Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

224 spaghetti bolognese recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Als je in Italië spaghetti bolognese vraagt , zal men je misschien vragend aankijken. Wat wij bolognese noemen, heet in Italië gewoon ragù. Om deze saus der sauzen te maken, moet je wel vroeg uit de veren. Als je dan toch voor dag en dauw opstaat, ga je naar de vroegmarkt en bestelt daar

INGREDIENTEN

250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1 wortel, ½ liter rode wijn, 100 ml bouillon, 1 blik gepelde tomaten, 2 eetlepels tomatenpuree, peper en zout, oregano, basilicum, paprika, rozemarijn, tijm, 1 laurierblad., boter, olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-03-2007
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

500 gram spaghetti - 50 gram Parmenzaanse kaas - basis vleessaus : 1 eetlepel olijfolie - 1 grote gesnipperde ui - 1 teentje geplette knoflook - 500 gram gehakt - 2 blikken tomatenstukjes - 80 gram tomatenpuree - 1 1/2 theelepel suiker - 250 ml runderbouillon

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-09-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Hier kun je me dus voor wakker maken! Het spaghetti bolognese recept, van Jamie Oliver.

INGREDIENTEN

* 10 plakjes pancetta of gerookte doorregen bacon, gesneden, * 1 handje verse rozemarijn, blaadjes geplukt en fijngehakt, * olijfolie, * 1 grote ui, fijngehakt, * 3 teentjes knoflook, fijngehakt, * 455 gram rundergehakt van de beste kwaliteit, * 1 wijnglas rode wijn, * 1 afgestreken theelepel gedroogde oregano, * 1 blik tomaten van 400 gram, * 1 tube tomatenpuree van 200 gram of 1 klein potje zongedroogde tomaten, fijngehakt, * zeezout en versgemalen zwarte peper, * 455 gram gedroogde spaghetti, * 1 handje verse basilicum, * 2 handjes geraspte parmezaanse of pittige cheddarkaas

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-05-2003
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Misschien wel het makkelijkst om te maken: Spaghetti met saus.

INGREDIENTEN

1 Pakje spaghetti -500 gram-, Rode Bolognese saus,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-07-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Heel gewoon maar wel lekker

INGREDIENTEN

1 pak spaghetti, 3 ons rundergehakt, 2 teentjes knoflook, 2 uien, 1 rode paprika, 1 prei, 1 doosje champignons, 2 ons geraspte kaas (oud), 1 pakje kruidenmix van Honig (bolognese), 1 blikje tomatenpuree, 1 tl cayennepoeder, 2 el ketjap,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-11-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk makkelijke spaghetti bolognese.

INGREDIENTEN

- 350 gram spaghetti, - 1 pakje spaghetti bolognese van Honig + water, - 3 gekleurde paprika`s, - 1 ui, - 400 a 500 gram gehakt, - tomatenketchup, - curry(ketchup), - beetje vloeibare boter

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gram gehakt, spaghetti, blikje spageroni pikant, 1 pakje mix voor spaghetti bolognese (honig), ui, boter, paprika, wortel, mais, erwten, prei, champignons

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-09-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Klassieke pastasaus.

INGREDIENTEN

*olijfolie, *1ui, *1 wortel, *1 bleekselderie, *2 teentjes knoflookteentjes, * 500 gr half om gehakt, *5 dl runderbouillon, *1,5 kopje rode wijn, *2 blikken van 400 gr geperste ontvelde tomaten, *2 eetlepels fijngehakte peterselie, *2 theelepels suiker, *zout en peper, * spaghettie.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-08-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Geleerd in een echt Italiaanse keuken

INGREDIENTEN

Olie, 2 uien, stengel bleekselderij, wortel, 350 gr gehakt, 250 gr ontvelde tomaten, 3 eetlepels tomatenpuree, 1 dl rode wijn, italiaanse kruiden, zout, peper, 500 gr spaghetti, parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-03-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

     Kinder favoriet! Lekker met een frisse salade van ricola

INGREDIENTEN

- 300g Spaghetti, - 1 pakje Honig Mix voor Spaghettisaus Bolognese, - 300g gehakt, - 1 ui, fijn gesneden, - 1 rode paprika, fijn gesneden, - 4 tomaten, in blokjes gesneden, - paneermeel, - 1 ei

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-12-2014
  •  
  •  10-20 min.

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

400 g spaghetti, zout, 1 ui, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 1 el olijfolie traditioneel (C1000), 350 g rundergehakt, 250 g Italiaanse roerbakgroenten (C1000), 1 kuipje Knorr Kruidenpasta spaghetti bolognese, 50 g geraspte pastakaas (Finello),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-07-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 Pak Spaghetti, 2 Kruidentabletten voor pasta, 2 Stelen Prei, 500 Gram Champignons, 1 Courgette, 500 Gram Rundergehakt, 2 Teentjes Knoflook, 1 Pak Honig mix voor Spaghetti Bolognese, 1 Blikje Tomatenpuree, Italiaanse kruiden, Schapenkaas (Geitenkaas), Parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-12-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

De echte bolognesesaus met veel gehakt! Wel machtig, maar o zo lekker!

INGREDIENTEN

500 gram gehakt, 125 gram spekjes (1 bakje), 1 ui, 2 teentjes knoflook, 3 stengels bleekselderij, 1 winterpeen, 2 dl (runder)bouillon van tablet, 1,5 dl melk, 3 dl rode wijn (droog), 1 blikje tomatenpuree (140 gram, Del Monte is het beste), 500 gram spaghetti. Evt parmezaanse kaas of andere kaas om te garneren.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-03-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

- 1 zak Bertolli Pastasaus bolognese, - 3 eetlepels vloeibare margarine, - 1 ui, gesnipperd, - 2 worteltjes,in kleine blokjes, - 2 stengels bleekselderij, in dunne plakjes, - 500 g rundergehakt, - 1 teen knoflook, - 2 theelepels paprikapoeder mild, - 2 theelepels gedroogde tijm, - 250 ml rundvleesbouillon, - zout & peper uit de molen, - 350 g spaghetti, - 2 eetlepels olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-05-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een typisch italiaans en overheerlijk pastagerecht.

INGREDIENTEN

- honig sausmix voor spaghetti bolognese, - 1 a 1,5 pak spaghetti (500/750g), - 500g rundergehakt, - 1 gesnipperde ui, - olijfolie voor bereiding, - 1 tuinkruidentablet (meekoken met spaghetti), - 1 blikje gekruide tomatenblokjes, - eventueel 2 a 3 teentjes knoflook en/of een handje fijngesneden bieslook, - geraspte kaas; soort en hoeveelheid naar smaak (garnering)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-04-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een goed vullende spaghetti

INGREDIENTEN

250 gram spekjes bestrooien met nootmuskaat, 1 winterwortel, 1 ui, peterselie, magieplant, oregano, basilicum, 500 gram gehakt. (kruiden, bv gehaktkruiden), 1 teente knoflook, worcestershire sause, 6 tomaten, ketchup, grove peper, zout, 1 pak spagetti, spagetti mix bolognese, geraspte kaas oud.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gemakkelijk en heel gezond recept! Voor ca 6 euro een pan vol saus, restant invriezen

INGREDIENTEN

4 ons rundergehakt, 3 el olijfolie, 3 stengels bleekselderij, 3 kleine uien, 2 winterwortels, 1 blik gepelde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 groentebouillonblokje, peper, zout, evt t knoflook, 1 glas rode wijn, 500 g spaghetti, 50 g versgeraspte Parmezaanse kaas, verse peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-01-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Romige bolognesevariant waarmee je lof zal oogsten

INGREDIENTEN

150 gr. spekblokjes - 500 gr. varkens-rundsgehakt - 2 uien - 2 teentjes look - een paar worteltjes - bleekselder - 200 gr. champignons - basilicum en/of oregano - 2 dl. gezeefde tomaten - 1 bouillonblokje opgelost in 1 dl water - 1 dl room - eventueel om te garneren: wat perterselie - 150 gr. spaghetti per persoon

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-10-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Lekkere spaghetti bolognese, kooktijd is afhankelijk van hoe dik je de tomaten saus wil hebben.

INGREDIENTEN

500 gram mager runder gehakt, 125 gram gedroogde spaghetti (of verse kan ook), 2 teentjes knoflook, 1 lenteuitje, 1 TL gedroogde Italiaanse kruiden, 40gram geraspte grano padano kaas, 1 pakje Heinz gezeefde tomaten van 500gram, zeezout uit de molen, peper uit de molen, 1 EL olijfolie, water om spaghetti te koken, eventueel 1 TL suiker in de saus maar ik doe het altijd zonder suiker omdat de tomaten al genoeg zoet van zichzelf zijn.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-01-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Voor 4 pers.; 1 portie = 400 Kcal

INGREDIENTEN

1 ui; 1 sjalot; 2 teentjes knoflook; 1 el olijfolie; 200 g kalfsgehakt; 4 tomaten (+-600 g); 1 blikje tomatenpuree; wat water; tijm; laurier; rozemarijn en salie; peper (en zout); 250 g spagetti; 4 el geraspte light kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-02-2004
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Na lang van alles uitproberen vinden we deze de lekkerste.

INGREDIENTEN

*magere gerookte spekreepjes, *1 pond rundergehakt, *4 tenen knoflook, *2 uien, *1blik gepelde tomaten, *1 theel suiker, *1 glas witte wijn, *1 eetl herbes de provence, *gemalen peper, *1bakje creme fraiche of room, *1 bouillontablet, *1 eetl paprikapoeder, *klein scheutje balsamicoazijn, *1 eetl franse mosterd, *scheutje tabasco, *verse peterselie of gedroogd, *400 gr spaghetti

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-04-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Heerlijk!!!! En gezond

INGREDIENTEN

100 gr. rundergehakt, 60 gr. 30 kaas, 1 paprika, 2 uien, 1 blikje tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 gedroogde tomaatjes, ? courgette, pesto, knoflook, basilicum, oregano, 3 bouillonblokken, bruine sauspoeder, 2 el olijfolie, 300 gr. spaghetti.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-05-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Http://artikelen.foobie.nl/eten-drinken/spaghetti-bolognese/

INGREDIENTEN

O.a. zwarte peper, spaghetti, Bruchetta

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-10-2013
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekkere spagetti... mmmmmmmm

INGREDIENTEN

* 25 gram boter, * 125 gram spekreepjes, * 1 ui, * 1 wortel, * 250 gram rundergehakt, * 250 gram h-o-h gehakt, * zout en peper, * 1 blikje tomatenpuree, * 1 blik tomatenblokjes, * 1 laurierblaadje, * 20 gram italiaanse kruiden, * 400 gram spaghetti

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-05-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk simpele en goedkope spaghetti

INGREDIENTEN

* spaghetti voor 2 personen, * 250 gr gehakt, * uitje, knoflook, * tomaten in blik, blikje tomatenpuree, * peper, zout, div. groene (italiaanse) kruiden, ketjap, hot maggi en suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-12-1998
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Spaghetti met tomatensaus

INGREDIENTEN

400 gr spaghetti, 2 theel. zout, 15 gr boter of margarine, , voor de saus:, , 1 grote ui, 1 teen knoflook, 2 eetl. olijfolie, 300 gr. rundergehakt, een fles tomatenketchup, 1 laurierblad, peper, basilicum of oregano

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Spaghetti Bolognaise

INGREDIENTEN

Spaghetti, 500 gr.runder of half-om-half gehakt, champignons, uien, knoflook, djahe, tomatenpuree, oregano, basilicum, peper, kerrie, paprikapoeder, sambal, olijfolie, rose d'anjou

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-10-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Een eerlijk recept

INGREDIENTEN

Spaghetti, roomboter, door de molen gedraaid vlees (of kant en klaar gekocht gehakt)(500gr), 3 uien, 2 teentjes knoflook, 1 pond tomaten, peper, zout, scheutje balsamico azijn, basilicum, oregano, 2,5dl rode wijn, (event. 2,5 dl boullion) 1 ei, brood, harde italiaanse kaas, olijf olie.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-03-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Zeer geliefd bij (mijn) kinderen, die het "spaghetti met rode saus" noemen.

INGREDIENTEN

3 ons gehakt, 2 bakjes champignons, 2 uien, 3 blikjes gepelde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 6 teentjes knoflook oregano, basilicum en thijm, geraspte kaas, 500 g spaghetti.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-05-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

300 gram spaghetti - 1 ui - 4 stengels bleekselderij - 250 gram champignons - 3 eetlepels olijfolie - 500 gram rundergehakt - 3 eetlepels worchestersauce - 1 pakje tomatensaus

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-06-2002
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr. spaghetti *350 gr. runder gehakt 2 uien* 1 teentje knoflook* 1 wortel* 1 stengel bleekselderij* 250 gr. tomaten* 1 blikje tomaten puree* 2 el. verse Italiaanse kruiden- 1 dl. rode wijn- olijfolie- 100 gr. geraspte Parmezaanse kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-06-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Mijn favoriete spaghetti bolognese. Uit Allerhande (datum??)

INGREDIENTEN

- 3 el olijfolie, - 1 grote ui (gesnipperd), - 300 gr winterpeen (geraspt), - 1 stengel bleekselderij (in boogjes), - 100 gram ontbijtspek (ik pak altijd wat meer: 2 dikke plakken) in reepjes., - 500 gr rundergehakt, - klein blikje tomatenpuree, - tl gedroogde oregano, - 250 ml rode wijn, - 250 ml vleesbouillon (van tablet), - blik tomatenblokjes (400gr), - spaghetti

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-12-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

De lekkerste spaghetti ooit!!! Het eerste recept dat ik van mijn moeder leerde.

INGREDIENTEN

500gr rundergehakt - 1 prei - 1 rode parika - 2 teentjes knoflook - 1 ui - 1 grote wortel - blikje tomaten purree (140gr) - zakje spaghetti mix (KNORR) - 1 runderboullion blokje - 2 el olijfolie - 2 tl paprikapoeder - 4 takjes verse oregano of 2 tl droge oregano - peper en zout naar smaak - **(kook de Spaghetti zoals op het pak aangegeven is, iedere soort heeft namelijk een andere bereidingstijd.)**

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-02-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een variant op de echte italiaanse,maar met veel liefde erin !!

INGREDIENTEN

500 gr rundergehakt - 350 gr italiaanse groentemix(verse groenten-oa paprika-ui-courgette-wortel-prei)- 1 grote pot sugocasa met kruiden - 1 blikje tomaatblokjes op sap - 250 gr champignons in plakjes - 2 teentjes verse knoflook uitgeperst - wat kruiden op oliebasis zoals ital.keukenkruiden / basilicum en gedroogde kruiden ; italiaanse knoflookkruiden - oregano - salie - paprikapoeder - peper - zout - vleeskruiden en wat tabasco en rode wijn . wat olie ., en uiteraard een pak spaghetti .(bouillonblokje)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-04-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

300 g spaghetti, ? 1 ui, ? 4 stengels bleekselderij, ? 1 bakje champignons (250 g), ? 3 eetlepels olijfolie, ? 1 schaaltje rundergehakt (ca. 500 g), ? 3 eetlepels worcestershire-sauce (flesje), ? 1 pakje soffritto (tomatensaus 390 g),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-11-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Energie 725 kCal- Eiwit 34 g- Vet 34 g- Koolhydraten 68 g (per eenpersoonsportie)

INGREDIENTEN

2 el olijfolie, 25 g boter, 1 grote ui, gesnipperd, 1 winterpeen (250 g), in dunne plakjes, 1 stengel bleekselderij, in plakjes, 450 g rundergehakt, mager, 6 el runderbouillon, van tablet, 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g), 1 el tomatenpuree (blikje 70 g), 300 g spaghetti,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-02-2010
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

3 el C1000 olijfolie traditioneel, 1 rode en 1 groene paprika, in stukjes, 250 g rundergehakt, 1 zak C1000 champignon roerbak à 400 g, 1 blikje C1000 extra geconcentreerde tomatenpuree à 140 g, (vergemalen) peper, zout, 350 g C1000 spaghetti, 75 g geraspte 30+ kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-07-2008
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

100 g ontbijtspek, -2 uien, -2 stengels bleekselderij, -3 worteltjes, -2 el olijfolie, -1 teentje knoflook, -500 g rundergehakt, -1 dl rode wijn, -1 pot tomatensaus met kruiden, -2 tl majoraan, -300 g spaghetti, -100 g parmezaanse kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-11-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Simpel basisrecept voor spaghetti, snel klaar, binnen 20 minuten een heerlijk bord pasta

INGREDIENTEN

Olijfolie (scheutje), ca 400 gram gehakt (hoh of runder naar keuze), 1 ui, teentje knoflook of mespuntje knoflookpasta, 2 blikjes tomatenpuree, 1 blikje gepelde tomaten(blokjes), 1 klein blikje velderwtjes, zout, peper, paprikapoeder, oregano, chilipoeder en italiaanse kruiden naar smaak, klein beetje bruine suiker, pak spaghetti

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-01-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Zeer bekende, traditionele pasta uit Italie, maar op eigen wijze klaar gemaakt. Snel, gezond met veel groenten en heerlijk!

INGREDIENTEN

Ongeveer 200 gram rundergehakt (meer of minder al naar gelang je vleesbehoefte), 1 prei, 1 bakje champignons, 1 rode paprika, 1 ui, 2 teentjes knoflook, pakje gezeefde tomaten of een zelfgemaakte tomatenprutje van 3 ontvelde tomaten, scheutje witte wijn (hoeft niet perse), 200 gram droge spaghetti, 100 gram geraspte parmezaanse kaas (vers of droge), peper en zout, beetje olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-01-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top