Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Soezen zwaantjes recepten (2) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Een prachtig dessert welk zeker in de smaak zal vallen bij de eters. Met dit recept heb ik 10 (grote) zwaantjes gemaakt. Ideaal om te doen in een creatieve bui op een regenachtige dag. Smakelijk!

INGREDIENTEN

Soezendeeg:, 200 ml water, 100 g boter, 150 g witte bloem, 4 eieren Banketbakkersroom:, 0.25 l melk, 1 vanillestokje, 75 g kristalsuiker, 2 eierdooiers, 22 g maizena Slagroom:, 0.5 l room 40%, 200 g bloemsuiker Overige vulling:, 10 grote aardbeien, 20 ontpitte krieken (Indien u opgelegde krieken gebruikt, deze eerst zeer goed laten uitlekken voor gebruik!) Afwerking:, bloemsuiker

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-07-2005
  • Belgisch
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

2,5 dl water, mespunt zout, 50 gram boter, 150 gram bloem, 3 eieren, 1 afgestreken theelepel bakpoeder, boter voor de bakplaat, Bloem, 1/4 liter slagroom, slagroomversteviger, Poeder suiker,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-05-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top