Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

3.652 tagliatelle recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Een verrassende combinatie, gemakkelijk te bereiden.

INGREDIENTEN

400-500 g pipe rigate ( pasta ) of tagliatelle of spaghetti., 3 kipfilets, olijfolie, 1 pak spinazie á la crème ( à 500 gr/ diepvries ), 1 pakje Boursin roomkaas Ail & Fines Herbes 150 gr ( of boursin cuisinne )., 1 bakje kastanje champignons, 50 gr pijnboompitten, licht geroosterd, 6 - 7 zongedroogde tomaten., peper & zout naar smaak, eventueel extra knoflook/ui en pepers naar smaak !!

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-05-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Als je in Italië spaghetti bolognese vraagt , zal men je misschien vragend aankijken. Wat wij bolognese noemen, heet in Italië gewoon ragù. Om deze saus der sauzen te maken, moet je wel vroeg uit de veren. Als je dan toch voor dag en dauw opstaat, ga je naar de vroegmarkt en bestelt daar

INGREDIENTEN

250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1 wortel, ½ liter rode wijn, 100 ml bouillon, 1 blik gepelde tomaten, 2 eetlepels tomatenpuree, peper en zout, oregano, basilicum, paprika, rozemarijn, tijm, 1 laurierblad., boter, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-03-2007
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Dit is een vlugge versie van een klassiek Italiaans gerecht dat tagliatelle alla Genovese heeft. Voordat je nou denkt dat ik helemaal geschift geworden ben omdat ik geschaafde aardappel door de pasta doe, moet ik je even uitleggen dat het juist heel authentiek is om gesneden of gepureerde aardappel in pastagerechten te verwerken. Het voegt een bepaalde romigheid toe die heel goed werkt en waanzinnig smaakt je moet het echt eens proberen. Jamie Oliver

INGREDIENTEN

1 middelgrote aardappel, 1 stronk broccoli, een flinke bos verse basilicum, 70 g Parmezaanse kaas, zeezout, 400 g gedroogde tagliatelle, 4 eetlepels groene pesto

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-10-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ik ben aan het Sonja Bakkeren en dit recept moesten we gisteren eten en dit smaakte zo fantastisch, dat ik het jullie niet wil onthouden. Ik heb wel een beetje gesmokkeld, want we moesten er brood bij eten dat heb ik vervangen door pasta. Op goed geluk een hele goede combinatie.

INGREDIENTEN

* 2 pakjes witvis (ik had botervis; heerlijk), * 8 plakjes Serrano ham, * 2 theelepels gedroogde basilicum, * 2 eetlepels balsamico azijn, * 1 theelepel (zaanse) mosterd, * 1 theelepel suiker of iets zoetstof, * 1 teentje knoflook, * 2 dl. demi creme fraiche, * 8 trostomaatjes, * 1 eetlepel olijfolie, * peper en zout, * tagliatelle

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-02-2008
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Geweldig lekkere romige pasta maar toch een heerlijk slankgerecht. Dit is een recept voor 2 personen en een dieet portie. Ben je niet op dieet kan je gewoon de hoeveelheden aanpassen. Ben je met meer of minder personen of gewoon niet op zoek naar een slankgerecht dan verdubbel je gewoon de ingrediënten. Op 1e foto`s die ik gemaakt heb is de broccoli veel te fijn, het viel helemaal uit elkaar dus tè lang gekookt (ik kreeg een telefoontje en tja.. dan gebeuren zulke dingen) Vandaag 21.12.2010 weer gemaakt en een nieuwe foto geplaatst.

INGREDIENTEN

1 bakje Moret light (of Philadelphia Light)- ik gebruik tegenwoordig een ½ bakje voor 2 personen, 200 ml kookroom light., 400 g niet al te kleine broccoli roosjes., Vers gemalen peper., Italiaanse kruiden (Euroma -AH) Maar als ze voorhanden zijn lekkere verse Italiaanse kruiden! 160 gekookte tagliatelle. (je kunt ook spaghetti of andere pasta nemen), 150 gram gerookte zalmsnippers.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-11-2008
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Kip en spekjes vervangen voor Quorn naturel stukjes en je hebt een vegetarische maaltijd.

INGREDIENTEN

250 gr. kipfilet of 1 pakje Quorn naturel stukjes, 75 gr. spekreepjes, 250 gr. tagliatelle (of andere pasta), 80 gr verse roomkaas naturel of met kruiden, 1 rode paprika, 1 bakje champignons, 1 1/2 dl. koksroom, 1 blokje kippenbouillon (of tuinkruiden voor de vegetarische versie), Oregano, Italiaanse kruiden, Zout en peper, Olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijk, snel en gemakkelijk recept.

INGREDIENTEN

250 gram verse tagliatelle, 1 doosje champignons, 200 gram gerookte zalm (snippers 250 gr) (evt. plak ham), 1 bakje Boursin cuisine, (evt. extra Crème Fraiche), Knoflook, Olie of boter

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-03-2010
  • Vis Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

In slanke uitvoering en ook nog favoriet van de kinderen.

INGREDIENTEN

* 400 gr. Tagliatelle:, * 4 Zalmmoten,diepvries, (of 4 ons kipfilet);, * 1 Ui;, * 1 Teen knoflook, geperst;, * 1 bakje Champignons in plakjes;, * Half kippenbouillonblokje;, * 1 Courgette in blokjes;, * 1 dl. Kookroom (Blue band finesse kookroom);, * half bekertje Creme fraiche (Bleu band finesse verrijker);, * 4 eetl. Groene pesto;, * Zout en peper;,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-03-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Simpel kan zoooo lekker zijn!

INGREDIENTEN

2 teentjes knoflook, 50 g parmezaanse kaas, 45 g walnoten, 15 g peterselie, 6 el olijfolie, zout, peper, 1 courgette van 400 g, 400 g tagliatelle, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-08-2001
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk stoofpotje met rundvlees vol smaak op een bedje van tagliatelle. Dit gerecht smaakt echt vreselijk lekker.

INGREDIENTEN

800 g rundvlees (zoals sukade- of runderlappen), in blokjes van ongeveer 5 x 5 cm, geraspte schil van 1 sinaasappel, 150 g gerookte spekblokjes (Pancetta), 2 uien, fijngesneden, 5 teentjes knoflook, geperst, 2 gedroogde rode pepertjes, fijngewreven, 100 g winterwortel, in plakjes, halve prei, in ringen, 1 stengel bleekselderij, gesneden, 3 eetlepels boter of margarine, 1 eetlepel tomatenpuree, 6 rozemarijntakjes, 3 dl rode wijn, 2 dl runderbouillon, 1 eetlepel bloem, 300 g tagliatelle

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-01-2013
  • Italiaans
  •  > 120 min.

Om je vingers bij op te vreten

INGREDIENTEN

700 gram kipfilet, boter, olijfolie, zout en peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 el gove mosterd, 1/4 l droge witte wijn, 200 ml slagroom, een beetje citroensap, 250 gram groene tagliatelle, 1 doosje tuinkers

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heel makkelijk en lekker. Een romige saus met een frisse smaak van Basilicum en citroen.

INGREDIENTEN

400 gr. tagliatelle; 500 gr kipfilet; 2 teentjes knoflook; 1 ui; 1 dl witte wijn; 3 dl sterke kippenbouillon (of 3 dl water en 1 eetl. kippenfond).; 2 dl magere crème fraiche; 1 citroen (schil); 1 kruik basilicum; olijfolie; peper en zout; zwarte olijven voor de garnering.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-04-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ik heb al meerdere bologneserecepten geprobeerd op zoek naar het recept. Dit is echt het ultieme recept voor pasta met bolognesesaus!!!

INGREDIENTEN

3 el olijfolie; 125 gr ontbijtspek (fijngesneden); 1 ui (fijngesneden); 2 uitgeperste teentjes knoflook; 1 fijngesneden wortel; 1 fijngesneden stengel bleekselderij; 400 gr rundergehakt; 1 klein blikje tomatenpuree; zout; peper; 2 dl rode wijn; 1 blik tomatenblokjes (400 gr); 2 dl vleesbouillon (tablet); 2 el fijngesneden oregano of marjolein; 400 gr tagliatelle

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-02-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Dit recept komt uit het nieuwe kookboek van Mathijs Vrieze Gezond en prijsbewust koken

INGREDIENTEN

800 gram verse spinazie, 1 rode ui, 150 gram oesterzwammen, 300 gram tagliatelle, 8 gamba`s, 12 groene olijven zonder pit, 4 takjes verse oregano, 100 gram gorgonzola, 2 eetl. olijfolie, snufje peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-02-2011
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekkere pasta in romige saus en verse zalm en spinazie. SMULLEN MAAR!!

INGREDIENTEN

, 3 a 4 bolletjes tagliatelle, 300 gram verse zalmfilet, in blokjes gesneden, 300 gram verse spinazie, gewassen, 1 knoflookteentje, zeer fijngehakt, 3 sjalotjes, fijngehakt, 150 gram champignons, fijngesneden, 100 ml kookroom, Italiaanse kruiden,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-04-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip. Als hoofdgerecht voor 2 en als bijgerecht voor 4 personen

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, , 2 Teentjes knoflook, , 450 pak iglo bladspinazie, , 1 Ui, , 175 gram Tagliatelle, , 2 el. Plantaardige olie, , 300 Gerookte kipreepjes, , peper, zout, , 200 ml Kookroom, , 75 gram Geraspte belegen kaas of Parmezaanse kaas, , , Tip:, Vervang de gerookte kip door gerookte zalmsnippers. Voeg de zalm met de spinazie aan de pan toe.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-12-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een lekkere pasta en zo klaar! Ook geschikt voor de vegetarische keuken.

INGREDIENTEN

Zout, peper, 4 eetlepels Bertolli Classico olijfolie, 300 gram tagliatelle

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-07-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Tagliatelle verde met asperge en garnalen-roomsaus .Per portie bevat dit gerecht 2645 kJ, 630 kcal

INGREDIENTEN

500 gram asperges 150 gram groene tagliatelle 2 eetlepels olie 2 sjalotjes gesnipperd 2 eetlepels bloem = bekertje crhme fraiche (125 ml) 150 gram grote garnalen 5 gram bieslook peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-05-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker met zalm! Niet in huis? GEEN PROBLEEM!! Zie serveertips.

INGREDIENTEN

* 1 blik zalm in stukjes, * 1 pak tagliatelle, * 1 pak mix voor tagliatelle roomsaus (Honig), * 140 gr spinazie (potje) of VERSE SPINAZIE, * 2,5 dl melk, * 1 el vers gehakte dille of dille uit potje

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-06-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Met pesto roomsaus

INGREDIENTEN

1 pak tagliatelle (500 Gram.), 1 pot pesto, 1 pak koksroom (1/2 Ltr.), 1 zakje pijnboompitten, 1 zakje basilicum, een stuk pamezaanse kaas (75 Gram.),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-12-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Tagliatelle met veel groenten en vlees in een heerlijke pestosaus.

INGREDIENTEN

Tagliatelle (1 a 2 'nestjes' p.p.), 300 gram hamlappen, half bakje champignons, 1 courgette, 1 ui, teentje knoflook, 2 tomaten, zout, peper, olijfolie, eetl. pesto, 150 cl. kookroom, Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-08-1999
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ookwel de versierpasta genoemd(en het werkt echt!!!)

INGREDIENTEN

1/2 pak groene tagliatelle, 2 ons bacon, 1 bakje champognons, 2 kleine uien, 1 blikje tomatenpuree, 1/8 l creme fraiche, 1/8 l slagroom (ongeklopt), 2 teentjes knoflook, 1 zakje parmazaanse kaas, oregano, basilicum, iets nootmuskaat, zout, peper, olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-04-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Met gehakt, gedroogde tomaten en courgette

INGREDIENTEN

1 ui, 2 teentjes knoflook, 5 gedroogde tomaten op olie, 2 courgettes, 60 gram boter, peper, zout. paprikapoeder, 500 gram rundergehakt, 2 dl kookroom, 400 gram tagliatelle.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-09-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Supersnel klaar!!

INGREDIENTEN

200 gram tagliatelle, 250 gram kipfilet, 1 ui, 2 dl koffieroom of slagroom, 2 pakjes verse roomkaas bijvoorbeeld van Monchou, bieslook, tijm, peterselie, suiker, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-03-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Tagliatelle met spinazie en roomkaas

INGREDIENTEN

70 g uitgebakken spekreepjes; 400 g tagliatelle; 1 ui; 150 g champignons; 450 g spinazie(diepvries)of 1 kg vers; verse roomkaas met kruiden (Boursin / Paturain ofzo); 1 tl tijm; peper; tomaat.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-10-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Verse tagliatelle

INGREDIENTEN

Brocolli-champignons-2 uien-gr.doos boursain-3 ons salami gewoon gesneden-pak verse tagliatelle AH mes puntje sambal 2 teentjes knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-08-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Tagliatelle met gerookte zalmsause

INGREDIENTEN

400 gram tagliatelle verde / zout / 4 tomaten / 1 bosje bosuitjes / 1 eetlepel boter / 1 beker creme fraiche 200 ml / 1 pakje gerookte zalmsnippers 250 gram / peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-01-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Tagliatelle verde met asperge en garnalen-roomsaus. Per portie bevat dit gerecht 2645 kJ, 630 kcal

INGREDIENTEN

500 gram asperges 150 gram groene tagliatelle 2 eetlepels olie 2 sjalotjes gesnipperd 2 eetlepels bloem = bekertje crhme fraiche (125 ml) 150 gram grote garnalen 5 gram bieslook peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-05-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lintmacaroni in een machtige (vette) kaassaus.

INGREDIENTEN

300 gr groene lintmacaroni (tagliatelle), 50 gr boter, 80 gr geraspte Parmezaanse kaas, 100 gr geraspte Gruyere, 100 gr Bel Paese, 100 gr belegen Goudse kaas, 1/8 (slank)room, peper, 20 gr geraspte Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-02-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Met champignons, erwten en ham

INGREDIENTEN

500 gr tagliatelle, 250 gr champignons - 150 gr gesneden rauwe ham (parma of andere) -200 gr erwtjes -blik gepelde tomaten - Parmezaanse kaas - peper, zout, basilicum - 125 gr room

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-08-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pastaschotel met champignons ham en een romige saus

INGREDIENTEN

500/600 gr. Tagliatelle ( ? groen ? blank), 150 gr. Schouderham in kleine snippertjes gesneden, 200 gr. (1 bakje) champignons, 1 klein blikje tomaten puree, 1 kruidenbouillonblokje, parmezaanse kaas, geraspte kaas (jong) ongeveer 100 gr., 1 (klein) bekertje slagroom, nootmuskaat zout peper, ? ui (een kleine dus), 1 teentje knoflook, margarine,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-11-1999
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Pasta met spinazie-roomsaus

INGREDIENTEN

Tagliatelle, spinazie deelblokjes 250 gram (vriezer), knoflook, ui, bakje champignons, 500 gram gehakt, zakje champignonsaus, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-10-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

200 gr groene of gewone tagliatelle, zout en versgemalen zwarte peper, 750 gr vleestomaten, ontveld, 250 gr gekookte ham, 3 eieren, 150 gr creme fraiche, 4 el melk, vers bieslook, verse peterselie, 400 gr magere kwark, 2 el verse, gemengde kruiden, 45- 60 ml slagroom

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-02-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Met paddestoelen

INGREDIENTEN

1 kleine ui, genipperd> 2 teentjes knoflook uitgeperst> 1,5 dl groentenbouillon> 225 gr gemengde verse paddestoelen zoals kastanjechampignons, oesterzwammen, cantharellen> 60 ml witte of rode wijn> 2 tl tomatenpuree> 1 el sojasaus> 1 tl fijngehakte verse tijm> 2 el fijngehakte verse peterselie> 225 gr rode tagliatelle> zout en zwarte peper> geschaafde parmezaanse kaas, om erbij te serveren naar keuze., , Per portie:, 241 kcal> 2,4 gr vet> 0,7 onverzadigd vet> 45 g koolhydraat> 3 gr voedingsvezel.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-02-2001
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Ca 2 uien - ca 1 bakje champignons - 1 doosje van silvo PIZZA kruiden -, 1a2 pakje's houdbare slagroom -, tagliatelle - 500 gr hamlap of varkenslap -, olie of boter om te bakken

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-10-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke snelle en lichte maaltijd

INGREDIENTEN

200 gram tagliatelle, 125 gram champignons, 1 flinke ui, 2 tenen knoflook, 1 prei, 75 gram peultjes, 1 gele paprika, 1 rode paprika, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels gedroogde italiaanse kruiden, 2 eetlepels pestokruiden, (evt. zout)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Tagliatelle met tomaten en walnoten

INGREDIENTEN

4 zeer rijpe tomaten, 2 el olie, 1 ui, 1 stengel bleekselderij, 2 el peterselie, 1 tl rodewijn azijn, 60 ml witte wijn, tagliatelle, 90gr walnoten en parmezaanse kaas, ongeveer 350gr vakenshaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-08-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Met geroosterde groenten

INGREDIENTEN

2 grote rode paprika's,in repen,1 courgette,in stukjes,1 kleine aubergine,in stukjes,1 venkelknol,in dunne reepjes,3 lente-uitjes,in stukjes,3 grote tomaten,in stukjes,zout,peper,5-6 el olijfolie,300-400g tagliatelle,1/2-1 dl groentebouillon(van tablet),stukje parmezaanse kaas a 50g,2-3 el grof gesneden kervel.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-11-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 in stukjes gesneden ui, 500 gr in stukjes gesneden kipfilet, 250 gr champignons, 1/8 liter zure room, (verse) basilicum, 1 theelepel kerrie, een handje ongezouten gemengde noten, 2 eetlepels olie, 400 gr groene tagliatelle

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-03-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Kijk voor meer heerlijke recepten met vis in blik op www.visopzijnbest.nl

INGREDIENTEN

⤢ 1 blikje tonijnstukjes in olie,, ⤢ 1 bakje (ca. 200-300 gr.) gemengde zeevruchten,, ⤢ 1 grote ui, gesnipperd,, ⤢ 3 - 6 tenen knoflook (afhankelijk van je smaak),, ⤢ 1 bekertje Blueband Finesse voor verrijken (of crme fraîche),, ⤢ flinke scheut droge witte wijn of droge sherry,, ⤢ 1 eet. Italiaanse kruiden,, ⤢ versgemalen peper,, ⤢ zout naar smaak,, ⤢ verse tagliatelle of spaghetti (eigengemaakt is natuurlijk het lekkerste),

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-03-2014
  •  
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top