moeilijk, het is vooral belangrijk dat de rijst goed is en de vis zo vers mogelijk!" Hier wat suggesties om sushi te maken en dan vooral de rolletjes. Toen ik het voor het eerst probeerde was het zeer smakelijk, alleen de rijst was gigantisch mislukt ;-) Volgende keer beter.

INGREDIENTEN

Sushi rijst -, verse tonijn -, verse zalm -, Wat Unagi -, Wat ingedikte teriyakisaus -, avocado in dunne 'staafjes' -, lenteui in reepjes -, Spicy Mayo (1) of (2) -, geroosterde sesamzaadjes -, nori vellen.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-2000
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Lekker als bijgerecht bij de vis

INGREDIENTEN

1 komkommer, 2 eetl. olie, 1 rode peper fijngehakt, 1 limoen uitgeperst, 2 eetl. sesam olie, 4-5 theel. Thaise vissaus, 4 eetl. geroosterde sesamzaadjes.

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-09-2003
  • Goedkoop en snel Bijgerecht
  •  0-10 min.

Chinese mengsels van zoetzure kruiden, passen erg goed bij visfilets; dit gerecht is snel klaar

INGREDIENTEN

-4 witvisfilets (kabeljauw of schelvis) elk circa 180 g, -1 th lepel Chinees Vijfkruidenpoeder, -4 th lepel maizena, -1 el sesam olie, -3 lente uitjes in reepjes, -1 th lepel vers gehakte gember, -150 g champignons in plakjes, -120 g babymaiskolfjes (in plakjes), -2 el sojasaus, -3 el droge sherry, -1 th lepel suiker, -zout en zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-08-2005
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Een heerlijk recept. Zeer smaakvol en gezond bevat weinig vet.

INGREDIENTEN

1 hele tarbot (ongeveer 750gram), 1,5 eetlepel light soy saus, 2 eetlepels fijngesneden gemberwordtel, 2 teentjes fijngesneden knoflook, 2 eetlepels rijstwijn, 2 lente uitjes in reepjes gesneden, 2 eetlepels zonnebloem olie, 2 theelepeltjes sesam olie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2009
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 blikje tonijn (185 gr)uitgelekt., 1 rode ui, heel fijn gesnipperd., 1/2 friszure appel (bijv)Granny Smith, in kleine stukjes., 2 eetl Amsterdamse uien (potje), gehalveerd., 2 eetl mayonaise (licht en romig)., 4 sneetjes boeren volkorenbrood met sesam, geroosterd.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-04-2011
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Voor 4 personen

INGREDIENTEN

300 gram stevige vis (meerval, roodbaars of tilapia), , zonder graat in reepjes gesneden, , 1 ui, , 2 teentjes knoflook, , 200 gram peulen of sugar snaps, , 1 wortel, , 1/2 prei, , 100 gram tauge, , 3 cm gember wordtel, , 1 blikje cocos melk,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-03-2003
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Voor de zeebaars: 350 gr Zeebaars, 5 cm Gember in dunne reepjes, 4 bosuitjes in reepjes, halve ontpitte paprika in reepjes, 1 theel sesam olie, 2 theel sojasaus (geen ketjap), 15 ml Chinese rijstwijn., , , , Voor de rijst: 150 gr Thaise rijst, 2 losgekopte eieren, 15 ml plantaardige olie, halve ontpitte paprika in reepjes, 4 bosuitjes in reepjes, 2 teentjes knoflook fijn gesneden, 1 theel fijn gesneden gember, druppel sesam olie, 1 theel sojasaus, 1 theel suiker, 25 gr verse fijn gesneden koriander, peper en zout.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-10-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Voor 4 personen)

INGREDIENTEN

300 gram stevige vis (meerval, roodbaars of tilapia), , zonder graat in reepjes gesneden, , 1 ui, , 2 teentjes knoflook, , 200 gram peulen of sugar snaps, , 1 wortel, , 1/2 prei, , 100 gram tauge, , 3 cm gember wortel, , 1 blikje cocos melk,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-05-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lunchgerecht Heerlijk zomers recept, supersnel klaar en heel gezond; Recept voor 2 personen uit Japan van "vifke"

INGREDIENTEN

Ca. 250 gram super verse tonijn, wat sesamolie, om de vis in te wrijven, wat sesamzaadjes, stukje gember van 2 cm, geraspt, 5 el goede sojasaus, 1 el limoensap, 1/2 el sesamolie, 1/2 spaans pepertje fijngesneden (afhankelijk van smaak met zaden) 1 a 2 stronken paksoy of soortgelijke groente, heel grof gesneden, , 3 lenteuitjes in grove stukken, 100 gram taugeh

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-10-2002
  • Japans
  •  10-20 min.

Lunchgerecht Heerlijk zomers recept, supersnel klaar en heel gezond; Recept voor 2 personen uit Japan

INGREDIENTEN

Ca. 250 gram super verse tonijn, wat sesamolie, om de vis in te wrijven, wat sesamzaadjes, stukje gember van 2 cm, geraspt, 5 el goede sojasaus, 1 el limoensap, 1/2 el sesamolie, 1/2 spaans pepertje fijngesneden (afhankelijk van smaak met zaden), , 1 a 2 stronken paksoy of soortgelijke groente, heel grof gesneden, 3 lenteuitjes in grove stukken, 100 gram taugeh, , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-06-2002
  • Japans
  •  10-20 min.

Chinese versie van de franse filets de sole bonne femme (tongfilets met champignons en wijnsaus

INGREDIENTEN

500gr tong of scholfilets, 11/2tl zout, 1/2 eiwit, 2el maizena aangeroerd, ca. 6dl plantaardige olie, 1el kleingesneden bosuitjes, 1tl gesnipperde gemberwortel, 100gr champignons in plakjes gesneden, 11/2tl licht bruine bastaardsuiker, 1el lichte sojasaus, 2el rijstwijn of droge sherry, ca. 1dl basisbouillon of andere, een paar druppels sesam olie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-10-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 el plantaardige olie, 2 tl sesamolie, 1 klein wortel, geschrapt en in blokjes gesneden, 1 kleine groene paprika, in blokjes gesneden, 1 kleine ui gesnipperd, 2 teentjes knoflook,fijngehakt, 250 gr kleine gepelde garnalen, 150 gr kleine mosselen of in plaats daarvan extra garnalen, 120 gr schoongemaakte inktvis, in ringen gesneden, 100 gr stevige vis in kleine stukjes, 500 ml kippen of visfond, 1 el tomatenpuree, 2 el zoete chilisaus, 1 el gember fijngehakt, 2 el lichte sojasaus, 2 TL suiker, 6 TL ma?zena, 60 gr bamboescheuten ( eventueel),zout en witte peper naar smaak.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2001
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een delicatesse voor fijn proevers.

INGREDIENTEN

Stuk zalmfilet van 500g(van gelijkmatige dikte), 1 el france mosterd, 1 theel shichimi togarashi(japanse kruidenpoeder die uit 7kruiden bestaat), In een toko of supermarkt met japanse producten), 2theel seamzaad, 1/2 thhel paprikapoeder, Sap van 1 limoen en gerapte limoen., 3el verkruimeld oud brood, 1/2 eiwit, 2bosjes bosui, 1 theel sesamolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-08-2000
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een heerlijk gemarineerd visgerecht

INGREDIENTEN

300 gr Kabeljauw, 1 st gember van 3 cm, geschild, 1 stengel citroengras, 1 sjalotje, fijngehakt, 1 rode peper, fijngehakt, 2 tn knoflook, fijngehakt, sap van 1 limoen, 1 el sojasaus, 2 eetl wokolie, , 1 struik paksoi, in stukjes gesneden, 1 ui, gesnipperd, 2 el wokolie, 1 el sesamolie, 2 eetl sojasaus, 100 gr basmati rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-04-2010
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een prachtig voorgerecht en echt niet moeilijk! Opgediend in een mooi glas ziet het er erg feestelijk uit.

INGREDIENTEN

3 rijpe avocado's, 1 citroen, 2 tomaten, 10 zwarte olijven, peper, zout, 250 g GARE witte visfilet naar keuze (ik heb kabeljauw gebruikt), 2 eetlepels gehakte verse kruiden ( dille, peterselie, bieslook, kervel .....), 120 ml mayonaise (of halvanaise), CRACKERS: 75 g sesamzaad, 75 g meel, 2 eiwitten, 60 g gesmolten boter, snufje zout

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-03-2008
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Komt u maarrrr... de lekkerste tonijnsalade. 

INGREDIENTEN

200 gram verse tonijn op kamertemperatuur, 1/2 komkommer, 1 eetlepel ponzu (Japanse citrus-sojasaus, verkrijgbaar bij de toko), 1 eetlepel slasaus, Kleine tomaatjes gehalveerd, Haricots Verts, Rucola Slamelange, Teriyaki Saus, Zwarte peper uit de molen, Gedroogde rode peper uit de molen, Geroosterde sesamzaadjes,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-01-2015
  • Vis
  •  20-30 min.

Drie soorten vis op een bedje van sla.

INGREDIENTEN

1/2 kropje ijsbergsla., 1/2 eetlepel frambozenazijn., 1/2theelepel dyonmosterd., 1/2 theelepel sesamolie., 3 eetlepels zonnebloemolie., zout en peper., 1 eetlepel rode bessen., 100 gram gerookte zalm., 100 gram gerookte forel., 100 gram gerookte heilbot., 100 gram verse roomkaas., 1 eetlepel gehakte dille., 4 sneetjes bruin brood.

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-10-2001
  • Internationaal Voorgerecht
  •  10-20 min.

Een slank en lekker visgerecht, dat eenvoudig te bereiden is, en toch origineel en eigenzinnig te noemen is !

INGREDIENTEN

-2 grote zalmforellen met kop (schoongemaakt), -2 el citroensap, -1 kleine ui (in ringen), -1 kleine venkel (in stukken), -6 el sesamzaadjes, -peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-11-2005
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Snelle, smakelijke maaltijd voor twee.

INGREDIENTEN

3 grote kruimige aardappelen, 4 stelen bleekselderij, 400 gram kabeljauwfilet, olijfolie, halve theelepel vijfkruiden poeder, sesam olie, citroenrasp van een halve citroen, 1 teen knoflook, halve theelepel rode peper vlokken, theelepel honing, sap van een halve citroen, melk, boter, peper zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-04-2012
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Van "moesje2"

INGREDIENTEN

2 grote oranje zoete aardappelen, 1 rode Spaanse peper, 1 stukje gemberwortel ca.3 cm., 3 eetlepels sesamolie, 2 dl kokend water, 1 rode ui, 1/2 bosje koriander, 1 eetlepel sesamzaad, zout en peper, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-05-2002
  •  
  •  0-10 min.

Lekker pittig

INGREDIENTEN

Sesamolie ketchap ketchup ui sesamzaad

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-12-2011
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 kabeljauwfilet (diepvries, zak 750 g), 1 kg kruimige aardappelen, 1 grote citroen, 25 g boter, 3 dl zonnebloemolie, 1/2 potje sesamzaad (à 45 g), 3 bakjes stoomgroenten kastanjechampignons, sugar snaps, wortel, rode ui, (à 210 g), Zout, Peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-08-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top