Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

12 vis kebab recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept

Lekker eten en ook gezond

INGREDIENTEN

600 gr kabeljauwfilet in stukken (of zwaardvis, of verse tonijn), , Voor de marinade:, 1 eetlepel chilisaus, 2 eetlepels ketchup, 3 eetlepels tacosaus, 1 theelepel chilipoeder, , Voor de saus:, 2 eetlepels olijfolie, 1 zeer fijn gesnipperde ui, 1 theelepel komijn, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 1 rode paprika, zaad en zaadlijsten verwijderd, in stukken gesneden, 1 blik stukjes gepelde tomaat (400 gr), 1 blik kidneybonen, , Voor de garnering:, 1 eetlepel fijngehakte koriander, zwarte olijven,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-07-2008
  •  
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 kleine sjalots - 1 kleine rode paprika - 1 kleine gele paprika - 1 kleine courgette - 400 gram zeeduivel - verse rozemarijn, marjolein en basilicum voor garnering - Marinade : geraspte schil en sap van 1 citroen - 2 eetlepels vers sinaasappelsap - 1 eetlepel droge sherry - 2 theelepels heldere honing - 2 teentjes knoflook - zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-07-2004
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Voor psari soublakia kun je zalm,zeewolf,tilapia en elke andere stevige vis gebruiken. Als je houten pennen gebruikt leg ze dan minimaal 30 onder water. De kinderen vinden het lekker.

INGREDIENTEN

1 kilo vis in blokken gesneden., 1 ui fijn gehakt., 1 ui in acht stukken gesneden., 3 teentjes knoflook geperst., 1/2 k citroen sap., 2 tl paprika., 1/2 k olijfolie., 4 laurierbladen verkruimeld., zout en peper naar smaak., 2 sl peterselie fijn gehakt., 1 citroen in plakken gesneden., 1 groene of rode of gele bell peper in 8 stukken gesneden., 1 tomaat in blokken gesneden., laurierbladen.

  •  Voorgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-01-2011
  • Grieks Voorgerecht
  •  > 120 min.

Voor psari soublakia kun je zalm,zeewolf,tilapia en elke andere stevige vis gebruiken. Als je houten pennen gebruikt leg ze dan minimaal 30 onder water. De kinderen vinden het lekker.

INGREDIENTEN

1 kilo vis in blokken gesneden., 1 ui fijn gehakt., 1 ui in acht stukken gesneden., 3 teentjes knoflook geperst., 1/2 k citroen sap., 2 tl paprika., 1/2 k olijfolie., 4 laurierbladen verkruimeld., zout en peper naar smaak., 2 sl peterselie fijn gehakt., 1 citroen in plakken gesneden., 1 groene of rode of gele bell peper in 8 stukken gesneden., 1 tomaat in blokken gesneden., laurierbladen.

  •  Voorgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-01-2011
  • Grieks Voorgerecht
  •  > 120 min.

Spiesjes van stukjes zwaarvis met groene en rode paprika en aubergine.Uit de Turkse keuken.

INGREDIENTEN

750 gram zwaardvis of kabeljauw in stukken van 3 cm1 groene (Turkse) paprika, in stukken1 rode paprika, in stukkenhalve aubergine in stukken1 el zout1 el citroensap1 el olijfolie1 el uiensapca 1 tl cayennepeper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-02-2004
  • Turks
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

600 gr kabeljauwfilet in stukken, , Voor de marinade:, 1 eetlepel chilisaus, 2 eetlepels ketchup, 3 eetlepels tacosaus, 1 theelepel chilipoeder, , Voor de saus:, 2 eetlepels olijfolie, 1 zeer fijn gesnipperde ui, 1 theelepel komijn, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 1 rode paprika, zaad en zaadlijsten verwijderd, in stukken gesneden, 1 blik stukjes gepelde tomaat (400 gr), 1 blik kidneybonen, , Voor de garnering:, 1 eetlepel fijngehakte koriander, zwarte olijven

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-08-2010
  • Mexicaans
  •  30-60 min.

Viskebab met chilisaus Cholesterolarm

INGREDIENTEN

Voorbereiding:15 minuten(plus marineertijd), Bereiding 15 minuten, 300 g tonijnsteaks,in moten van 3 cm gesneden *, 1 eetl. zoutarme sojasaus *, 1 teentje knoflook,uitgeperst *, 1/4 theel. geraspte verse gember *, 1 middelgrote rode paprika(200 g),grofgesneden *, 1 middelgrote groene paprika(200g),grofgesneden *, 2 theel. enkelvoudig of meervoudig onverzadigde olie *, 65 g gekookte langkorrelige rijst *, Voor de chilisaus:, 1 kleine verse rode chilipeper,fijngehakt *, 2 teentjes knoflook,uitgeperst *, 1 eetl. fijngehakte verse korianderblaadjes *, 1 eetl. vissaus *, 1 eetl. limoensap *, 1? eetl. bruin suiker *, 1 eetl. mirin *, 80 ml water *

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-08-2003
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Lekker op de barbecue

INGREDIENTEN

600 gr. kabeljauwfilet, zwaardvis, verse tonijn, in stukken, Voor de marinade:, 1 eetl. chilisaus2 eetl. ketchup3 eetl. tacosaus1 theel. chilipoeder, Voor, de saus:, 2 eetl. olijfolie1 zeer fijn gesnipperde ui1 theel. komijn2, teentjes knoflook, geperst1 rode paprika, zaad en zaadlijsten verwijderd, in stukken, 1 blik gepelde tomaatstukjes (400 gr)1 blik kidneybonen, Voor de garnering:, 1 eetl. fijngehakte korianderzwarte olijvenpaar takjes peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-05-2003
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

MMMmmmmmmmm

INGREDIENTEN

600 gr kabeljauwfilet in stukken, Voor de marinade:, 1 eetlepel chilisaus, 2 eetlepels ketchup, 3 eetlepels tacosaus, 1 theelepel chilipoeder, , Voor de saus:, 2 eetlepels olijfolie, 1 zeer fijn gesnipperde ui, 1 theelepel komijn, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 1 rode paprika, zaad en zaadlijsten verwijderd, in stukken gesneden, 1 blik stukjes gepelde tomaat (400 gr), 1 blik kidneybonen, , Voor de garnering:, 1 eetlepel fijngehakte koriander, zwarte olijven,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-08-2001
  • Mexicaans
  •  0-10 min.

Zeeduivel is zeer geschickt voor het maken van spiesjes,omdat het stevige vlees in blokjes kan worden gesneden die tijdens de bereiding niet uiteenvallen

INGREDIENTEN

8 plakjes mager spek,500g zeeduivel,zonder vel en in stukjes van 2,5 cm gesneden,1 kleine groene paprika en een kleine roode paprika,van zaden ontdaan en in stukjes van 2,5 cm.gesneden,12 champignons zonder steel,8 laurierblaadjes,3 el.olie,1,2dl witte wijn,4 el.azijn,2 sjalotjes(fijngesnippert,1 el.verse dragon(fijngehakt),1 el verse kervel of peterselie(fijngehakt),200g boter,(gesmolten),zout en versgemalen zwarte peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-05-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

600 gr kabeljauwfilet in stukken, Voor de marinade:, 1 eetlepel chilisaus, 2 eetlepels ketchup, 3 eetlepels tacosaus, 1 theelepel chilipoeder, , Voor de saus:, 2 eetlepels olijfolie, 1 zeer fijn gesnipperde ui, 1 theelepel komijn, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 1 rode paprika, zaad en zaadlijsten, verwijderd, in stukken gesneden, 1 blik stukjes gepelde tomaat (400, gr), 1 blik kidneybonen, , Voor de garnering:, 1 eetlepel fijngehakte koriander, zwarte olijven

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-05-2000
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

600 gr kabeljauwfilet in stukken (of zwaardvis, of verse tonijn), , Voor de marinade:, 1 eetlepel chilisaus, 2 eetlepels ketchup, 3 eetlepels tacosaus, 1 theelepel chilipoeder, , Voor de saus:, 2 eetlepels olijfolie, 1 zeer fijn gesnipperde ui, 1 theelepel komijn, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 1 rode paprika, zaad en zaadlijsten verwijderd, in stukken gesneden, 1 blik stukjes gepelde tomaat (400 gr), 1 blik kidneybonen, , Voor de garnering:, 1 eetlepel fijngehakte koriander, zwarte olijven,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-06-1999
  • Mexicaans
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top