Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Scallopine recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Sacallopine met asperges en marsale uit de oven

INGREDIENTEN

4 dun gesneden kalfsschnitzels (varken kan ook), 1 pond asperges, 8 plakken fontina of jonge kaas, 4 eetlepels marsala. Twee eetlepels bloem.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-04-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kalfsoesters met citroensaus.

INGREDIENTEN

Kalfsoesters (4); Het sap en de rasp van 1 citroen, 1 citroen voor garnering; Witte wijn; bloem; olijfolie; boter; kappertjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-03-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

* 1 citroen, * 6 el olijfolie, * 4 kalfsschnitzels, * 25 g roomboter in blokjes, ? zakje verse basilicum fijngehakt,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-08-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kip met champignons in pestosaus

INGREDIENTEN

4 kipfilets, 2 el bloem, 2 el olijfolie, 400 g champignons, 190 g tomatenpesto, 100 ml kokend water, peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-05-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top