123 spinazie zalm pasta recepten

  • Eigen recept

EGA Dieet recept

INGREDIENTEN

80 gr. ongekookte tagliatelle, 270 gr. zalmmoot, 450 gr. diepvries spinazie (geen ala créme), 250 gr. uien, 1 bakje Paturain light, scheutje melk, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2009
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Ideale studentenkost, makkelijk, snel en gezond, maar ook lekker als je geen student meer bent.

Het schijnt trouwens dat je spinazie niet samen met vis mag eten, maar de combinatie is gewoon zo lekker!

INGREDIENTEN

Pasta (150-200 gram), ik neem meestal fusilli, zalm (1/2 stukken, diepvries is prima), halve/ driekwart zak spinazie (ik neem altijd verse, die zitten in een zak van 350 gram ofzo. Wat ik over hou gebruik ik de volgende dag voor een salade), 250 gram champignons, bakje boursin (of andere kruidenkaas, het merk is niet echt relevant)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-11-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Tagliatelli

INGREDIENTEN

750 gr verse spinazie, 250 gr Tagliatelle, 250 gr gerookte zalmsnippers, 125 gr creme fraiche, 100 gr pijnboompitten

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-10-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijk hoofdgerecht van tagliatelle met spinazie en een zalmmoot met een soort carbonarasaus

INGREDIENTEN

2oo gr tagliatelle of een andere pastasoort * pakje diepvriesspinazie (geen ala creme!) van 450 gr. Verse mag natuurlijk ook! * 2 zalmmoten * bakje champignons * 1 ons ham, de plakjes in blokjes van ca 1 x 1 cm gesneden * hand geraspte parmezaanse kaas * 30 gr boter * 30 gr bloem * ca 0,5 liter melk * peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-01-2007
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Weinig calorien, heel lekker
per bord +/- 300 kcal = 6 points

INGREDIENTEN

300 gr spinazie ( iglo in blokjes ), 1 grote ajuin ( blauwe, witte of 2 sjalotjes), 1 teentje knoflook, 1 pakje pasta naar keuze ( 250 gr ), 4 eetlepels culinaire light room van campina ( 7% vetgehalte ), 200/250 gr gerookte zalm

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-03-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Makkelijk en zeer voedzaam pastagerecht

INGREDIENTEN

(verse) pasta, Pak spinazie a la creme, gerookte zalm 200gr, roomkaas (Boursin bijv.), peper/zout, koksroom

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-04-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Terug van vakantie, geen boodschappen kunnen doen, leg dit in de diepvries en je kunt toch lekker eten

INGREDIENTEN

Pasta, Diepvriespak spinazie a la creme, Blikje zalm (op water), Zakje parmezaanse kaas, Kruiden naar smaak, evt. uitje

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-06-2000
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

• 300 g Pasta (hier: Mini Penne, Grand Italia), • 400 g Zalm (diepvries - in stukken van 1 ½ cm snijden), • 200 g ui (fijngesnipperd), • ½ tl zeezout, • 4 trostomaten (in stukken), • 400 g spinazie (diepvries ontdooid of pot, uitgelekt), • 1 kuipje Boursin (of andere kruiden kaas), • Olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-03-2013
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk en snel klaar

INGREDIENTEN

* 1 pak diepvries spinazie, * 1 pakje boursin (80 gram), * 200 gr. gerookte zalm, * 1 doosje zalm (diepvries per s stuks), * 1 ui, * 1 teentje knoflook, * zout, * peper (versgemalen), * 400 gr. fussili (spiraalpasta)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-10-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

-1 pak diepvries spinazie a la creme. -blauwe kaas (gorgonzola, danish blue) of eventueel een bakje boursin, of andere kruidenkaas. -1 pakje gerookte zalm -1 doosje zalmfilets (diepvries per 2 stuks) -1 ui -teentje knoflook -peper (versgemalen) -zout

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-04-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Smulrecept van Dinant.

INGREDIENTEN

500 gram Pasta (penne of farfalle), 400 gram gerookte zalm, Pakje Diepvries spinazie (in blokjes), 150 gram Kruidenkaas (Boursin of Garlan), Vers gemalen peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-01-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Fris van smaak

INGREDIENTEN

500 gram pasta 300gr verse bladspinazie, 10ml whiskey, sap van 1 citroen, 250 gram gerookte zalm snippers

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-07-2011
  • Italiaans
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

400 gr farfalle (vlinderpasta) -, 1 kg spinazie - 100 gr room of Monchou-, 100 gr gerookte zalm -, 50 gr walnoten - olijfolie -, 1 teentje knoflook - zout - peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-09-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 teentjes knoflook;, 50 g verse roomkaas;, 4 stukjes zalmfilet;, olijfolie;, zout en peper;, 600 g verse spinazie;, 2 eetlepels pijnboompitten;, 400 g pasta naar keuze.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-08-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Makkelijke pasta en heerlijk. Als je geen tijd hebt maar toch lekker wil eten.

INGREDIENTEN

300 gr. gerookte zalm in stukjes, 400 gr. verse spinazie, half zakje pijnboompitjes, geroosterd, eetlepel verse tijm, peper, 3/4 bakje ricotta, klein bakje creme fraiche, 250 gr. penne rigatta, parmezaanse kaas, geraspt.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-11-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.


een heerlijk recept van de site van AH

INGREDIENTEN

250 gram tagliatelle(pasta), 2 stukken Zalmfilet, 1 pak bladspinazie (diepvries 450 gr.), 1 pakje magor(kaas 150 gr), Peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-08-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

400 gr pasta naar keuze, 400 gr gerookte zalm, 3 el fijngehakte, verse dille, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 250 ml (kook)room, 100 ml witte wijn of citroensap, extra vergine olijfolie, zout en versgemalen peper, , Voor de extra variatie: één hand verse spinazie per persoon.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-11-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

250 gram Tagliatelle, 2 doosjes iglo viscuisini Hollandse zalmfilets ( diepvries a 250 gram ), 1 pak iglo bladspinazie ( diepvries, a 450 gram ), 1 pakje gormas ( kaas, 150 gram ), zout, peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-03-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een authentiek,eenvoudig maar overheerlijk gerecht.

INGREDIENTEN

Twee zalmmoten met huid, Ongesneden bladspinazie, Tagliatelle, Grote garnalen naar keuze, Veel (verse!) Basilicum, Gemengde Italiaanse kruiden, 4 Tenen knoflook, 2 rode pepers, Scheut witte wijn, Peper en zout, Olijfolie (EV)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-11-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pasta met gegrilde zalm, bladspinazie, gegrilde tomaten en kaassaus.

INGREDIENTEN

4 zalmfilets, 1 pak bladspinazie, 400 gram verse tagliatelle, 1 pakje 4 kazensaus Maggie, 4 tomaten

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-06-2013
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

400 g verse pasta, 2 teentjes knoflook, gehakt, 1 sjalot, gesnipperd, 100 ml witte wijn, 4 el creme fraiche, 1 citroen, de geraspte schil, 400 g wilde spinazie, 200 g gerookte zalm in plakjes, 2 el dille, fijngesneden, 100 g hollandse garnalen, peper en zout naar smaak, olijfolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-02-2010
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Zelfbedacht recept, heel eenvoudig maar ook smakelijk

INGREDIENTEN

200 g zalmfilet, 1 pak diepvriesspinazie (450 g), 1 bekertje creme fraiche halfvet, klein beetje citroensap, 150 g volkoren pasta (bv. penne), zout, peper, nootmuskaat, 1 visbouillonblokje (Let op: bevat suiker of zoetstof, niet iedereen met hypoglykemie kan hiertegen)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een eenvoudig pasta recept
In een handomdraai gemaakt.

INGREDIENTEN

Pasta, olijfolie, 300 gr gerookte zalm (pakje), restje verse spinazie, creme fraiche, wat room, dille, peper en zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-01-2008
  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Makkelijk recept met lekkere, romige smaak.

INGREDIENTEN

65 gr boter, 900 gr verse spinazie, gewassen, 1,5 ui, fijngehakt, 150 gr geraspte parmezaanse kaas, 400 gr pasta, 250 ml slagroom, zout & peper, , Voor de Zalm:, , 4-6 zalmfilets, 2eetlepels olijfolie, sap van halve citroen, 2 uitgeperste teentjes knoflook, zout & peper, verse dille, Maak van de olie, citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een lekker,snel en waanzinnig pasta-gerecht.

INGREDIENTEN

Pasta (mijn voorkeur heeft pasta met spinazie, 1 pakje zalm-snippers, 1 bekertje creme fraiche, 1 kleine prei, 1 grote ui, 1 courgette, zout & peper, verse dille, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-11-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Een lekkere pastasaus!

INGREDIENTEN

Pasta voor 2 personen(tortellini, tagliatelle..), Half pakje spinazie à la Boursin, 250 gram bospaddenstoelen (enkel champignons bij een beperkt budget), Bakje spekjes, Knoflook naar smaak, , -----------------------, Evt. chilipeper voor een beetje pit is lekker en wat gerookte zalm erdoor smaakt ook heel goed!

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-11-2009
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

10 minuten maaltje

INGREDIENTEN

* 400 g pasta, * zout, * 2 eetlepels olijfolie, * 1 uit, gesnipperd, * 2 teentjes knoflook, gesnipperd, * 1 eetlepel rozemarijn, * 250 g zalmsnippers, * 250 g diepvriesspinazie, ontdooid, * 125 ml creme fraiche, * versgemalen peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-09-2002
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

-pasta, -een blikje roze zalm, -een pakje roomsaus, -een potje spinazie (Hak), -verse dille, -eventueel een beetje kaas er doorheen roeren

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-05-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pasta met gerookte zalm en dille

INGREDIENTEN

400 gr dunne tagliatelli, 2 sjalotjes, in dunne ringen, 2 el olijfolie, 1 dl visbouillon (tablet), 1 dl creme fraiche, 2 vleestomaten ontveld en in partjes, 250 gr gerookte zalm, zout en peper, 75 gr rucola of spinazie, 2 - 3 el fijngesneden dille en verse peterselie.

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-07-2002
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Een snel, makkelijk en gezond recept, heerlijk in de zomer.

Deze variant is vegetarisch, maar het kan ook heel goed met kip of zalm

INGREDIENTEN

1 bakje pijnboompitjes, pasta naar keuze (geen spaghetti), 1 uitje, 1 teentje knoflook, 1bakje kerstomaatjes of romaatjes, 1 zak verse spinazie, zout, peper, beetje Amora mayonaise

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-07-2009
  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 Zalm filets elk 150 gr., 3 eetlepels olie, 200gr lintpasta of penne, 50gr.hazelnoten, 50 gr. parmazaanse kaas, 1ui, 600 gr. spinazie, 1 dl.slagroom, 50gr. gorganzola, peper/zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-02-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pasta gerecht met een super lekkere spinaziesaus en gerookte zalm,

INGREDIENTEN

300 gram spinazie. 125 cc room. 200gr. gerookte zalm, 250 gr verse groene tagliatelli. (a l'herbe of spinazie) 2 tl. dashi korrels, (toko)halve prei, klontje boter.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-04-2002
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lasagne van gekochte bladeren is al lekker, maar versgemaakte pastabladeren maakt dit recept echt om te smullen!

INGREDIENTEN

Verse pasta voor 2 personen (dus van 100 gram bloem en 1 ei, zie recept op mijn pagina), uitgerold in dunne vellen van 8 bij 10 cm en 2 minuten gekookt, , 1/2 pak spinazie a la creme (250 gram ongeveer) en 1/8 l slagroom, , 1 blik tomatenblokjes, 2 uien, gesnipperd, olijfolie, 1 pakje slankroom of room culinair, italiaanse keukenkruiden, zout en peper, , 200 gram zalmfilet, , 100 gram geraspte (30+) kaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-05-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Een leuke variatie van zalm met pasta of puree

INGREDIENTEN

4 zalmfilets (150 gr), 4 el creme fraiche, 2 el fijgehakte italiaanse kruiden, 25 gr parmenzaanse kaas, 2 el olijfolie, 2 tenen knoflook, 600 gr panklare spinazie (vers of diepvries)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-01-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zet een zonnige, slanke maaltijd op tafel met dit recept!

INGREDIENTEN

450 g spinazie (diepvries), ontdooid, 1 eetlepel olie, 2 uien, in ringen, 400 g spaghetti, 200 g verse zalmfilet, in snippers, 100 g jong belegen geraspte 30 + kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-09-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

-Verse tagliatelle of een ander soort pasta wat je lekker vind., - 1 uitje, - 1 zak ong.300 gram verse spinazie, - 250 gram spekreepjes, - 1 flesje kookroom 250 ml., - 1 zakje geraspte belegen kaas, - Ong. 100 gram gerookte zalm, - 1 teen knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-01-2010
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Ingredienten, , 1 pak spinazie à la crème (450 g, diepvries), 1 teentje knoflook, 1 zakje verse peterselie (30 g), 1 bak tagliatelle met kruiden (verse pasta, 250 g), 1 bakje gerookte zalmsnippers (200 g), 4 eieren

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-09-2008
  •  …
  •  10-20 min.

Een smeuige , zalige pasta. De tortellini die we gebruiken voor dit recept is reeds kant en klaar gevuld met kaas.......

INGREDIENTEN

-300 g bladspinazie (grof gehakt), -1 ui (fijn gesnipperd), -2 tenen knoflook (klein gesneden), -1 el olijfolie, -1 dl slagroom, -zout, peper, nootmuskaat, -300 g zalmfilet, -citroensap, -1 el boter, -400 g tortellini gevuld met kaas, -150 g mascarponekaas, -1 bosje dille

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-12-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ook zo zat van de tomatensaus bij de pasta? Doe het dan eens op deze manier! Let op: gerecht bevat kaas.

INGREDIENTEN

- spinazieblokjes uit de diepvries, ongeveer een derde van het pak, - gerookte zalm in stukjes gesneden, ongeveer een half pak (meer kan, maar wordt duurder), - boursin cuisine, twee eetlepels

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-01-2010
  • Italiaans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 zalmfilets a 150 gram - 3 eetlepels olie - 200 gram brede lintpasta - 50 gram blanke hazelnoten - 50 gram Parmezaanse kaas in stukje - 1 ui - 600 gram verse spinazie - 1 dl slagroom - 50 gram gorgonzola - zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-08-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies