11.256 taart recepten

  • Top 100

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag.

DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER
http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart

KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN!

INGREDIENTEN

HET DEEG: 250 gram gezeefde bloem; 2 volle afgestreken theelepels bakpoeder; 1 ei; 125 gram suiker; 150 gram boter ( moet al paar uur op kamertemp.zijn) DE VULLING: 5 goudreinetten -neem hele grote appels, totaal gewicht van 1000-1025 gram; 125 gram suiker; 1 pakje vanille KOOKpudding; 1 zakje vanillesuiker; 750 ml. slagroom(= 7,5 dl.)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-12-2007
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
  • Top 100

Een heerlijke hartige taart nu eens zonder kaas. Lekker pittig gevuld met kipfilet, champignons en taugé. Ik heb deze hartige taart als onderdeel van een buffet vorige week gemaakt, o.a. voor iemand die geen kaas lust. Het was een groot succes de taart "vloog" weg.

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvries bladerdeeg - 2 a 3 eetl gemalen kokos - 250 gr kipfilet in reepjes - 2 eetl olie - 1 kleine ui - 2 teentjes knoflook - 150 gr champignons - 50 gr taugé - 2 eetl fijngesneden selderij - 1/2 zakje gedroogde nasigroenten Conimex) - 2 eetl ketjap manis - 1 theel sambal - peper, zout - 4 eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-06-2004
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Top 100

EEN GEHAKTTAART OM JE VINGERS BIJ OP TE ETEN. HEERLIJK MET EEN VERSE SALADE MAAR IK EET DEZE GEHAKTTAART DIKWIJLS MET STOKBROOD MET WAT KRUIDENBOTER. TOP TOP TOP

INGREDIENTEN

12 velletjes filodeeg, ontdooid 500 gram gehakt 4 teentjes knoflook 2 grote uien 2 el olijfolie 1 tl kaneel 2 tl komijn (djintan) zout en versgemalen peper 50 gr boter 1 klein blikje tomatenpuree 1 tl kerrie 1 tl kaneel 100 gr rozijnen 3 el gesnipperde koriander 3 el gesnipperde peterselie, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Top 100



"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers.

INGREDIENTEN

1 rol bladerdeeg - 6-8 stevige rijpe tomaten (liefst trostomaten) - scherpe Dijonmosterd (of rode Provencaalse mosterd met paprika) -, 200 gr Gruyere (of Comtekaas) - gedroogde provencaalse kruiden - pittige olijfolie voor pizza's

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2000
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
  • Top 100

Echt deze stroopwafeltaart heb ik in een handomdraai bedacht en kan werkelijk iedereen maken. Zelfs de non kokers onder ons.

INGREDIENTEN

2 pakken stroopwafels (12), 1 zakje mini stroopwafeltjes, 600 gram monchou of zachte roomkaas (kan ook iets meer), 40 gram basterdsuiker (hoeveelheid ligt aan de mate van zoetekauw zijn;), 150 gram nougatinestukjes, 2 zakjes vanillesuiker, 1 vanillestokje, 500-ml slagroom, 2 zakjes klopfix

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-03-2012
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Dit is een heerlijke kruidige worteltaart met een super lekkere romige laag. Ipv een taart kun je ook worteltaar-cupcakejes bakken!

INGREDIENTEN

Voor de taart/ cupcakes:, , 4 eieren, 300gr (tarwe)bloem, 250gr bruine basterdsuiker, 185ml zonnebloemolie, 400gr wortelen (ik weeg ze na t schrapen/ schillen), 55 gr gepelde walnoten, 3 theelepels (1 zakje)bakpoeder, 2 theelepels kaneelpoeder, 1/2 theelepel zout, , voor de romige glazuurlaag:, 180gr zachte boter, 180gr roomkaas, 3 druppels vanille-extract, 250gr pedersuiker

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-10-2010
  • Europees
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

DEEG: 250 gram zelfrijzend bakmeel * 250 gram witte basterdsuiker * 100 gram boter * 1 ei * 1 zakje vanillesuiker * snufje zout *, VULLING: 4 appels * 100 gram rozijnen * kaneel * vanillesuiker *, BANKETBAKKERSROOM: 2 eierdooiers * 2 zakjes vanillesuiker * 40 gram kristalsuiker * 25 gram bloem * 1/4 liter melk.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-05-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Dit recept is ABSOLUUT niet van mezelf. Het laatste jaar is deze taart echt onze lievelingstaart geworden. De taart is super makkelijk te maken en gaat niet in de oven. De bodem van de taart wordt gemaakt van Cafe Noir.

INGREDIENTEN

1 pakje cafe noir 100 gram gesmolten boter 6 blaadjes gelatine anderhalve dl sterke koffie 100 gram suiker 3 el whisky 250 ml slagroom 200 gram MonChou 2 dl vanillevla mokkaboontjes of chocolaatjes voor de garnering.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-08-2003
  •  
  •  30-60 min.

Een fantastisch dessert waar je nooit genoeg van krijgt.

De combinatie van toffee en appel is klassiek, maar je kunt het ook met peren, bananen of zelfs aardbeien proberen.

INGREDIENTEN

- 1 stokje vanille, - 120 gr boter, - 100 gr poedersuiker, - 1 snufje zout, - 250 gr bloem, - 1/2 stuk citroenrasp, - 2 stuks eierdooiers, - 2 el melk, - 2 blikken gecondenseerde melk, - 4 appels,

  •  Nagerecht
  •  120 min. >
  • Geplaatst op26-07-2005
  • Engels Nagerecht
  •  120 min. >
INGREDIENTEN

175 g cafe noir, , 100 g gesmolten boter, , 6 blaadjes gelatine, , 1 1/2 dl sterke koffie, , 100 g suiker, , 3 eetlepels whisky, , 1/4 l slagroom, , 200 g MonChou, , 2 dl vanillevla, , moccaboontjes of chocolaatjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-02-2002
  •  
  •  30-60 min.

Ik kwam deze via facebook tegen en vond het er zo leuk uitzien dat ik hem toch maar even overgenomen heb.

INGREDIENTEN

- een biscuit van 20 cm (zelf bakken en sommige taartwinkels verkopen ze ook gewoon), - 2 x grote reep melk chocola van 200 gr (mag gewoon Jumbo, AH merk zijn), - bekertje (250 ml) slagroom, - vulling voor de taart naar keuze (bijv. een laagje jam/vlaaifruit en een laag banketbakkersroom, slagroom of botercreme., - 3 x een five-pack KitKat, - 1 pakje (250 gr) lichtroze marsepein

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-02-2013
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Een heerlijke kwarktaart met de volle smaak van witte chocolade en frisse aardbeien

INGREDIENTEN

130 gram biscuitjes, 65 gram boter, gesmolten, 250 ml slagroom, 250 gram roomkaas, op kamertemperatuur, 250 gram mascarpone, 65 gram suiker, 1 tl vanille-aroma, 500 gram witte chocolade, gesmolten, 375 gram aardbeien, in plakjes,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-11-2010
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Deze Mexicaanse taart lijkt eigenlijk wel een beetje op lasagne. En dan bedoel ik niet zozeer de smaak, want met de fajitas kruiden de jalapeno en de mais is het toch zeker wel een echt Mexicaans gerecht.
Het komt door de manier van klaarmaken met de opbouw van de laagjes tortilla`s.

Voor mensen die vegetarisch eten, die kunnen heel gemakkelijk het gehakt vervangen door kidneybonen.

INGREDIENTEN

- 8 kleine tortilla`s (bloem, mais of meergranen), - 500 gr. rundergehakt, - 400 gr. tomaten, - 200 gr. zure room, - 1 rode paprika, - 1 ui, - 1 bolletje knoflook (of 4 tenen), - 1 klein blikje mais (140 gr.), - 1 zakje Mexicaanse kruiden mix voor fajitas, - 2 el. jalapeno (uit een potje), - geraspte kaas (naar smaak), - 2 el. koriander.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-06-2013
  • Mexicaans
  •  30-60 min.

Mijn eigen gemaakte appeltaart is een variant op de traditionele Hollandse appeltaart. Deze variant is gemakkelijk te maken, kost weinig tijd en kan niet mislukken. En daarbij smaakt hij ook nog eens overheerlijk!!! Het was bij mij gisteren een echt succes.

INGREDIENTEN

* 5 plakjes diepvries bladerdeeg, * 4 goudreinetten, * 1 handvol rozijnen, * 2 dl slagroom (of een pakje houdbare slagroom), * 3 eieren even losgeklopt, * 3 eetlepels custardpoeder, * Kaneel naar smaak, * Basterdsuiker of gewone suiker naar smaak, * 2 zakjes vanillesuiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-06-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Bladerdeeg, 2 uien in ringen gesneden, 250 gr champignons, 2 eetlepels groene pesto, 2 vleestomaten in plakjes, 150 gr mozzarella-bolletjes, doorgesneden, 2 eetlepels fijn gesneden basilicum, 150 gr parmezaanse kaas, 6 eieren losgeklopt met een scheutje melk, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

De lekkerste cheesecake die er is! Als ik deze taart serveer, wil men gegarandeerd het recept.

INGREDIENTEN

De bodem:, 200 gram theebiscuitjes, 80 gr. boter, , De vulling:, 6 bakjes roomkaas, 2 eetlepels bloem, 200 gr suiker, 1 vanillestokje, 4 eieren en 2 eidooiers, 200 gr creme fraiche, rasp van een gewassen citroen

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-03-2011
  • Amerikaans Nagerecht
  •  60-120 min.

Basis recept met tips voor het maken van cup cakes

INGREDIENTEN

Ingrediënten voor 12 cupcakes, 125 gram roomboter op kamertemperatuur, 125 gram kristalsuiker, 125 gram zelfrijzend bakmeel, 2 eetlepels melk op kamertemperatuur, 2 ( grote) eieren op kamertemperatuur

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-02-2011
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

115 g pure chocolade in stukjes, 150 gram boter, 45 ml melk, 150 g suiker, 3 eieren, 200 g zelfrijzend bakmeel, 1 el cacaopoeder., VOOR DE FUDGE EN HET GLAZUUR:, 50 g pure chocolade in stukjes, 225 g gezeefde poedersuiker, 50 g boter of margarine, 3 el melk of slagroom, 1 el vanille-essence

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-10-2004
  • Frans Nagerecht
  •  30-60 min.

Uit de keuken van tapascafé De Oude Mol. Een heerlijk dessert na een Spaanse (tapas)maaltijd.

INGREDIENTEN

Bodem:, 200 g bloem, 100 g boter, koud en in stukjes gesneden, 1 ei, losgeklopt, 100 g suiker, 1/2 tl zout, bonen of andere blindbakvulling, Vulling: 500 g volle kwark, 2 dl zure room, 6 eieren, eiwit gescheiden van eigeel, 150 g suiker, citroenschil van 1 citroen, geraspt en fijngesneden, 1 zakje vanillesuiker, citroensap van een 1/2 citroen

  •  …
  •  120 min. >
  • Geplaatst op19-07-2004
  • Spaans
  •  120 min. >
INGREDIENTEN

150 gram salami, 2 uien, 250 gram champignons, 3 eieren, 250 ml kookroom, 1 bouillonblokje, mozzarella, 75 gram geraspte kaas, bladerdeeg

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-01-2011
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Jamie Oliver zei hierover: "Dit is de lekkerste chocoladetaart met noten die er is. Als hij een dag oud is, moet je eens proberen hem op wat ijs te kruimelen, met een beetje espresso erover. Ik bak deze taart altijd in een bak- of springvorm, of ik maak kleintjes, in de vormpjes die voor pasteitjes gebruikt worden. Maar je kunt er elke goed ingevette en met bloem bestrooide taartvorm voor nemen."

INGREDIENTEN

Boter om in te vetten; bloem; 150 g geschaafde amandelen; 150 g fijngemalen walnoten; 300 g chocolade; 1 volle theelepel cacaopoeder; 250 g boter; 100 g kristalsuiker; 6 grote scharreleieren, gesplitst; zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-02-2003
  • Engels
  •  60-120 min.

Deze verrukkelijke citroentaart kregen als afsluiting van een Frans "landelijk" dinertje bij vrienden. Het recept stond in een Frans tijdschrift. En nu dus op Smulweb!

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 125 gr gezeefde bloem - 60 gr harde boter in stukjes - 50 gr suiker - 1 ei - 1 mespunt zout, Garnituur:, 3 citroenen - 3 eieren - 150 gr poedersuiker - 30 gr boter, , Merengue:, 3 eiwitten - 150 gr poedersuiker

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-01-2004
  • Frans
  •  60-120 min.

Heerlijke hartige taart met gehakt, courgette, paprika, champignons en ...brie. Makkelijk en errug lekker.

INGREDIENTEN

400 gr. rundergehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 blikjes tomatenpuree, flink stuk brie, 1 courgette, bakje champignons, 1 rode paprika, pakje bladerdeeg

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-11-1999
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een heerlijk zacht en romig hartig taartje! Lekker met champignons, maar ook met andere of gemengde paddenstoelen.

INGREDIENTEN

3 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 250 gram kastanje champignons - 250 gram oesterzwammen - 2 eetlepels olijfolie - zout, peper - 3 eieren - 125 ml slagroom - 2 eetlepels fijngehakte bieslook - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - 2 theelepels paprikapoeder - mespunt nootmuskaat 1 klein pakje boursin of andere roomkaas met kruiden en knoflook - 6-8 plakjes roomboter bladerdeeg - 2-3 eetlepels paneermeel - 50 geraspte belegen kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-09-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Een bonbon op je tong.

INGREDIENTEN

De lekkerste chocolade taart ooit bedacht, receptuur verkrijgbaar na veiling.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-12-2000
  • Fusion Nagerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Voor de taart:, 5 eieren, 125 g. fijne tafelsuiker, 110 g. bloem, 2 el cacaopoeder, mespunt zout, 100 g.bittere chocolade, in stukjes, , Voor de garnering:, 3 dl.slagroom, 2 el. suiker, 5 el. abrikozenjam, 450 g. witte marsepein (banketbakker), poedersuiker,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-10-2004
  • Arabisch
  •  30-60 min.

Chocolade of gewone slagroomtaart wat je wilt

INGREDIENTEN

Basiscake :, - 200 gram boter, - 200 gram suiker, - 200 gram zelfrijzend bakmeel/ cakemeel, - 4 eieren, - gewone taart; twee zakjes vanillesuiker, chocoladetaart; 4-5 volle eetlepels cacao, , De versiering en vulling:, - slagroom, ik gebruik altijd 2 -3 zakjes Klopklop slagroompoeder aan te maken met melk, te verkrijgen bij de supermarkt.,  Liever geen kant-en-klare-slagroom, want die is te slap., - (Gebakglazuur of gesmolten chocolade of iets anders waarmee glazuur te maken is.), - Pot jam, wat je lekker vindt, ik pak vaak aardbeien jam, - Versiering zoals ananas, aardbeien, mandarijntjes, nootjes of chocolaatjes ofzo, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-05-2002
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

6 plakje(s) hartigetaartdeeg of bladerdeeg, 1 pakje(s) bladspinazie, 1 stuk(s) ui, 2 teentje(s) knoflook, 4 stuk(s) eieren, 2 eetlepel(s) creme fraiche, 50 gram geraspte oude kaas, 2 eetlepel(s) pijnboompitten, 150 gram cherrytomaatjes, 150 gram feta kaas

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-03-2010
  • Nederlands
  •  60-120 min.

De allerlekkerste, romigste, luchtigste, aardbei-igste aardbeientaart !
Wel even werk maar echt niet moeilijk .

eigen foto`s (3 stuks)

INGREDIENTEN

Bodem:, 2 eieren op kamertemperatuur, 70 g suiker, 45 g meel, 20 g maizena, snufje zout, mousse: 300 g aardbeien, 100 g suiker, 3 dl slagroom, 4 blaadjes gelatine (7,5 g), afwerking: 200 g aardbeien, 7 eetlepels aardbeienlikeur, 4 eetlepels aardbeienjam, ,

  •  Nagerecht
  •  120 min. >
  • Geplaatst op14-04-2008
  • Frans Nagerecht
  •  120 min. >
INGREDIENTEN

Voor de taart, 175 g boter, 175 g basterdsuiker, 3 eieren, 175 g zelfrijzend bakmeel, ? theelepel bakpoeder, 2 eetlepels melk, 40 g hazelnoten geroosterd en fijngehakt, 40 g bittere chocolade fijngehakt, 3 dl slagroom stijfgeslagen met suiker naar smaak en een zakje klopvast, , , Voor het chocoladeglazuur, 100 g bittere chocolade in kleine stukjes, 1? dl slagroom, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-01-2001
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Recept van jamie ,

INGREDIENTEN

250gr boter,gesmolten,plus wat extra voor het bakblik, 500gr bloem, 4 eieren, 400gr suiker, 1 zakje gist, 100gr pijnboompitten, de geraspte schil van 1 citroen, als ook het sap

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-09-2006
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Deze hoeveelheid is goed voor springvorm met een doorsnede
van 24 cm

INGREDIENTEN

5 eieren, 150 gr. suiker, 125 gr. bloem, 25 gr. maizena, vanillesuiker, zout,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-10-2000
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Leuk versierd

INGREDIENTEN

2x 350 gram mix voor biscuitdeeg (aveve), 2x 5 eieren, 2x 35 gram water, chocolade druppels, invetter spray (baukje), chocoglazuur (baukje), 250 gram poedersuiker met frambozensiroop gemengd tot roze glazuur, allerlei versiersels

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-09-2005
  • Kinderkeuken
  •  60-120 min.

Verassing voor mijn dochter die jarig was.
En voor mij omdat ik alles al in huis had, makkelijk dus (en hoeft niet in de oven).

INGREDIENTEN

4? dl melk, 1 eetl maizena, 3 eierdooiers, 250 gr pure chocolade, 150 gr zachte boter, 1 zakje vanillesuiker, 250 gr lange vingers, chocoladesaus

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-08-2001
  •  
  •  20-30 min.

KWARK-ROOMTAART

INGREDIENTEN

Voor de taartbodems., 200gr meel., 120gr boter of margarine., 1 eidooier., 1 mespuntje zout., Geraspte schil van een 1/2 citroen., , Voor de kwark., 1/4 liter melk., 200gr suiker., 1 mespuntje zout., Geraspte schil van een hele citroen., 4 eidooiers., 8 blaadjes witte gelatine., 1/2 liter room., 500gr kwark, 1 kop poedersuiker.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-04-2002
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Belgische zoete taart

INGREDIENTEN

350 gr bloem, 100 gr solo bakboter, 3 eieren, 3 gr zout, 35 gr gist opgelost in 75 gr water, 100 gr solo bakboter, 170 gr parelsuiker, 170 gr rozijnen, 35 gr gepelde gehakte amandelen, 50 gr amandelschilfers, afdekgelei of ingekookt dun van abrikozenconfituur, witte glaceerfondant, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-07-2000
  • Belgisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

6 plakjes diepgevroren bladerdeeg, 240 gram frambozenjam, 150 gram boter, 3 eetlepels slagroom, 3 eieren, 50 gram witte basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-09-2000
  • Engels
  •  30-60 min.

Heerlijke zoete taart, met amadelspijs vulling en met chocolade glazuur. Lekker makkelijk recept. Het recept is zelf bedacht door een aantal ideeen van anderen te combineren.

INGREDIENTEN

1 pak cakemix en de ingredienten die nodig zijn volgens het pakje, voor de vulling: 1 pakje amandelspijs, voor de topping: 5 el abrikozenjam, 75 ml water, 200 gr pure chocolade, 25 gr basterdsuiker.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-01-2006
  • Nederlands
  •  60-120 min.

150

INGREDIENTEN

120 gr suiker., 4 eieren., 1 zakje vanille suiker., snufje zout., 80 gr bloem., 20 gr mazena.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-02-2004
  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.

Te lekkere taart, vooral als hij binnenin nog wat smeui?g is.

INGREDIENTEN

250 gr. boter/ 200 gr. suiker/ 1 zakje vanillesuiker/ 4 eieren/ 1 flesje rum-aroma/ 250 gr. bloem/ 1 tl. bakpoeder/ 125 gr. pure chocolade/ 100 gr. gemalen (rook)amandelen/ 50 gram sukade.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-02-2000
  • Nederlands
  •  60-120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies