606 speculaas recepten

Een lekker traditioneel koekje.

INGREDIENTEN

125 gr. bruine basterdsuiker, 150 gr. ongezouten boter (zacht), 200 gr. bloem, 20 gr. speculaaskruiden, 50 gr. grofgehakt amandelschaafsel, 5 gr. bakpoeder, snufje zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-09-2002
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Speculaas

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-10-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Met witte chocolade en pecannoten

INGREDIENTEN

200 g zelfrijzend bakmeel.1 mespunt zout.1 eetl. speculaaskruiden.200 g boter.200 g basterdsuiker.4 eieren, op kamertemperatuur.50 g witte chocolade.100 g pecannoten.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Deeg:, 160g zelfrijzend bakmeel 125g boter 80g bruine basterdsuiker 2 theelepels speculaaskruiden 2 eetlepels melk, vulling:, 1/2pakje amandelspijs 1/2 losgeklopt ei 3 druppels amandelaroma

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-10-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Kinderen vinden dit heerlijk !

INGREDIENTEN

- 200 gr boter, - 500 gr bloem, - 500 gr cassonade suiker, - 1 ei, - 1 eigeel, - 5 gr zout, - 5 gr speculaas kruiden, - ( gr bicarbonaat

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-03-2005
  • Belgisch
  •  60-120 min.

Speciaal voor sinterklaas,Speculaas

INGREDIENTEN

Recepten voor Sinterklaassnoepgoed, Speculaas, 3 kopjes bloem, een snuifje bakpoeder, 2/3 kopje boter of margarine, 1/2 kopje donkerbruine basterd suiker, wat melk om het deeg soepeler te maken, 2 theelepels speculaaskruiden*, een snuifje zout, 1/2 kopje gepelde en geschaafde amandelen. Bewaar een paar gehalveerde amandelen om de speculaas mee te versieren

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-10-2000
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Koekjes

INGREDIENTEN

175 gramboter, 250 gram bruine basterd suiker, 350 gram bloem, 2 eetlepels melk, 1 theelepel bakpoeder, snufje zout, 15 gram speculaas kruiden

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-11-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Ons traditionele Sint-Nicolaasgebak, de speculaas, kunt u op allerlei manieren maken. De oude bekenden speculaasplank in nog steeds verkrijgbaar,maar het is ook leuk om zelf vormpjes van speculaasdeeg te maken. Dat kan met de hand (vooral kinderen vinden dat erg geaellig) maar u kunt ook herlijk dagelijks koekjes vormen met uitteekvormpjes.
Dat doen wij hier.

INGREDIENTEN

, 150 gr boter, 125 gr lichtbruine basterdsuiker, 1 theel zout, 10 gr speculaaskruiden ( 2 afgestreken eetlepels), 200 gr zelfrijzend bakmeel, 1 eetl.melk, 50 gr geschaafde amandelen

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-10-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Snoepgoed voor sinterklaas

INGREDIENTEN

400 gram bloem, 2,5 theelepels bakpoeder, 1,5 theelepel speculaaskruiden, 200 gram boter, 250 gram bruine basterdsuiker, 75 gram amandelsnippers

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-11-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Lekker zelfgemaakte speculaas, veel lekkerder dan uit de winkel

INGREDIENTEN

150 gram zelfrijzend bakmeel, zout, 100 gram margarine, 90 gram bruine basterdsuiker, 10 gram speculaaskruiden (gekocht of via het recept van de zelfgemaakte speculaaskruiden) en ong. 2 eetlepels water of melk.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-10-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

De titel die ik eerst bij dit recept heb gezet was: "Heerlijke speculaastaart(gevulde speculaas)" ik noemde dit zo omdat het de titel was bij het recept. Maar het is "gewoon" een `heerlijke gevulde speculaas` en de titel is dus veranderd.
Het recept blijft uiteraard hetzelfde en het klopt precies!
Ik heb dit in 2008 voor de eerste keer gemaakt. Ook één gebakken zonder amandelspijs (voor de Speculaasbrokken. (zie foto`s). Ik heb ongeveer de helft met amandelen en de rest zonder gedaan. Maak het speculaasdeeg zoals omschreven.
Rol het uit tot een langwerpige lap. Doe er wel of geen amandelen op en bestrijk met losgeklopt ei. Zet net iets onder het midden van de oven en bak voor 35-40 minuten op 170°C (conventionele oven- hete lucht 150°). Af laten koelen en brokken breken of snijden. (heerlijk, het zijn geen echte speculaasbrokken want ze worden niet hard maar wel lekker!)…Dus voor mensen die niet van amandelspijs houden is dit misschien een goed recept.

INGREDIENTEN

200 gram zelfrijzend bakmeel, 125 gram donkerbruine basterdsuiker, 2 eetlepels koek en speculaas kruiden (ik heb van Verstegen) je kan uiteraard een ander merk gebruiken), 150 boter in kleine stukjes gesneden., 2 eetlepels melk, 2 eieren., 300 gram amandelspijs (ik heb een pakje van Baukje gebruikt), 1 theelepel geraspte citroenschil., Snufje zout., Bloem om het deeg op uit te rollen., Zakje garneeramandelen.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-11-2009
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Errug slecht voor de lijn, maar wel errug lekker!

Dit recept heb ik op AH.nl gevonden en van het weekend gemaakt. M'n collega's waren er errug blij mee!!!

INGREDIENTEN

, 250 gram zelfrijzend bakmeel, 150 gram donkere basterdsuiker, 2 el koek- en speculaaskruiden, 100 gram ijskoude roomboter, 3 el melk, mespunt zout,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-11-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Grote brokken speculaas geven het echte Sinterklaas gevoel.

INGREDIENTEN

250 gr zelfrijzend bakmeel, 150 gr donkere basterdsuiker, 2 eetlepels koek- en speculaaskruiden, 100 gr ijskoude roomboter, 2-3 eetlepels melk, plasticfolie, bakpapier.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-12-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Is heel eenvoudig zelf te maken en zorgt
voor een heerlijke geur in het hele huis.

INGREDIENTEN

* 185 gram zelfrijzend bakmeel (gezeefd), * 85 gram donkere basterdsuiker, * 10 - 15 gram speculaaskruiden, * snufje zout, * 120 gram koude boter in stukjes, * 100 gram blanke amandelen,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-10-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Er is weer volop speculaas,probeer dit recept eens.

INGREDIENTEN

Zelfrijzend bakmeel 200 gram, boter 75 gram, bruine bastardsuiker 100 gram, mespuntje zout, volle melk 1 eetlepel, amandelen 100 gram, speculaas kruiden 1 eetlepel

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-10-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

250 gr bloem, 150 gr bruine basterdsuiker, 100 gr boter, 20 gr speculaaskruiden, 0,5 dl water, 25 gr amandelen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-10-2009
  •  …
  •  20-30 min.

Lekker!!!!

INGREDIENTEN

400 gram bloem >, 2,5 theelepels bakpoeder>, 1,5 theelepel speculaaskruiden>, 200 gram boter>, 250 gram bruine basterdsuiker >, 75 gram amandelsnippers >

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-02-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Een lekkernij voor zowel jong en oud

INGREDIENTEN

200 gram zelfrijzend bakmeel, 10 gram speculaaskruiden, 100 gram bruine suiker, 100 gram koude boter, 2 of 3 eetlepels melk, en een snufje zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-11-2004
  •  …
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

250 gr zelfrijzend bakmeel, zout naar smaak, 2 eetlepels speculaaskruiden, 150 gr (licht)bruine basterdsuiker, 75 gr boter, 4 eetlepels melk, (50 gr ontvliesde amandelen),

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-11-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

200 gram zelfrijzend bakmeel, 10 gram speculaaskruiden, 100 gram bruine suiker, 100 gram koude boter, 2 of 3 eetlepels melk, en een snufje zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-04-2002
  •  …
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gram bloem-, 2,5 theelepels bakpoeder-, 1,5 theelepel speculaaskruiden-, 200 gram boter-, 250 gram bruine basterdsuiker-, 75 gram amandelsnippers .

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-10-2003
  • Kinderkeuken
  •  10-20 min.

Suikervrij
van de site van Natrena erg lekker

INGREDIENTEN

250 zelfrijzend bakmeel, 2 el speculaaskruiden, 175 g boter of margarine, 1 ei, 1 el honing, 12 ml Natrena Vloeibaar, 1 el bloem

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-10-2002
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gr bloem -, 1 1/2 theelepel bakpoeder -, 200 gr bruine bloemsuiker -, 15 gr speculaaskruiden -, 1 snuifje zout -, 200 gr boter -, 4 eetlepels melk -, een beetje ma?smeel -, amandelen om te versieren -, een speculaasplank -

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-11-1999
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Helaas geen sinterklaastijd meer, maar nu ook nog erg lekker.

INGREDIENTEN

375 gram zelfrijzend bakmeel, 300 gram bruine suiker, 250 gram boter, 50 gram gesneden amandelen, 1 eetlepel kaneel, 1 eetlepel speculaaskruiden, 1 theelepel nootmuskaat, 1 theelepel kruidnagelpoeder, snufje zout.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-02-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

100 gram zelfrijzend bakmeel, 50 gram bruine suiker, 1/2 el speculaaskruiden, 75 gram boter/margarine, 1 el melk, 1 snufje zout

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-01-2012
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

400 gram bloem, 2,5 theelepels bakpoeder, 1,5 theelepel speculaaskruiden, 200 gram boter, 250 gram bruine basterdsuiker, 75 gram amandelsnippers, 1 ei

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-06-2009
  •  …
  •  0-10 min.

SPECULAAS

INGREDIENTEN

250 zelfrijzend bakmeel, 2 el speculaaskruiden, 175 g boter of margarine, 1 ei, 1 el honing, 12 ml Natrena Vloeibaar, 1 el bloem, 50 g blanke amandelen

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-09-2003
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Recept uit Eet op! door Johannes van Dam

INGREDIENTEN

150 gram boter, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 125 gram donkerbruine basterdsuiker, 3 gram zout, 1 eetlepel melk of water, 10 gram speculaaskruiden, evt. 50-100 gram geschaafde amandelen, wat rijstebloem

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op30-10-2003
  • Nederlands
  •  120 min. <

Een verzameling gewone en ongewone smoothies - 1 plek voor al mijn huidige en toekomstige smoothies, te beginnen met een heerlijke klassieker uit Chili.

INGREDIENTEN

Banaan, citroen & kaneel smoothie (leche con platanos)

, 2 bananen, 
1/2 el kaneel, 
1 el citroensap, 
1 el rietsuiker
, 200-400 ml melk (afh van hoe dik je het wilt), 

alles in de blender., , 

===

, banaan-pandan smoothie, 

2 bananen
, 1 el citroen of limoensap
, 200-400 ml melk
, 2 el rietsuiker
, 1 mespuntje pandan pasta (toko), , 

===

, Bananen-mokka-cafe smoothie, 

1-2 bananen
, 2 el honing
, 180 ml yoghurt, 
1/4 tl kaneel
mespuntje mokka coffee pasta (koepoe koepoe, toko)
, melk tot 500 ml totaal, 

Pureer banaan met de yoghurt, kaneel en de honing in de blender. Doe de mokka coffee pasta erbij, en de melk tot plm 500 ml, en pureer tot glad.

, , ===

, Mango smoothie

, 1 grote rijpe mango, 
1 el limoensap
, 50 ml yoghurt
, 200 ml melk, 
2 el rietsuiker

, , ===

5, Coconut and mango smoothie, 

½ mango, peeled, stone removed and chopped, 
1 lime, juice only
, 5 tbsp coconut cream
, 2 tbsp milk, 
1 tsp brown sugar, 

erbij: 1 lime wedge, verse munt, , 

===

, Yoghurt mango smoothie

, 1 mango, 
1 banaan
, 200 ml vers sinaasappelsap, 
200 ml biol yoghurt

, Pureer mango en banaan met het sinaasappelsap en de yoghurt in de blender., , 

===, Cointreau en mandarijn smoothie, , 40g/1½oz dried mango, chopped, 1 miniature Cointreau, 25g/1oz ice cubes, 1 orange, juiced, 70ml/2½fl oz tinned mandarin juice, 50ml/2fl oz double cream, 3 tbsp fresh mint, 2 tbsp mascarpone, 1 tbsp honey, , To serve, cocoa powder, , ===, 

Melon, mint and honey smoothie
, Peter Gordon, 

1/2 groene meloen, in stukken
, 1 kleine hand Mut
, 1 el honing
, 60 ml limoensap, 
15 ijsblokjes


, , ===

, Tamarillo Smoothie

, 4 tamarillos
, 1/2 kop melk
, 1/2 kop yoghurt of vruchtenyoghurt, of 
2 scoops ijs
, 2 tl honing, 
1 banaan

, , Peel the tamarillos by pouring over boiling water. Let stand for 3-4 mins, drain and refresh with cold water. Remove the skins. Puree tamarillos in a blender or food processor, add in the banana and process again. Add remaining ingredients and serve.

, , ===10, 

Avocado & komkommer smoothie, 

Halve komkommer, 
1 limoen, 
1 avocado, 
2 bollen citroensorbetijs

, Schil de komkommer, snij hem in stukjes en pers hem uit in een sapcentrifuge.
Boen de limoen schoon en rasp de schil er dun af
. Pers de limoen uit., 
Halveer de avocado, haal de pit eruit en trek de schil van de helften
. Snij de avocado in stukken en pureer het vruchtvlees met het limoensap in een blender
. Voeg het komkommersap toe en laat de blender op hoge stand draaien

, , ===, 

Grapefruit smoothie

, 2 roze grapefruits
, 200 g Philadelphia Naturel Light
, 400 ml grapefruit sap
, 2 el suiker

, , De grapefruits schillen met een scherp mesje zodat enkel de partjes overblijven, zonder het wit. Vervolgens de huid van de partjes insnijden en het vruchtvlees eruit halen. Het sap dat daarbij vrijkomt, opvangen. 
De Philadelphia Naturel Light en het grapefruit sap mengen met een handmixer.
De suiker samen met de gefileerde partjes en het opgevangen sap in de kom doen en opnieuw krachtig roeren zodat de partjes uit elkaar vallen maar niet gepureerd worden.
, 4 longdrinkglazen vullen met de smoothie en opdienen. Afwerken met wat stukjes grapefruit en muntblaadjes.

, , ===

, Vijgen-hazelnoot smoothie

, 1 tl noisette siroop (Monin), 
1/2 el honing, rietsuiker of ahornsiroop, 
2 grote verse vijgen, klein gesneden
, 1 mespunt kaneel
, 100 ml melk, , 

===

, Vijgen en rozewater Smoothie

, 6 rijpe vijgen
, 250 ml sinaasappelsap
, 1-2 el rietsuiker, 
2 tl rozewater
, , ===, 
Vijgen-speculaas smoothie

, 4 rijpe vijgen
, 1 banaan
, 1 el rietsuiker, 
1 el citroensap
, 1 mespunt mokka pasta koepoe, 
1 dikke speculaas
, 200 ml melk
, , ===15, 

Feijoa smoothie

, 2 feijoas, 
1 1/2 cups milk, 
1/4 cup vanilla ice cream (you can also use yoghurt), 
1 tablespoon honey, , 

===

, New Rose Tropical explosion

, Sap van 1/2 granaatappel, 
½ papaja, 
½ banaan, 
6 lychees
, 5 aardbeien, 
1 el rozenwater of ½ mespunt rozenpasta 
, sap van ½ limoen, 
1 el rietsuiker
, 200 ml water

, , ===, 

Amandel en bosbessen smoothie

, 1 handful almonds, peeled and soaked overnight in water
, 1 tbsp golden linseeds
, ½ ripe mango, or 1 ripe banana
, 2 handfuls mixed berries, , 

Method
, 1. Drain and rinse the almonds. Put them in the blender and add a little fresh water. Blend to make a smooth paste.

2. Add more water bit by bit and blend until you have a rich almond milk. If its too thick, just add more water – youre aiming for something with the consistency of its dairy counterpart.

, , ===, 

Kokos & limoensmoothie

, 600 g low-fat plain yogurt, 
400 ml coconut milk
1 lime, juice only
, 1 tsp honey
, 15 ice cubes

, , Method
, 1. Put the yogurt, coconut milk, lime juice and honey in a liquidiser and blend until smooth.
2. Crush the ice cubes in a blender or other machine suitable for crushing ice.
3. Put the crushed ice in glasses and pour in the smoothie mixture. Serve immediately., , ===, appeltaart smoothie, , Ingredienten, 2 groene appel, 1/2 pot appelmoes, 1 lepel honing, 1 tl kaneel, 0,1 l melk, 3 bastogne koeken, , Rasp de appels en doe deze samen met de andere ingredienten in een keukenmachine., Mix de inhoud een aantal minuten, tot een heerlijke smoothie., , ===20, Nectarine - aardbei smoothie, , 3 nectarines, geschild, 1 hand aardbeien, 150 ml melk, 1 el rietsuiker, 1 el citroensap, , ====, Aardbeien smoothie

, 200 g aardbeien
, 2 el rietsuiker
, scheutje Yomild limoen (of 1 el limoensap)
, 200 ml melk, of water al naar voorkeur, , ======
, Aardbei watermeloen gember smoothie

, 3 cups 1-inch cubes seeded watermelon, 
2 cups frozen quartered hulled strawberries
, 1 1/2 teaspoons finely grated peeled fresh ginger
1 1/2 teaspoons fresh lime juice, , =============, Super-Creamy Papaya-Avocado Shake with Fresh OJ and Orange Blossom Water, , flesh from 1/2 giant red papaya, flesh from 1 avocado, fresh juice squeezed from 2 oranges, 1/2 teaspoon orange blossom water, spring water to 32 oz., 1-2 cups ice, , ===25, 
Groene thee smoothie

, 100 ml afgekoelde groene thee van 25 g blaadjes, 
50 ml limoensap, 
1 banaan
, 300 ml biol yoghurt
, 5 el honing, , 

===

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-09-2010
  •  …
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

200 g bloem, 100 g bruine basterdsuiker, mespuntje zout, 3 theelepels speculaaskruiden, 2 eetlepels melk, 125 g koude boter of margarine, klontje boter

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-12-2003
  •  …
  •  60-120 min.

Bron:Gezond Idee! nr. 26

INGREDIENTEN

4 koppen lemairemeel, 3 koppen roggemeel (gezeefd), 1 theel zout, 10 theel speculaaskruiden, 1 kopje sesamolie, ? kop water, 1 eetl pindakaas of amandelmoes, 2 koppen rozijnen

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-10-2000
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gram bloem, 200 gram bruine bloemsuiker, 1,5 theelepel bakpoeder, beetje zout, 15 gram speculaaskruiden, 200 gram boter, 4 eetlepels melk, beetje maismeel, amandelen.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-10-1999
  •  …
  •  30-60 min.

Een recept uit Creatieve Keuken van "dzjen"

INGREDIENTEN

200 gr Boter, 300 gr donkere kandijsuiker, 3 gr zout, 500 gr bloem, 3 gr natriumbicarbonaat, 5 gr speculaaskruiden of 4-kruidenpoeder, eventueel een geutje koffie, 1 losgeklopt ei, gehalveerde gepelde amandelen.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-11-2002
  •  …
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

3 kopjes bloem, een snuifje bakpoeder, 2/3 kopje boter of margarine, 1/2 kopje donkerbruine basterd suiker, wat melk om het deeg soepeler te maken, 2 theelepels speculaaskruiden*, een snuifje zout, 1/2 kopje gepelde en geschaafde amandelen.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-12-2001
  • Mediterraan
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 kg zelfrijzende bloem, 500 gr boter, 700 gr suiker (voor de helft bruine), kaneel, 2 eieren, 1 likeurglaasje water of cognac.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-03-2001
  • Belgisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

200 g boter, 250 g kandijpoedersuiker, 2 eieren, 1 eetlepel speculaaskruiden, 500 g, zelfrijzend bakmeel of gewone bloem met 5 g bakpoeder

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-11-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gram bloem, 2,5 theelepels bakpoeder, 1,5 theelepel speculaaskruiden, 200 gram boter, 250 gram bruine basterdsuiker, 75 gram amandelsnippers, 1 ei

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op14-07-2002
  • Nederlands
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

400 gram bloem, 2,5 theelepels bakpoeder, 1,5 theelepel speculaaskruiden, 200 gram boter, 250 gram bruine basterdsuiker, 75 gram amandelsnippers, 1 ei .

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-11-2002
  • Nederlands
  •  10-20 min.

`Dikke speculaas` recept uit het bakkersboek(1941) van mijn vader

INGREDIENTEN

800 gr.boter/margerine]400 gr.bruine basterd, suiker]400 gr.witte basterdsuiker]700 gr., patent bloem]700 gr.Zeeuwse bloem]150 ml., melk]35 gr.speculaaskruiden]28 gr.koolzuur/, soda(maagzout?)] gepelde of geschaafde amandelen]

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op26-11-2005
  • Nederlands
  •  120 min. <
INGREDIENTEN

500 G ZELFRIJZEND BAKMEEL - 250 G BRUINE BASTERDSUIKER, 350 G BOTER OF MARGARINE - ? EETLEPEL MELK OF ROOM - 10 G KANEEL, 1 MESPUNTJE NOOTMUSKAAT - 1 MESPUNTJE KRUIDNAGEL - 1 MESPUNTJE ZOUT, - 1 MESPUNTJE PEPER - 1 MESPUNTJE GERASPTE CITROENSCHIL, 100 G GESNIPPERDE ZOETE AMANDELEN.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-01-2004
  • Belgisch
  •  10-20 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies