1. Home
  2. Recepten
  3. Taartjes

Taartjes recepten (1.671) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Hapjes / tapas

Verschillende warme en koude hapjes voor een tapas avond, een feestje of bij de borrel. Simpel, zonder teveel ingrediënten en iedereen lust ze! Alle hapjes kunnen (deels) van tevoren gemaakt worden.

Bereidingswijze

Gevulde cherrytomaatjes Bakje cherrytomaatjes Bakje roomkaas Pesto Meng een half bakje roomkaas met een half potje pesto. Snijd de bovenkant van de cherrytomaatjes en bewaar de kapjes. Hol de binnenkant uit met een theelepel. Vul de tomaatjes met het roomkaas/pesto mengsel met een theelepel. Doe de kapjes terug op de tomaatjes. Gevulde eieren 10 eieren 3 el Mayonaise Kerriepoeder Bieslook Zout en peper Kook de eieren hard in 10 minuten en laat ze schrikken. Pel de eieren, snijd ze doormidden en zorg hierbij dat de dooier in het midden zit. Prak de eieren met 3 el mayonaise fijn tot een smeuig mengsel. Voeg de kerrie toe en knip de bieslook erboven in stukjes. Voeg zout en peper toe. Gebruik een spuitzak of een diepvrieszakje om de halve eieren te vullen. Mini-satétjes 500 gr kipfilet 2 el Ketjap Manis 1 tl Sambal Oelek 2 teentjes knoflook Zout en peper Cocktailprikkers Snijd de kipfilet in kleine stukjes. Pers de knoflook en meng met de ketjap en sambal. Voeg zout en peper toe en laat 15 min intrekken. Doe de cocktailprikkers in een bekertje water. Rijg 2 á 3 stukjes op een prikkertje. Bak de satétjes in ongeveer 7 min gaar in een grillpan of koekenpan met een klein beetje olie. Koud of warm serveren met evt. satésaus. Pittige gehaktballetjes 500 gr gehakt Kleine ui 2 teentjes knoflook 1 ei Paneermeel 1 el Ketjap Manis 1 tl Sambal Oelek Zout en peper Snipper de ui fijn en pers de knoflook. Meng alle ingrediënten met het gehakt en vorm kleine balletjes. Bak de gehaktballetjes in boter of olie aan tot ze bruin gekleurd zijn. Zet dan het vuur laag en laat met de deksel door garen. Regelmatig keren. Warm of koud serveren met een sausje. Tomatentaartjes 8 plakjes bladerdeeg 3 á 4 tomaten 1 ui 2 teentjes knoflook Blikje tomatenpuree Oregano Olijfolie 1 ei Zout en peper Verwarm de oven voor volgens de bereidingswijze op de verpakking van het bladerdeeg. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Snijd de tomaat in plakjes en de ui in halve ringen. Smeer in het midden van ieder plakje een beetje tomatenpuree. Beleg de saus met een paar plakjes tomaat en ui. Pers een beetje knoflook erover uit, strooi oregano, zout en peper eroverheen. Sprenkel een paar druppels olijfolie over de taartjes. Smeer om het beleg een beetje ei met een kwastje. De taartjes zullen in het midden laag blijven, maar de zijkanten gaan omhoog waardoor je een soort bakjes krijgt. Bak de taartjes in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking van het bladerdeeg. Gegratineerde champignons met kruidenboter Bakje champignons Bakje kruidenboter Zakje geraspte kaas (bijv. Parmezaanse kaas) Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de champignons schoon en snijd de binnenkant eruit. De zaadlijsten hoeven niet helemaal verwijderd te worden. Doe een beetje kruidenboter in de champignons. Leg de champignons in een schaal en strooi er geraspte kaas overheen. Zet ongeveer 8 min in de oven. Carpaccio amuse Pakje carpaccio Rucola Amuselepels Leg op iedere amuselepel een plakje carpaccio. Strooi hierover de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en de dressing en vouw de plakjes dicht. Leg er een paar blaadjes rucola op. Tortilla`s 4 eieren 150 gr voorgekookte aardappelschijfjes Room of melk Zout en peper Kook de aardappelschijfjes een paar minuten voor in de magnetron (bijv. 4 min op 750 watt). Kluts de eieren, voeg hier een scheutje room of melk en zout en peper aan toe. Meng met de aardappelschijfjes. Maak een dikke tortilla in een koekenpan. Zet het vuur niet te hoog en leg er een deksel op. Draai de tortilla m.b.v. de deksel om. Zorg ervoor dat het ei overal gestold is. De buitenkant mag iets bruin gekleurd zijn. Snijd in parten of vierkante stukken. Serveer warm of koud. Tip: voeg wat gekookte en uitgelekte spinazie toe. Kipkluifjes Kippenpootjes/kluifjes Kipkruiden of: 1 el Ketjap manis 1 tl Sambal 1 teentje knoflook Zout en peper Wrijf de kippenpootjes in met de kipkruiden of marineer ze in de ketjap, sambal, uitgeperste knoflook en zout en peper. Bereid de kippenpootjes in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking. Serveer warm of koud. Wraps met zalm en roomkaas 2 wraps Bakje roomkaas Zalm Dille Zout en peper Smeer de wraps in met roomkaas. Verdeel plakjes zalm over de wraps. Strooi dille en zout en peper over de zalm. Rol de wraps op, snij in stukjes en serveer met de zijkant naar boven. Komkommerschuitjes met tonijnsalade 1 Komkommer Blikje tonijn 2 el Mayonaise Bieslook Tomatenketchup Zout en peper Laat de tonijn uitlekken. Meng de tonijn met de mayonaise, bieslook, zout en peper en een scheutje tomatenketchup. Schil de komkommer, snijd in de lengte door en verwijder de zaadlijsten. Vul de komkommer met tonijnsalade en snijd in stukken. Strooi er versgemalen peper over.

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2011
  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Warm Chocoladetaartje

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!!

INGREDIENTEN

2 eieren, 25 gr suiker, zout, 100 gr pure chocolade, 100 gr boter, 30 gr bloem, poedersuiker (strooibus), 1 eetl boter voor invetten, 2 eetl bloem voor bestuiven,

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-08-1999
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

'taartjes'

Lekker makelijk en snel klaar! Bron:www.speelzolder.com

INGREDIENTEN

Nodig:, , rol biscuit, chocolade hagelslag of fruithagelslag, margarine

  • Kinderkeuken
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-10-2001
  • Kinderkeuken
  •  0-10 min.

Taartjes

Dit soort baksels werden aangeprezen onder typerende benamingen: "Spoedig en lekker", "Gauw en lekker"....

INGREDIENTEN

1 klein kopje bloem, 1 klein kopje water, 1 mespunt zout, 2 eetlepels suiker, 1 ei, 2 eetlepels gesmolten boter.

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-04-2001
  • Nederlands
  •  60-120 min.

taartjes

Makkelijk recept voor kinderen

INGREDIENTEN

10 Taartbodempjes, 3 middelgrote aardappelen, 2,5 deciliter mayonaise, 1 blikje ansjovis, 20 zwarte olijven, zout

  • Kinderkeuken Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-09-2001
  • Kinderkeuken Bijgerecht
  •  0-10 min.

Taartjes met kreeftensoep

INGREDIENTEN

VOOR 4 TOT 6 TAARTJES, . 1 rol bladerdeeg, . 20 cl room, .1/2 blik kreeftensoep (200 g), . 3 eieren, . het vlees van een kleine kreeft of surimi, . peper en zout -- boter, . 300 g gedroogde bonen, ,

  • Internationaal Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-12-2006
  • Internationaal Voorgerecht
  •  30-60 min.

zalige tomaten en mascarpone taartjes

Deze taartjes zijn van allerlei varianten te maken, maar de Roma tomaat is ronduit de lekkerste en geeft de taartjes een volle smaak. Ze kunnen warm of koud geserveerd worden of een dag van te voren gemaakt en opgewarmd worden.

INGREDIENTEN

- 500 g bladerdeeg, aan een stuk, - 125 g tomatenpesto, - 250 g mascarpone, - 25 g parmezaanse kaas, geraspt, - 2 eierdooiers, - 8 grote tomaten, in plakjes gesneden, - enkele takjes tijm, alleen de blaadjes, - peper en zout

  • Italiaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-07-2005
  • Italiaans
  •  60-120 min.

Mini Kaastaartjes

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg (diepvries), 1 schijf ananas (uit blik), 2 eieren, 125 g verse roomkaas, 50 g spekreepjes, 2 theelepels kerriepoeder, 75 g geraspte belegen kaas, 10 sprietjes bieslook, 1 eetlepel boter of margarine om in te vetten

  • Kinderkeuken
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-09-2005
  • Kinderkeuken
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Appel-kruimel taartjes

Appel-kruimel taartjes

INGREDIENTEN

1 rol Tante Fanny vers zanddeeg 300g, 4 appels (klokhuis verwijderen) in schijfjes gesneden, 80g suiker, 2el boter, (400g bakerwten voor het blindbakken), , Kruimeldeeg, 20g bloem, 300g boter, 30g geraspte walnoten of hazelnoten, 30g poedersuiker,

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-01-2015
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Cranberry-abrikozen taartjes

Cranberry-abrikozen taartjes voor bij de High tea of (paas-)brunch.

INGREDIENTEN

Ingrediënten voor 12 stuks: , Voor het deeg:, 250 g bloem, 85 g suiker, 170 g boter, 3 EL koud water, Bakspray of boter voor de bakvormen(ca. 9-10 cm doorsnede), Voor de vulling:, 1 pakje vanillepuddingpoeder, 400 ml melk, 40 g suiker, 100 ml slagroom, 100 g gedroogde cranberries, 1 doosje abrikozen (ca. 400 gram), 80 g abrikozenjam, 20 g californische walnoten

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-04-2009
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Taartjes met nectarines

Heerlijk fris nagerecht voor een zalige zomerse avond

INGREDIENTEN

4 plakjes bladerdeeg, 100 gr bitterkoekjes, sap en rasp van 1/2 sinaasappel, 4 nectarines, 3-4 eetlepels suiker, 25 gr amandelschaafsel, 3-4 el melk

  • Internationaal Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-08-2012
  • Internationaal Nagerecht
  •  30-60 min.

Hartige taartjes

Heerlijk als lunch, maar kan ook heel goed koud gegeten worden. Bijvoorbeeld op vakantie, als hartige snack tijdens een autorit.

INGREDIENTEN

5 plakjes bladerdeeg-, , 100 gram gerookte spekjes-, , olie voor het invetten-, , 1 bakje cherry tomaatjes-, , 2 eetlepels paneermeel-, , Italiaanse kruiden (bijv. diepvries)-, , 2 eieren-, , 100 ml. slagroom-, , 50 gram geraspte kaas-, , zout-, , peper.

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-05-2003
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Kokosnoot taartjes

INGREDIENTEN

* 12 plakjes bladerdeeg, * 4 grote eieren, * 225 gr suiker, * 2 eetl (patent)bloem, * snufje zout, * 3 eetl geschaafde kokos + extra om te bestrooien, * poedersuiker om te bestrooien

  • Portugees
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-09-2011
  • Portugees
  •  20-30 min.

cappuccino taartjes

Heerlijke herfsttaartjes voor bij de koffie of warme chocomelk

INGREDIENTEN

Dr. Oetker Mix voor Muffins, 125 g boter of margarine, 2 eieren, 50 ml sterke koffie (koud), ca. 150 ml koffielikeur of koffiesiroop, 125 g mascarpone, 250 ml slagroom, 2 zakjes Dr. Oetker Vanillesuiker, chocoladekoffieboontjes, Dr. Oetker Chocoglazuur

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-10-2007
  •  
  •  20-30 min.

Vegetarische Taartjes

Een superverrassend recept uit 'Modern Classics' van Donna Hay

INGREDIENTEN

Bij de bereidingstijd zit de baktijd bij inbegrepen!, , *350 gr kruimeldeeg (zie mijn recept kruimeldeeg), *300 gr aardappels geschild + in blokjes, *300 gr zoete aardappels geschild +in blokjes, *300 gr flessenpompoen geschild + in blokjes, *4 grote champignons in kwarten, *1 paprika gesneden, *1 courgette in blokjes, *2 eetl olie, *zeezout en versgemalen peper, *2 eetl gehakte rozemarijn, *300 gr verse ricotta, *75 gr geraspte goudse kaas, *50 gr parmezaanse kaas,

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-10-2003
  •  
  •  60-120 min.

GARNALEN TAARTJES

LEKKER VOORGERECHTJE OF TUSSENDOORTJE

INGREDIENTEN

4 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries) , 1/2 bosje verse bieslook, 1 ei , 100 ml creme fraiche , 50 g gemalen licht belegen kaas, 200 gr gepelde garnalen , boterom in te vetten, 4 lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm

  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-04-2005
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Spitzkool taartjes

Heerlijke spitskool taartjes voor 6 personen ook lekker voor kinderen. als hoofdgerecht moet je 2 taartjes per persoon rekenen als bijgerecht geschikt voor 12 personen

INGREDIENTEN

250 gram aardappelen, 500 gram spitzkool, 3 el boter, 125 ml bouillon, 2 eieren, 200 gram creme fraiche, 2 el sesamzaad, 200 gram feta, 1-2 tenen knoflook, scherpe paprikapoeder, zout, 1 tl oregano, 12 bladjes bladerdeeg

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-04-2011
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Taartjes met Camembert

INGREDIENTEN

Voor 6 tot 8 personen:, kant-en-klare bladerdeegtaartjes, , 3 eieren, , 3 dl volle melk, , 1 dl room, , 2 soeplepels gehakte bieslook, , 1 soeplepel peterselie of gehakte kervel, , 2 doosjes Camembert,

  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-06-2004
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Stoofperenmousse taart(jes)

Met het oorspronkelijke recept maak je vier eenspersoons taartjes. Ik heb er één grotere taart van gemaakt.

INGREDIENTEN

1 bak stoofpeertjes ( koelvers, 400 gr), 200 ml slagroom, 25 gr suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 el limoensap, 3 blaadjes rode gelatine, 1 tl speculaaskruiden, 75 ml rode port, 1 pak lange vingers (voor 4 taatjes heb je er ca. 14 nodig, maar als je de Italiaanse gebruikt- die zijn lekkerder- heb je waarschijnlijk iets minder nodig, want die zijn dikker.

  • Internationaal Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2010
  • Internationaal Nagerecht
  •  20-30 min.

Gevulde taartjes

Voor 20 stuks

INGREDIENTEN

100 gr bloem, msp zout, 50 gr boter, 1,5 eetl water, pot jam,

  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-09-2002
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.

Engelse taartjes

INGREDIENTEN

20 gr. boter of margarine, 4 plakjes bacon, 4 kleine saucijsjes of borrelworstjes, 2 tomaten, 2 eieren, 1/8 l. slagroom, zout, peper, bladerdeeg

  • Engels Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-06-2010
  • Engels Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Groente Taartjes

Magnetronrecept

INGREDIENTEN

300 gr broccoliroosjes, 2 eieren, 1/8 l slagroom, geraspte oude kaas, peper en zout, Bouillon

  • Frans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-07-1999
  • Frans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Scandinavische taartjes

INGREDIENTEN

100 gr. gerookte zalmsnippers of gravadlax, 2 eieren, 1 bekertje zure room 125 ml., zout, peper, 1 el. fijngehakte dille, bladerdeeg

  • Scandinavisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-06-2010
  • Scandinavisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dame blanche taartjes in 10 minuten

Een must voor chocoladeliefhebbers! Geef er een bolletje vanilleijs bij.

INGREDIENTEN

100 g pure dessertchocolade + 10 blokjes à 5 g., 60 à 70 % cacao, 3 eieren, 80 g suiker, 50 g boter (toevoegen in klontjes), 1 eetlepel meel, klontje boter en een beetje meel voor de vormpjes

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-12-2012
  • Frans
  •  10-20 min.

Griekse taartjes

INGREDIENTEN

4 tomaten, 100 gr. feta-kaas, 1/2 tl. oregano, 8 zwarte olijven, 2 eieren, 1 dl. koffieroom, zout, peper, bladerdeeg

  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-06-2010
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Krab taartjes

Rijkelijk voorgerecht, heerlijke vulling voor 6 kleine taartjes

INGREDIENTEN

-kruimeldeeg (250 g)of diepvriesdeeg (om de vormpjes te bekleden), -50 g boter, -1/2 rode ui (fijngesneden), -1 th lepel tomaatpuree, -mespuntje suiker, -1/2 glas witte droge wijn, -500 g krabvlees (ontdaan van kraakbeen), -mespunt nootmuskaat, -1 eetlepel gehakte peterselie, -zout en versgemalen zwarte peper, -sap van 2 sinaasappelen, -scheut cognac, -4 eieren, -1/4 l melk of room, -75 g gemalen belegen kaas

  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-09-2002
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Tomaten Taartjes.

Recept gekregen van Hannie Merkelijn, waarvoor heel erg bedankt.

INGREDIENTEN

5 blaadjes diepvries roomboter bladerdeeg, 4 tomaten, 4 el. groene of rode pesto, (olijfolie),

  • Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-10-1999
  • Voorgerecht
  •  20-30 min.

Taartjes met rabarber

Bevat per eenpersoonsportie: energie 365 kCal - eiwit 12 g vet 23 g - koolhydraten 27 g

INGREDIENTEN

250 g rabarber, 1 eetlepel suiker, 2 pakjes verse roomkaas (bv. MonChou) (100 g), 5 eetlepels honing, 4 kleine taartbodempjes (pak 6 stuks)

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-06-2002
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

Yorkham taartjes

INGREDIENTEN

200 g Yorkham naturel gesneden, in stukjes, 1 pak tuinerwten extra fijn (450 g, diepvries), 6 eieren, losgeklopt, 1 bekertje slagroom (125 ml), 70 g cheddar (kaas), geraspt, 1/2 pak gesneden bladspinazie (a 450 g, diepvries), 2 potten kikkererwten (a 350 g, biologisch), uitgelekt,

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-07-2012
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Taartjes met Camembert

INGREDIENTEN

Voor 6 tot 8 personen:, kant-en-klare bladerdeegtaartjes, , 3 eieren, , 3 dl volle melk, , 1 dl room, , 2 soeplepels gehakte bieslook, , 1 soeplepel peterselie of gehakte kervel, , 2 doosjes Camembert

  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2004
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

CHOCOLADE TAARTJES

Hier krijg je toch echt een lente gevoel van! Je moet ze meteen warm opeten. per persoon 1 gebakje.

INGREDIENTEN

160 gr. bittere chocolade; 200 gram boter; 4 eieren; 50 gram suiker; 20 gram bloem; 1 theelepel cacao; boter om de bakvormpjes in te vetten.

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-04-2006
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Twix taartjes

Deze Amerikaanse taartjes zijn makkelijk te bereiden en ze smaken super ! 

INGREDIENTEN

1 vel kruimeldeeg, 20 ml room, 150 gr karamel fudge snoepjes ( bij oa AH te verkrijgen), 1 snuifje zeezout, 75 ml room, 100 gr melkchocolade, rood fruit

  • Amerikaans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-04-2019
  • Amerikaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Custard taartjes

Naar recept Jamie Olivier

INGREDIENTEN

Deeg voor taartje: bloem, stuk bladerdeeg (250gr) 1 eidooier, 4 el kristalsuiker, beetje geraspte nootmuskaat, beetje kaneelpoeder

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-08-2001
  •  
  •  20-30 min.

Taartjes van aardappelpuree

Heerlijk recept!

INGREDIENTEN

2 kilo kruimige aardappels, 4 eieren, 4 rode uien, scheut melk, 80 gr roomboter, verse bieslook, peper en zout, 8 eetlepels geraspte (parmezaanse) kaas, paneermeel

  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-01-2017
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Taartjes met mandarijntjes

INGREDIENTEN

1 kg mandarijntjes,- 1 portie kruimeldeeg,- 2 eieren,- 150 gr fijne suiker,- 20 cl verse room.

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-05-2002
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Taartjes met pijnboompitten

INGREDIENTEN

60 g bloem, 60 g boter, in stukjes, 40 g pijnboompitten, 20 g boter, gesmolten, 175 g suikerstroop, 2 el bruine suiker

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-11-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Zalmtartaar Taartjes

INGREDIENTEN

1/2 kg rauwe zalmfilet, 24 sneden gerookte zalm, 1 a 2 eetlepels zure room, 1 eetlepel gehakte bieslook, 1 potje rode viseitjes, 1 limoen, peper en zout

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-03-2000
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Israëlische taartjes

INGREDIENTEN

Bladerdeeg, 200 gr. Lamsshoarma vlees, 20 gr. boter of margarine, 1 paprika evt. 1/2 groene en 1/2 rode, 2 eieren, 1/8 l. slagroom, zout, peper.

  • Joods Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-06-2010
  • Joods Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pijnboompit taartjes

INGREDIENTEN

Harde Wenerdeeg, * 1 ei, * 1 Vanillestokje, * 150 g Bloem, * 100 g boter, * 50 g suiker, , Vulling, * 150 g pijnboompitten, * 75 g amandelschaafsel, * 90 g suiker, * 80 g boter, * 20 g maizena, * 2 eieren, , voor de afwerking: poedersuiker

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-11-2012
  •  
  •  60-120 min.

Taartjes met rabarber

INGREDIENTEN

1 vel zanddeeg (250 g), 300 g rabarber, 4 koffielepels banketbakkersroom, 6 koffielepels griessuiker, 1 ei, 30 g boter,

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-08-2002
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Mincemat Taartjes

INGREDIENTEN

10 Plakjes bladerdeeg, Boter om in te vetten, Melk om te bestrijken, Mincemat, Poedersuiker

  • Engels
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-12-1999
  • Engels
  •  30-60 min.
Nieuwste taartjes recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top