1. Home
  2. Recepten
  3. Teriyaki Zalm

Teriyaki zalm recepten (43) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Zalm teriyaki

INGREDIENTEN

7 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml); 2 el honing; 1 el wittewijnazijn; 1 el sesamzaad (bakje 100 g); 300 g wilde zalmfilet, ontdooid; 4 el zonnebloemolie; 1 pakje eiernoedels (250 g); 400 g broccoli; 1 rode ui, in halve ringen; 1 schaal peultjes (200 g).

Bereidingswijze

1. Verwarm 4 el sojasaus, de honing en de azijn in een steelpan. Neem deze teriyaki-marinade van het vuur. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Verdeel de zalm in 4 porties en bestrijk elk stuk aan beide kanten dun met de helft van de olie. 2. Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd deze in plakjes. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de plakjes, de broccoliroosjes, de ui en de peultjes in 5 min. beetgaar. 3. Verhit de grillpan. Bestrijk de stukken zalmfilet met de marinade en gril ze in 4 min. rosé. Keer regelmatig en bestrijk steeds met de marinade. 4. Giet de noedels af en schep door de groenten. Breng op smaak met de rest van de sojasaus en peper. Verdeel over 4 kommen en leg de zalm teriyaki erop. Bestrooi met het sesamzaad.

  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-05-2011
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Teriyaki.

Voor deze Japanse specialiteit zijn alle fijne soorten zeevis te gebruiken.Probeer eens filet van schol,tong of zalm.

INGREDIENTEN

500 gram zeevis in dunne reepjes,1 dl Japanse sojasaus,1 dl sake(alcoholische drank gebrouwen uit rijst).

  • Japans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-01-2002
  • Japans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Teriyaki Zalm

Een lekker noodlegerecht met malse teriyaki zalm.

INGREDIENTEN

250g Go-Tan Organic Egg Noodles, 4 Zalmmoten, 2 el Go-Tan Wok olie, 120ml Go-Tan Original Wok Teriyaki, 4 Kleine paksoi, 1 Rode paprika

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-08-2015
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Teriyaki Zalm

Gemarineerde zalm met paksoi noedels.

INGREDIENTEN

, 250g Go-Tan Organic Egg Noodles, 4 Zalmmoten, 2 el Go-Tan Wok olie, 120ml Go-Tan Original Wok Teriyaki, 4 Kleine paksoi, 1 Rode paprika, ,

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2014
  •  
  •  30-60 min.

Teriyaki zalm

INGREDIENTEN

2 dl sojasaus, 2 dl bruine suiker, 1 eetlepel sesamolie, 2 teentjes knoflook, gehakt, 1 eetlepel zwarte peper, 1 eetlepel sesamzaadjes, geroosterd, 2 bosuitjes, gehakt, 4 zalmmoten

  • Aziatisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-06-2003
  • Aziatisch
  •  0-10 min.

Teriyaki zalm

Heerlijke snelle zalm

INGREDIENTEN

-3 eetlepels sojasaus, -1 eetlepel limoensap, -2 th lepel suiker, -1 th lepel sesamolie, -1/2 th lepel gemberpoeder, -4 moten zalm van 2,5 cm dik, uit het midden gesneden (a circa 300 g), -limoen

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-09-2003
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Teriyaki zalm

Uit Margriet 49, 1999

INGREDIENTEN

1 dl Japanse sojasaus, 0,5 dl sake, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 tl bruine suiker, 8 stukjes zalmfilet van 50 gr., ,

  • Japans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-01-2000
  • Japans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Teriyaki Zalm

Japanse gourmetschotel

INGREDIENTEN

1 dl japanse sojasaus, 1/2 dl sake, 1 teentje uitgeperste knoflook, 1 tl bruine, suiker,8 stukjes zalmfilet van 50 gr.

  • Japans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-12-1999
  • Japans
  •  0-10 min.

Zalm Teriyaki

Nu met de eetstokjes aan de slag!

INGREDIENTEN

1 theelepel suiker, 1 theelepel sake, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel mirin, 4 stukken zalmfilet a 175 g, olie, waterkers, prei, , ,

  • Japans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-04-2000
  • Japans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

zalm teriyaki

INGREDIENTEN

1 theel.suiker., 1 theel.sake., 2 eetl.Kikkoman sojasaus., 1 eetl.mirin., 4 stukken zalmfilet a 175 gram., waterkers en prei.

  • Japans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-08-2000
  • Japans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Zalm teriyaki

PROBEER DIT EENS

INGREDIENTEN

4 zalmfilets (150 g elk), ? Chinese kool, 300 g rettich of wortel, 1 eetlepel (rijst)azijn, 2 eetlepels olie, ? eetlepel sesamolie, zout, versgemalen witte peper, 1 bakje tuinkers, 1 dl medium dry sherry, 2 eetlepels bruine suiker, 1 dl Japanse sojasaus, , ,

  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-08-2004
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Zalm Teriyaki

Gegrillde, gemarineerde zalmsteak

INGREDIENTEN

4 stukken zalmfilet a 175 gr., 1 theel.sake, 2 eetl. Kikkoman sojasaus, 1 theel. gemberpoeder, 1 prei, 1 peen

  • Japans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-01-2001
  • Japans
  •  20-30 min.

Zalm teriyaki

INGREDIENTEN

600 g dikke zalmfilet, in flinke blokken, 6 lente-uitjes, in stukken van 3 cm, 2 el sesamolie, 1 kleine rettich à ± 400 g, 1 zakje Japanse zoetzure gember (toko, Japanse winkel), à 50 g, 1 bakje daikonkers of rucolakers, , voor de teriyakisaus, 1 dl Japanse sojasaus, 1 dl mirin of medium dry sherry, 2 el sake of droge sherry, 2 el suiker

  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-02-2010
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zalm teriyaki

Een top recept,zeker met het oog op de komende feestdagen.Met weinig werk zet je iets heel speciaals op tafel.

INGREDIENTEN

4 zalmfilet van ong. 150 gr., 1 dl. medium sherry, 1 dl. japanse sojasaus, 2 eetl.donker bruine suiker

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-11-2002
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

zalm teriyaki

Zalmfilet op de japanse toer

INGREDIENTEN

4 zalmfilets (150 gr elk ) 1/2 chinese kool, 300 gram rettich of wortel, 1 eetl rijstazijn, 2 eetl olie, 1/2 eetl sesamolie, zout, versgemalen witte peper, bakje tuinkers, 1 dl medium dry sherry, 2 eetl bruine suiker, en 1 dl japanse sojasaus,

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-09-2001
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Teriyaki zalm en muntrijst

INGREDIENTEN

150 gram witte rijst, 1 bosje munt, 200 gram zalmfilet, 1 ui, 300 gram doperwtjes (diepvries), Conimex Wok Olie, 6 el Conimex Woksaus Japanse Teriyaki Honing, 1 theelepel Conimex Sambal Oelek

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-04-2013
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Japanse zalm in teriyaki saus

INGREDIENTEN

4 moten zalm van 150 gram, 4 dl teriyaki saus, japanse zevenkruidenpoeder, 4 bosuitjes

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-07-2011
  •  
  •  10-20 min.

Teriyaki zalm met paprikasalade

INGREDIENTEN

4 stukjes zalm van ongeveer 150 gr. per stuk, 1 gele en 1 rode paprika, 2 lente-uitjes, 200-250 gr. pandanrijst, Zoete sojasaus (ketjap manis), Rode wijn, Mespunt sambal, 1 teentje knoflook, citroensap, (zee)zout, Azijn

  • Japans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-01-2008
  • Japans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Teriyaki zalm met noedels

Een lekker recept met zalm & noedels

INGREDIENTEN

7 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 eetlepel sesamzaadjes, 1 rode ui, 4 eetlepels (zonnebloem)olie, 400gr eiernoedels, , 400 g broccoli, 200 g peultjes, , 4 zalmfilets (queens vis)

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-11-2015
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zalm teriyaki met gember-citroen rijst

Een dagje gezond en lekker

INGREDIENTEN

2 stukjes zalm ( 200gr per stuk ), 300 gr pandan rijst, 1El Honing, 1,5 eL soyasaus, 1 tL vissaus, 4 eL sesamzaadjes, 400 gr Bladspinazie, 1 duimstuk gember, 1 Citroen, olie

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-10-2018
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

ZALM TERIYAKI MET PINDABOONTJES EN NOEDELS

INGREDIENTEN

Ingrediënten voor 2 personen:, 200 gr noedels, 300 gr sperzieboontjes, 1 dl sake, 1 dl witte wijn, ½ dl sojasaus, scheutje gembersiroop, ½ tl sesamolie, 2 zalmfilets van 150 gr (eventueel met vel), 50 gram ongezouten pinda`s, 1 eetlepel roomboter, ¼ gesnipperde ui, ½ teentje knoflook, 1 duimpje verse gember, fijngesneden, 1 eetlepel sesamzaadjes, gebrand, 1 el maizena, 1 eetlepel olijfolie, Garnering:, schijfje limoen, takje koriander

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-01-2011
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Teriyaki zalmspiesjes

INGREDIENTEN

Voor de spiesjes :, 450 gram zalmfilet -, 8 sate-stokjes -, voor de teriyaki-marinade :, 1 theelepel fijne tafelsuiker -, 1 eetlepel mirin = Japanse rijstwijn voor het koken of droge sherry -, 2 eetlepels lichte sojasaus -, 1 eetlepel zonnebloemolie -, 1 theelepel dijonmosterd -, scheutje vers citroensap -, 2 eetlepels vloeibare honing verwarmd, , , , , , ,

  • Japans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-11-2002
  • Japans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Teriyaki saus

Deze japanse saus is heerlijk bij gegrilde kip of zalm maar ook bij entrecote of biefstuk

INGREDIENTEN

2 el japanse sojasaus, 4 el rijstwijn of sherry, 4 el suiker, 4 el olie, 8 tl gemberpoeder, 1 kopje kippen/runderboillon, 6 teentjes knoflook (geperst)

  • Japans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-02-2013
  • Japans
  •  0-10 min.

Teriyaki zalmspiesjes

INGREDIENTEN

Voor de spiesjes :, 450 gram zalmfilet -, 8 satestokjes -, voor de teriyaki-marinade -, 1 theelepel fijne tafelsuiker -, 1 ertlrprl mirin (Japanse rijstwijn voor het koken) of droge sherry -, 2 eetlepels lichte sojasaus -, 1 eetlepel zonnebloemolie -, 1 theelepel dijonmosterd -, scheutje vers citroensap -, 2 eetlepels vloeibare honing verwarmd, , , , ,

  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-10-2002
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Teriyaki zalmspiesjes

INGREDIENTEN

Voor de spiesjes, 450 g zalmfilet, 8 satestokjes, voor de teriyaki-marinade, 1 tl fijne tafelsuiker, 1 el mirin (Japanse rijstwijn voor het koken) of droge sherry, 2 el lichte sojasaus, 1 el zonnebloemolie, 1 tl dijonmosterd, scheutje vers citroensap, 2 el vloeibare honing, verwarmd,

  • Japans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-09-2002
  • Japans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Zalm teriyaki met Japanse wokgroente en mie

Een heerlijke en supersnelle hoofdmaaltijd

INGREDIENTEN

- 2 stukjes zalmfilet, - half pak mie, - 100 ml mirin, - 100 ml soyasaus, - 2 el bruine suiker, - 2 el sake, - 1 el sesamolie, - 1 bak Japanse wokgroenten (AH) of een eigen groentemix

  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-07-2010
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pittige zelfgemaakte Teriyaki marinade

In deze marinade kun je vanalles marineren voor de barbecue. Varkensvlees zoals schouderkarbonade, hamlap en speklap, kip, kipfilet, saté, biefstuk en natuurlijk verse moten zalm en grote garnalen. Door de suiker gaat het bij het roosteren ietwat karamelliseren en ziet alles er daarom erg mooi uit. Denk er aan, deze marinade is wel pittig!

INGREDIENTEN

½ bosje lente ui (heel fijn), 1 klein rood pepertje (fijn zonder zaad), 2 teentjes knoflook (geperst), 2 cm verse gember (fijn), 3 el zonnebloemolie, 3 el witte wijn azijn, 1 klein kopje water, 4-5 el suiker, 6 el sojasaus, 2 el worchestersaus

  • Fusion
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-07-2013
  • Fusion
  •  0-10 min.

sake no teriyaki

Gemarineerde gebakken zalm op Japanse wijze

INGREDIENTEN

1 dl. Japanse sojasaus, 1 dl. Japanse rijstwijn of droge witte wijn, 1 dl. medium dry sherry, 2 eetlepels suiker, 4 zalmfilets van ca. 150 g., 1/2 rettich (grof geraspt), 1 eetlepel citroensap, zout, 2 eetlepels fijngehakte gember, 4 toefjes bladselderij, 1 eetlepel maisolie

  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-04-2005
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Teriyaki van zalm op een bedje van Chinese kool en rettich

INGREDIENTEN

4 zalmfilets (150 g elk) * 1/2 Chinese kool * 300 g rettich (witte wortel) of wortel * 1 eetlepel rijstazijn * 2 eetlepels olie * 1/2 eetlepel sesamolie * zout en versgemalen witte peper * 1 bakje tuinkers * 1 dl medium dry sherry * 2 eetlepels bruine suiker * 1 dl Japanse Kikkoman sojasaus

  • Japans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-10-2001
  • Japans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Zalm uit de oven

Lekker snelle zalm uit de oven. Overal bij te eten. Hoeveelheid aan te passen.

INGREDIENTEN

2 stukken zalm (eventueel uit de diepvries), 2 eetlepels sherry, kikkomansaus of teriyaki- saus., 1 theelepel djahe, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel laos, 1 of 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel olie,

  • Japans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-06-2006
  • Japans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Zalm met kruidenkorst

Feestelijke zalm in een handomdraai

INGREDIENTEN

3 Bosuitjes, 1 bos basilicum, 1 bos koriander, 3 sjalotjes, 3 eetlepels olijfolie, knoflook naar wens, Teriyaki saus van de Chinese supermarkt (liefst iets dikker dan normaal), 400 gram zalmfilet

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-05-2006
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Open ravioli met paddenstoelen en zalm

Confusion: zomer en herfst - oost en west

INGREDIENTEN

8 lasagnebladen (vers), 400 gram zalmfilets, 2 eetlepels boter, 250 gram kastanjechampignons (in kwarten), 2 uien (in halve ringen), 1 eetlepel knoflook (gehakt, potje), 1 verse gember (geschild, geraspt, ca. 3 cm), 4 takjes tijm (alleen de blaadjes), 0.5 flesje woksaus teriyaki, 250 gram diepvriesdoperwten

  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-2017
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Teppanyaki Mixed Grill

Geen gourmet, geen steengrill, geen grillplaat, maar zo'n gladde bakplaat voor op tafel heb je hiervoor nodig. Maar op de grillplaat zal het ook prima smaken!!!

INGREDIENTEN

, 200 biefstuk, 200 flinke kalkoenbiefstuk, 200 gram zalmfilet, 8 gamba's, 8 shii-takepaddestoelen, gehalveerd, 100 ml teriyaki marinade (flesje 250 ml), 2 el mayonaise, 1-2 tl wasabipasta, 1 teentje knoflook, in plakjes, 1 bosuitje, in schuine ringen, sesamzaadjes,

  • Japans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-10-2004
  • Japans
  •  20-30 min.

Fijne mie met gegrilde zalm en gemberboontjes

Een heerlijk snel-klaar gerechtje met opvallende smaken!

INGREDIENTEN

1 pak fijne eiermie, 4 moten zalm, 3 cm verse gember, 1 sjalot, 1 teen knoflook, 2 handjes pinda`s ongezouten, 600 gram sperziebonen, in stukjes van 4 cm, teriyaki saus naar smaak/ter garnering

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-05-2011
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Sushi

Sushi suggesties "Sushi maken is in principe niet zo moeilijk, het is vooral belangrijk dat de rijst goed is en de vis zo vers mogelijk!" Hier wat suggesties om sushi te maken en dan vooral de rolletjes. Toen ik het voor het eerst probeerde was het zeer smakelijk, alleen de rijst was gigantisch mislukt ;-) Volgende keer beter.

INGREDIENTEN

Sushi rijst -, verse tonijn -, verse zalm -, Wat Unagi -, Wat ingedikte teriyakisaus -, avocado in dunne 'staafjes' -, lenteui in reepjes -, Spicy Mayo (1) of (2) -, geroosterde sesamzaadjes -, nori vellen.

  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-2000
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Zalmteriyaki met knapperige peultjes en eiermie

Lekker Oosters wokken!

INGREDIENTEN

400 g zalmfilet, 600 g peultjes of sperziebonen, 1 zak Conimex Chinese Eiermie, Conimex Wok Olie, Conimex Woksaus Japanse Teriyaki Honing

  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-06-2006
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

sunday brunch subway buffetlunch

Soms is iets goed gejat of afgekeken helemaal zo slecht nog niet. het probleem zat hem in de ingredienten en het aantal bakjes wat ik voor ogen had, namelijk 20 en gelukkig is daar dan de bouwmarkt. laat je niet afschrikken door de ingredienten,

INGREDIENTEN

1 doos pulled pork ( ah, bereid volgens verpakking ), 200 gram streaky bacon, 4 hardgekookte eieren in plakjes, 1 pakje surimi stiks, uit elkaar getrokken in dunne reepjes, 200 gram kipfilet tuinkruiden, 200 gram ham, 200 gram jong belegen kaas, 200 gram gegrilde procureur ( ah ), sandwich plakken gerookte zalm, 2 grote bollen mozzarella in plakjes, 1 doosje teriyaki sticks ( diepvries, bereidt volgens verpakking, dan van het stokje afhalen ), , tomaten in plakjes, komkommer in plakjes, potje jalapeno peperringetjes uitgelekt, potje atjar uitgelekt, potje atjar ketimoen uitgelekt, 200 gram wortel julliene verrs, 2 soorten sla naar keuze, potje augurken blokjes, , diverse broodjes of pistolets, ik heb 4 basis sauzen van yildriz, staan leuk op tafel ook nog, bbq, honing dille, rode uien en Vadouvansaus, ,

  • Europees
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-10-2016
  • Europees
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Loempia's (koud)

Zelfgemaakte koude loempia's met gerookte eend of gerookte zalm.

INGREDIENTEN

Loempia's gerookte eend, , 8 Rijstvellen, 200g Gerookte eendenborst (plakjes), 4 el Go-Tan Original Wok Teriyaki, 1 Winterpeen (reepjes van 5cm), ½ Rettich (reepjes van 5cm), 50g Taugé, 1 Groene paprika (reepjes van 5cm), 50g Lente ui (ringetjes), Sesamzaadjes geroosterd (optioneel), , Loempia's gerookte zalm, , 8 Rijstvellen, 200g Gerookte zalm (plakjes), 100g Rucola sla, 4 el Go-Tan Original Wok Lemongrass, 1 Avocado (reepjes van 5 cm), ½ Komkommer (reepjes van 5 cm), ½ Rode ui (reepjes), Sesamzaadjes geroosterd (optioneel)

  • Aziatisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-06-2015
  • Aziatisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Zalmfiletblokjes met pompoenpasta

Zalmfiletblokjes met pompoenpasta

INGREDIENTEN

400 g pompoen-vruchtvlees, 4 eetl. olijfolie, 4 eetl. Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, 6 eetl. Kikkoman Teriyaki marinade, 500 g zalmfilet, citroensap, 500 g spaghetti, 60 g pompoenpitten, 1 beker crème fraîche (= 150 g), sap en rasp van een 1/2 limoen, vers gemalen peper, een paar tijm- en majoraanblaadjes

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2013
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Teriyaki-spiesjes

INGREDIENTEN

1 biefstuk, ? 1 Schots zalmhaasje, ? 1 dl Teriyaki marinade, ? 1/2 zakje stoneleeks (a 8 stuks), ? 1 bakje shii-takes (250 g), ? 150 g witte snelkookrijst, ? 2 eetlepels sojasaus, ? peper, ? 2 eetlepels sesamzaadjes,

  • Grieks
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-01-2003
  • Grieks
  •  20-30 min.

Teriyaki-spiesjes

INGREDIENTEN

1 biefstuk, ? 1 Schots zalmhaasje, ? 1 dl Teriyaki marinade, ? 1/2 zakje stoneleeks (a 8 stuks), ? 1 bakje shii-takes (250 g), ? 150 g witte snelkookrijst, ? 2 eetlepels sojasaus, ? peper, ? 2 eetlepels sesamzaadjes,

  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-10-2002
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste teriyaki zalm recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top