Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Stoofschotel recepten (903) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Stoofschotel (Eenpansgerecht) voor 4 personen, van de kok uit Kreta meegekregen en uitgeprobeerd, heerlijk.

INGREDIENTEN

4 Kipfilets, 1 kopje olijfolie, 2 uien, 2 a 3 tenen knoflook grof gesneden, 3 eetlepels kerrie madras, 1 liter kippebouillon, 1 pond sperciebonen, 1 kilo aardappelen, zout/peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-02-2000
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Ooit dit recept gekregen van mijn dochter en toen ik het weer eens maakte wist ik waarom ik het bewaard had! Het is niet alleen een slank gerecht (310 cal p.p.) maar ook nog eens heerlijk. Het is zonder vlees maar je zou ook het heel goed restjes gaar (rund)vlees of rul gebraden gehakt kunnen toevoegen of neem vegetarisch vlees. Wij eten wel vlees maar ik miste geen moment `vlees` in dit recept. Van de week (oktober 2012) weer eens gemaakt en nu er eindelijk foto`s bijgeplaatst. Ik heb het voor 2 dagen gemaakt en het recept iets veranderd. (zie onderaan) De volgende dag in een andere ovenschotel gedaan en zo hadden wij voor twee dagen een heerlijke schotel. Voor andere tips lees onderaan bij "Serveertips"

INGREDIENTEN

2 uien, 1 rode, gele en groene paprika, 1 courgette, 100 g sperziebonen, 2 tenen knoflook, 4 eetlepels olijfolie, 1 el tomatenpuree (optioneel), ½ - 1 blik tomatenstukjes (of gepelde tomaten die je naderhand fijner maakt), ¼ liter water (of minder) het gerecht moet bijna onderstaan., Zout en versgemalen peper, 2 eetlepels fijngehakte peterselie (garnering), Eventueel voor de 2e dag (zie onderaan dit recept) 1 bakje kastanje champignons + scheutje balsamico azijn, 150 g geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2006
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit Balkangerecht, boordevol groente, smaakt zowel in de zomer als in de winter heerlijk.

INGREDIENTEN

500 gram schouderkarbonades zonder bot 2 uien 5 tenen knoflook 100 gram grof gesneden spekblokjes 1 paprika (kleur naar keuze) 1 kleine aubergine 150 gram sperziebonen 2 middelgrote vastkokende aardappels 1 blik gepelde tomatenblokjes 1 potje witte bonen 1 el paprikapoeder ( mild of pikant) 1 tl thijm 1 laurierblaadje 2 maggiblokjes 1 dl rode wijn 3 el olijfolie versgehakte bladpeterselie peper en zout uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-08-2005
  • Joegoslavisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

500 gram Stoofschotel, 500 gram gehakt, 300 gram rijst, peper, zout, (verse) knoflook, Sambal, Saté Saus.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-01-2013
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gram stoofschotel, 500 gram gehakt, 300 gram rijst, peper, zout, verse knoflook, sambal, saté- saus.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-01-2013
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Luigi mocht vroeger op z'n verjaardag kiezen wat hij wou eten.Rode kool was vroeger z'n favoriet.Dit gerecht past uitstekend bij een stoofschotel voor rundvlees/wild,te vinden elders op m'n pagina.

INGREDIENTEN

-1 rode kool.zeer fijn gesneden., -1 ltr. water., -5 eetl.suiker., -4 kruidnagels., -2 kaneelstokjes., -1 laurierblad., -4 gekneusde peperkorrels., -[geheim]1/2 steranijs., -[geheim]1 eetl.gedroogde gember.[djahe]., -[geheim]1 glas rode port., -[geheim]3 plakjes ontbijtkoek., -4 in stukjes gesneden appel., -1 dl. azijn., -[geheim]3 eetl.lindehoning., -mespuntje zout.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-10-2000
  • Frans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gerecht in de romertopf klaargemaakt, voorbereidingstijd ca. 30 minuten en dan 2 uur in de oven.

INGREDIENTEN

1 kg. mager rundvlees, 200 gr. champignons, 1 prei, 1 ui, 5 grote tomaten, 1 aubergine, 1 cougette, eventueel 1 bosuitje, peper, zout en knoflook, 2 dl bouillon (rundvlees)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-03-2000
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Dit gerecht moet wel lang stoven, maar is toch redelijk snel te bereiden. Tijdens het stoven heb je er weinig omkijken naar. Reken maar dat iedereen zal smullen.

INGREDIENTEN

1,5 kg runderlappen, 4 grote uien, 2 teentjes knoflook, 4 middelgrote tomaten, 2 rode paprika?s, 2 preien, 250 g gedroogde, pitloze pruimen, 50 g braadboter, 200 g champignons, 3 dl rode wijn, 3 theel. Provencaalse kruiden, (vers, droog of uit de diepvries), 2 blaadjes laurier, eventueel maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-01-2004
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een bewerkelijk maar ooo zo'n lekker rundvlees gerecht. Je moet er de tijd voor hebben maar het kan wel al een dag van te voren gemaakt worden. Lieve smulwebbers probeer het uit want het is echt de moeite waard!!

INGREDIENTEN

1 kilo gesneden rundvlees, 2 grote uien in dunne plakjes, 1 bosje grof gesneden selderie, 2 laurierblaadjes 2 kruidnagels, 4 dl. rode wijn, 75 gr.rundvet ( bij de slager verkrijgbaar), 150 gr. gerookt spek in dobbelsteentjes, peper / zout, 8 eetlepels bloem, 3 eetl. boter, 200 gr. tomaten, 200 gr. bleekselderij, 200 gr. wortels, flinke mespunt tijm, 2 grote fijngesneden uien, 2 teentjes knoflook, ? ltr. bouillon, 2 a 3 dikke bruine boterhammen, 3 eetl. fijngehakte peterselie, 4 diepvries blaadjes bladerdeeg., , , , , , , , , , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-08-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

De heilige drie-eenheid van rodekool, appel en kruidnagel, maar dan met extras en heel langzaam in de oven gestoofd. Zo lekker heb je rodekool nog nooit gegeten!

INGREDIENTEN

1 kg rodekool - 450 gr. zure appels (goudrennetten, geschild en in kleine stukjes) - 450 gr. (rode) uien, kleingesneden - 1 a 2 tenen knoflook, fijngesneden - 1/4 v/e muskaatnoot, geraspt - 1/4 tl kaneel - 4 kruinagels, fijngestampt of 1/4 tl kruidnagelpoeder - 3 afgestreken el bruine basterdsuiker - 3 el wijnazijn - 15 gr. boter - versgemalen zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-10-2004
  • Engels Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Mijn vriend is gek op dit simpele en voedzame gerecht!

INGREDIENTEN

-Grote pot witte bonen in tomatensaus, -1 prei, -doos champignons, -blikje knakworstjes

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-09-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Bij prachtige herfstkleuren hoort een kleurige schotel.

INGREDIENTEN

750 gr mager rundvlees; 30 gr boter; 1 eetl olijfolie; 2 middelgrote uien, 1 teentje knoflook; 3 tomaten; 1 rode paprika; 1 appel (goudrenet); 2 winterwortelen; 1 middelgrote prei; tijm; peper; rozemarijn; laurier; 1 kruidnagel; 1 fles bokbier.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-09-2008
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een lekkere stoofschotel, snel te maken!

INGREDIENTEN

400 gram bieflapjes, 3 paprika′s (maakt niet uit welke kleur), +/- 20 krielaardappeltjes in schil (bijv. C1000/AH), 200 gram mager spekblokjes, Èèn a twee eetlepels zonnebloemolie, 1 rode ui, 1 witte ui, 5 knoflooktenen, 1 winterpeen, 1 ruime eetlepel Italiaanse keukenkruiden, 1 runderbouillonblokje, 200 ml crème fraiche, Cayennepeper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-06-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een surinaamse roerbakschotel

INGREDIENTEN

8 aardappelen, 750 gr. kouseband, 350 gr. bieflappen, 400 gr. gekookte rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 eetl. olijfolie, 1/2 rundvleesbouillontablet, 1 eetl. gesnipperde selderij

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-07-2000
  • Surinaams Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Scheutje plantaardige olie, 1 ui in grove stukken, 800 gram pompoen, schoongemaakt en in flinke stukken, 150 gram aardappels in stukken, 2 grote rode paprikas in stukken, 0,5 courgette in stukken, 4 laurierblaadjes, 1 rode peper, 4 stevige tomaten, in stukken, zout en peper, 4 eetlepels fijngehakte koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Stoofschotel met bokbier

INGREDIENTEN

750 G. MAGER RUNDVLEES - 30 G. BOTER - 1 EETLEPEL OLIJFOLIE - 2 MIDDELGROTE UIEN - 1 TEENTJE KNOFLOOK - 3 TOMATEN - 1 RODE PAPRIKA - 1 APPEL(GOUDRENET) - 2 WINTERWORTELEN - 1 MIDDELGROTE PREI - KRUIDEN ALS TIJM, PEPER, ROZEMARIJN, LAURIER EN 1 KRUIDNAGEL - 1 FLES BOKBIER,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Stoofschotel met courgette en vis

INGREDIENTEN

2 courgettes, 2 uien, 500 g kabeljauwfilet, 2 teentjes knoflook, zout, versgemalen zwartepeper, 50 g boter, 1 el Provencaalse kruiden, 1 gele paprika, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 dl witte wijn, 12 zwarte olijven

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-07-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Runderstoofschotel met rode wijn, specerijen en groenten.

INGREDIENTEN

4 runderstooflappen, 1 klont boter, 1 fles rode wijn, 1/2 liter runderbouillon, 10 kruidnagels, 3 laurierbladeren, 1 ui, 1 winterpeen, 1/2 bakje champignons, 5 tenen knoflook, 10 peperbolletjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-12-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Voor deze stoofschotel gebruiken wij meestal als basis het recept van  http://www.smulweb.nl/recepten/1410110/Boeuf-bourguignon , een traditioneel Frans stoofgerecht, of  Stifado  een bekend kruidig Grieks stoofgerecht.

INGREDIENTEN

Behalve de ingrediënten uit een van de stoofvleesrecepten:, , 1 kg aardappels iets voorgekookt en in blokjes gesneden, 500 gr (of meer) gemengde groenten - bijv. grof gesneden wokgroenten, 250 gr grof gesneden ui, 2 tenen knoflook, fijngesneden, , Eventueel binden met wat maïzena

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-01-2013
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een recept uit boodschappen heerlijk en voor veel eters.

INGREDIENTEN

1,5 kilo runderpoulet, 4 grote uien in ringen, 4 tenen knoflook gesnipperd, 4 tomaten in stukjes, 2 rode paprikas in reepjes, 2 preien in ringen, 250 gr pruimen, 50 gr. boter, 250 gr kleine champignons, 3 dl rode wijn, 4 thl provencaalse kruiden, 2 blaadjes laurier.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op27-12-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

650g sucadelappen, 3 uien, 250g champignons, 1 rode paprika, 3 tenen knoflook geperst/gesneden, 1 rode peper, 4 kardemompeulen gekneusd, 2 plakken ontbijtkoek, 1-2 el appelstroop, halve nootmuskaat geraspt, 200 ml kruidenbouillon, kaneelstokje, flinke el mosterd of scheut azijn, peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Stoofschotel met varkensfricandeau en peultjes

INGREDIENTEN

1 pond varkens vlees, 300 gram peultjes, 1 ui, 1 groene paprika, 1 groene spaanse peper, 1 venkelknol, 250 gran champions, 75 gram boter, 100 gram magere gerookte spekblokjes, wat tijn en peper en zout, 1 blikje tomatenpuree

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-04-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zomerse stoofschotel komkommer - tomaten

INGREDIENTEN

1 grote komkommer, 1 kg tomaten, geraspte kaas, paneermeel, zout, peper, wat boter of margarine

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-11-1998
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk gerecht met kip. Recept uit "Het groot internationaal kookboek"

INGREDIENTEN

Ca. 1000 g. in niet te grove stukken gesneden kipfilet, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 50 g boter, 1 theel. kurkuma, mespuntje gemalen saffraan, 1 pijpje kaneel, zou, peper, 5 dl. water, 250 g. gedroogde en ontpitte pruimen, 0,5 dl. honing, 1 eetl. olijfolie, 75 g. gepelde amandelen, 1 eetl. sesamzaadjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-12-2004
  • Marokkaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Heerlijke Oosterse ratatouille.

INGREDIENTEN

500 gr. kipfilet, 1 rode paprika, 1 courgette, bakje champignons, 1 grote ui, 1 blikje ananas (ananassap wordt ook gebruikt), 2 teentjes knoflook, 2 schijfjes Laos, 1 tl. ketoembar, 1/5 blok Santen, 1 el sambal oelek, stukje trassie, scheut ketjap manis, olie, 400 gr. rijst.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-02-2002
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Stevige winterkost met aardappelpureetorentjes

INGREDIENTEN

1 grote winterwortel, 1 bakje champignons, 1 pond prei, 1 groene paprika, 6 a 7 ons runderlappen of poulet, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 glas rode wijn, 1,5 kg aardappelen, zout, peper, gedroogde bieslook, basilicum, dragon, majoraan, tijm, een klontje roomboter, een ei en boter om in te bakken. Eventueel wat melk voor de puree

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-10-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

1,5 kg runderlappen, 4 grote uien, 2 teentjes knoflook, 4 middelgrote tomaten, 2 rode paprika?s, 2 preien, 250 g gedroogde pitloze pruimen, 50 g braadboter, 200 g champignons, 3 dl rode wijn, 3 theelepels Provencaalse kruiden (vers, droog of uit de diepvries), 2 blaadjes laurier, Eventueel maizena.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-02-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zelf verzonnen stoofschotel

INGREDIENTEN

2 a 3 uien, 4 teentjes knoflook, 250 gram spekblokjes, 1 kg hamlappen, 2 preien, 2 paprika\'s, 1 bleekselderij, 1 bakje champignons, 1/2 tot 1 fles rode wijn (naar eigen smaak), provencaalse kruiden, peper en zout, 2 bouillonblokjes

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-11-2005
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

Bier

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-08-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

250gr.gerookte spekblokjes, 1kg.rode en groene paprika's, 750gr.tomaten, 250gr.uien, 1eetl.olie, 1eetl.paprikapoeder, 1theel.hete paprikapoeder, 1grote rookworst, zout en versgemalen peper, 1theel.karwijzaadjes (kummel), 4eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-08-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Alles in een pan.

INGREDIENTEN

400 gr doorregen varkenslappen, 2 eetl.boter, zout,peper, 750 gr uien, 1 kg gare aardappelen, 750 gr zure appels, paneermeel, boter,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-11-2001
  •  
  •  30-60 min.

Stoofschotel a la schoonmoeder

INGREDIENTEN

1 kilo rundvlees, 1 fles rode wijn, 1 ui, 1 prei, 1 wortel (wel een grote), 4 laurierblaadjes, halve knolselderij, 2 plakjes ontbijtkoek, half zakje hachee kruiden, aardappelen of rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-07-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Iedereen die een beetje bekend is in "wereldstad" Leeuwarden kent ongetwijfeld eetcafe Spinoza. Op het menu vind je deze stoofschotel.

INGREDIENTEN

400 gr runderpoulet, 100 gr spek, 150 gr uien, 50 gr champignons, 100 rode paprika, 50 gr ananasstukjes, 1 borrelglas berenburg, 4 plakken Friese nagelkaas, 3 dl underbouillon, maizena, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-06-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een stoofschotel met een lange wachttijd maar dan heb jeook wat aan het eind

INGREDIENTEN

2 uien, 3 tomaten, 600 gram doorregen runderalppen, zout en peper, 50 g boter, 2 el maggi rundvleesjus, 1 theelepel tijm

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-12-1999
  •  
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

*1,5 kg runderlappen*4 grote uien*2 teentjes knoflook*4 middelgrote tomaten*2 rode paprika"s*2 preien*250 gr gedroogde pitloze pruimen*50 gr braadboter*200 gr champignons*3 dl rode wijn* 3 tl povencaalse kruiden*2 laurierblaadjes*evt. maizena

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-02-2004
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Ideaal voor een koude dag.2G,3E,1V en 40 cal

INGREDIENTEN

3 grote winterwortels.3 uien.400gr stoofvlees.1 runderbouillonblokje.zout en peper.rozemarijn,tijm,laulier,kruidnagel,bieslook.beetje appelsap of restje jam.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-03-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

2 kg stoofvlees, in blokjes en door meel gehaald, 8 el spekvet, 3 laurierblaadjes, snuif tijm, snuif marjolein, 3 fijngesneden teentjes look, 3-4 l runderbouillon, 18 kleine uitjes, 1 kop gehakte selder, 8 wortels, in dobbelsteentjes, 8 aardappels (4 in dunne sneetjes, 4 in dobbelsteentjes), 1-1/2 teel zout, 1 teel verse zwarte peper, 3 koppen erwtjes, 1 bos gehakte peterselie, Stokbrood met lookboter, Pickles

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-09-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Stoofschotel met varkensfricandeau

INGREDIENTEN

500 gr. varkensfricandeau, 125 gr.mager spek, 1 ui, halve groene paprika, halve courgette, 1 teentje knoflook, 1 ontvelde tomaat, 2 portabella's (paddestoelen)2 eetlepels pomodoro al basilico, zout, halve theelepel thijm, chilipoeder, 75 gram boter en 1 el. olijfolie.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-07-2001
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

- 60 gram boter, - 1 grote zeer fijngesnipperde ui, - 1 tot 2 teentjes knoflook, - 200 gram geschilde aardappelen, - 1 blokje groentebouillon, - 1 tot 2 niet te grote courgettes, - 1 blikje maiskorrels op water (300 gram), - 1 blikje doperwten (400 gram), - 2 1/2 dl. melk, - 4 eetlepels tomatenpuree, - 2 eetlepels maizena, - 4 eetlepels geraspte oude kaas, - peper uit de molen, - zout.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-02-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Stoofschotel van kip

INGREDIENTEN

1,5 kilo f 2,5 kilo kip stukken met bot; bijvoorbeeld kippen dijen(van goede kwaliteit), scheut olijfolie, boter, 4 sjalotten, 4 tenen knoflook, 750 ml rode wijn, 1/2 liter kippenbouillon, 1 bakje (kastanje) champignons, 15 zilveruitjes, 8 plakken bacon, (ik voeg paprika stukken in alle kleuren toe, hoeft niet)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-11-2008
  •  
  •  60-120 min.
Stoofschotel

Stoofschotel

Stoofschotel is een gerecht dat afkomstig is uit de Balkan keuken. De stoofschotel kan op veel manieren klaar worden gemaakt, er kan gedacht worden aan de stoofschotel met kip, maar er kan ook gekozen worden voor bijvoorbeeld suddervlees. Het is een gerecht dat ook wel bekend staat om de heerlijke smaak, mensen die stoofschotel eten vinden het vaak heerlijk, er kan dan gekozen worden voor bijvoorbeeld de bourgondische, de boeuf en de lamsstoofschotel basque. De schotel kan bij diverse maaltijden klaar worden gemaakt, maar wordt vaak opgediend als hoofdgerecht.

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top