1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarisch Gevulde Paprika

Vegetarisch gevulde paprika recepten (95) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

vegetarisch gevulde aubergine

Ik ken niemand die dit niet lekker vindt

INGREDIENTEN

2 aubergines *1 ui *1 groene paprika *125 gr champignons *1-2 tomaten *boter *2 tenen knoflook *oregano *zout peper *1 bakje magere kwark (225 gr) *150-200 gr geraspte kaas

Voorbereiding

Aubergines 5 minuten koken, halveren en uithollen. Vruchtvlees kleinsnijden. Ui snipperen, paprika in stukjes, champignons in plakjes, tomaten in stukjes. Oven voorverwarmen (200 gr)

Bereidingswijze

In boter ui en paprika fruiten, knoflook erbij. Toevoegen: champignons, aubergine vruchtvlees, oregano, zout en peper. 5 minuten bakken. In kom kwark 3/4 van de kaas doorelkaar roeren. Erdoor, tomaat, auberginemengsel, zout en peper. Ovenschotel invetten. Auberginehelften erin. Vullen met kwarkmengsel. Rest kaas erover. 20 minuten in oven.

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-02-2001
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Gevulde tomaten -Vegetarisch

Heerlijk vegetarisch voorgerecht.

INGREDIENTEN

8 grote tomaten, , 2 paprika's, , 250 gram champignons, , 1 ui, , 1 teentje look, , gemalen kaas, , tijm, zout, peper,

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-11-2007
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Vegetarisch gevulde tomaat met cashewnoten

INGREDIENTEN

8 vleestomaten, 2 paprikas, 2 rode uien, 2 blikjes tomatenpuree, 2 teentjes knoflook, 1 blikje mais, 200 gram cashewnoten, 150 gram geraspte kaas, 150 ml creme fraiche

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-11-2010
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Vegetarisch gevulde flensjes

Gezonde snack

INGREDIENTEN

2 deciliter melk, 100 gram bloem, 2 eieren, snufje zout, boter om in te bakken, boter ter garnering, 5 sherry tomaatjes, 5 takjes peterselie, Voor de vulling, 300 gram champignons, 1 stronk broccoli, 1 courgette1 paprika, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 150 gram cashewnoten, 25 gram boter, 200 gram geraspte kaas, 1 deciliter kookroom

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-01-2003
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Vegetarisch gevulde flensjes

Lekker als tussendoortje of als bijgerecht!

INGREDIENTEN

Ingredienten beslag:, 2 dl. melk, 100 gr. bloem, 2 eieren, snufje zout, boter om in te bakken, ter garnering:, 5 sherry tomaatjes, 5 takjes peterselie, Ingredienten vulling:, 300 gr. champignons, 1 stronk broccoli, 1 courgette, 1 paprika, 2 uien, 2 tenen knoflook, 150 gr. cashewnoten, 25 gr. boter, 200 gr., geraspte kaas, 1 dl. kookroom

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-10-2001
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Vegetarische gevulde paprika

Dit recept heb ik van mijn moeder. Ik ben zelf niet vegetarisch, maar als ik bij mijn moeder eet, vraag ik altijd of zij haar beroemde gevulde paprika`s wil maken. Met deze heerlijke vegetarische gevulde paprika`s zit je altijd goed!

INGREDIENTEN

4 grote paprika`s, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 1 courgette, 1 potje maΓ―s, 150 gram kruidenkaas, 1 teentje knoflook, Geraspte kaas

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-04-2013
  •  
  •  30-60 min.

Gevulde paprika

Gevulde paprika met diverse pasta?s en sausjes (voor 6 personen of meer)

INGREDIENTEN

750 gr broccoli, 750 gr prei, 500 gr uien, 500 gr champignons, 9 grote paprika?s (verschillende kleuren), 4 (vlees)tomaten, 1 bol knoflook, diverse soorten pasta?s (ongeveer 1200 gram, ik had spaghetti, spiraalmacaroni en tortilini gevuld met kaas), 1 ? potje pesto, 100 gr bloem, ? l melk, 3 pakjes roomkaas (monchou), scheutje yoghurt, peterselie, 9 blikjes tomatenpuree, ? kg geraspte belegen kaas, zakje cashewnoten, olijfolie, peper, zout, oregano, basilicum, paprikapoeder, potje gedroogde tomaten in olijfolie, blikje ontvelde tomaten.

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-06-2001
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Gevulde Paprika

Vegetarisch hoofdgerecht

INGREDIENTEN

75 gr. bruine linzen, 2 eetl. boemboe (nasi kruiden), 2 flinke paprika's, 1 ui, teentje knoflook, 2 eetl. hazelnoten, peterselie, beetje geraspte kaas, peper en zout, boter, olie

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-04-1999
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gevulde paprika

Vegetarisch recept

INGREDIENTEN

2 grote paprikas rood of groen, 1 flinke prei, 250 gr champignons, 3 sneedjes brood, 200 gr geitenkaas, 2 eetl. olijfolie, 1 teenje knoflook, zou en peper, 3 eetl geraspte goudse kaas.

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-06-2006
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Gevulde paprika.

Eigenlijk een warm voorgerecht,met een beetje fantasie ook als hoofdgerecht en zelfs vegetarisch te maken.

INGREDIENTEN

-4 paprika's[verschillende kleuren],-1 ui,-1/2 bakje champignons,-1 eetlepel paprikapoeder,-1 blikje tomatenblokjes,-100 gr.gehakt,-4 eetlepels rijst,-1 teentje knoflook,-4 eetlepels verse groene kruiden naar eigen keuze/smaak;bieslook,peterselie,rozemarijn,thijm,basilicum,salie,-veel peper uit de molen,-zeezout,-Parmesaanse kaas/geraspte oude kaas.

  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-03-2001
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.

gevulde paprika

Makkelijk en lekker!

INGREDIENTEN

4 middelgrote rode paprika′s of meer kleineren, 1 grote ui, fijn gesnipperd, 2 grote winterpenen, in kleine blokjes, 140 gram mais (circa half blikje), 125 gram doperwten, 1 dl bouillon, peper en zout, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 2 eetlepels fijngehakte kervel, 100 gram Mon Chou kaas of mascarpone, 100-125 gram geraspte oude kaas

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-06-2013
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Gevulde Paprika

Het is een hartig en vooral machtig gerecht wat je zowel als voorgerecht als hoofdgerecht kunt gebruiken.

INGREDIENTEN

4 gekookte paprika's,gekookte rijst,in blokjes gesneden schapenkaas,in blikjes gesneden tomaat,gyroskruiden.

  • Grieks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-02-2001
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde paprika

INGREDIENTEN

4 rode paprika's (gehalveerd, zaadstok, zaadlijsten en losse zaadjes verwijderd);, 1 grote ui, gesnipperd;, 30 gram boter;, 2 grote penen of 150 gram wortels in kleine stukjes;, 140 gram diepvriesdoperwten;, 150 gram mais uit blik;, 1/2 dl bouillon;, peper en zout;, 2 eetlepels fijngehakte peterselie;, 2 eetlepels fijngehakte kervel;, 100 gram Mon Chou;, 25 gram geraspte oude kaas

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-12-2006
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Gevulde paprika met quinoa

een heerlijk slank recept dat ook vegetarisch gemaakt kan worden

INGREDIENTEN

300 gram gehakt of vegetarisch gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 paprika's, 1 bolletje mozzarella, rode peper naar smaak, zout naar smaak, 1 theelepel Indische kruiden mengsel, 1 tomaat, 1 koffiekopje quinoa

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-12-2013
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

gevulde paprika snel

De gevulde punt paprika`s zijn snel te maken en het smaakt heerlijk en het ziet er prachtig uit. Zowel vegetarisch te bereiden als veganistisch...kaas vervangen door amandelpasta, pesto vervangen door groene kruiden.

INGREDIENTEN

2 punt paprika`s, halve fles pompoen, 1 courgette, schepje pesto, schepje verse kaas...peper/zout.

  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-05-2013
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.

Gevulde paprika\\\'s met kaas

Een ideaal vegetarisch voorgerecht voor in de magnetron. Zoek zo rond mogelijke rode paprika\'s uit zodat ze gemakkelijk gevuld kunnen worden.

INGREDIENTEN

2 rode paprika\'s, 2 appels, 4 lente-uitjes, 50 gr. walnoot, 30 gr. bloem, 100 gr. kaas, gesneden, 30 gr. plantaardige margarine, 0.3 l. melk, 4 stengels bleekselderij

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2006
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Gevulde paprika met tempeh en champignons

Lekkere vegetarische variant van gevulde paprika

INGREDIENTEN

2 rode paprika's, 1/2 ui, 150 gram champignons, 100 gram tempeh, 1 blikje tomatenpuree, 1 ei, geraspte kaas, olijfolie, zout, peper, cayennepeper, knoflook, sojasaus (Japanse).

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-05-2005
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Gevulde paprika met spaghetti

Vegetarisch warm voorgerecht voor 4 personen;180 Kcal / 756 KJ p.p.

INGREDIENTEN

4 paprika's, 100 gr bruine spaghetti, 4 tomaten, weinig zout, geknipte bieslook, 50 gr geraspte oude Leidsche 20plus kaas, voor de saus:, 1/4 L water, 4 tomaten, rozemarijn, weinig zout, 1 eetl bloem,

  • Slanke keuken
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-11-2001
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.

Gevulde paprika met feta

Rode paprika met een vulling van vegetarisch gehakt en fetakaas

INGREDIENTEN

150-175 gram meergranenrijst, 2 rode paprika's, zout, 1 el. olijfolie, 1 ui, in ringen, 50 gram koolrabi, in blokjes, 175 gram Tivall mix (vleesvervanger), 1 tomaat, in stukjes, ? el. milde Indiase milde currypasta, 50 gram feta, in blokjes

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2002
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

met pittige broccoli gevulde paprika

Vegetarisch gerecht zonder kaas

INGREDIENTEN

1 ui, 1 teentje knoflook, geperst, 250 g broccoli, in roosjes, 4 grote gele paprika's, gehalveerd, zout, 1,5 el olie, kip curry kokos (Honig wokmix), 2 el creme fraiche, 100 g cashewnoten, rijst voor 4 personen, 2 el koriander, ,

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-07-2001
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Gevulde paprika met stoneleek-hazelnootrisotto

Dit is smullen... Een zeer smakelijk vegetarisch recept.

INGREDIENTEN

6 stoneleeks, 1 teentje (verse) knoflook, olijfolie, 100 gr risottorijst, 3 dl tuinkruidenbouillon, 2 grote rode paprika's, 40 gr hazelnoten, 50 gr (geraspte) parmezaanse kaas, 2 el creme fraiche.

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-04-2003
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde paprika met Quorn

INGREDIENTEN

3 grote rode paprika's, 50 g gesnipperde uien, 1 geperst teentje knoflook, 2 el olijfolie, 175 g Quorn stukjes, 2 grote tomaten ontpit en in stukjes gehakt, 1 ei, 1 el fijngehakte peterselie, 1 tl oregano, ? tl zout, vers gemalen zwarte peper, 40 g vetarme, geraspte Emmentaler, 2 tot 3 sneetjes wit brood, in melk geweekt en vervolgens uitgelekt.

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-05-2003
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Gevulde paprika met tofu!!!

INGREDIENTEN

Paprika's (rood)!!!, 300 g tofu!!!, 1 courgette!!!, 1 ui!!!, 125 g kruidenkaas!!!, 5 eetlepels sojaroom!!!, 1 cl olijfolie !!!, 1 eetlepel dragon!!!, kruidenzout!!!,

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-10-2001
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Gevulde Paprika Met Roerei

INGREDIENTEN

2 rode en 2 gele paprika's - 6 eieren - 6 eetlepels melk - 1 eetlepel gomasio - 30 g boter - gehakte verse kervel

  • Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-01-2002
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Gevulde paprika met citroen-knoflook noodles en kip

Een simpel en leuk recept die makkelijk aan te passen is naar bijvoorbeeld vegetarisch. Dit recept was 1 van de 5 winnende recepten van de wokarang actie van BK.

INGREDIENTEN

Voor de gevulde paprika:, • 4 paprikas, • 300 gram verse spinazie, • 250 gram champignons, • 2 uien, • 5 eetlepels tomatenpureΓ©, • 1 theelepel gemalen komijnzaad, • 1 theelepel chillipoeder, • 3 eieren, • Geraspte jonge kaas, • Wokolie, • Peper en zout, , Voor de citroen-knoflook noodles en kip:, • 2 kipfilets, • 2 teentjes knoflook geperst, • Citroenschil en citroensap, • 4 kleine lenteuien, • 4 nestjes noodles, • Peper en zout, • Handje peterselie, • Wokolie,

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2012
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde courgettes met paprika en pompoenpitten (veganistisch)

Ik ben gek op risotto maar vaak mis ik in recepten iets stevigs om in te bijten. Dat was hier helemaal in balans!

INGREDIENTEN

4 courgettes, 1 aubergine, 600 ml groentebouillon, 1 ui, gesnipperd, 1 rode paprika, in blokjes, 200 g risottorijst, 10 g verse oregano ( ik heb een flinke snuif gedroogde nog een paar minuten met de groenten meegebakken), 50 g pompoenpitten, 50 g zwarte olijven, grofgehakt.

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-03-2019
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gevulde flespompoen

Zoete flespompoen gevuld met een pittig Mexicaanse bonenmengsel, erg lekker en even iets totaal anders! Overigens ook verrassend weinig calorieen (ong. 300 kcal per persoon)

INGREDIENTEN

- 1 flespompoen, - 1 rode (punt)paprika, - 1 (rode) ui, - klein blikje zwarte bonen, - 1/2 rode peper, - 1 teentje knoflook, - chilipoeder, - djinten (komijn), - geraspte kaas, - zout, - olie, - klein scheutje wijn of port

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-07-2013
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Paprika gevuld met pittige zuurkool

Deze paprika`s met zuurkool kunnen ook in de oven bereid worden. Verwarm de oven voor op 200 graden. Schenk wat kruidenbouillon op de bodem van de schaal en laat de paprika?s met zuurkool in ca. 20-30 minuten in de oven gaar worden

INGREDIENTEN

250 g zuurkool, 2 bosuitjes, 3 eetlepels zure room, 2 theelepels chilipoeder, 1 theelepel karwijzaad, 1 rode paprika,

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gevulde courgettes

Vegetarisch voor- of luchgerecht voor 4 pers.; 130 Kcal/pers bereidingstijd 40 min.

INGREDIENTEN

2 kleine courgettes; 1 el olijfolie; 1 ui; 1 rode paprika; 1 groene paprika; 2 teentjes knoflook; 2 theel tijm; 20 g pijnboompitten; peper (en evt. zout); 40 g geraspte magere kaas 20+

  • Slanke keuken
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-05-2004
  • Slanke keuken
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gevulde aubergine

Lekker vegetarisch recept, korte voorbereiding.

INGREDIENTEN

1 grote of 2 kleine aubergine(s), 2 rode uien, 0,5 rode peper, 2 teentjes knoflook, 100 gram champignons, 0,5 rode paprika, 10 kerstomaatjes, 100 gram cashewnoten, 2 el ketchup, zout

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-03-2011
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde pannenkoek

Een vegetarisch hoofdgerecht.

INGREDIENTEN

4 pannenkoeken, 1 paprika, Β½ chinese kool, 1 prei, kerriepoeder, brie

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-01-2008
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gevulde Tomaat

Vegetarisch en lekker snel klaar!!!!

INGREDIENTEN

1 grote tomaat, 1 paprika, 1 boletje mozarella, kruiden naar keuze!!

  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-09-2000
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gevulde portobello`s op de rookplank

Portobello`s kunnen met van alles en nog wat gevuld worden. In dit geval vullen we de paddenstoelen met een kaasmengsel. Experimenteer gerust met alle kazen die je maar lekker vind, want de meeste soorten kaas combineren goed met de smaak van de portobello`s. Varieer bijvoorbeeld eens met camembert of mon chou. Dit recept is een voorgerecht of vegetarisch bijgerecht voor twee personen. Mocht je geen rookplank (ovenplank) hebben, leg de portobello`s dan op een bakplaatje en volg verder gewoon het recept.

INGREDIENTEN

2 portobello`s, 100 gram blauwschimmelkaas, 100 gram Boursin, 1 gele paprika, in blokjes, 1 rode paprika, in blokjes, 2 teentjes knoflook, geperst, 20 gram pijnboompitten, geroosterd, peper, olie om te bestrijken, wat reepjes paprika, verse peterselie, fijngehakt

  • Internationaal Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-01-2011
  • Internationaal Bijgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde paprika's

Hartig gevulde paprika?s met feta en rijst.

INGREDIENTEN

5 paprika?s, 1 ui, 1 kop Lassie Notenrijst, 200 gram Feta, 150 gram champignons

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-09-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde aubergines

INGREDIENTEN

* 1 kleine courgette, * 2 tomaten, * 2 uien, * 1 rode paprika, * 2 worteltjes, * 2 tenen knoflook, * 2 aubergines, * zout, * ca. 100 ml olijfolie, * 4 eetl. doperwten (diepvries), * cayennepeper, * 1 eetl. oregano (vers of diepvries), * 2 eetl. fijngehakte peterselie

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-08-2005
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde Aardappelen

Lekker vegetarisch

INGREDIENTEN

4 grote licht kruimige aardappelen,4 bosuitjes, 1 kleine rode paprika, 15 gram boter of margarine, 2 el.koffieroom, 2 tl. mosterd, 150 gram vers geraspte jonge kaas, zout, peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-08-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

gevulde paprikarol

Vegetarische Paprikarol met Monchou

INGREDIENTEN

Gele paprika, 1 groene paprika, 1 rode paprika, 200 g. monchou, 2 eetlepels bieslook, 1 fijngesneden sjalotje, 40 g. fijngehakte rookamandelen (Jack Klijn), versgemalen zwarte peper, zout, plasticfolie, aluminiumfolie, ,

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-02-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde Groentensaus

INGREDIENTEN

1 ui, 1/2 kleine rode paprika, 1/4 courgette, 1 a 2 bospeentjes, 1 eetlepel (olijf) olie, 1 teentje knoflook, 1/2 eetlepel suiker, 1 theelepel provencaalse kruiden, 1 blikje gesneden gepelde tomaten op sap, zout en peper, evt. 1 eetlepel balsamico azijn, ,

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-02-2001
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

gevulde courgette

Vegetarisch recept voor in de magnetron.

INGREDIENTEN

1 courgette, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, 1 kleine reode paprika, 20 gr. boter, 100 gr. jong bel. kaas, in kleine blokjes gesneden, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, zout, peper.

  • Multi-cultureel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-08-2001
  • Multi-cultureel
  •  10-20 min.

Gevulde Pannekoekjes

INGREDIENTEN

Voor de pannekoeken: pannekoekmeel eieren melk olie zout. Voor de vulling: paprika prei champignons rozijnen creme fraiche kerrie.Afmaken: strooikaas

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-08-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

gevulde paprika's

Bulgaarse gevulde paprika's met schapekaas

INGREDIENTEN

*4 groene paprika's, *150 GR Sirene, *1 ei, *2 eetlepels zure room, 1/2 theelepel zout,iets peper,*1 teentje knoflook *4 eetlepels olijf olie, *1 bos bieslook

  • Vegetarisch Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-02-2001
  • Vegetarisch Voorgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste vegetarisch gevulde paprika recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top