Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Stoof vlees argentijns recepten (7) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Uit ARGENTINIE gekregen van mijn vriendin Joy

INGREDIENTEN

500 g runderlende 2 eetlepels bloem 2 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 2 groene paprika's 150 g champignons 6 eetlepels maisolie 2 rode pepertjes 2 eetlepels groene peperkorrels (potje) 1 dl rode wijn 2 eetlepels tomatenketchup 1 theelepel zout 1 theelepel versgemalen witte peper 1,5 dl room 1 eetlepel geraspte pittige kaas fijngehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-1999
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker buitenlands tintje door de wijn, zoete vruchten en het rundvlees

INGREDIENTEN

250 gram tuttifrutti, 500 gram runderlapjes, zout, 1 1/2 theelepel cayennepeper, 1 eetlepel olijfolie, 15 gram boter, 3 uien, 2 dl runderbouillon, 2 dl argentijnse rode wijn, 1 laurierblaadje, 1 kaneelstokje, 100 gram hazelnoten,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-10-2000
  • Argentijns
  •  60-120 min.

Uit Argeninie; van "moesje2"

INGREDIENTEN

500 g runderlende - 2 eetlepels bloem - 2 middelgrote uien - 2 teentjes, knoflook - 2 groene paprika's - 150 g champignons - 6 eetlepels maisolie - 2, rode pepertjes - 2 eetlepels groene peperkorrels (potje) - 1 dl rode wijn -, 2 eetlepels tomatenketchup - 1 theelepel zout - 1 theelepel versgemalen, witte peper - 1? dl room - 1 eetlepel geraspte pittige kaas - fijngehakte, peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-01-2003
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lekker met snelklaar couscous en gestoomde broccoli. Hazelnoten in combinatie met gedroogde abrikozen in plaats van dadels zijn hierbij ook erg lekker. Je kunt ook sukadelapjes, kalfslapjes of varkenslapjes gebruiken. Kan ook heel goed een dag vantevoren klaargemaakt worden!

INGREDIENTEN

Snufje peper, snufje zout, citroensap, 2 uien gesnipperd, 2 theelepels kaneel, 1 eetlepel tomatenpuree, 150 g dadels, 2 eetlepels kerriepoeder, 75 g boter, 750 g lamslappen, 150 g amandelen (hele geroosterde),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-07-2002
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Dit lekkere Argentijnse eenpansgerecht is pittig en heel apart door het gebruik van allerlei soorten vlees door elkaar heen. Dit recept is voor 6 pers.

INGREDIENTEN

200 gr. grauwe erwten; 250 gr. rundvlees; 200 gr. lamsvlees; 200 gr. varkensvlees; een halve soepkip; 1 theel. zout; 1 laurierblad; 5 peperkorrels; 100 gr. doorregen spek;, , 3 chorizos (of 200 gr. knoflookworst); een kwart witte kool; 2 wortelen ;, , 2 preien; 1 verse maiskolf; 250 gr. krielaardappelen, , 1 ui 1 eetl. olie 3 tomaten, , 1 kleine rode peper snuifje cayennepeper 1 eetl. gehakte peterselie,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-01-2003
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Voor het deeg:, * 400 gr bloem, * 100 gr kalfsvet of gesmolten boter, * 1 ei losgeklopt, * 0.5 theel zout, Voor de vulling:, * 3 eieren, * 1 eetl kalfsvet of boter, * 1 kleine ui fijngesneden, * 1 teentje knoflook fijngesneden, * 1 groene peper zonder zaad fijngesneden, * 4 groene olijven in stukjes, * 1 lente-ui fijngesneden, * 1 tomaat ontveld in blokjes, * 1 eetl rozijnen in heet water geweld, * 200 gr magere runderlappen kleingesneden, * 1 theel gemalen komijn, * 1 theel paprikapoeder, * 1 eetl fijngesneden peterselie, * 3 eetl geraspte belegen kaas, * zout, * olijfolie,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Argentijns
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

500 g runderlende - 2 eetlepels bloem - 2 middelgrote uien - 2 teentjes knoflook - 2 groene paprika's - 150 g champignons - 6 eetlepels maisolie - 2 rode pepertjes - 2 eetlepels groene peperkorrels (potje) - 1 dl rode wijn - 2 eetlepels tomatenketchup - 1 theelepel zout - 1 theelepel versgemalen witte peper - 1? dl room - 1 eetlepel geraspte pittige kaas - fijngehakte peterselie

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-10-2002
  • Argentijns
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top