Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Teriyaki zalm recepten (43) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
INGREDIENTEN

7 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml);, 2 el honing;, 1 el wittewijnazijn;, 1 el sesamzaad (bakje 100 g);, 300 g wilde zalmfilet, ontdooid;, 4 el zonnebloemolie;, 1 pakje eiernoedels (250 g);, 400 g broccoli;, 1 rode ui, in halve ringen;, 1 schaal peultjes (200 g).

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-05-2011
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gemarineerde zalm met paksoi noedels.

INGREDIENTEN

, 250g Go-Tan Organic Egg Noodles, 4 Zalmmoten, 2 el Go-Tan Wok olie, 120ml Go-Tan Original Wok Teriyaki, 4 Kleine paksoi, 1 Rode paprika, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2014
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 dl sojasaus, 2 dl bruine suiker, 1 eetlepel sesamolie, 2 teentjes knoflook, gehakt, 1 eetlepel zwarte peper, 1 eetlepel sesamzaadjes, geroosterd, 2 bosuitjes, gehakt, 4 zalmmoten

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-06-2003
  • Aziatisch
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Een lekker noodlegerecht met malse teriyaki zalm.

INGREDIENTEN

250g Go-Tan Organic Egg Noodles, 4 Zalmmoten, 2 el Go-Tan Wok olie, 120ml Go-Tan Original Wok Teriyaki, 4 Kleine paksoi, 1 Rode paprika

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-08-2015
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke snelle zalm

INGREDIENTEN

-3 eetlepels sojasaus, -1 eetlepel limoensap, -2 th lepel suiker, -1 th lepel sesamolie, -1/2 th lepel gemberpoeder, -4 moten zalm van 2,5 cm dik, uit het midden gesneden (a circa 300 g), -limoen

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-09-2003
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Uit Margriet 49, 1999

INGREDIENTEN

1 dl Japanse sojasaus, 0,5 dl sake, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 tl bruine suiker, 8 stukjes zalmfilet van 50 gr., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-01-2000
  • Japans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Japanse gourmetschotel

INGREDIENTEN

1 dl japanse sojasaus, 1/2 dl sake, 1 teentje uitgeperste knoflook, 1 tl bruine, suiker,8 stukjes zalmfilet van 50 gr.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-12-1999
  • Japans
  •  0-10 min.

Nu met de eetstokjes aan de slag!

INGREDIENTEN

1 theelepel suiker, 1 theelepel sake, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel mirin, 4 stukken zalmfilet a 175 g, olie, waterkers, prei, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-04-2000
  • Japans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een top recept,zeker met het oog op de komende feestdagen.Met weinig werk zet je iets heel speciaals op tafel.

INGREDIENTEN

4 zalmfilet van ong. 150 gr., 1 dl. medium sherry, 1 dl. japanse sojasaus, 2 eetl.donker bruine suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-11-2002
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 theel.suiker., 1 theel.sake., 2 eetl.Kikkoman sojasaus., 1 eetl.mirin., 4 stukken zalmfilet a 175 gram., waterkers en prei.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-08-2000
  • Japans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

PROBEER DIT EENS

INGREDIENTEN

4 zalmfilets (150 g elk), ? Chinese kool, 300 g rettich of wortel, 1 eetlepel (rijst)azijn, 2 eetlepels olie, ? eetlepel sesamolie, zout, versgemalen witte peper, 1 bakje tuinkers, 1 dl medium dry sherry, 2 eetlepels bruine suiker, 1 dl Japanse sojasaus, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-08-2004
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

600 g dikke zalmfilet, in flinke blokken, 6 lente-uitjes, in stukken van 3 cm, 2 el sesamolie, 1 kleine rettich à ± 400 g, 1 zakje Japanse zoetzure gember (toko, Japanse winkel), à 50 g, 1 bakje daikonkers of rucolakers, , voor de teriyakisaus, 1 dl Japanse sojasaus, 1 dl mirin of medium dry sherry, 2 el sake of droge sherry, 2 el suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-02-2010
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zalmfilet op de japanse toer

INGREDIENTEN

4 zalmfilets (150 gr elk ) 1/2 chinese kool, 300 gram rettich of wortel, 1 eetl rijstazijn, 2 eetl olie, 1/2 eetl sesamolie, zout, versgemalen witte peper, bakje tuinkers, 1 dl medium dry sherry, 2 eetl bruine suiker, en 1 dl japanse sojasaus,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-09-2001
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gegrillde, gemarineerde zalmsteak

INGREDIENTEN

4 stukken zalmfilet a 175 gr., 1 theel.sake, 2 eetl. Kikkoman sojasaus, 1 theel. gemberpoeder, 1 prei, 1 peen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-01-2001
  • Japans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

150 gram witte rijst, 1 bosje munt, 200 gram zalmfilet, 1 ui, 300 gram doperwtjes (diepvries), Conimex Wok Olie, 6 el Conimex Woksaus Japanse Teriyaki Honing, 1 theelepel Conimex Sambal Oelek

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-04-2013
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 moten zalm van 150 gram, 4 dl teriyaki saus, japanse zevenkruidenpoeder, 4 bosuitjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-07-2011
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 stukjes zalm van ongeveer 150 gr. per stuk, 1 gele en 1 rode paprika, 2 lente-uitjes, 200-250 gr. pandanrijst, Zoete sojasaus (ketjap manis), Rode wijn, Mespunt sambal, 1 teentje knoflook, citroensap, (zee)zout, Azijn

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-01-2008
  • Japans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een lekker recept met zalm & noedels

INGREDIENTEN

7 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 eetlepel sesamzaadjes, 1 rode ui, 4 eetlepels (zonnebloem)olie, 400gr eiernoedels, , 400 g broccoli, 200 g peultjes, , 4 zalmfilets (queens vis)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-11-2015
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Ingrediënten voor 2 personen:, 200 gr noedels, 300 gr sperzieboontjes, 1 dl sake, 1 dl witte wijn, ½ dl sojasaus, scheutje gembersiroop, ½ tl sesamolie, 2 zalmfilets van 150 gr (eventueel met vel), 50 gram ongezouten pinda`s, 1 eetlepel roomboter, ¼ gesnipperde ui, ½ teentje knoflook, 1 duimpje verse gember, fijngesneden, 1 eetlepel sesamzaadjes, gebrand, 1 el maizena, 1 eetlepel olijfolie, Garnering:, schijfje limoen, takje koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-01-2011
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Voor de spiesjes :, 450 gram zalmfilet -, 8 sate-stokjes -, voor de teriyaki-marinade :, 1 theelepel fijne tafelsuiker -, 1 eetlepel mirin = Japanse rijstwijn voor het koken of droge sherry -, 2 eetlepels lichte sojasaus -, 1 eetlepel zonnebloemolie -, 1 theelepel dijonmosterd -, scheutje vers citroensap -, 2 eetlepels vloeibare honing verwarmd, , , , , , ,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-11-2002
  • Japans Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 teentje uitgeperste knoflook, 1/2 el geraspte verse gemberwortel (AH), 1 gesnipperd lente-uitje, 1/2 dl sojasaus, 1 dl droge sherry, 25 gram bruine basterdsuiker

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-06-2002
  • Japans
  •  0-10 min.

Goed voor 750 gr vlees of vis. Lekker om BBQ-vlees in te marineren.

INGREDIENTEN

1 teen uitgeperste knoflook, 1/2 el geraspte verse gemberwortel, 1 gesnipperd lente-uitje, 1/2 dl sojasaus, 1 dl droge sherry, 25 gr bruine basterdsuiker.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-06-2000
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Voor de spiesjes :, 450 gram zalmfilet -, 8 satestokjes -, voor de teriyaki-marinade -, 1 theelepel fijne tafelsuiker -, 1 ertlrprl mirin (Japanse rijstwijn voor het koken) of droge sherry -, 2 eetlepels lichte sojasaus -, 1 eetlepel zonnebloemolie -, 1 theelepel dijonmosterd -, scheutje vers citroensap -, 2 eetlepels vloeibare honing verwarmd, , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-10-2002
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Voor de spiesjes, 450 g zalmfilet, 8 satestokjes, voor de teriyaki-marinade, 1 tl fijne tafelsuiker, 1 el mirin (Japanse rijstwijn voor het koken) of droge sherry, 2 el lichte sojasaus, 1 el zonnebloemolie, 1 tl dijonmosterd, scheutje vers citroensap, 2 el vloeibare honing, verwarmd,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-09-2002
  • Japans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Een heerlijke en supersnelle hoofdmaaltijd

INGREDIENTEN

- 2 stukjes zalmfilet, - half pak mie, - 100 ml mirin, - 100 ml soyasaus, - 2 el bruine suiker, - 2 el sake, - 1 el sesamolie, - 1 bak Japanse wokgroenten (AH) of een eigen groentemix

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-07-2010
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

In deze marinade kun je vanalles marineren voor de barbecue. Varkensvlees zoals schouderkarbonade, hamlap en speklap, kip, kipfilet, saté, biefstuk en natuurlijk verse moten zalm en grote garnalen. Door de suiker gaat het bij het roosteren ietwat karamelliseren en ziet alles er daarom erg mooi uit. Denk er aan, deze marinade is wel pittig!

INGREDIENTEN

½ bosje lente ui (heel fijn), 1 klein rood pepertje (fijn zonder zaad), 2 teentjes knoflook (geperst), 2 cm verse gember (fijn), 3 el zonnebloemolie, 3 el witte wijn azijn, 1 klein kopje water, 4-5 el suiker, 6 el sojasaus, 2 el worchestersaus

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-07-2013
  • Fusion
  •  0-10 min.

Gemarineerde gebakken zalm op Japanse wijze

INGREDIENTEN

1 dl. Japanse sojasaus, 1 dl. Japanse rijstwijn of droge witte wijn, 1 dl. medium dry sherry, 2 eetlepels suiker, 4 zalmfilets van ca. 150 g., 1/2 rettich (grof geraspt), 1 eetlepel citroensap, zout, 2 eetlepels fijngehakte gember, 4 toefjes bladselderij, 1 eetlepel maisolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-04-2005
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

INGREDIENTEN

4 zalmfilets (150 g elk) * 1/2 Chinese kool * 300 g rettich (witte wortel) of wortel * 1 eetlepel rijstazijn * 2 eetlepels olie * 1/2 eetlepel sesamolie * zout en versgemalen witte peper * 1 bakje tuinkers * 1 dl medium dry sherry * 2 eetlepels bruine suiker * 1 dl Japanse Kikkoman sojasaus

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-10-2001
  • Japans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Lekker snelle zalm uit de oven. Overal bij te eten. Hoeveelheid aan te passen.

INGREDIENTEN

2 stukken zalm (eventueel uit de diepvries), 2 eetlepels sherry, kikkomansaus of teriyaki- saus., 1 theelepel djahe, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel laos, 1 of 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel olie,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-06-2006
  • Japans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Feestelijke zalm in een handomdraai

INGREDIENTEN

3 Bosuitjes, 1 bos basilicum, 1 bos koriander, 3 sjalotjes, 3 eetlepels olijfolie, knoflook naar wens, Teriyaki saus van de Chinese supermarkt (liefst iets dikker dan normaal), 400 gram zalmfilet

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-05-2006
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Confusion: zomer en herfst - oost en west

INGREDIENTEN

8 lasagnebladen (vers), 400 gram zalmfilets, 2 eetlepels boter, 250 gram kastanjechampignons (in kwarten), 2 uien (in halve ringen), 1 eetlepel knoflook (gehakt, potje), 1 verse gember (geschild, geraspt, ca. 3 cm), 4 takjes tijm (alleen de blaadjes), 0.5 flesje woksaus teriyaki, 250 gram diepvriesdoperwten

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-2017
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Geen gourmet, geen steengrill, geen grillplaat, maar zo'n gladde bakplaat voor op tafel heb je hiervoor nodig. Maar op de grillplaat zal het ook prima smaken!!!

INGREDIENTEN

, 200 biefstuk, 200 flinke kalkoenbiefstuk, 200 gram zalmfilet, 8 gamba's, 8 shii-takepaddestoelen, gehalveerd, 100 ml teriyaki marinade (flesje 250 ml), 2 el mayonaise, 1-2 tl wasabipasta, 1 teentje knoflook, in plakjes, 1 bosuitje, in schuine ringen, sesamzaadjes,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-10-2004
  • Japans
  •  20-30 min.

Een heerlijk snel-klaar gerechtje met opvallende smaken!

INGREDIENTEN

1 pak fijne eiermie, 4 moten zalm, 3 cm verse gember, 1 sjalot, 1 teen knoflook, 2 handjes pinda`s ongezouten, 600 gram sperziebonen, in stukjes van 4 cm, teriyaki saus naar smaak/ter garnering

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-05-2011
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gemarineerde zalm Salsa kipfilets met groene salade Rundvlees en groenten spiezen Citroen-Knoflook- Kippenvleugels of drumsticks Gepofte aardappelen Aardappelsalade Satésaus Varkenssaté Gegrilde banaan met slagroom Aardbeien tortillas verschillende recpten op de bbq voor een complete maaltijd

INGREDIENTEN

Gepofte aardappelen, 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt, 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden), 2 tl knoflookpoeder, 3 el boter, zout en peper, 4 stukken aluminiumfolie, 125 ml zure room, 4 el bacon instukjes, Maak 6 sneden in een aardappel overdwars en stop in iedere snede een plak ui. Doe er wat boter bij. Strooi er knoflookpoeder zout en peper over. Pak de aardappelen stevig in in aluminiumfolie. Leg ze op de barbecue op een matig hoog vuur en laat ze ongeveer een half uur garen (afhankelijk van de grootte van de aardappel)., , Open de folie en geef er een el zure room op en strooi daar de stukjes bacon over., , Salsa kipfilets met salade, (4 personen), 2 dubbele kipfilets, 125 ml teriyaki saus, 2 tomaten, ontveld en in stukjes, 1/2 ui, gehakt, 2 tl gehakte jalapeno pepers, 2 tl fijngehakte koriander, 4 el mosterd, 4 el honing, 1,5 el suiker, 1 el olie, 1,5 el azijn, 1,5 el citroensap, 350 g gemengde groene sla, 1 blik ananas stukjes (450 g), 1 zak tortilla chips, Leg de kipfilets in een schaal, schenk de teriyaki saus erover en laat 2 uur marineren in de koelkast., , Meng in een andere schaal de tomaten, uien, pepertjes, en koriander. Dek de schaal af en zet in de koelkast., , Voor de dressing meng je de mosterd, honing, azijn en citroensap. Afdekken en in de koelkast zetten., , Haal de kipfilet uit de marinade en plaats deze op de barbecue of grill. Laat bakken tot ze gaar zijn (6-8 minuten)., , Leg op de bordjes sla. Schep er wat salsa over en een kwart van de ananas stukjes. Leg de kipfilets op de salade en besprenkel met de dressing., , Geef de tortilla chips erbij., , , , , Citroen-knoflook kippenvleugels, 4 el olijfolie, 1 el citroensap, 2 el mosterd, 6 knoflookteentjes (fijngehakt, 2 tl zout, 1 el gemalen zwarte peper, 1 kilo kippenvleugels of drumsticks, , Vermeng in een schaal de olijfolie, citroensap, mosterd, knoflook, zout en peper. Leg de kippenvleugels of drumsticks erin en laat twee uur in de koelkast marineren. Laat de marinade uit de schaal lopen in een kleine pan, breng dit aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken., , Leg de kippenvleugels of drumsticks op de barbecue en bak ze gaar. Bestrijk ze de laatste minuten met de marinade., , , , Rundvlees en groenten spiezen, (8 spiezen vlees, 8 spiezen groenten), 500 g runderlappen of bieflappen (in stukken 3x3 cm, 1 ui medium in 8 parten gesneden, 3 el sojasaus, 1 el sherry, 1 el olijfolie, 1 el chilisaus, 1/4 tl gemberpoeder, 1 groene paprika, 1 rode paprika, 1 courgette, 1 doosje champignons, 1 bakje cherry tomaten, Doe de eerste zeven ingrediënten in een schaal en laat 2 uur marineren in de koelkast, af en toe roeren., , Snijd de courgette in stukken van 2-3 cm, snijd de paprika in ruiten. Steek op spiezen om en om courgette, rode paprika, champignon, cherry tomaat, groene paprika., , Op andere spiezen steek je stukken rundvlees en ui. Leg de spiezen op de barbecue en laat ze ongeveer 10-15 minuten garen, draai ze regelmatig. De groentespiezen zijn klaar als de tomaatjes barsten., , , , , Aardbeien tortillas, 4 tortillas, , 200 g chocoladeparels of pure geraspte chocola, , 250 g aarbeien, , 2 el boter, gesmolten of vloeibaar, , 1 el suiker, 0.5 tl kaneel, Rol de tortillas in folie en leg ze op de barbecue tot ze warm en vouwbaar zijn. Leg ze op een bordje., , Schep aardbeien in het midden en stooi er chocolade over. Vouw aan weerszijden de randen naar binnen en rol ze op., , Bestrijk ze met de helft van de boter., , Leg ze een paar minuten op de barbecue en rol ze af en toe om., , Meng de suiker met de kaneel. Leg de tortillas op een bordje en giet de rest van de boter en het suiker-kaneelmengsel erover. Geef er als je wilt een bolletje ijs bij.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-01-2010
  •  
  •  > 120 min.

Sushi suggesties "Sushi maken is in principe niet zo moeilijk, het is vooral belangrijk dat de rijst goed is en de vis zo vers mogelijk!" Hier wat suggesties om sushi te maken en dan vooral de rolletjes. Toen ik het voor het eerst probeerde was het zeer smakelijk, alleen de rijst was gigantisch mislukt ;-) Volgende keer beter.

INGREDIENTEN

Sushi rijst -, verse tonijn -, verse zalm -, Wat Unagi -, Wat ingedikte teriyakisaus -, avocado in dunne 'staafjes' -, lenteui in reepjes -, Spicy Mayo (1) of (2) -, geroosterde sesamzaadjes -, nori vellen.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-2000
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Lekker Oosters wokken!

INGREDIENTEN

400 g zalmfilet, 600 g peultjes of sperziebonen, 1 zak Conimex Chinese Eiermie, Conimex Wok Olie, Conimex Woksaus Japanse Teriyaki Honing

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-06-2006
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Zalmfiletblokjes met pompoenpasta

INGREDIENTEN

400 g pompoen-vruchtvlees, 4 eetl. olijfolie, 4 eetl. Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, 6 eetl. Kikkoman Teriyaki marinade, 500 g zalmfilet, citroensap, 500 g spaghetti, 60 g pompoenpitten, 1 beker crème fraîche (= 150 g), sap en rasp van een 1/2 limoen, vers gemalen peper, een paar tijm- en majoraanblaadjes

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2013
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 biefstuk, ? 1 Schots zalmhaasje, ? 1 dl Teriyaki marinade, ? 1/2 zakje stoneleeks (a 8 stuks), ? 1 bakje shii-takes (250 g), ? 150 g witte snelkookrijst, ? 2 eetlepels sojasaus, ? peper, ? 2 eetlepels sesamzaadjes,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-01-2003
  • Grieks
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 biefstuk, ? 1 Schots zalmhaasje, ? 1 dl Teriyaki marinade, ? 1/2 zakje stoneleeks (a 8 stuks), ? 1 bakje shii-takes (250 g), ? 150 g witte snelkookrijst, ? 2 eetlepels sojasaus, ? peper, ? 2 eetlepels sesamzaadjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-10-2002
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zelfgemaakte koude loempia's met gerookte eend of gerookte zalm.

INGREDIENTEN

Loempia's gerookte eend, , 8 Rijstvellen, 200g Gerookte eendenborst (plakjes), 4 el Go-Tan Original Wok Teriyaki, 1 Winterpeen (reepjes van 5cm), ½ Rettich (reepjes van 5cm), 50g Taugé, 1 Groene paprika (reepjes van 5cm), 50g Lente ui (ringetjes), Sesamzaadjes geroosterd (optioneel), , Loempia's gerookte zalm, , 8 Rijstvellen, 200g Gerookte zalm (plakjes), 100g Rucola sla, 4 el Go-Tan Original Wok Lemongrass, 1 Avocado (reepjes van 5 cm), ½ Komkommer (reepjes van 5 cm), ½ Rode ui (reepjes), Sesamzaadjes geroosterd (optioneel)

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-06-2015
  • Aziatisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top