Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Tom yam recepten (38) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 gemalen rode chilipepertjes, 100 gr gesneden champignons, 1 stengel sereh, 1 fijngesneden ui, een klein stukje gesneden galangawortel, 1 gesneden tomaat, 3 limoenblaadjes, 1 eetlepel limoensap, 2 eetlepels thaise vissaus, ½ tl suiker, ½ tl trassi, 2 kopjes water, 5 scampis ( of andere zeevruchten naar eigen wens), 1 eetlepel gesneden lente ui, 1 stengel koriander, ¼ eetlepel zout, 2 stengels peterselie, ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-01-2009
  • Aziatisch
  •  0-10 min.

Thaise hete garnalensoep

INGREDIENTEN

6 middelgrote rauwe garnalen, 1 stengel citroengras, 3 centimeter verse laoswortel, 2 citroenbladeren, 4 verse thaise chilipepertjes, 10 strawmushrooms (of champignons), 3 eetlepels limoensap (of citroensap), 1 eetlepel vissaus (of wat zout), 600 ml kippenbouillon, verse korianderblaadjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-11-2003
  • Aziatisch
  •  10-20 min.

Garnalensoep

INGREDIENTEN

3 bosuitjes, 2 stengels sereh, 1 stukje verse laos ca. 3 cm, 1 gr. Spaanse peper, 1 rode Spaanse peper, 6 champignons, 1 limoen of citroen, 2 visbouillontabletten, 2 ttentjes knoflook, 2 eetl. nam pla (vissaus) 150 gr. Noorse garnalen, zout, 2 eetl. fijngehakte verse koriander

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-05-2000
  • Thais
  •  10-20 min.

Dit recept is van een straattentje in BAngkok. De enige echte tom yam soep uit Thailand. Niet moeilijk!

INGREDIENTEN

2 stronkjes citroengras, 3 cm galangalwortel ( eventueel te vervangen door gemberwortel), 3 blaadjes laurier, 3 soeplepels water, garnalen of kip, minimais, tomaat, eetlepel suiker, beetje zout, 1 el chilipaste, 3 el vissaus, 2 el koffiemelk, 1 limoen, pepertjes naar smaak.

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-08-2000
  • Thais Voorgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500-1000 gr rauwe ongepelde garnalen 2 eetlepels sesamolie 1,8 liter kippenbouillon (tablet) 6 fijngesneden stengels citroengras (sereh) 1 eetlepel Tom Yam pasta (zie recept) 8 verse limoenblaadjes (djeroek poeroet) 4-6 kleine rode pepers 4 eetlepels citroensap 1 eetlepel vissaus 1 theelepel suiker 1 blikje straw mushrooms (stro-champignons)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-01-2002
  • Thais
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 soeplepels Tom Yam pasta - 3 teentjes look (a) - 2 stukken citroengras (a) - 2 sjalotten (a) - sap van 2 citroenen (of 5 soeplepels azijn) - 1 stuk galangal (soort gember) - 2 liter water - een beetje zout of vissaus - 250 gr scampi's - 250 gr mosselen - 1 grote roggevleugel - 200 gr inktvis

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-05-2002
  • Chinees
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 soeplepels Tom Yam pasta - 3 teentjes look (a) - 2 stukken citroengras (a) - 2 sjalotten (a) - sap van 2 citroenen (of 5 soeplepels azijn) - 1 stuk galangal (soort gember) - 2 liter water - een beetje zout of vissaus - 250 gr scampi's - 250 gr mosselen - 1 grote roggevleugel - 200 gr inktvis

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-06-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Een pittig gekruide kokossoep met grote garnalen, champignons, vissaus, citroensap en koriander.

INGREDIENTEN

12 grote rauwe garnalen, zonder kop en poten, 1 blik Kokosmelk (400ml), 1 glas water, 1 zakje tom ka soep (kopen bij een TOKO!), 3 theelepels vissaus (nam pla), 2 theelepels citroensap, 250 gram champinons, een bosje koriander

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-01-2002
  • Thais
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Thaise Garnalensoep

INGREDIENTEN

350 gr rauwe garnalen, 1 el olie, 3 stengels citroengras, alleen het witte gedeelte, gekneusd, 3 dunne plakjes galanga/laos, 2 el kippenbouillon poeder, 5-7 Thaise chilipeper, zonder steeltjes, gekneusd, 5 limoenblaadjes, in stukjes gescheurd, 2 el vissaus, 10 stroppaddenstoelen, halveren, 2 lente-uitjes, in ringetjes, 3 el limoensap, Koriander

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-11-2008
  • Thais
  •  20-30 min.

Traditionele gerecht uit de Thaise keuken. Recept uit een Thais restaurant. Heb net zolang zitten zeuren totdat ik het recept had.

INGREDIENTEN

Doosje Knorr Rode Bouillonblokjes voor Tom Yam-soep* - 1 liter lichte Aroy-D kokosmelk* - 3 serehstengels, onderste 10 cm in stukjes gesneden - 10 cm laos, in stukjes - 10 lemon leaves (citroenbladeren)* - 250 gram garnalen of diepvries King Prawns, Lidl - 150 gram champignons, in plakjes - 2 stengels bosui - chilipasta op basis van olie, garnalen en kruiden* - sap van halve citroen - koriander* - kroepoek, , *= Thai Shop

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-07-2005
  • Thais
  •  30-60 min.

Een heerlijk soepje.

INGREDIENTEN

1 kippebouillonblokje, 2a3 stengels citroengras,geplet, 40 gram geschilde verse gember in plakjes, 40 gram geschilde verse laos in plakjes, 2a3 citoenblaadjes, 4 tenen knoflook,geplet, scheutje zonnebloemolie, 1 ui doormidden gesneden en in dunne plakjes, 1 kipfilet in stukjes, 1 eetl rode currypasta, 2 dl kokosmelk, sap van 2 limoenen, 1 eetl bloem, 20 gram boter, vissaus, paar bladeren chineese kool in zeer fijne reepjes, 1 klein bosje koriander,grof gehakt,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-08-2011
  • Thais
  •  30-60 min.

Scherp-zure Thaise kippensoep met koriander en citroen

INGREDIENTEN

200 gram kipfilet, gesneden in kleine plakjes, 800 ml kippenbouillon, 4 dunne plakjes laos, 1 stengel citroengras, 4 blaadjes citroenblad, 4 eetlepels vissaus, 3-6 rode pepertjes (rawit), 4 eetlepels citroensap, 2 kleine tomaten (in 8 partjes gesneden), 5 takjes versneden verse bladkoriander, 2 takjes gesneden bosui, 150 gram in 4 partjes gesneden champignons

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-06-2002
  • Thais
  •  20-30 min.

Aziatische klassieker -Een spannende combinatie van pittig en zuurIn de Aziatische keuken worden vaak zeer uiteenlopende smaken gecombineerd binnen één gerecht. Ook deze soep bevat twee verschillende smaken: pittig door de chilipeper en zuurdankzij de limoen. De soep heeft een aparte smaak, die typisch oosters is. Tom Yam Kung wordt bereid met scampi's, maar er zijn ook varianten met varkensvlees (moe), kip (kai) of champignons (hed). Wat je ook kiest, verse ingrediënten zijn essentieel!

INGREDIENTEN

1 l kippenbouillon, 1 tl vissaus, Lente-uitjes in kleine stukjes, 1 tl gemalen gember, 10 scampi's, 1 stengel citroengras in kleine stukjes, 1 chilipeper in ringen (als je van pikant houdt, kun je tot 3 chilipepertjes toevoegen), Verse koriander, 150 g champignons, Sap van 1 limoen, 3 limoenblaadjes, ½ tl suiker

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2017
  • Thais
  •  20-30 min.

Garnalensoep met kastanjechampignons.

INGREDIENTEN

3 bosuitjes , 2 stengels sereh (citroengras Toko) , 1 stukje verse laos ca 3 cm (Toko) , 1 groene spaanse peper , 1 rode spaanse peper , 6 (kastanje)champignons , 1 limoen of citroen , 1 visbouillontabletten , 2 teentjes knoflook , 2 eetlepels nam pia (vissaus Toko) , 150 gram grote Noorse garnalen , zout , 2 el fijngehakte verse koriander

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-08-1999
  • Thais
  •  20-30 min.

Pittige garnalensoep

INGREDIENTEN

*6 middelgrote rauwe garnalen, *1 stengel citroengras, *3 centimeter verse laoswortel, *2 citroenbladeren, *4 verse thaise chilipepertjes, *10 strawmushrooms (of champignons), *3 eetlepels limoensap (of citroensap), *1 eetlepel vissaus (of wat zout), *600 ml kippenbouillon, *verse korianderblaadjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-01-2004
  • Thais
  •  30-60 min.

Heerlijke Chineese soep met vis!

INGREDIENTEN

4 verse citroenkruidblaadjes, 1 citroen, 4 koffielepels kerrie, 4 soeplepels vissaus, 200 g champignons, 12 scampi?s, suiker, Voor de versiering: 1 kuipje verse koriander,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-03-2000
  • Chinees
  •  20-30 min.

Pittige Thaise soep.

INGREDIENTEN

2 groentebouillontabletten, 2 el vissaus (flesje 250 ml), 2 el boemboe rode curry (bakje 100 g), 3 el lichte basterdsuiker, 2 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml), 1 limoen, uitgeperst, 250 g winterpeen, 1 schaal oesterzwammen (150 g), 1/2 struik paksoi, 1/2 schaal tofu (a 375 g)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-09-2013
  • Thais
  •  20-30 min.

Deze pittige en kruidige soep komt uit Thailand. Door de heerlijke geuren loopt het water je in de mond en na een hapje de tranen over je wangen door de pikante smaak.

INGREDIENTEN

1? liter water, 500 gram hamschijf, 1 rode Spaanse peper, 2 stronkjes citroengras, 3 cm gemberwortel, verse basilicum, verse laos, verse koenjit, verse koriander, 3 eetlepels vissaus, sap van 1 uitgeperste limoen, 7 minimais, tomaat, in stukjes, 1 eetlepel suiker, zout, 1 eetlepel chilipasta, 2 eetlepels Room Culinair, 100 gram grote garnalen,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-05-2003
  • Thais
  •  60-120 min.

Hete en Zure Garnalensoep

INGREDIENTEN

< 400 g middelgrote garnalen, , < 3 stengels citroengras, , < 2 teentjes knoflook, , < 2 tl gehakte koriander-wortels, , < 15 mm verse Kha gember aan een stuk, , < 2 verse rode pepers, , < 4 kleine verse groene pepers, , < 4 Kaffir-lime bladeren, , < 75 ml (1/3 kopje) plantaardige olie, , < 25 ml (2 el) vissaus, , < 25 ml (2 el) limesap, , < verse korianderbladeren

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-01-2004
  • Thais
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 verse citroenkruidblaadjes, 1 citroen, 4 koffielepels kerrie, 4 soeplepels vissaus, 200 g champignons, 12 scampi?s, suiker, Voor de versiering: 1 kuipje verse koriander,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-01-2000
  • Aziatisch
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

400 gr middelgrote garnalen 3 stengels citroengras 2 teentjes knoflook 2 theelepels gehakte korianderwortels 1 1/2 cm verse Kha gember aan een stuk 2 verse rode pepers 4 kleine verse groene pepers 4 Kaffir limebladeren 75 ml (1/3 kopje) plantaardige olie 25 ml (2 eetlepels) vissaus 25 ml (2 eetlepels) limesap verse korianderbladeren

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-01-2002
  • Thais
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

4 gedroogde rode pepers 1 gesneden ui 1 theelepel garnalenpasta 2 teentjes knoflook 4 candlenuts 1 eetlepel vissaus olie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-02-2002
  • Thais
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

500 gr hamschijf 1 1/2 liter water 1 rode Spaanse peper verse sereh korianderwortel en -steeltjes 2 verse gemberwortelen Verse basilicum verse laos verse koenjit 1 blad koriander 3 eetlepels vissaus 1 uitgeperste limoen

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-01-2002
  • Thais
  •  0-10 min.

Tom Yam soep van Allehande

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , 1 rode peper, in stukken, 3 tenen knoflook, 2 cm verse gember, geschild en fijngesneden, 2 eetlepels zonnebloemolie, 4 kippenpoten, 2 limoenen, 4 stengels sereh, 4 gedroogde limoenblaadjes (blikje, 4 g), 1 bakje kastanjechampignons (250 g), schoongeveegd, 1 eetlepel vissaus, 1 bosuitje (zakje 3 stuks), schuin in dunne ringetjes, 1 bakje verse koriander (15 g), geplukt en de blaadjes grofgesneden, ,

  •  …
  •  
  • Geplaatst op16-06-2014
  •  
  •  
  • Eigen recept

Dit is een soep die men overal in Thailand kan genieten op straat of zelfs in het duurste restaurant. Deze soep is in vele variaties te verkrijgen met steeds weer andere ingrediënten. Dit verschilt per streek of stad en verschilt van familie tot familie. Vaak wordt het recept van generatie op generatie doorgegeven.

INGREDIENTEN

20 middelgrote gamba's, liefst Thaise (tigerprawns), 2 stengels citroengras (sereh), 4 tenen knoflook, gepeld, 4 eetl. sojaolie, 2 cm geschilde galangawortel (laos), 2 cm geschilde gemberwortel, 2 rode Spaanse pepers, 4 limoen blaadjes, 2 gepelde sjalotjes, 2 eetl. vissaus (nam pla), citroensap van 1 citroen, 2 eetl. vers gehakte korianderblaadjes., 4 eetl. lente ui in ringetjes, 2 eetl. tapiocameel

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-01-2015
  • Thais
  •  60-120 min.

De krachtige bouillon voor deze heerlijke soep wordt getrokken van citroengras, limoenblad, galanga en korianderstelen.

INGREDIENTEN

150 gr varkensvlees (schnitzel), in heel dunne reepjes, 1 eetlepel lichte sojasaus, 203 eetlepels vissaus, 1 liter kippenbouillon (tablet), 1 stengel citroengras, in stukken van 4 cm, 3 blaadjes limoenblad (djeroek peroet), 3 plakjes galanga, 4 rode chilipers, in dunne ringen gesneden, 1 eetlepel fijngesneden korianderstelen, 150 gr champignons, in plakjes, 3 eetlepels citroensap, voor de garnering:, 1 rode chilipeper, fijngesneden,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-10-2003
  • Thais Voorgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijke authentieke Thaise garnalensoep, bij iedere hap waan je je in Thailand!

INGREDIENTEN

1,5 liter kippenbouillon, visbouillon of groentebouillon (v). Water kan ook., 6 Rauwe tijgergarnalen, 100 Gram paddestoelen naar keuze, 1 Grote tomaat, 50 - 100 Gram peulen (sluimererwten), 50 Gram bamboescheuten, 2 Stengels  citroengras (sereh), 2-3 Kaffir limoenblaadjes (of het rasp van 1 limoen), 1 Theelepel vers geraspte gember, 2-3 Teentjes knoflook, 2-5 Thaise chilipepertjes, 1 Limoen, Klein handje koriander, Klein handje Thaise heilige basilicum, 2 Lente-uitje, Vissaus, Zonnebloemolie, Suiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-01-2015
  • Aziatisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gr middelgrote garnalen, 3 stengels citroengras, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels gehakte koriander-wortels, 15 mm verse Kha gember aan een stuk, 2 verse rode pepers, 4 kleine verse groene pepers, 4 Kaffir-lime bladeren, 75 ml (1/3 kopje) plantaardige olie, 25 ml (2 eetlepels) vissaus, 25 ml( 2 eetlepels) limesap, verse coriander bladeren,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Thais
  •  30-60 min.

Kruidige garnalensoep met citroengras

INGREDIENTEN

8 grote garnalen, 0,8 Lt kippensoep, 2 stengels citroengras, 4 blaadjes citroenblad, een stukje galangawortel, 1/2 spaanse peper zonder zaden, 1/2 citroen of limoen, verse koriander, nampla(vissaus), 1 mespunt red curry.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-06-2002
  • Thais Voorgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijk je eigenste Thai soepje bereiden .....erg lekker en snel klaar

INGREDIENTEN

500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten, 100 g Parijse champignons, 1 kleine rode chilipeper, 1,5 l water, 3 stengels citroengras, 1 vetarme bouillonblokjes van gevogelte, 1 eetlepel rode currypasta, 1 koffielepel kurkuma, 1 koffielepel ruwe rietsuiker, 1 koffielepel fijngesneden kaffirlimoenblaadjes (in bokaal), 1 koffielepel fijngesneden galangawortel (in bokaal), 2 eetlepels limoensap, 4 eetlepels fish sauce, 5 cl kokosmelk, 1 bussel verse koriander,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-02-2017
  • Thais
  •  20-30 min.

Salade met Rundvlees

INGREDIENTEN

450 gr eerste kwaliteit Rundvleesfilet-, 2 teentjes Knoflook-, 6 verse Korianderbladeren-, 50 gr Suiker-, 2 theelepels lichte Sojasaus-, 2 theelepels vers Limoensap-, Zout naar smaak-, vers gemalen zwarte Peper-, 2 Lente-uitjes-, 6 verse rode Pepers-, 25 ml plantaardige Olie-, Slabladeren.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-11-1999
  • Thais
  •  10-20 min.

Lekker pittige thaise garnalen soep (op basis van red curry en cocosroom)

INGREDIENTEN

150 gr champignons, 80 gr citroengras, 6 blaadjes djeroek poeroet (citroenblaadjes), 4 rode pepers, 80 gr galangawortel (Laos), 8 dl of 4 koppen garnalen- of visbouillon, 150 gr steurgarnalen, gepeld, 30 ml vissaus, 30 gr chilipasta, 45 gr tamarinde, 60 ml of 4 el citroensap,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-01-2004
  • Thais
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 pakje Tom Yam (Conimex), ? 250 g basmatirijst, ? 200 g sperziebonen, ? 1 winterwortel (ca. 250 g), ? 75 g gezouten cashewnoten, ? 2 bakjes surimiflakes (vis ` 200 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-02-2003
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 el olijfolie, 2 sjalot, fijngesneden, 2 tl kerrie djawa (toko), 2 potten visfond van 380 ml, elk met water aangelengd tot 5 dl, of 1 l visfumet, 3 dl kokosmelk, sap van 1 citroen (± 6 el), 2 el tom yam pasta (toko), 2 serehstengels, gekneusd, 3 blaadjes djeroek poeroet (citroenblad), 1 rode peper, grof gesneden, 1 teentje knoflook, zout, peper, 600 g verse vongole (± 10 vongoles p.p.), 125 g taugé, 6 el fijngesneden koriander

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-08-2009
  • Thais Voorgerecht
  •  30-60 min.

Alleen klaar te maken als je die avond niet uit hoeft of de volgende dag niet hoeft te solliciteren.

INGREDIENTEN

Een diepvriespak rauwe chinese tigerprawns, flinke eetlepel roomboter, olijfolie, vier in stukjes gesneden ansjovis reepjes, zes fijngehakte tenen knoflook, een geplette rode spaanse peper, een theelepel tom yam paste, een theelepel chilipoeder, een grote tomaat in blokjes gesneden, twee eetlepels oystersauce, peper en zout.,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-12-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rode curry met rundvlees

INGREDIENTEN

500gr, rundvlees van ezeltje of stooflappen;, 50 gr. tamarindewortel (makwaam piak), 50 ml. sojaolie;, 100 gr. thaise rode curry (ken paneng);, 400 ml. kokosmelk, ongezoet (kati);, 5 citroenblaadjes (bei makroed);, 100 gr. suiker;, 50 ml. vissaus (nam plah);, 1 grote rode chili peper, in plakjes (prik tjieva);, 1 citroenblad, zeer fijn gesneden (bei makroed).

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-05-1999
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

`Deze Thaise soep, tom yam - het culinaire equivalent van tijgerbalsem - maakt de luchtwegen vrij en zet de uitgeputte ziel in vuur en vlam. En niets is beter om katerdepressies te verjagen dan gloeiende hitte. Deze soep is ook heerlijk op dagen dat je kop dichtzit van verkoudheid. Je hebt deze soep zo gebrouwen: de kippenbouillon maak ik van kokend water en een bouillonconcentraat en de tom-yampasta is tegenwoordig in veel supermarkten, en zeker in toko`s, te koop, net als de andere ingrediënten.` - Nigella Lawson

INGREDIENTEN

11/2 liter kippenbouillon, 1 royale eetlepel tomyam-pasta, 4 blaadjes kaffir limoenblaadjes,fijngehakt, 1 stengel citreongras buitenste bladeren, verwijderd,grofgehakt, sap van 1 limoen, 4 eetl vissaus, 3 kleine rode of groene chilipepers,fijngehakt, 1 theel suiker, 150 gram champignons of stropaddenstoeltjes, gehalveerd of in vieren naargelang de grootte, 500 gram gepelde rauwe garnalen,ontdooid, 5 kleine lente-uitjes in korte stukjes en dan in reepjes, gesneden,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-08-2011
  •  
  •  10-20 min.

Oosters

INGREDIENTEN

250 g kipfilet, -0,4 l kokosmelk (blik), -0,5 l kippenbouillon, -2 stengels sereh, -5 jeruk purutblaadjes (toko), -stukje gemberwortel, -1 el rode currypasta, -3 el Thaise vissaus, -150 g roze garnalen, -limoensap, -2-3 el gehakte koriander,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-11-2002
  • Voorgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top