Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

4 sint jacobsschelp recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Een heerlijk verassende combinatie vam de rauwe coquille, de volle witlof en het krokante van het deeg. 

INGREDIENTEN

4 stronkjes witlof, 8 sint jakobsschelpen, sap van 1 sinaasappel, 1 eetlepel gekneusde korianderkorrels, 1 klontje boter, 4 eetlepels suiker, 1 plakje bladerdeeg, iets uitgerold (13×13 cm), Peper en zout, affilla cresse

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-07-2016
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker als lunch of voorgerechtje met knapperig stokbrood

INGREDIENTEN

24 Sint jacobsschelpen(schoongemaakt), 50 gram verse parmezaanse kaas, 50 gram roomboter op kamertemperatuur, 2 eetl. kleingesneden kruiden naar smaak(bijv. bieslook, peterselie,dragon), mespunt piment, zout en peper, olijfolie, bakpapier

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-05-2011
  •  
  •  20-30 min.

Deze amuse is heel bijzonder. Serveren op een amuse-lepel.

INGREDIENTEN

1/2 knolselderij, in blokjes - sap van 1/2 citroen - 1 grote ongeschilde appel, in blokjes - zout,peper - 2 eetl. olijfolie - 50 gr. zachte boter of margarine - 1 tl. verse tijmblaadjes - 1 tl. honing - 8 coquilles (Sint Jacobsschelpen)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-03-2006
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1/2 knolselderij, in blikjes, sap van 1/2 citroen, 2 el. olijfolie, 1 grote ongeschilde appel,in blokjes, z. en p., 50 gr. zachte bote, 1 tl verse tijmblaadjes, 1 tl honing, 8 coquiilles.(Sint Jacobsschelpen}

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-03-2009
  • Frans
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top