Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Vegetarische recepten Meer Vegetarische recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Ze zijn er weer, de heerlijke witte Hollandse asperges! En ze zijn heel vroeg dit jaar! Vroeger waren de eerste Hollandse asperges er pas in Mei, maar nu zag ik ze begin April al in kleine kistjes bij de boer waar ik in juni de aardbeien haal. Ze zijn zo in het begin van de oogst wel erg prijzig, maar wat later in de lente gaan de prijzen zakken en dan is het raadzaam om ze dan te kopen om een voorraadje heerlijke bouillon van te trekken. Asperges moet je toch schillen en de harde onderkanten er af snijden voordat je ze gaat koken, en waarom zou je die schillen en stukken niet gebruiken om bouillon te trekken? Maak gewoon een paar liter en vries in wat je over hebt, altijd makkelijk voor sausen en soepen. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Ik heb deze wraps zelf bedacht, ik ben op eigen gevoel een beetje gaan experimenteren en dit lekkere recept kwam eruit! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Vegetarisch

Lekker, snel en makkelijk …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Een lekker snel recept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Op vrijdag mag alles! Vorige vrijdag was het de beurt aan mijn lieveke, wat we gingen maken. Meestal gaat hij dan al denken aan burgers! Hij koos voor deze dubbele boerenkaasburgers! Ik ben zelf al verzot op de boerenkaas van Albert Heijn, dus ik had er zeker niets op tegen We hebben wel  de bereidingswijze van in dit originele recept niet gevolgd. Want in onze plaatselijke AH verkopen ze niet de mini vegetarische burgers. Die hebben we vervangen door 4x mc2 Burgers van de Vegetarische slager. Ook de minibolletjes hebben we vervangen door 2 bakkersbollen.  En we hebben het niet klaargemaakt op de BBQ maar op een grillpan! Maar voor de rest hebben we wel alle ingrediënten behouden! Kortom deze burger was heel lekker! Mijn lieveke werd er zelfs stil van om dat het hem zo smaakte ^_^ Ik haal plezier en ontspanning uit mijn blog, door bestaande recepten uit te proberen, te delen met jullie en tenslotte mijn eigen zegje erbij te plaatsen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Kip en spekjes vervangen voor Quorn naturel stukjes en je hebt een vegetarische maaltijd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

12 rijpe tomaten, bosje basilicum, eetlepel suiker, groentebouillonblokje, huttenkase, mozzarella, stuk pecorino, grote zak verse spinazie, 2 tenen knoflook, 1 ui, groene lasagnebladen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Bron: www.C1000.nl …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Deze heerlijke quiche past in het South Beach dieet (fase 1, 2 en 3) Je kan dit gerecht van te voren klaarmaken. Zet 'm dan 40 minuten voor je gaat eten in de oven. Lekker met een salade. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel

Pittige pasteitjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

Dit recept is licht aangepast van versies die ik op internet vond - iets minder vocht en volume, meer kaassmaak.. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees
Populaire Vegetarische kookboeken:
Top