Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Vegetarische recepten Meer Vegetarische recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Heerlijk recept voor wie van pastasalades houdt. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Voor deze soep kun je ingrediënten al wandelend bij elkaar plukken! Pluk de toppen van de brandnetel op een plek waar de plant wat beschut staat, zodat de toppen er fris uitzien.  Als je de brandneteltoppen vastpakt door van beneden naar boven te strijken, prikken ze niet. Gemakkelijk nog: tuinhandschoenen :-) Ben niet bezorgd dat je de planten benadeeld. In tegendeel, er komen 2 toppen voor terug. Laat altijd 2/3 van de begroeiing in tact bij wildplukken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Biologisch

De Valess Filetstukjes zijn lekker gemarineerd in de Go-Tan Sweet&Sour Wok. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Valess en Go-Tan smaken heerlijk samen voor de beste Aziatische recepten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Ze zijn er weer, de heerlijke witte Hollandse asperges! En ze zijn heel vroeg dit jaar! Vroeger waren de eerste Hollandse asperges er pas in Mei, maar nu zag ik ze begin April al in kleine kistjes bij de boer waar ik in juni de aardbeien haal. Ze zijn zo in het begin van de oogst wel erg prijzig, maar wat later in de lente gaan de prijzen zakken en dan is het raadzaam om ze dan te kopen om een voorraadje heerlijke bouillon van te trekken. Asperges moet je toch schillen en de harde onderkanten er af snijden voordat je ze gaat koken, en waarom zou je die schillen en stukken niet gebruiken om bouillon te trekken? Maak gewoon een paar liter en vries in wat je over hebt, altijd makkelijk voor sausen en soepen. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Kip en spekjes vervangen voor Quorn naturel stukjes en je hebt een vegetarische maaltijd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

12 rijpe tomaten, bosje basilicum, eetlepel suiker, groentebouillonblokje, huttenkase, mozzarella, stuk pecorino, grote zak verse spinazie, 2 tenen knoflook, 1 ui, groene lasagnebladen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Bron: www.C1000.nl …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Deze heerlijke quiche past in het South Beach dieet (fase 1, 2 en 3) Je kan dit gerecht van te voren klaarmaken. Zet 'm dan 40 minuten voor je gaat eten in de oven. Lekker met een salade. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel

Pittige pasteitjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

Dit recept is licht aangepast van versies die ik op internet vond - iets minder vocht en volume, meer kaassmaak.. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees
Populaire Vegetarische kookboeken:
Top