Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

12 toscaanse vis recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Voorgerecht met vis, garnalen en gedroogde tomaten

INGREDIENTEN

100 gram gedroogde tomaten op olie., 500 gram gepelde rose garnalen., 200 gram gerookte zalm., 200 gram gerookte paling., 250 gram gemengde salade., 8 eetlepels mayonaise, 5 eetlepels room., 1 dl. tomatensap., 1 theelepel Italiaanse kruiden(oregano, basilicum,tijm), 10 sherry of kersentomaatjes., ,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-12-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.

To­scaan­se stoof­pot

INGREDIENTEN

, , Ingrediënten, , 350 g kabeljauwfilet, in stukken, 2 el bloem, 4 el olijfolie, 3 ansjovisfilets (blikje 46 g), fijngesneden, 2 tenen knoflook, fijngesneden, 1 blikje tomatenpuree (70 g), 125 ml witte wijn, 1 kg mosselen (bak 2 kg), 4 romatomaten, in zeer kleine blokjes +, 4 el olijfolie extra vierge, Italiaans (fles 500 ml), 3 takjes selderij, blaadjes fijngesneden

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-08-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

INGREDIENTEN

500 gram ontvelde scholfilets * 1 vleestomaat * 1 eetlepel kappertjes * 50 gram groene olijven zonder pit * 1 eetlepel versgehakte Italiaanse keukenkruiden (oregano, tijm, basilicum) * 50 gram geraspte Parmezaanse kaas * peper * 2 1/2 dl droge witte wijn * 2 eetlepels citroensap * 3 eetlepels olijfolie * 1/2 kg verse spinazie * 1 teentje knoflook * zout * 1 citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-07-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 blik john west roze zalm a 213 gr1 zakje salademix Italiaanse kruiden3 el slaolie1 zakje friseeslamix1/2 komkommer,in schuine plakjes1 rode ui,in ringetjes2 vleestomaten,in partjes20 zwarte olijven,ontpit2 el pijnboompitten,geroosterd

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-07-2004
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500 gram ontvelde scholfilets, 1 vleestomaat, 1 eetlepel kappertjes, 50 gram groene olijven zonder pit, 1 eetlepel versgehakte Italiaanse keukenkruiden (oregano, tijm, basilicum), 50 gram geraspte Parmezaanse kaas, peper, 2 ? dl droge witte wijn, 2 eetlepels citroensap, 3 eetlepels olijfolie, ? kg verse spinazie, 1 teentje knoflook, zout, 1 citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-04-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Toscaanse salade met zalmbron:www.c1000.nl

INGREDIENTEN

1 blik John West roze zalm a 213 g, 1 zakje Saladmix Italiaanse kruiden (Knorr), 3 el sla-olie, 1 zakje Friseeslamix a 200 g (C1000 Vers), 1/2 komkommer, in schuine plakjes, 1 rode ui, in ringen, 2 vleestomaten, in partjes, 20 zwarte olijven, ontpit, 2 el pijnboompitten, geroosterd,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2003
  • Italiaans
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 blik John West roze zalm a 213 gram -, 1 zakje Saladmix Italiaanse kruiden -, 3 eetlepels sla-olie -, 1 zakje Friseeslamix a 200 gram -, 1/2 komkommer, in schuine plakjes -, 1 rode ui, in ringen -, 2 vleestomaten, in partjes -, 20 zwarte olijven, ontpit -, 2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd, , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-04-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 blik John West roze zalm a 213 g, 1 zakje Saladmix Italiaanse kruiden (Knorr), 3 el sla-olie, 1 zakje Friseeslamix a 200 g, 1/2 komkommer, in schuine plakjes, 1 rode ui, in ringen, 2 vleestomaten, in partjes, 20 zwarte olijven, ontpit, 2 el pijnboompitten, geroosterd,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 g ontvelde scholfilets, -1 vleestomaat, -1 el kappertjes, -50 g groene olijven zonder pit, -1 el versgehakte Italiaanse keukenkruiden (oregano, tijm, basilicum), -50 g geraspte Parmezaanse kaas, -peper, -2,5 dl droge witte wijn, -2 el citroensap, -3 el olijfolie, -500 g verse spinazie, -1 teentje knoflook, -zout, -1 citroen, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-11-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

100 g groene olijven zonder pit, 2 a 3 ansjovisfilets, 900 g karper, 1 wortel, 1 bleekselderij, zout, 1 theelepel witte peperkorrels, 6 dl droge witte wijn, 40 g boter, 40 g bloem

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

C1000 recept

INGREDIENTEN

4 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie), 1 el groene pesto, 4 stukken zalmfilet a 125 g, 2 zakken Bieze Smaak aardappeltjes golfjes oscaans gekruid (zak a 450 g)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-04-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

300 gr. kipfilet., 1 pak Knorr mix voor Toscaanse Pesto., 2 eetl. olijfolie., 2 pakken verse tagliatelle (a 250 gr. AH huistraiteur), 1 zak Italiaanse groentenmix., 1 krop sla., 1 rode paprika., 3 eetl. sladressing naturel.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top