Spaanse recepten

Alles over Spaanse recepten op Smulweb.nl

De Spaanse keuken zoals men die buiten Spanje lijkt uit niet meer te bestaan dan paella, tortilla, tapas zoals patatas bravas en een aantal worsten zoals chorizo. Toch is deze keuken rijk aan een keur van smakelijke recepten dankzij de regionale keukens als de Catalaanse, Baskische en Galicische keukens. Kenmerkend voor de Spaanse keuken is het gebruik van olijfolie. Hier vind je authentieke Spaanse recepten zoals tapas, paella, tortilla, albondigas, calamares, crema catalana, gazpacho, tostada, Baskische kip, alioli, zarzuela, puchero, arroz con leche en Catalaanse mosselen.

Tapas vlees Meer Tapas vlees recepten »
Tapas vis Meer Tapas vis recepten »
Paella Meer Paella recepten »
Vis
Vis
Meer Vis recepten »
Soep Meer Soep recepten »
Nagerecht Meer Nagerecht recepten »
Kip
Kip
Meer Kip recepten »
Saus Meer Saus recepten »
Suggesties kookboeken

Boter om in te vetten - 100 gram honing - 1 eetlepel stroop - 2 anijsblokjes - 250 gram bloem - bloem om te bestrooien - 1 theelepel bakpoeder - 1/2 theelepel zout - 3 theelepels kaneelpoeder - 1 theelepel nootmuskaat - 2 theelepels koek- en speculaaskruiden …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Azlurie is de kaasstreek van Spanje. Er worden in dit gebied maar liefst dertig kaassoorten geproduceerd, waarvan de bekendste ongetwijfeld de cabrales is. Deze blauwe kaas is gemaakt van rauwe koe-, geiten-, en schapen melk en wordt nog traditioneel gerijpt in kalkgrotten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

2 el.boter 2 el. olijfolie 4 haasbiefstukken van 150 gr. zout en grof gemalen zwarte peper verse gladde peterselie Voor de blauwe kaassaus 2 eetl. spaanse brandewijn 1,5 dl. slagroom 100 gr. cabrales of roquefort …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans
Populaire Spaanse kookboeken:
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies