2.611 keuken recepten

Pangafilet met een kerrieroomsaus

INGREDIENTEN

4 Pangafilet, 1 flesje koksroom, kerriepoeder, uien, prei, (cashew of walnoten)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-04-2008
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit is een heerlijk voorgerecht, die niet alleen lekker is maar ook gezond.

INGREDIENTEN

1/2 l Remia olijfolie, 2 spaanse rode pepertjes (in kleine stukjes gesneden), 4 tenen knoflook (in kleine stukjes gesneden), 4 ons rauwe (ongekookte) grote gamba's (gekookte gamba's worden erg droog in de oven), 3 gedroogde tomaatjes in de olie, turks brood, ,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-12-2000
  • Spaans Voorgerecht
  •  10-20 min.

De kleinsten.zijn er gek van.....!
Ook de volwassenen hebben geen weerstand !!!!!!!!!

INGREDIENTEN

- 8 loempiavellen (filodeeg, brickdeeg), - 4 appels (jonagold), - 2 eetlepels rozijnen, - Honing, - 4 sneetjes peperkoek, - Klontje boter, - 5 l room, - 5 eetlepels suiker, - 2 eetlepels kaneel poeder

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-03-2008
  • Fusion Nagerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

150 gr. langkorrel rijst, 150 gr. spercieboontjes, 2 diepvries zalmmoot, 4 eetlepels ketjap bentang manis, 1 teen koflook, 1/2 theelepel kerrie, 1 eetlepel chillisaus, 1/2 theelepel sambal badjak, 1 theelepel suiker.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-03-2000
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Lasagne met kabeljauw en paprikasaus
Ingrediënten

Hoofdgerecht : 4-6 personen

Bereiden: 30 minuten + 30-40 minuten in de oven

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , 3 eetlepels olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 3 rode paprika`s, in stukjes, 4 tomaten, in stukjes, 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden, 1 courgette, in plakken, 250 g lasagnevellen, 500 g kabeljauwfilet, in blokjes, 1 bol mozzarella, in plakken, 25 g Parmezaanse kaas, geraspt, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-05-2008
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 dl zonnebloemolie *, 1 dl olijfolie *, 4 el zeer fijn gesneden gemengde kruiden (bijv. basilicum, peterselie, tijm, oregano, bieslook) *, 1/2 el scherpe mosterd *, 1 el balsamico-azijn *, zout * peper *, rosbief van ? 1,2 kg *, 25 g boter *, 1 sjalotje, fijngesneden *, 2 dl rode port *, 4 dl vleesfond *, 1 dl slagroom *, 50 g ijskoude boter, in blokjes

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-02-2005
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Pakketje zalm uit de oven met Boursine Cuisin Knoflook en Fijne Kruiden.

INGREDIENTEN

Halve courgette in dunne plakjes, halve aubergine in dunne plakken, 2 bosuitjes in ringetjes, halve wortel in dunne plakjes, 2 mooie stukken verse zalmfilet, boursin cuisine, vers gemalen peper, gemalen zeezout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-08-2010
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Aardappelen uit de oven. Heel gemakkelijk bij een etentje want dan heb je je handen vrij voor andere dingen. De aardappelen zijn heerlijk krokant door de hieronder genoemde bereidingswijze.

INGREDIENTEN

750 gram vastkokende aardappelen (heel lekker zijn Opperdoezer Ronde)-, 4 eetlepels olijfolie (of heel lekker eendenvet of ganzenvet), zout

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-07-2008
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Creoolse Jambalaya met chorizo, spek, kip en garnalen

INGREDIENTEN

250 g langkorrelrijst, 1 eetlepel olijfolie, 100 g magere spekreepjes, 250 g garnalen (gepeld), 200 g Spaanse Chorizo, of andere kruidige worst, zoals Andouille, 300 g kipfilet, 2 eetlepels roomboter, 2 grote uien, fijngesneden, 1 selderijstengel, onthaard en in halve ringen gesneden, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 rode paprika, in stukjes, 1 groene paprika, in stukjes, 150 g cherrytomaatjes of 2 grote tomaten, in helften of stukken gesneden, 3 bosuitjes, in ringen gesneden, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 6 dl kippenbouillon, 1 mespunt gedroogde, gemalen trassi (gefermenteerde garnalen), 1 mespunt suiker, 1 theelepel paprikapoeder, 1 blikje tomatenpuree (20g), , Kruiden, 2 laurierbladeren, 1theelepel zout, 1 theelepel witte peper, 1 theelepel gemalen zwarte peper, 1 theelepel tijm, 1 theelepel kurkuma (geelwortel), 2 theelepels gedroogde oregano, 2 theelepels cayennepeper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-10-2009
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Dit is een slank ovengerecht.
dit gerecht bevat 195 kcal,25 gr eiwit,11 gr vet,1 gr koolh

INGREDIENTEN

75 gr Mon Chou op kamertemperatuur-1 volle eetl grove mosterd-4 enkele kipfilets van elk 75 gr-8 plakjes rauwe ham.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-06-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Dit is toch wel zo heerlijk, ik kreeg het receptenkaartje bij mijn keurslager. Gemaakt, geproefd en deze mag blijven !!! Heerlijk dit stoofvlees en lekker pittig qua smaak.

INGREDIENTEN

800 g doorregen runderlappen in blokjes, Zeezout, Zwarte peper, 4 el zonnebloemolie, 2 grote uien, in stukken, 4 tenen knoflook, gehakt, 25 g verse gember, gehakt, ½ rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt, 1 el tomatenpuree, 5 el ketjap manis, 8 dl warme vleesbouillon

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-01-2013
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Pikante kip uit de oven. Daar kan je mijn hele familie voor uit bed trommelen.

INGREDIENTEN

4 kippebouten, Scheut olie, 2 uien, 4 tenen knoflook, 1 theekop ketjap manis, 3-4 eetlepels tomaten ketchup of klein blikje tomatenpuree, 4-5 eetlepels suiker, theelepel sambal (of meer naar smaak), 2 theelepels laospoeder, peper & zout, 1 theelepel mosterd, scheutje azijn,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-09-2006
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Waarom een sjalot? De sjalot geeft de beenham een pittige en volle smaak.

INGREDIENTEN

1 beenham van ca. 650 g, 3 sjalotjes (75 g), 1 teentje knoflook, 1 theelepel verse tijmblaadjes, 1 eetlepel fijne mosterd, 1 eetlepel grove mosterd, 2 eetlepels bloesemhoning, 50 g notenolie, 50 g boter, Zout en peper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-06-2007
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

HEERLIJKE ARABISCHE LAMS-OVENSCHOTEL

INGREDIENTEN

500g lamsvlees van de bout, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 1 aubergine, 1 courgette, 1 rode en 1 groene paprika, 1 kg vleestomaten, laurier, tijm, peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-10-2004
  • Arabisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een snelle, makkelijke, heerlijke ovenschotel met een knipoog naar het oosten.

INGREDIENTEN

300 gram rundergehakt, 250 gram prei, 1 ons achterham, 1 zakje nasimix van Knorr, 1 ei, 1 el paneermeel, 1 el ketjap manis, 1 tl sambal, zout en peper, ca 700 gram Vita aardappelschijfjes, geraspte oude kaas.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-03-2000
  • Internationaal
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Zo`n 20 jaar geleden was er op Skychannel een kookprogramma gepresenteerd door Patrick Anthony. Iedere ochtend zat ik voor de buis, nam het programma op en vertaalde de recepten vervolgens een beetje naar onze smaak. Dit is een van deze recepten.

INGREDIENTEN

* 4 wortelen, geschild en in plakjes gesneden, * 2 flinke uien, gepeld en gesneden, * 2 á 3 teentjes knoflook, licht gehakt, * 1 dessertlepel verse basilicum, gehakt, * 225 gram champignons, in plakjes gesneden, * 275 ml tomatensap, * 150 ml. bouillon (kan eventueel van een blokje), * 75 gram maiskorrels, 4 kipfilets, 150 gram yoghurt naturel, peper en zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-05-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Hoofdgerecht voor 10 personen
Ca. 2 uur.

INGREDIENTEN

1 dl olijfolie extra vierge, 1 volle el chilipoeder, el pizzakruiden, 1 varkensrollade van ca. 1.5 ? 2 kg, 4 rode uien, 2 uien, 2 dunne courgettes, 2 rode paprika?s? 2 gele paprika?s, 5 vastkokende aardappels, 1 dl rode wijn, 2 dl vleesfond of vleesbouillon, versgemalen peper, zout., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-10-2001
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Heerlijk mals stoofpotje qua smaak door de lekkere tomatensaus. Heerlijk op een portie pasta !

INGREDIENTEN

750 gram (doorregen) riblappen, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 50 gram braadboter, 1 eetl. bloem, 2 theel. verse tijmblaadjes of 1 theel. gedroogde tijm, 2 laurierblaadjes, 2 glazen rode wijn, 1 pakje gezeefde tomaten (0,5 lt), 2 theel. suiker, sap en geraspte schil van 1/2 citroen, zout en versgemalen peper, 2 vleestomaten, 2 eetl. zwarte olijven, zonder pit, 2 eetl. fijngehakte peterselie en/of ringetjes bosui

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-01-2013
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Goddelijke lamsbout - erg eenvoudig - ideaal als je bij je gasten wilt zijn terwijl het lekkers 3 uur in de oven staat!

INGREDIENTEN

Lamsbout met bot (gewicht ca. 1300 gram) - 8 aardappelen - 26 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 1 takje tijm - boter - peper - zout - honing

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-02-2002
  • Joods
  •  > 120 min.

Met dank aan Ellen.

INGREDIENTEN

Voor de vulling:, 450 gr kastanjepuree, 700 gr varkensgehakt, 450 gr geschilde en gehakte goudrenet, 1 fijngehakte ui, 1 geklutst ei, zout, peperMeng alle ingredienten door elkaar, behalve het ei. Meng dat er later door, voor het binden., , 1 kalkoen, 175 gr boter, 225 gr vet spek, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-11-1999
  • Engels Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Om vingers bij op te eten zo lekker

INGREDIENTEN

1 kilo stoofperen, (roodkokers), 1 citroen, 1 kaneelstokje, 1 glas rode wijn, 250 g poedersuiker, 1 eetl. maïzena, Voor de meringues:, 2 eiwitten, 1 theel. vanille-extract, 2 eetl. poedersuiker

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-10-2007
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Geurig knoflookbrood is een goed begin als u behoeft hebt aan een lekker hapje. Geef deze broodjes voor een Italiaans hoofdgerecht en serveer ze op een schaal als hapje bij de borrel.

INGREDIENTEN

200 gr wittebroodmeel, 1 tl instant gist, 1/2 tl zout, 1 el olijfolie, 1 1/2 dl warm water, VOOR DE BOVENKANT, 2 el olijfolie, 3 teentjes knoflook, uitgeperst, 150 gr mozzarella, in dunne plakjes, zwarte peper, fijngesneden peterselie, om te bestrooien,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-04-2012
  • Frans
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

In de oven gebraden lamsrack met honing- tijm saus

INGREDIENTEN

Lamsrack (drie ribjes per persoon), 100 cc rode wijn, bosje verse tijm, 4 eetl. honing, 3 eetl. port, boter, potje vleesfond

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-12-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een lekker pittig voor WW aangepast smulrecept.

INGREDIENTEN

4 kippebouten2 tl (hot)kerriezout en peper1,5 dl vetarme kippebouillon (van blokje10 (!) ongepelde knoflookteentjes2 eetlepels gesnipperde peterselie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-01-2004
  • Slanke keuken
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 gedroogde tomaten op olie * 1/8 liter slagroom, , * 25 gram boter * 100 gram geraspte oude kaas, , * 100 gram ontbijtspek in blokjes * 450 gram voorgekookte aardappelschijfjes, , * 400 gram runder- of lamsgehakt * 3 eetlepels groene pesto, , * 1/4 liter tomatensaus * 1 rode peper, , * 1 theelepel tijm * peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-10-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

FERAKH-AL-HARAKip met een heet korstje is een van de makkelijkste en tegelijk smakelijkste gerechten om te maken

INGREDIENTEN

4 stukken kip4 eetl. olijfolie1 eetl. sinaasappelsap2 theel. geraspte sinaasappelschil2 teentjes knoflook geperst2 theel. geraspte gemberwortel2 theel. chilipoederzout en versgemalen zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-10-2000
  • Arabisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 flinke handvol verse salie, 2tenen knoflook gepeld, olijfolie, 2 varkenshaasje, zout en peper uit de molen, 10 plakjes prosciutto of parmaham, 12 lange stengels jonge rabarber gewassen.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-03-2003
  • Engels Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Meer hoef ik niet te zeggen ... verrukkelijk.




INGREDIENTEN

** 1 lamsbout van ca. 1,5 kg zonder bot, indien je het met bot neemt dan heb je minimaal 2 kg nodig, ** een zakje rozemarijn, ** 4 teentjes knoflook in plakjes, ** olijfolie, traditional, ** 2 grote uien in 8 partjes of 16 sjalotjes, ** 1 pot lamsfond, ** 125 gr creme fraiche, ** zout, ** peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-09-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een eindeloos lekkere ovenschotel.

INGREDIENTEN

750 gram aardappelen (geschild gewicht); 1 dl. kookroom (ik gebruik flesje blueband finesse); 2 dl. slagroom (pakje van de aldi is prima); half pakje (125 gr.) spekreepjes (ook van de aldi b.v.); 500 gr. mager rundergehakt (gekruid); 1 pakje gezeefde tomaten (500 gr); 100 gr. schimmelkaas, ik gebruik creme royal, deense blauwe kaas van de aldi 70+, die is zalig, maar je kunt ook 100 gr. roquefort, verkruimelen.; een zakje gesneden andijvie van 400 gr. (bv. van AH); 60 gr. geraspte kaas. (naar smaak)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-02-2008
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Geweldig eenvoudige ovenschotel, maar bovennatuurlijk lekker !

INGREDIENTEN

-1 braadkip (panklaar en in stukken gesneden), -50 g bloem, -1 th lepel zout, - peper, -1 el paprikapoeder, -50 g boter, -1 ui (fijn gesnipperd), -500 g champignons (in plakjes), -1 teen knoflook (fijn gesnipperd), -1 el tomatenpuree, -mespunt gedroogde rozemarijn, -1 blaadje salie, (gesnipperd) of mespunt gedroogde salie, -2,5 dl kippebouillon, -1 dl rode wijn, -

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2005
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Ik heb dit recept een aantal keren gemaakt en ben het met hem eens. Ik zal er nog wat knoflook bij doen.

INGREDIENTEN

1 scharrelkip, 3 handen vol kruiden (basilicum, peterselie, marjolein) fijn gehakt, 4 el olijfolie, 1 citroen (door midden gesneden), 4 laurierblaadjes (instukken gescheurd), 2 takjes verse rozemarijn, zout en peper., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-01-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Uit diverse eendgerechten ingredienten samengevoegd

INGREDIENTEN

1 pekingeend ong.2000gr, zoete ketjap,citroensap,cayennepeper, vijfkruidenpoeder 1 sinasappel, sesamolie,olijfolie, en een halve pot vloeibare honing.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op24-12-1999
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Iedereen kent zuurkool wel, maar is deze manier van bereiden ook bij jullie bekend? Daarom hier een verassende manier van zuurkool verwerken!

INGREDIENTEN

4 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries), 250 g zuurkool naturel, 4 eieren, 125 ml crème fraîche, 1 zakje gemalen oude kaas (80 g), 100 g gebraden beenham (in reepjes), 1/3 bakje dadels (bakje a 225 g)

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-11-2008
  • Internationaal Voorgerecht
  •  10-20 min.

Verbazingwekkend lekker en o zo simpel

INGREDIENTEN

600 gr. riblap in grove stukken, 2 el rode wijnazijn, 3 el olijfolie, 1 1/2 el gedroogde oregano, 3 tl chilipoeder, 2 el tomatenpuree, 125 ml vleesbouillon (van 1/2 tablet), 3 tomaten, 2 gele paprika's, in grove stukken. eventueel wat hot curry poeder.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-02-2005
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Gebraden kip met thijm, aardappel en knolselderie

INGREDIENTEN

1 kip (biologisch), 1 grote citroen, 8 plakjes prosciutto of Parmaham, dun gesneden, 1 a 2 tenen knoflook, gepeld en fijngehakt, 2 flinke handen vol verse tijm, alleen de blaadjes, fijngehakt, zout en zwarte peper uit de molen, 125 gram zachte boter (een half pakje), 1 kg aardappels, geschild en in stukken, 1 grote selderijknol, geschild

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-09-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Het velletje van de vleugel wordt heel krokant wanneer het op deze manier klaargemaakt wordt.

INGREDIENTEN

16 kippenvleugels, eventueel sesamzaadjes. Voor de marinade: 4 lepels kikoman, 3 lepel vloeibare honing, 2 uitgepersde teentjes knoflook, 1 lepel sesamolie, sap van een citroen, beetje sambalzout en peper naar smaak.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-03-2007
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Een toppertje om te zien. En een toppertje qua smaak onstaat>

INGREDIENTEN

500 gr lasagne (pasta in bladvorm) 250 gr rundergehakt 200 gr in blokjes gesneden rauwe ham 1 schoongemaakte en klein gesneden ui 4 uitgeperste teentjes knoflook 1 in plakjes gesneden wortel 3 el olijfolie 1 schoongemaakte en in stukjes gesneden stengel bleekselderij half glas witte wijn 2 el tomatenpuree halve dl bouillon zout en peper 40 gr bloem halve liter melk Parmezaanse kaas boter

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-10-2006
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Hoofdgerecht voor 4 pers; Het lekkere korstje van dragon, peterselie, kervel en mosterd geeft uw rosbief eens een heel andere smaak. bereiding 45 min.; Uw rosbief past ook uitstekend in een koud buffet. Het korstje geeft een pittige smaak aan het vlees.

INGREDIENTEN

- 1 rosbief chateaubriand (? 1 kg), - 1,5 dl rode wijn, - 1 bolletje kervel (diepvries), - 2 eetl. fijngesnipperde peterselie, - 2 eetl. zachte mosterd, - 2 eetl. boter, - 1 eetl. olijfolie, - 1/4 koffiel. dragon, - peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-04-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Pittige kip uit de oven. Door de braadzak blijven alle sappen behouden en hoeft er geen extra vet toegevoegd te worden. Lekker licht!

INGREDIENTEN

6 kippenbouten, 14-16 aardappelen, 2 preien, 1 bos peen, 2 chili pepers, 1 doosje (15g) verse koriander, 6 takjes verse tijm, 1 bol knoflook, 6 theelepels paprikapoeder, ketjap, olijfolie, zout, peper

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-01-2010
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 eetlepels honing, 6 eetlepels olijfolie, 6 lamsracks, 1 pot zilveruitjes (340 g), uitgelekt, 2 laurierblaadjes, 25 ml rode wijn, 2 pakken haricots verts (diepvries, a 300 g), ½ citroen, uitgeperst, 4 eetlepels verse peterselie, grofgesneden, 2 blikken flageolets (bleekgroene bonen, a 425 ml), uitgelekt, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-04-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies