Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
Vegetarische recepten Meer Vegetarische recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Verras je partner, familie of vrienden met dit bijzonder origineel en lekker kerst-recept. Heerlijke groenten gestoofd in de oven onder een lekkere bladerdeegkorst. Geserveerd met op smaak gebrachte krieltjes en vegetarische kerststerren. Ideaal voor het kerstmenu of tijdens de gourmet op kerst- of oudejaarsavond.   …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Vegetarisch

Heerlijk als salade, voorgerecht of als bijgerecht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

4 pasteibakjes * 1/2 liter vegetarische bouillon (blokjes) * 250 gram verse champignons * 2 eetlepels zure room * gehakte peterselie * zout * peper * 1 eetlepel boter * 2 eetlepels bloem. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

2 eieren 225 gr. diepvriesspinazie 1 boterham, witte 200 gr. bloem 50 gr. bieslook, verse 50 gr. kervel, gedroogde 100 gr. ricotta 100 gr. kaas, Parmezaanse 120 gr. walnoot 1.2 dl. slagroom 1 tl. majoraan, gedroogde 3 el. paneermeel 3 el. olijfolie 0.5 dl. water zout peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Lekker hoofdgerecht voor Kerst ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een lekker en makkelijk groentegarnituur voor bij de kalkoen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

WORSTENBROODJES OP KERSTAVOND Het is bij ons een traditie geworden, WORSTENBROODJES OP KERSTAVOND …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

= een sausje …  Lees verder »

Een lekker en makkelijk groentegarnituur voor bij de kalkoen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Bijgerecht voor vier personen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Hoofdgerecht voor vier personen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

4 pasteibakjes * 1/2 liter vegetarische bouillon (blokjes) * 250 gram verse champignons * 2 eetlepels zure room * gehakte peterselie * zout * peper * 1 eetlepel boter * 2 eetlepels bloem. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Japans vegetarisch kerstmenu …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Japans

1/2 selderijknol 1 winterwortel of een handje kleine worteltjes 100 g sperziebonen 1 klein blik champignons zout 2 grote uien 50 g boter 75 g bloem 1/8 liter groentenat of vegetarische bouillon 2 eidooiers zout en peper 1/2 bos peterselie frituurvet of olie om te paneren: 1 ei 1 eetlepel melk paneermeel  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Verras je partner, familie of vrienden met dit bijzonder origineel en lekker kerst-recept. Heerlijke groenten gestoofd in de oven onder een lekkere bladerdeegkorst. Geserveerd met op smaak gebrachte krieltjes en vegetarische kerststerren. Ideaal voor het kerstmenu of tijdens de gourmet op kerst- of oudejaarsavond.   …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Vegetarisch

Mincemeat moet minstens 4 weken voor de kerst worden gemaakt en bewaard op een koele donkere, droge plaats om te rijpen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

1 grote rode paprika in vierkantjes van 2,5 cm, 2 kleine rode uien in grove stukken, 1 venkelknol in grove stukken, 2 courgettes in stukken, 200 g kerstomaatjes, 2 el olijfolie, 1 el vers gehakte marjolein, basilicum of tijm, 350 g fiorelli (trompet-achtige pasta) of andere pasta met een leuke vorm, zout, gemengde Italiaanse kruiden (om mee te bestrooien), 4 el versgeraspte Parmezaanse kaas, 250 g kant-en-klare tapenade (de meeste tapenades bevatten ansjovis, maar er zijn ook vegetarische tapenades, bijvoorbeeld Tapenade crema van Epifine).  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch
Populaire Vegetarische kookboeken:
Top