Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vegetarisch gnocchi recepten (17) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

gnocchi

Gnocchi van Aardappel

INGREDIENTEN

600 gr aardappels, 3 eieren, 50 gr geraspte kaas, 100 gr tarwebloem, peper, paneermeel, olijfolie

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-12-1998
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gnocchi .

Gnocchi is een italiaanse pasta soort.

INGREDIENTEN

1 kl pompoen,gewassen, 1 ui in dunne partjes, 1 teen knoflook,in plakjes, 2 tl kaneel, 2 tl chillipoeder, 1 bakje cherrytomaten, 4 el olijfolie, 1 pak gnocchi (500 g), bakblik dun ingevet, zout, 50 g grana padano,geraspt,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-03-2008
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gnocchi

Gnocchi van griesmeel

INGREDIENTEN

1 l melk, 1 tl zout, 150 gr griesmeel, 3 eieren, nootmuskaat, peper, 100 gr geraspte kaas, boter, 500 gr tomaten, 100 gr uien, 1 teentje knoflook, gehakte peterselie, gehakt selderij blad, 1 laurierblad, oregano, peper, veldsla, zonebloemolie, sap van 1/2 citroen

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-12-1998
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gnocchi met citroenricotta

Een heerlijk verrassend zomers gerecht door de combinatie van de stevige gnocchi met de lichtzure ricotta en de zoetigheid van de courgette.

INGREDIENTEN

- 2el olijfolie, - 2 courgettes (in zeer kleine blokjes), - 1 pak koelverse gnocchi (aardappeldeegkussentjes, 500gr), - 1 citroen schoongeboend, - 1/2 zakje peterselie (30 gr) fijngesneden, - 1 zakje basilicum (15gr) fijngesneden, - 250gr ricotta, - 50gr grano pardano, grof geraspt (dunschiller!)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-07-2007
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gnocchi met tomaat

Lekker snel en makkelijk te bereiden

INGREDIENTEN

Gnocchi, 1 tomaat, 2 sjalotjes, 1 lente ui, verse peterselie, 1 pakje gezeefde tomaat, geraspte kaas, cayennepeper, zout, olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-06-2015
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gnocchi met boerenkool

INGREDIENTEN

1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 3 el olijfolie, 300 gram panklare boerenkool, 50 gram walnoten, zout, 1 pak gnocchi (500 gram, Delverdere), 150 gram Danish blue (of andere blauwaderkaas)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-05-2003
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gnocchi met gorgonzolasaus

INGREDIENTEN

1 bleekselderij, fijngesneden, 1 kleine ui, fijngehakt, 40 g boter, 150 g gorgonzola, 300 ml melk, 500 g gnocchi, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-03-2005
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Spinazie Gnocchi

INGREDIENTEN

2 courgettes Voor de vulling: 600 g verse spinazie - 250 g kwark - 75 g boter - mespunt foeliepoeder - 3 eieren - 100 g griesmeel - 100 g geraspte gruyere of geraspte oude kaas - bloem - boter

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-01-2002
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.

Gnocchi Met Groente

Gnocchi van volkorenbrood

INGREDIENTEN

200 gr oudbakken volkorenbrood, 1/8 liter hete melk, 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gr wortel, 1 venkelknol, 2 eieren, zout, nootmuskaat, cayennepeper, paneermeel, 175 gr pizzatomaten uit blik, 50 gr creme fraiche, 1 el gedroogde oregano, 150 gr geraspte kaas, 1 el boter

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-12-1998
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  60-120 min.

Gnocchi met tomaat en groene kool

INGREDIENTEN

250 g cherrytomaatjes, 2 teentjes knoflook, 1 zakje verse basilicum, 6 el olijfolie, 1 pak gnocchi di patate (500 g, Delverde), zout, 300 g panklare groene kool, versgemalen peper, 150 g rookkaas in plakjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-05-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

gnocchi met gestoomde groenten en walnotensaus

Heerlijk romig gerecht. De gnocci is natuurlijk ook te vervangen door (volkoren)pasta.

INGREDIENTEN

- koelverse gnocci (in de Natuurwinkel te koop onder het merk Biorgin)., - 1 zakje kookgroente (een mix van broccoli, sperziebonen en kastanjechampignons)., - 1 bosje lente-uitjes., - half zakje gepelde walnoten., - pakje soja cuisine., - walnotenolie om in te bakken.,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-05-2005
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gnocchi van Zoete Aardappel met Gepofte Knoflook

Kerstmenu Potatoes

INGREDIENTEN

3 grote (oranje) zoete aardappels (750g) , 2 bollen knoflook , 24 blaadjes salie , 250 g bloem , stukje parmezaanse kaas (50g) , 50 g boter , 2 el olijfolie , peper en zout uit de molen , snuf gemalen nootmuskaat

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-11-2001
  • Vegetarisch
  •  60-120 min.

Gnocchi met ragout van wilde paddestoelen en rozemarijn

Uit : De parttime vegetari?r. Heerlijk eten zonder vlees. voor 4 pers.

INGREDIENTEN

600 g aardappelen, 1 ei, 450 g bloem, zout, peper (zwarte peper), olijfolie om te bakken, 2 uien (fijngehakt), 2 wortelen, 2 stengels bleekselderij, 3 teentjes knoflook, 300 g tomatenpuree, 8.5 dl wijn (rood), 8.5 dl bouillon, rozemarijn (verse blaadjes), 450 g portabello's, parmezaanse kaas, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-10-2005
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Portobello's en gnocchi in romige saus

Vegan!

INGREDIENTEN

- een scheutje olijfolie, - 2 teentjes knoflook, fijngesneden, - 2 portobello's, in plakjes gesneden, - een paar groene asperges, in stukjes gesneden, - 1/2 theelepel chilivlokken, - 1/4 theelepel gedroogde tijm, - verse peper naar smaak, - verse bieslook naar smaak, - 1/2 cup (half pakje) plantaardige kookroom, - 1/2 cup groentebouillon, - 2 eetlepels balsamico azijn, - een pakje gnocchi

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-06-2015
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Geitenkaasghocchi met spinazie en truffelolie

Bron : Kerst Allerhande

INGREDIENTEN

250 gram ricotta - 200 gram zachte geitenkaas - 50 gram griesmeel - 150 gram bloem - 2 losgeklopte eieren - 50 gram verkruimelde pecannoten - 1 zakje sweet bites (oranje mini-paprika's) in dunne reepjes - 4 eetlepels olijfolie - 2 liter groentebouillon van tablet - 450 gram panklare spinazie - 30 gram grof gesneden verse munt - 2 eetlepels olijfolie met truffelaroma

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-12-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Artisjokkengnocchi met tomatensaus

INGREDIENTEN

500 gram kruimige aardappelen, schoongeboend, 1 blik artisjokbodems, uitgelekt, 1 eierdooier en ca 125 gr tarwebloem, 1 blik tomatenblokjes, 1 bol mozzarella, 100 gram pittige oude kaas, 2 eetlepels verse basilicum (fijngesneden) 2 eetlepels olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 1 theelepel suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-11-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Aardappelgnocchi

INGREDIENTEN

500 gram kruimige aardappels, 1 ei, nootmuskaat, zout, 1/2 zakje geraspte Parmezaanse kaas (a 100 gram, Grozette), 100 gram bloem, 2 groentebouillontabletten, 25 gram boter of margarine, 1/2 el boter of margarine om in te vetten, 2 el bloem om te bestuiven

  •  Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-07-2002
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  > 120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top