5.697 tonijn recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
INGREDIENTEN

400 gram penne pasta, 2 blikjes tonijn op olie, 250 gram kastanjechampignons, in vieren gesneden, 2 bouillonblokjes, 50 gram pijnboompitten, 1 citroen, 100 gram rucola sla, 175 gram philadelphia, 2 rode uien, in reepjes gesneden, 3 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook fijngehakt, zout en versgemalen peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-09-2009
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Deze maaltijdsalade is heerlijk op warme dagen. Lekker meenemen naar het strand samen met een flesje wijn.

INGREDIENTEN

1 zak pasta bijv gekleurde spirali, 2 blikjes tonijn in olijfolie, olijven, zongedroogde tomaten, tomaten, paprika, komkommmer, olijfolie, mosterd, peper en italiaanse kruiden, mais, feta

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-11-2002
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Geleerd tijdens een van de workshops van Librije`s Atelier. Heerlijke amuse van tonijn.

INGREDIENTEN

- 150 gram mooie verse tonijn, - 1 rijpe avocado (geprakt), - 1/4 komkommer geschild in kleine blokjes, - 1 el creme fraiche, - citroensap, - zout en peper, - sojasus, , Voor de dressing:, - 30 gram wit sesamzaad, - 2 el limoensap, - 1/2 teentje geperste knoflook, - 1/2 spaanse peper zonder zaadjes, - 1 el sesamolie, - 70 ml zonnebloemolie, - 1 el honing

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-12-2008
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Echte risotto, heerlijk smeuiig..

INGREDIENTEN

1 Ui, 2 Portabella (of een bakje kastanje champignons a 250 gram), 1 rode Paprika, 150 gram doperwten, 350 gram Risottorijst, 1 glas witte wijn, 1 liter kippenbouillon, 2 blikjes Pure & Natural tonijn op water van John West, 1 eetlepel balsamico azijn, 3 eetlepels olijfolie, 1 zak rucola, 50 gram Pecorino kaas, geraspt

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-04-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke tonijnsalade met groente

INGREDIENTEN

2x tonijn uit blik op olie basis, zakje rucola sla, 2 rode uien, paar zongedroogde tomaatjes op olie, spaanse peper, mango, komkommer, ansjovisfiletjes, handje groene ontpitte olijven, 2 eetlepels zilveruitjes, olijfolie, balsamico azijn, peper en zout,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-01-2007
  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Limoen risotto met tonijn en gegrilde groene asperges
Dit is een gerecht van Mark en Aad van Restaurant MimosA in Rotterdam.

Klik hier voor Restaurant MimosA

INGREDIENTEN

- 1 dl olijf olie, - 1 gesnipperd uitje, - 350 gr risotto rijst (carnoroli), - 2 dl witte wijn, - 1 limoen sap & rasp, - 0,75 L kippen bouillon, - 50 gr creme fraiche, - 200 gr verse tonijn in blokjes, - 20 gr gehakte peterselie, - 8 groene asperges

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-04-2009
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heeeeeeeele lekkere salade, die ik geproeft heb in de supermarkt en gelijk gemaakt, voor bij een BBQ.

INGREDIENTEN

*300 gr. pasta naar keuze(b.v.schelpjes)*200 gr. tonijn uit blik(of zalm)* 1/2 komkommer in blokjes *3 tomaten in blokjes *1 flinke ui gesnipperd *1 theelepel dille, vers of uit diepvries *groene en zwarte olijven, aantal naar keuze * 1 bosje kleine rucola blaadjes. Dressing: 3 eetlepels mayonaise * 3 eetlepels yoghurt * 1 eetlepel vloeibare honing * 1 of 2 teentjes knoflook vers uit de pers *zout/peper *1 eetlepel olijfolie.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-07-2005
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Olijfolie, 1 rode ui, gepeld en fijngehakt, 1 rode spaanse verse peper, ontdaan van de zaadjes en fijngehakt, 1 afgestreken theelepel kaneel, een bosje vers basilicum alleen blaadjes, 2 blikken van 400 g gepelde tomaten van goede kwaliteit, 1 blik van 300 g tonijn in olijfolie, van goede kwaliteit,uitgelekt en gevlokt, zeezout en zwarte peper uit de molen, 500 g rigatoni of penne van goede kwaliteit, de geraspte schil en het sap van een ½ citroen, een hand vol vers van het stuk geraspte parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-04-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker pastagerecht, makkelijk te
bereiden en zo klaar

INGREDIENTEN

500 gr tagliatelle, zout, 1 eetl. olijfolie, 1 blikje tonijn naturel in olie, 1 ui fijnge-, sneden, teentje knoflook, 1 potje pesto, 2 dl creme fraiche, tobasco, (vers)gerapste, parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-02-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijke snelle pastasalade

INGREDIENTEN

2 courgettes (ca. 550 g), 50 g zongedroogde tomaten op olie, 25 g zwarte olijven zonder pit, 1 eetl. olijfolie, 2 gesnipperde sjalotjes (ca. 50 g), ¼ theel. (fijn) zout, wat verse basilicumblaadjes in smalle reepjes, 350 g gedroogde witte pasta, bijv. tagliatelle, 2 blikjes tonijnmoot naturel op water (à ca. 185 g), 125 g Danablu, versgemalen peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-05-2009
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Verschillende warme en koude hapjes voor een tapas avond, een feestje of bij de borrel. Simpel, zonder teveel ingrediënten en iedereen lust ze! Alle hapjes kunnen (deels) van tevoren gemaakt worden.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2011
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Basis is: 2 hele casinobroden wit en bruin zonder korst met 4 verschillende soorten beleg.
Heerlijke sandwiches die je tevoren kunt klaar maken. Afdekken met een theedoek, op een koele plaats en bij de high tea serveren. Heerlijk!
Voldoende voor 10 - 12 personen.

INGREDIENTEN

KOMKOMMER-SANDWICHES, 1/2 komkommer, zout, roomkaas met verse kruiden, TONIJN-SANDWICHES, 1 blikje tonijn op water, sandwichspread naar smaak, wat mayonaise, peper, zout en paprikapoeder, ZALM-SANDWICHES, 50 gram roomkaas - 1 theelepel geraspte mierikswortel - 1 eetlepel gehakte dille, peper, zout, - 150 gram gerookte zalm, EI-SANDWICHES, 4 eieren, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels geraspte belegen kaas, 3 gedroogde tomaatjes, fijngehakte basilicum, peper, zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-2011
  • Engels
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Kan warm en koud worden gegeten. Heel makkelijk om eerder te maken en af te bakken 20` voor tijd. Erg makkelijk bij een buffet op verjaardagsfeest.

INGREDIENTEN

2 blikjes tonijn op olijfolie, zak penne (of andere holle pijp pasta), 1,5 bakje creme fraiche, 1 dikke courgette, 1 dikke prei, (handje vers geraspte) parmezaanse kaas en 1 ons (geraspte) belegen kaas, olijfolie, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-03-2009
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Verse tonijnmet ansjovis en witte wijn uit de oven

INGREDIENTEN

4 moten tonijn, 1 dl olijfolie, 5 gehakte sjaotjes, 2 tenen verse uitgeperste knoflook, 500 gram gepelde tomaten, 5 ansjovisfilets, 1 eetlepel gehakte kervel, 1 eetlepel gehakte peterselie, 1 glas droge witte wijn, bloem, zout, peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-03-2000
  • Frans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

3 theelepels I Capperi - 3 theelepels balsamico-azijn - 1 dl olijfolie - 4 tonijnbiefstukken - 4 gedroogde tomaten - 3 eetlepels gehakte basilicum - peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Recept van de kookgek

INGREDIENTEN

2 moten tonijnolie1 aubergine in blokjesbloemzout1 ui, knoflook, wat gember,1 pepertje, alles heel fijn snijden1 tomaat in kleine blokjestijmkerriebouillonkoriander

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

St Remy is een prachtig dorpje in de Provence. Dit recept komt van daar.

INGREDIENTEN

-4 tonijnmoten van elk 200 g en 2,5 cm dik, -3 eetlepels olijfolie, -4 tenen knoflook (fijngehakt), -4 eetlepels droge witte wijn, -3 rijpe tomaten (ontveld, ontpit en in stukjes), -1 th lepel gedroogde provencaalse kruiden, -zout en versgemalen zwarte peper, -verse basilicumblaadjes als garnering

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-07-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

In Thee gemarineerd met sinaasappelsalade.

INGREDIENTEN

*1 eetlepel chinese theemelange.*1 eetlepel suiker.*1 theelepel grof zeezout.*versgemalen peper.*2 tonijnsteaks., voor de salade:*1 grote sinaasappel.*1.5 eetlepel japanse sojasaus.*1 eetlepel sesamolie.*jalapenopepersaus.(flesje)*1 zakje veldsla.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-03-2001
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Tonijn

INGREDIENTEN

Tonijn, aardappel

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-01-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijk voorgerecht met verse tonijn. Een succesnummer voor ieder dineetje. Kijk ook eens op http://hetetenisklaar.wordpress.com

INGREDIENTEN

400 gram tonijnsteak, 2 el creme fraiche, 1 el gehakte kruiden (bieslook, peterselie enz.), 3 el sojasaus, 1 el zoete witte wijn, 1-2 tl honing, 2 el (sesam)olie, 2 tl witte wijnazijn), 6 el sesamzaadjes, olijfolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-03-2011
  • Vis
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

- 1 rode peper, - 1 ui, - 3 el kappertjes, - zwarte olijven, - olijfolie, - 2 tenen knoflook, - 3 blikjes tonijn, - creme fraiche, - pasta

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-01-2010
  • Vis Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Een pasta die snel op tafel staat.: Met Champignons, spekjes, tonijn en kaas.

INGREDIENTEN

500 gram pasta 150 gram ontbijtspek in dobbelsteentjes 100 gram Geraspte oude kaas 1 el peterselie, gehakt 300 gram champignons, in plakjes gesneden 1 blikje tonijn groot pakje Boursin 100 ml koksroom of slagroom.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-10-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

De ingredienten kun je het fijnst krijgen met behulp van de keukenmachine. Door de keukenmachine worden de ingredienten ook beter vermengd.
Gebruik bij het vullen van de eieren een spuitzak, dan wordt het mooier als dat je het met een lepel doet.

INGREDIENTEN

4 eieren, 2 eetlepels mayonaise, Peper en zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2010
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Heel simpel, slank en lekker

INGREDIENTEN

- 2 kopjes ongekookte rijst, - 1 avocado, - 1 rode paprika, - 1 fijngesnipperd sjalotje, - 1 teentje knoflook, - 200 g tonijn uit blik (in eigen nat), - 2 el olijfolie, - 1 tl chilipoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-01-1999
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekkere maaltijdsalade met dit warme weer. (5 points per portie)

INGREDIENTEN

200 gr gekookte volk. macaroni, 1 blikje tonijn op water, 1 gele paprika, 2 tomaten, 2 stengels bleekselderij, 1 sjalotje, 2 el yogonaise, 1 el halfvole koffiemelk en zw. peper(molen)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-06-2002
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Heerlijk receptje, mijn moeder maakt 3 soorten lasagne: tonijn lasagne, bolognese lasagne en lasagne met spinazie ham en kaas. Ze zijn alle 3 even lekker!!! 2 ervan staan op mijn pagina: die met spinazie ham en kaas en... het recept dat hier komt!! Lees dus snel verder en, misschien wil je hem ook een keer maken?

INGREDIENTEN

2 uien, gepeld en gesnipperd-, 1 groene peper, fijngehakt-, 1 courgette, gekookt en in plakjes-, 125 g champignons, in plakjes-, 4 ansjovisfilets-, 1 tuinkruidenboullionblokje-, 1 blik gepelde tomaten-, 2 blikjes tonijn op olie, uitgelekt-, 1 gele paprika, in blokjes-, 200 g lasagnebladen-, 2 zakjes geraspte kaas (a 175 g)-, 4 eetlepels olijfolie-, zout-, zwarte peper-, paprikapoeder-, boter om in te vetten

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-05-2006
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke,eenvoudige eenpansgerecht. Ook geschikt voor camping. Altijd een succes!!! Kan ook makkelijk met grote partijen eters

INGREDIENTEN

500g gaar en warm spaghetti, 3 e olijfolie, 1 zeer fijn gesnipperde ui, 3 teentjes knoflook fijn, 2 e peterselie fijn(droog of vers), 1 vol t basilicum fijn(droog of vers), 1 e ansjovis pasta(verkrijgbaar bij visboer) of anders 2 ansjovis uit blik, fijn, 3 blikken tonijn naturel gevlokt(zo 600 g in totaal), 1 t kurkuma(geelwortel)(of saffraan,maar dan erg duur), 450g tomaat uit blik fijn, 1/2 t zout, 1/4 t peper, 1 e aromat

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2003
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.


Presentatie is in Japan minstens zo belangrijk als inhoud. De sushi-hapjes zijn dan ook altijd mooi om te zien. Er zijn twee hoofdsoorten. De meeste Nederlanders kennen wel al de maki-mono - grappige ronde plakjes rijst, met verschillend gekleurde ingredienten in het midden en een zeewierblad eromheen. Daarnaast zijn er de nigiri-sushi - rijstbolletjes belegd met een stuk zeebanket of omelet. En sushi die wel wat weg hebben van petit-fourtjes, bestaand uit rijst in een zwart velletje, belegd met viseitjes of kleinere schelpdieren.

INGREDIENTEN

200 gram rondkorrelrijst (geen snelkookrijst), ? dl rijstazijn, 1 eetlepel kristalsuiker, zout en peper, 1 kleine komkommer, 3 eieren, 4-6 blaadjes nori, wasabi (Japanse Mierikswortelpoeder of pasta), 200 - 250 gram zeer verse gerookte zalm of tonijn, in dunne plakjes of grote gekookte garnalen, ingesneden, Japanse sojasaus (Kikkoman), Beni-shoga (ingelegde rode gember), Bamboematje

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-07-2003
  • Japans
  •  60-120 min.

Dit recept heb ik het weekend gegeten bij vrienden van ons. Dit is echt de lekkerste Vitello Tonnato die ik ooit gegeten heb. Natuurlijk kreeg ik het recept mee naar huis. Dit is een klassiek recept uit Piemento van Stefano Cavallini. Hij besloot van de traditie af te wijken door het vlees op de saus te scheppen. Op deze manier blijft de kalfshaas smeltend zacht. Gebruik de beste tonijn in blik die je kunt vinden.

INGREDIENTEN

600 gram kalfshaas zout en peper 85 gram gemengde sla SAUS 200 gram tonijn in olie, uitgelekt 2 ansjovisjes fijngehakt 5 el mayonaise (ca. 85 gram) 20 gram kappertjes fijngehakt, plus wat kappertjes voor de garnering 1 dl koksroom VINAIGRETTE : 0,5 dl rode wijnazijn 1, 5 dl olijfolie zout en zwarte peper

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-04-2003
  • Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Lekkere romige pasta met en saus van courgette, tonijn, ui, paprika, tomaat en pesto.

Mijn eerste zelfbedachte recept. Ontstaan uit enkele jaren hobby koken in de keuken met andermans recepten.

INGREDIENTEN

250 á 300 gram (Penne) Pasta., 2 Blikjes tonijn, 2 Uien, 1 Courgette, 1 Paprika oranje (rood / geel kan ook), 1 Blik tomaten blokjes, 1 Bekertje crème fraîche (125 ml), 4 Eetlepels rode pesto, 1 Teentje knoflook, 3 Eetlepels olijfolie, 15 Gram fijn gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-09-2009
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Eén van mijn favoriete koude pastasalades in de zomer.

INGREDIENTEN

400 gram pasta (naar eigen inzicht), blikje tonijn, 2 eieren, 1 ui, 4 tomaten (naar eigen smaak), bakje boursin cuisine

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-08-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Rijstschotel met tonijn, net even anders.

Dit is een sonja bakker recept, per persoon ( 225 gram ) bevat deze maaltijd 390 kcal.

INGREDIENTEN

Ingrediënten, 1 kleine ui, 3 augurkjes, 1 eetlepel olijf olie, 1 takje verse tijm, 300 gram gekookte rijst, 1 pot aardappel anders knoflook/kruiden, 2 blikjes tonijn naturel

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2009
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Zo eenvoudig! En een pracht om te zien!

INGREDIENTEN

1 half blikje tonijn(of zalm) 2 eetl.tomatenketchup, 3 blaadjes gelantine,1 el mayonaise peper, zout en dille,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-07-2002
  • Frans
  •  20-30 min.

Érg lekker en snel klaar.

INGREDIENTEN

125 ml olijfolie, 1 kleine ui, zeer fijn gehakt, 2 tenen knoflook, gehakt, 6 ansjovisfilets, blikje tomatenblokjes, blikje tonijn (ongeveer 140 gr.) afgegoten en in stukjes, zout en zwarte peper, 350 gr. spaghetti, 3 el gehakte platte peterselie, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-02-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ik at een broodje tonijnsalade bij "de Reiger" een heerlijke tent in de Jordaan in Amsterdam. Ik heb geprobeerd de salade na te maken maar weet niet of het dezelfde ingedienten zijn natuurlijk. Hij is zo wel heel lekker.

INGREDIENTEN

1 groot blik tonijn op olie. 1 rode ui, 1 teen knoflook, mayonaise, iets suiker, wat peterselie en of bieslook, iets citroensap, fijngesneden ijsbergsla en twee pistoletjes.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-08-2004
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Weer eens wat anders!

INGREDIENTEN

2 blikjes tonijn in olie, 2 pakjes boursin, 1 ui, 2 theelepels kappertjes, zout, veel chilipoeder, 2 blikjes gepelde tomaten in blokjes, een zakje(150 gram) geraspte kaas (jong(belegen)), een pak canneloni

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-03-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Echt een waanzinnig lekker pastarecept ! Kaneel in de pasta doet het bijzonder goed bij de frisse citroen en de tonijn.

INGREDIENTEN

- 1 scheutje olijfolie, - 1 rode ui, gepeld en fijngehakt, - 1 rode Spaanse verse peper, zaadjes en fijngehakt, - 1 theelepel kaneel, - 1 bosje vers basilicum alleen blaadjes, - 2 blikken van 400 g gepelde tomaten, - 1 blik van 300 g tonijn in olijfolie (van goede kwaliteit), - Gemalen peper en zout, - 500 g rigatoni of penne (van goede kwaliteit), - geraspte schil en het sap van een ½ citroen, - Een hand vol vers geraspte Parmezaanse kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-05-2012
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Maaltijdsalade, snel klaar, evt. van te voren te bereiden, heerlijk zomers

INGREDIENTEN

Fusilli pasta (of naar eigen keuze andere soort), blikje tonijn (evt. 2) op water, paar augurken, 3 tomaten, blok feta, 1 appel, klein blikje mais, oregano, kipkruiden, peper, suiker, slasaus (ik gebruik zelf de thousand islands van AH), balsamico azijn, olijfolie, sla (1 zak kant en klaar of zelf snijden), evt. 2 eieren

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-06-2004
  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Dit is zo`n lekker hoofdgerecht! Makkelijk te maken en om je vingers bij op te eten. Tikje zurig en heerlijk romig door de crème fraîche, en door de pepertjes een lekkere, pittige bite. Gebruik goede tonijn zodat er lekkere, grote stukken tonijn in het gerecht verwerkt zit.

Iedere keer als ik dit recept maak, dan roept mijn vriend `Jippie!` Hij loopt altijd na het eten uit de pan te snoepen. Dat geeft niet, dit recept is ruim voldoende voor 4 personen.

INGREDIENTEN

2 el milde olijfolie, , 1 grote ui, gesnipperd, , 3 tenen knoflook, fijngeperst, , 1 stuk pompoen van 500 g, pitten eruit, in blokjes van 2 cm óf als je niet zo van pompoen houdt, 500 gr. verse tomaten in blokjes., , 1 stronk broccoli, in kleine roosjes, , 1 pak gezeefde tomaten (500 g), , 1 tl chiliflakes óf de helft van een klein, Spaans pepertje is kleine stukjes, , 150 ml crème fraîche, , 2 el fijngesneden peterselie, , 3 blikjes Tonijnstukken met groenten (à 185 g), , 400 g pasta, bijv. farfalle (strikjes)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-03-2011
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijk tartaatje van verse rauwe tonijn met een pittige bite

INGREDIENTEN

200 gram verse tonijn, 3 theelepels Wasabi, 10 sprieten bieslook, 4 lepels zure room, peper en zout

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-12-2007
  • Fusion Voorgerecht
  •  10-20 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

De bekers hebben een inhoud van 400 ml.

van 38
Alleen vandaag 24,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies