9 scampisaus recepten

Een heerlijk sausje te serveren met scampi

INGREDIENTEN

30 grote scampi, 1/2 liter room, 3 a 4 eetl. tomatenketchup, lookpoeder naar smaak.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-02-2002
  •  …
  •  20-30 min.

2p ? 6p/pp

INGREDIENTEN

10 scampi, - sap van ? citroen, - 2 koffielepels olijfolie, - 1 sjalot, - 2 teentjes look, - 10 groene ontpitte olijven, - 1 koffielepel tomatenpuree, - 300 gr gepelde tomaten, - 1 laurierblad, - 400 gr gekookte tagliatelle, - 2 eetlepels gehakte peterselie, - peper & zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-05-2004
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

De scampi in dit gerecht worden ongepeld gekookt, en geven hun aroma af aan de tomatensaus. De schalen worden dan aan tafel door de eters verwijderd.

INGREDIENTEN

-2 el koudgeperste olijfolie, -1 ui (fijn gesnipperd), -400 g italiaanse tomaten uit blik, -250 g scampi (ongepeld), -3 tenen knoflook (uit de knijper), -snufje zout, -1/2 th lepel cayennepeper, -1,5 el gehakte peterselie, -300 g volkorenspaghetti

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-08-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

*20 scampi's, *sap van 1 citroen, *4 koffielepels olijfolie, *2 sjalot, *4 teentjes knoflook, *20 groene ontpitte olijven, *2 koffielepels tomatenpuree, *600 g gepelde tomaten, *2 laurierblad, *800 g gekookte tagliatelle

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-03-2008
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1/2 kop boter - de geraspte schil van 1 grote citroen - 6 grote tenen gehakt look - 1/2 teel hete rode peperschilfers - 2 teel gedroogd basilicum - 2 teel gedrooogde oregano - 500 g gepelde scampi's - 1/2 kop gehakte peterselie - 2 gehakte uien - zout - veel versgemalen zwarte peper - 1/4 kop vers citroensap - 1/4 kop geraspte parmezaan - 360 g spagetti of linguine

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-04-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een recept van: knabbel

INGREDIENTEN

1/2 kop boter - de geraspte schil van 1 grote citroen - 6 grote tenen gehakt look - 1/2 teel hete rode peperschilfers - 2 teel gedroogd basilicum - 2 teel gedrooogde oregano - 500 g gepelde scampi's - 1/2 kop gehakte peterselie - 2 gehakte uien - zout - veel versgemalen zwarte peper - 1/4 kop vers citroensap - 1/4 kop geraspte parmezaan - 360 g spagetti of linguine

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-06-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een eenvoudig snel klaar maar toch feestelijk gerecht;

Voor 4 personen

INGREDIENTEN

4 kipfilets, 125 g scampi?s, ? l kippenbouillon, 120 g fijne boontjes, ? l room, 1 teentje look, 1 koffielepel maisbloem, 50 g boter, 1 lepel gehakte peterselie, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Overheerlijk en eenvoudig recept. Uw smullers zullen snel vragen om dit nog eens klaar te maken !!!

INGREDIENTEN

-4 kipfilets, -125 g scampi, -¼ l kippenbouillon, -120 g fijne boontjes, -¼ l room, -1 teentje look, -1 th lepel maïsbloem, -50 g boter, -1 lepeltje gehakte peterselie, -peper, -zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-01-2007
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 kipfilets,125 g scampi?s,2,5 dl kippenbouillon,120 g fijne boontjes,2,5 dl room,1 teentje knoflook, 1 koffielepel maisbloem,50 g boter,1 eetlepels gehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-01-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies