7.309 recepten uit de Vegetarische keuken

  • Eigen recept
INGREDIENTEN

12 rijpe tomaten, bosje basilicum, eetlepel suiker, groentebouillonblokje, huttenkase, mozzarella, stuk pecorino, grote zak verse spinazie, 2 tenen knoflook, 1 ui, groene lasagnebladen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-11-2008
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker met stokbrood.

INGREDIENTEN

1 pakje boursin, 250 gram champignons, 10 cherrytomaatjes, 2 eetlepels olijfolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-06-2004
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

Keertje eten zonder vlees? Dan is dit een aanrader. Heerlijke spinazie met kaas rondom een hardgekookt ei, lekker verpakt in bladerdeeg. Wij vonden het erg lekker.

INGREDIENTEN

1 pak bladspinazie 450 gram (ontdooid) -, 100 gram geraspte belegen kaas -, 50 gram paneermeel -, nootmuskaat -, peper, zout -, 4 hardgekookte eieren -, 8 plakjes (roomboter) bladerdeeg (ontdooid) -

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-05-2010
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit groentenpotje kreeg ik van iemand aan wie ik veel te danken heb waaronder dit recept. Heerlijk en apart, en zoals vegetarisch zou moeten zijn.

INGREDIENTEN

Groentjenpotje: 100 gram aardappelen, 1 ui, 1 paprika, 1 courgette, 1 blik gepelde tomaten, 1-2 tenen knoflook, verse munt, zout, peper, flinke scheut olijfolie, , tzatziki: 1 komkommer, 1 beker griekse yoghurt, knoflook (hoeveelheid naar wens, minimaal 1 teen), zout, peper, beetje mayonaise (naar smaak)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-09-2005
  • Vegetarisch
  •  60-120 min.

Heerlijk op de BBQ. De gewone witte champignons lenen zich uitstekend voor dit gerecht en worden zo echte smaakbommen!

INGREDIENTEN

* 1 bakje kleine tot middelgrote champignons (grote champignons zijn vaak moeilijk gaar te krijgen), * 1 verse spaanse peper, * 2 teentjes knoflook, * enkele takjes verse tijm en rozemarijn, * verse bieslook, * olie die tegen verhitten kan (olijfolie is lekker maar niet alle olieen kunnen tegen hoge temperaturen!), * evt gedroogde kruiden als paprika of cayennepeper.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-05-2005
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.

Dit is een recept van Prinses Margriet en stond in de Margriet.Deze soep wordt bij hen regelmatig gegeten.

INGREDIENTEN

2 flinke uien, Pompoen of stuk pompoen van circa 1 kg, Grote courgette, stukje gemberwortel van ong 1 cm, 25 gr boter of olijfolie, 2 theel kerriepoeder, 1 liter groentebouillon [2 tabletten], peper en zout, 25 gr cashewnoten, 4 eetl fijngehakte koriander of 2 eetl korianderpoeder.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2005
  • Vegetarisch Voorgerecht
  •  20-30 min.

Ons "vegetarische"nichtje kwam logeren. Ik wilde graag weer eens iets nieuws op tafel brengen en kwam dit recept tegen uit een oude Tip Culinair. Het recept was niet helemaal naar mijn zin dus aangepast. Het smaakte prima.
Voor niet-vegetariërs kan er altijd een stukje vlees bij!

INGREDIENTEN

Voor de aardappelpuree, 750 gram kruimige aardappelen, zout, peper, nootmuskaat, 1/2 dl melk (of iets meer naar smaak), 20 gram (room)boter, 1 klein ei (los geklopt), Spinazie, 450 gram diepvries bladspinazie (ontdooid), 20 gram boter, 1 afgestreken eetlepel bloem, 1 eetlepel fijn gesneden ui, peper, zout, nootmuskaat, Paddenstoelen, 400 gram gemengde paddenstoelen, 1/2 kleine ui gesnipperd, 1 teentje knoflook gesnipperd, peper, zout, 1 eetlepel zonnebloemolie, Saus, 2 los geklopte eieren, 3 eetlepels droge witte wijn, peper, zout, plm. 30 gram koude boter in stukjes, 2 eetlepels gehakte peterselie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-01-2012
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Een bakje yoghurt of melk met cruesli - een goed begin van de ochtend, niet? Helemaal mee eens. Het kan echter nog beter, je kunt eigen cruesli maken met de toevoegingen die je zelf lekker vindt en voor een fractie van de kost van de supermarkt cruesli. Want laten we eerlijk zijn, vooral de lekkeredere merkspul kost zowat een fortuin als je nagaat wat het eigenlijk is.

INGREDIENTEN

350 g havermout, 100 g lichte basterdsuiker, 3 eetlepels honing, 3 eetlepels water, 3 eetlepels olie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-08-2011
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 teentjes knoflook, 50 g parmezaanse kaas, 45 g walnoten, 15 g peterselie, 6 el olijfolie, zout, peper, 1 courgette van 400 g, 400 g pasta

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-08-2008
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Nagerecht uit de magnetron, lekker met slagroomsaus !

INGREDIENTEN

75 gr. blanke hazelnoten3 beschuiten2 zakjes vanillesuiker1 1/4 dl. slagroom, 2 eieren30 gr. zachte boter15 gr. poedersuiker1/2 eetl. fijne kristalsuiker

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-07-2004
  • Vegetarisch Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

*5 plakjes bladerdeeg, *500 gr broccoli, *zout, peper, *100 gr cashewnoten, *100 gr belegen kaas (geraspt of in plakjes), *2 handperen, *2 eetlepels bloem, *3 eetlepels paneermeel, *3 eieren, *1/2 dl slagroom, *1 eetlepel bouillonpoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Dit gerecht heb ik een keer gegeten in het restaurant "Hans en Grietje" op de Brink in Deventer. Het ziet er super mooi uit, smaakt overheerlijk, en is vrij eenvoudig te maken.

INGREDIENTEN

Genoeg spinazie voor 2 personen, 1 aubergine, 1 buffelmozzarella, gedroogde tomaatjes, handje vol alpha-alpha, 3 eetlepels pijnboompitten, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-12-2003
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Erg simpel, maar wel heel lekker! Ik heb hier erg veel succes mee geoogst! Vrienden hebben me zelfs hierdoor als de Minister van Soepzaken benoemd. Zijn ook hele gewichte zaken, soepzaken, dus het proberen waard!!!

INGREDIENTEN

Twee kleine courgettes of 1 grote * 2 sjalottjes of 1 ui * 3 teentjes knoflook * tijm * provencaalse tuinkruiden * kruidenkaas (bijv. Cantadou of Boursin)* peper *

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2000
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

365Kcal p.p.

INGREDIENTEN

2 teentjes knoflook gepeld - 1 el suiker - 1/2 serehstengel (citroengras) gepeld en in dunne ringetjes gesneden - 1 el hot currypoeder - 1 groentebouillon blokje - 3 el olie - 2 grote winterpenen geschild en in stukken - 1 grote aubergine in stukken - 200ml kokosmelk (blikje) - 1 blik gepelde tomaten (400gr) in stukjes - 1/2 kaneelstokje - 100gr ongezouten cashewnoten - 1 bosje basilicum grofgesneden.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-05-2000
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Lekkere ovenschotel met o.a. champignons, kaas en ei

INGREDIENTEN

2 eieren, 1 ui, 3 bakjes kleine champignons, 2? dl droge witte wijn, 100 g boter of margarine, ? eetlepel basilicum, 2 teentjes knoflook, 4 takjes peterselie, 150 g gemalen oude kaas, zout, versgemalen peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-04-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk vegetarisch gerecht van champignons in gesmolten kruidenkaas.

INGREDIENTEN

Doosje champignons. (Grote champignons, halveren.), 3 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels bouillon, verse knoflook (hoeveelheid naar eigen, inzicht), 120 gr. kruidenkaas (bijv. Boursin), 2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt., 1 eetlepel verse bieslook, fijngehakt., zout en zwarte peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-10-1999
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ik ben gek op gepofte aardappelen, maar dan is het meestal een bijgerecht. Hier als een vegetarisch hoofdgerecht.

INGREDIENTEN

4 grote zeer kruimige aardappelen, 250 gram zuurkool, 2 dl appelsap, 125 gr crème fraîche, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-12-2010
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Supermakkelijk te maken,erg lekker en nogal pikant.Heerlijk op goed volkorenbrood.

INGREDIENTEN

* 150 g rode linzen, * 350 ml water, * 2 knoflooktenen, * 0.5 rode paprika, * 2 rode chilipepers, * paar blaadjes verse basilicum, * 4 eetl olijfolie, * 0.5 eetl citroensap, * zout, * 1 theel honing.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-08-2010
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Penne met een romige broccoli-Boursin saus.

INGREDIENTEN

1 broccoli, 200 gram penne, 3 bosuitjes, 1/2 bakje Boursin Cuisine, 1 bolletje mozzarella, Wat verse bieslook, Peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-10-2009
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Smaakt zoals het klassieke seitanbroodje (vegetarisch saucijzenbroodje) dat je in de natuurwinkel koopt. Maar dan veel lekkerder!

INGREDIENTEN

-10 plakjes roomboter bladerdeeg, -1 kleine pot seitan (250 gram, uitgelekt), -1 ui, -olijfolie, -3 boterhammen (volkoren), korstjes er af gesneden, -1 theelepel gehaktkruiden, -maggi, -tabasco, -nootmuskaat (vers geraspt), -peper, zout, knoflookpoeder, -1 ei, losgeklopt, -3 eetlepels sesamzaad

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-07-2009
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
  • Top 100
INGREDIENTEN

4 tortilla`s, 500 g diepvries bladspinazie, 2 el zwarte olijven zonder pit, 150 g feta, 1 el olijfolie, 1 el honing, 1 el paprikapoeder, versgemalen peper, zout, 2 el pijnboompitten

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-06-2009
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Voortreffelijke vegetarische schotel.Met heerlijke ingredieenten.

INGREDIENTEN

Bakje champignons, 3 uien, Pakje brie, 4 aardappelen, 200 gr ger. kaas, bekertje slagroom, 1 pond tomaten, peper, zout, kerrie, basilicum, thijm, 2 teentjes knoflook, sambal.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-04-2006
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Vegetarisch hoofdgerecht voor nog geen E1,50 per persoon

INGREDIENTEN

8 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid;, 2 eetlepels groene pesto;, 125 ml creme fraiche;, 1 courgette, in schuine plakken;, 4 tomaten, in plakken;, 1 gele paprika, in ringen;, 100 g geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-07-2005
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Dit is een heerlijke pittige bruinebonensoep zonder vlees. Ik maak deze soep regelmatig omdat wij vegetariërs in de familie hebben. Wij zijn geen vegetariërs maar eten wel minsten 1x per week geen vlees. Ik mis het vlees absoluut niet maar mocht je vlees willen zie dan mijn opmerking bij "serveertips". Ik doe ik vaak als mensen er echt vlees bij willen. Deze soep wordt altijd enthousiast ontvangen en vaak gemaakt door mij, familie en vrienden. Snel klaar te maken en dat is ook een voordeel. Ik vergeet iedere keer een foto te maken, volgende keer als ik dit maak zal ik een foto plaatsen.
Het is een tevens een lekkere maaltijdsoep. Serveer er dan wat lekker knapperig bruin of wit brood bij..mmm

INGREDIENTEN

1 rode peper (fijn gesneden) naar smaak zaadjes wel of niet verwijderen, ik verwijder ze., 1 paprika, in stukjes of kleine reepjes gesneden., 2-3 wortels, in stukjes., 2 grote uien, klein gesneden., 1 flinke prei, in dunne ringetjes, 1 grote pot bruine bonen, (afspoelen en uit laten lekken), mespunt kruidnagelpoeder., 1 kruidenbouillon tablet., 1- 2 theelepels olie., Wat fijngesneden selderij.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-01-2005
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

750 g krielaardappelen of kleine vastkokende aardappelen met schil, zout, 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels gehakte tijm (vers of, diepvries) of 2 theelepels gedroogd, 1 theelepel paprikapoeder, versgemalen peperVoor de dressing: 1 dl yoghurt of 4 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels citroensap, 2 teentjes geperste knoflook, peper, zout, 1 eetlepel gehakte peterselie (vers of diepvries).

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-01-2005
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Borrelhapje

INGREDIENTEN

Verse geitenkaas - pesto rosso - pijnboompitten

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-03-2000
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.

Met yoghurt en geitenkaas
Hoofdgerecht voor 4 personen

INGREDIENTEN

2 courgettes, ca. 4 eetlepels (olijf)olie, zout, versgemalen peper, 1 ui, 1 bakje tivall mix (250gr), 1 teentje knoflook, 2/3 theelepel kaneelpoeder, 4 eetlepels rode wijn, 1/2 pot sugo kruidensaus, 20 gr verse peterselie, 125 gr zachte geitenkaas (chevre de bellay), 2 dl griekse yoghurt, 1 theelepel allesbinder, 1 ei

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-01-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Dit gerecht is super gezond en heel erg voedzaam. buiten dat is het ook nog eens helemaal veganistisch is en past in een diervrij dieet

INGREDIENTEN

1 doosje pearl couscous (alf`ez AH), 1 blik kikkerwerwten, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 tomaat, 1 courgette, 1 blik gezeefde tomaten, 2 eetlepels harissa ( of sambal, naar smaak), zout, peper., kruidenbouillon, 1 groot turksbrood

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-04-2012
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Met de zoete smaak van rozijnen in de gevulde driehoekjes en in combinatie met de noten saus, is deze vegetarische recept en voltreffer.

INGREDIENTEN

VOOR GEVULDE PANEER:, 6 vierkantjes zelfgemaakte paneer (of gekocht bij Indische toko) van 15x15 cm en 3 cm dik (dit kan vervangen worden met tahoe (tofu), grof geraspt paneer, rozijnen, koriander bladeren, fijn, groene peper, fijn, grof gemalen cashewnoten, zout, gelijke delen bloem en maïzena, olie voor bakken, , MAKEN VAN GEVULDE PANEER:, 1. Verdeel elk paneer vierkantje in 2 driehoekjes., 2. Snijd in elk driehoek op de rechte kant een inkeping voor zo 2 derde van driehoek. (kijk uit om niet te ver door te snijden), 3. Meng alle vulling ingrediënten goed tot gebonden met elkaar en vul elk driehoekje ermee., 4. Maak van meel en maïzena met water een iets dikke vloeibare beslag., 5. Haal paneer driehoekjes door beslag en bak driehoekjes om en om tot mooi goudbruin van kleur.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-10-2011
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Stamppot andijvie met een heerlijk Oosters smaakje. Lekker pittig!

INGREDIENTEN

1200 gram aardappelen -, zout, peper -, 500 gram andijvie -, 2 -2 1/2 dl warme melk -, 3 eetlepels boter -, 1/2 theelepel gemalen nootmuskaat -, 1 theelepel gemalen komijn (djinten ) -, 1/2 theelepel gemalen koriander -, 1 theelepel sambal oelek (of meer naar smaak) -, gefruite uitjes -, seroendeng

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-02-2010
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

200 g couscous, 2 blikjes tomatenpuree, 4 verse trostomaten, 2 el honing, 2 tenen knoflook, 200 g broccoli, 200 g geitenkaas, zakje walnoten, twee handjes verse basilicum, 1 el olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-08-2008
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekkere schotel. Heb weer eens wat verzonnen voor mijn vegetarische vriend.Het was zo lekker dat ik het hier op smul neerzet

Een heerlijke ovenschotel ! En ja, heb het gemaakt met de ingredienten die ik in huis had.
Erg lekker !

INGREDIENTEN

300 g aardappelen, 1 preitje., bosje lenteuitjes., Zongedroogde tomaatjes., Geraspte kaas., 25 g boter., 2 teentjes knoflook, peper, zout, aromat., 150 ml room.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-06-2006
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Een heerlijke gezonde en lekkere lunch

INGREDIENTEN

1 prei, 1 kleine ui, 300 gram belegen kaas, , 2 appels, 4 augurken, 3 el yoghurt, 1 el citroensap, 1 theelepel suiker, zout en peper, , enkele blaadjes sla

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-03-2006
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.


Lekker warm vegetarisch wokrecept

INGREDIENTEN

100 gram rode linzen, 2 uien, 1 rode ui, 1 venkelknol, 1 rode paprika, 1 spaanse peper, 2 knoflooktenen, 1 tl. kurkuma, beetje zout, 1 blik tomatenstukjes, woksaus, olijfolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-09-2004
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Vaak zijn de vegetariers onder ons het stiefkind met een gourmet.daarom deze variant op een vleesgourmet.En nog erg lekker ook.!

INGREDIENTEN

800 gr aardappelen, 2 tomaten, 1 groene paprika, 1 kleine courgette, 250 gr champignons, 600-800 gr Emmentaler, zout, versgemalen peper, gedroogde oregano, gedroogde tijm, 2 uien in ringen gesneden.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-06-2004
  • Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Een lekkere en gemakkelijke ovenschotel bestaande uit doperwten, romige champignons, aardappelplakjes en brie. Bij deze schotel werd ik geinspireerd door een smulwebrecept. Je kunt natuurlijk ook diepvrieserwtjes gebruiken dat is nog lekkerder.

INGREDIENTEN

300 gram diepvries doperwten of 1 klein potje doperwten - 250 gram kastanjechampignons - 2 eetl. (olijf)olie - 1 kleine ui - 1 teentje knoflook - 1 dl room - 1/2 dl droge witte wijn - peper, zout, tabasco - 125 gram brie - plm. 400 gram voorgekookte aardappelschijfjes - gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-10-2003
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijk vegetarische schotel

INGREDIENTEN

450 gr. rode bietensap van 1 citroen1 ui of 3 sjalotjes, gesnipperdstukje, verse gemberwortel, fijngerasptscheutje zonnebloemolie100 gr. rozijnen1/2 theel., kardemomzaadjes (inhoud van 3 pitjes)wat kruidnagelpoeder1/2 theel. kaneel1/2, theel. komijn1/2 theel korianderpoederpeperzout75 tot 100 gr. paranoten, grof gehakt1 dl. sinaasappelsap40 gr. santen (ingedikte kokosmelk)rijst, voor 2 personen

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-10-2003
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

175 g pasta, 250 g broccoliroosjes, 1/2 eetlepel olie, 50 g gemengde gezouten noten, 1 knoflookteentje, 2 eetlepels citroensap, 3 eetlepels gesnipperde peterselie, 100 g geraspte kruidenkaas met knoflook, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-09-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Het lukt-altijd-recept

INGREDIENTEN

500 gr. kabeljauwfilet-2 glazen witte wijn-peper en knoflookpoeder-1 blikje champignon-cremesoep-1 pakje kruiden-roomkaas-, 1 bekertje zure room-150 gr. halve witte en blauwe druiven zonder pit.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke groentekoekjes, eindelijk een lekkere manier om al die courgettes uit de moestuin te verwerken

INGREDIENTEN

Een grote of twee kleine courgette's, zout, peper,1 bloemige aardappel, 1 eetlepel fijngehakte verse dragon, 2 eetlepels bloem,1 ei, scheut olijfolie, boter

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-07-2001
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies