11.641 saus met room recepten

  • Eigen recept
  • Top 100
INGREDIENTEN

4 halve kipfilets, 50 gr boter en 1 el olie, 1/2 rode paprika in stukjes, 50 gr. gerookt spek in stukjes, 1 kleine ui gesnipperd, 125 gr champignons in plakjes, 1 teentje knoflook gesnipperd, klein blikje tomatenpuree, 2 tl paprikapoeder, 1 glaasje wodka, 2 dl slagroom of koksroom (o.i.d.), Peper en zout, Cayennepeper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-07-2009
  •  
  •  20-30 min.
  • Top 100

DIT IS ECHT EEN HEEL POPULAIR CURRYGERECHT DAT VEEL MENSEN BIJ HUN INDIASE RESTAURANT IN DE BUURT BESTELLEN.ALS JE OOIT HEBT OVERWOGEN OM HET THUIS TE MAKEN,HEB JE JE VAST AFGEVRAAGD HOE ZE HET ZO LEKKER KRIJGEN,MAAR ALS JE DIT RECEPT PROBEER,GARANDEER IK JE DAT JE NIET TELEURGESTELD WORDT.HET MOOISTE ERVAN IS DAT JE,ALS JE NIET VAN KIP HOUDT,OOK LAMSVLEES KUNT GEBRUIKEN,OMDAT HET VLEES APART VAN DE SAUS BEREID WORDT.JAMIE OLIVER.

INGREDIENTEN

6 tenen knoflook,gepeldstuk verse gemberwortel van7 1/2cm,geschild2 of 3 verse rode chilipepers,zonder zaadjesolijfolie1 eetlepel mosterdzaad1 eetlepel paprikapoeder2 theelepels gemalen komijn2 theelepels gemalen koriander3 eetlepels garam masala200 ml yoghurt4 middelgrote kipfilets,in grote stukken gesneden1 eetlepel boter2 middelgrote uien,gepeld en dun gesneden2 eetlepels tomatenpurrehandje gemalen cashewnoten of amandelenzeezout1 dl slagroomhandvol verse koriander,gehakthet sap van 1 tot 2 limoenen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-11-2004
  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Combinatie van Vlinderpasta met broccoli, room en cashewnoten is een sublieme smaaksensatie. De parmazaansekaas (vers geraspt graag!) mag niet ontbreken. Familiefavoriet hier.

INGREDIENTEN

2 kipfilets (liefst biologisch), 2 stronken broccoli, 1 bakje oesterzammen (shiitake of champignons kan ook prima als je van een stevigere zwam houdt), 3 lente ui, 2 teentjes knoflook, 1 handje cashewnoten (mag gezouten, hoeft niet), 300 gr. vlinderpasta (bijv. Farfalle van Grand Italia), 1 Bressot kruidenkaas (ik vind Paturain te sterk voor dit gerecht), Olijfolie, , NB. wat heel lekker is, maar niet perse nodig om dit gerecht te doen slagen, is de Harissakruidenmix van de Wereldwinkel. (de Chilli en komijn hierin maken de kip in het gerecht heerlijk bijzonder)., , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-04-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

In 2008 hebben wij in Griekenland heerlijke Moussaka gegeten. Ik zocht "even" een recept. Op Smulweb stonden er al 239 en bij Google ???? PFFF.. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Alle recepten bevatten ongeveer dezelfde ingrediënten maar de hoeveelheden,de kruiden, wel/geen aardappelen enz. enz. verschilden zoveel dat ik besloot een eigen versie maken wat op Moussaka moest lijken, daarom heet het dus "Moussaka a la Louise." Ik zet dit NIET op Smulweb om het 240 ste Moussaka recept toe te voegen maar omdat wij het heel lekker vonden en OOK omdat ik het niet meer kwijt wil raken! Mocht je het een keer willen proberen? Leuk, gewoon doen. De hoeveelheden kloppen, de oventijd klopt (kan variëren natuurlijk) maar het is dus gemaakt en geproefd! En de zelfgemaakte foto staat erbij.

INGREDIENTEN

2 flinke aubergines (600 gram in de winkel gewogen ), 3 flinke aardappelen (ongeschild 650 gram), 3 vette tenen knoflook, 2 grote uien (uien en knoflook fijnsnijden), 500 gram rundergehakt, 1 el olijfolie, 1 blik tomaten + het sap (Blokjes, heb je hele tomaten maak ze dan wat fijner)., 1 blikje tomatenpuree ( 140 gram), 1 el gedroogde Oregano + 1 tl voor door de saus Heb je verse oregano? (tegenwoordig te koop bij de meeste supermarkten), Des te beter. Gebruik dan 2 el verse Oregano + 2 tl voor door de saus., Peper/ Zout naar smaak., Wat nootmuskaat., Halve theelepel kaneel., 1 flinke kneep rode peper uit tube. (te koop bij supermarkt o.a. A.H.) Of heb je toevallig nog een rode peper liggen?, 60 gram Parmezaanse (of andere pittig belegen geraspte kaas.), Voor de bechamel saus, 50 gram boter, 50 gram bloem, 200 ml room (je kan ook slankroom nemen), 300 ml melk, Eventueel 1 ei (zie bij serveertips)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-01-2009
  • Grieks
  •  60-120 min.

Geweldig lekkere romige pasta maar toch een heerlijk slankgerecht. Dit is een recept voor 2 personen en een dieet portie. Ben je niet op dieet kan je gewoon de hoeveelheden aanpassen. Ben je met meer of minder personen of gewoon niet op zoek naar een slankgerecht dan verdubbel je gewoon de ingrediënten.
Op 1e foto`s die ik gemaakt heb is de broccoli veel te fijn, het viel helemaal uit elkaar dus tè lang gekookt (ik kreeg een telefoontje en tja.. dan gebeuren zulke dingen) Vandaag 21.12.2010 weer gemaakt en een nieuwe foto geplaatst.

INGREDIENTEN

1 bakje Moret light (of Philadelphia Light)- ik gebruik tegenwoordig een ½ bakje voor 2 personen, 200 ml kookroom light., 400 g niet al te kleine broccoli roosjes., Vers gemalen peper., Italiaanse kruiden (Euroma -AH) Maar als ze voorhanden zijn lekkere verse Italiaanse kruiden! 160 gekookte tagliatelle. (je kunt ook spaghetti of andere pasta nemen), 150 gram gerookte zalmsnippers.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-11-2008
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Echt een TOPPER! Je kan natuurlijk verschillende soorten pasta gebruiken, na je eigen keuze.

INGREDIENTEN

60 gr boter, 500 gram gedroogde pasta, 2 sjalotjes, fijngesneden, 2 dl witte wijn, 1 ¾ dl slagroom, geraspte schil van een halve citroen, 2 el citroensap, 2 el geknipt bieslook, 300 gr gerookte zalm in reepjes, zout en zwarte peper, desgewenst 4 el zalmkaviaar.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-09-2009
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Maak ze met je eigengemaakte nacho`s .. zie basisrecept' http://www.smulweb.nl/1367706/koken/recept/Nachos-zelf-gemaakt'

Nacho`s zijn eigenlijk niet meer dan gefrituurde tortilla`s. Je kunt een zak kant-en-klare tortillachips nemen maar maak ook zeker eens je eigen nacho`s. Houd er wel rekening mee dat je de nacho`s dan niet helemaal bruin frituurt, ze worden namelijk nog een keer gebakken in de oven. Ook guacamole is erg simpel en snel zelf te maken! Maar gebruik voor een snelle versie gewoon kant-en-klare chips en guacamole uit een potje.

Dit recept kun je als hoofdgerecht serveren door er gehakt, rode ui, sla en knoflook aan toe te voegen. Bak dan eerst het gehakt even bruin in een pan, schud het over de nacho`s heen, bedek met gesneden rode ui en knoflook en strooi er geraspte kaas overheen. Serveer op een bedje van bijvoorbeeld rucola. Probeer voor een vegetarische versie eens kidneybonen in plaats van gehakt.

INGREDIENTEN

200 gram geraspte kaas, Nacho`s 100 gram (of zelf gemaakt), 2 el guacamole (of zelf gemaakt; zie hieronder), 125 ml zure room (of crème fraîche), zout & peper naar smaak, 1 el paprikapoeder (eventueel), 1 tl chilipoeder (eventueel),

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-08-2009
  • Mexicaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Een calorieenbom van formaat.

INGREDIENTEN

2 uien, 1 bakje champignions, mini mais, broccoli, sperziebonen, kipfilet blokjes, pesto genovese, 3 pakjes koksroom, maggi blokjes kip en wokkel pasta.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-09-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Zoet-zure saus.

INGREDIENTEN

200 gr. pitloze rozijnen, 30 gr. boter, 5 dl. heet water, 110 gr. suiker, 15 gr. bloem, 1 theel. zout, 1,5 dl. zure room,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-08-2001
  • Russisch
  •  20-30 min.

*

INGREDIENTEN

1/8 liter zure room, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel honing, 1 theelepel citroen, 1 eetlepel peterselie, 1 el dille, 1 el bieslook

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-07-1999
  • Frans
  •  0-10 min.

Sausje voor je vingers bij af te likken

INGREDIENTEN

Rodepaprika/ui/teentje knoflook/koksroom/ollijfollie/ cajenepepper/zout.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-03-2005
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Bijgerecht voor vlees of kip

INGREDIENTEN

5oogr champignons 1bosje bosuitjes 1eetl.bloem 1eetl citroensap 50gr boter 2eetl.dille 1/2theel.paprikapoeder zout/peper naar smaak 1dl creme fraise of kookroom

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2008
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 ons Varkenshaas, 250 milliliter Slagroom, 1 beetje Rozemarijn, 125 gr. Spek mager, in dobbelsteentjes, 1 beetje Paprikapoeder, 1 beetje Bindmiddel

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-09-2012
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Look room saus

INGREDIENTEN

Ui - visbouillon - kipbouillon -tomaat pure - look -koffiemelk (nutroma)- scampie`s

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-10-2008
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Heel apart

INGREDIENTEN

2 komkommers,boter,1/5 dl roomsaus,2 dl bechamelsaus,zout,peper.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-08-1999
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Voor vis van de barbeque

INGREDIENTEN

1 ? dl melk - ? dl slagroom - Allesbinder - ? tl mosterd ? zout - peper - 1 el fijngehakte peterselie ? 1 el mierikswortelpasta

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-02-2004
  •  
  •  10-20 min.

Het orginele recept van de kok van graaf Paul Stroganoff. Malse biefstukreepjes in cognac-roomsaus.

INGREDIENTEN

* 600 gram biefstuk van de haas, * 1 el bloem, * mespuntje cayennepeper en paprikapoeder, * 2,5 el zonnebloemolie, * 1 kleine ui, genipperd, * 2 teentjes knoflook, fijngesneden, * 250 gram (kastanje)champignons, in plakjes, * 2,5 el cognac, * 150 ml rundvleesbouillon, * 150 ml zure room, * 2 el gehakte verse peterselie, * zout en (versgemalen) zwarte peper

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-06-2005
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

De ouderwetse, echte, Italiaanse Pasta Carbonara. Ook snel, lekker en goedkoop.

INGREDIENTEN

Pasta naar keuze (spaghetti is lekker), 2 eieren, room (een bekertje creme fraiche of een half pakje koksroom/room culinair), 75 gr parmezaanse kaas, spekjes (of bakbacon in stukjes), knoflook, peper en een klontje boter (eventueel).

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-05-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Deze Mexicaanse taart lijkt eigenlijk wel een beetje op lasagne. En dan bedoel ik niet zozeer de smaak, want met de fajitas kruiden de jalapeno en de mais is het toch zeker wel een echt Mexicaans gerecht.
Het komt door de manier van klaarmaken met de opbouw van de laagjes tortilla`s.

Voor mensen die vegetarisch eten, die kunnen heel gemakkelijk het gehakt vervangen door kidneybonen.

INGREDIENTEN

- 8 kleine tortilla`s (bloem, mais of meergranen), - 500 gr. rundergehakt, - 400 gr. tomaten, - 200 gr. zure room, - 1 rode paprika, - 1 ui, - 1 bolletje knoflook (of 4 tenen), - 1 klein blikje mais (140 gr.), - 1 zakje Mexicaanse kruiden mix voor fajitas, - 2 el. jalapeno (uit een potje), - geraspte kaas (naar smaak), - 2 el. koriander.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-06-2013
  • Mexicaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

750gr gamba′s, 4 eetl olijfolie, 1 courgette, 3 bosuitjes, 250 gram kastanje champignons, 5 eetl chilisaus, 250 ml koksroom, peper en zout, 2 eetl verse gehakte peterselie, 350 gr penne, 1 blokje visbouillon

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-07-2012
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gewoon een heerlijk recept. De combinatie met zalm en feta is gewoon heerlijk

INGREDIENTEN

500 gr spaghetti 130 gr feta 2 el olijfolie verse koriander of peterselie voor garnering. :SAUS 3 dl room 1.5 dl whisky 200 gr gerookte zalm zwarte peper 2 el verse korianderwat bloem voor te binden

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-05-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

Zure room, sjalotjes, dragon, basilicum, zwarte peper, bonen.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-03-2003
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.

Een lekker makkelijk en snel recept. Voor weinig tijd maar wel lekker eten. het duurt nog geen 10 min voordat je aan tafel kan.

INGREDIENTEN

1 pak pasta naar keuze, , voor de saus, zonnebloem olie om te bakken., 1 dubbel pakje ham blokjes (supermarkt), 2 pakjes room, 1 ui, 1 doosje champignons, 1 paprika, half potje pesto, 1 teentje knoflook, peper en zout, , aardappelzetmeel om te binden,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-02-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Tokf?zelek ; Hongaren gebruiken tok als groenten, wij gebruiken courgettes (gemakkelijker te vinden)

INGREDIENTEN

1 kg geraspte courgettes, 2 eetlepels olie, 1 kleine ui, 2 dl zure room, 1 eetlepel meel, zout, paprika poeder, 1 bosje dille, een klein beetje azijn

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-10-2004
  • Hongaars Bijgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr zure haring ( uitgelekt ), 3 middel grote zure appels, 2 tl mieriks wortel, 2 el creme fraiche, 2 el slagroom, Rode sla, zout en peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-01-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Heerlijk voor de gezellige momenten met een geweldig glas wijn erbij. Helemaal geweldig!!

INGREDIENTEN

400 gram gehakt 1 kleine ui gesnipperd, ? tl gemalen kaneel, ? tl gemberpoeder, Zout en peper, 4 el gesnipperde peterselie, 1 ei, 50 gr boter, VOOR DE SAUS, 1/8 liter zure room, ? el citroensap, 1 el vloeibare honing, 1 el mosterd, 2 el gesnipperde peterselie,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-07-2005
  • Frans
  •  20-30 min.

Dubbel verpakt varkenshaas met verstopt gehakt in haasje "recept om over na huis te schrijven."

INGREDIENTEN

Varkenshaas (1 voor 2 personen),, VOOR VULLING:, ongekruid varkensgehakt, zout, peper, gedroogde oregano, tijm (weinig), knoflook, fijn, zongedroogde tomaten uit olie, fijn, zwarte olijven, fijn, kleine blokjes mozzarella, balsamicoazijn, ontbijtspek of bacon, aluminiumfolie, 3 e olijfolie,, 1. Meng alle ingrediënten voor de vulling heel goed en laat een uurtje in koelkast staan zodat de aroma`s goed kunt vermengen., 2. Snijd varkenshaas open in lengte, maar niet helemaal door., 3. Vouw varkenshaas goed open en verdeel de gehakt mengsel in vorm van een worst over varkenshaas., 4. Vouw goed dicht en verpak erna varkenshaas in spek/bacon., 5. Nu verpak jij de haas in aluminiumfolie en bak dit in oven voor 20 min. bij 200*C (dit om het vlees voor te garen), 6. Haal varkenshaas uit folie en bak dit mooi bruin en gaar in een koekenpan in 3 e olijfolie. (anders dan bij kip, mag varkenshaas tegen de roze aan zitten het moet in ieder geval niet droog gebakken zijn), 7. Houd varkenshaas warm in aluminiumfolie terwijl jij de saus maken.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-2012
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Met zulk weer is dit natuurlijk helemaal lekker!!

INGREDIENTEN

, , 8 stoofpeertjes geschild en in partjes, 1 fles rode wijn, , 600 gram kristalsuiker, 185 gr. zachte roomboter, 2 el. vloeibare honing, 2 grote eieren, 350 ml. volle melk, 185 gr. zelfrijzend bakmeel, slagroom bij het serveren.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-12-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Zalm/kruidensaus

INGREDIENTEN

Gerookte zalmsnippers, pakje culinaire room (fris), gesnipperd uitje, italiaanse kruiden of basilicum (iglo), beetje citroensap, bakje paturain (light).

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-05-1999
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Frans voorgerecht

INGREDIENTEN

4 PORTIES KIKKERBILLEN5NAARGELANG DE GROOTTE?, 80 gr boter,1 borrelglaasje cognac,een glaasje droge witte wijn,1 eetlepel gehakte peterselie,1 ui,4 teentjes knoflook 1/2 dl slagroom

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-11-2000
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Een lekker en simpele ovenschotel. Populair bij kinderen maar ook volwassenen smullen hiervan.

INGREDIENTEN

600 gr broccoli - 350 gr kipfilet - 2 eetl olie - 1 kleine ui - 1 teentje knoflook - 1 flinke eetl bloem - peper, zout - 250 ml slagroom - scheutje witte wijn of water - 700 gr voorgekookte aardappelschijfjes - 100 gr geraspte belegen kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Bij een varkensrollade

INGREDIENTEN

40g boter,1 ui,3 eetl franse mosterd,4dl bouillon tijm,rozemarijn,40g bloem,scheutje koffieroom,worchestersaus,peper en zout.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-09-2000
  • Nederlands
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 struiken selderij - bouillon, Voor de saus : 40 gram boter - 40 gram bloem - 1/4liter melk - zout en peper - potje room

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-01-2005
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

4 hartjes van de sla, 1 1/2 dl room, 1 1/2 eetlepel azijn, peper en zout.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-03-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Nog een andere variant op de gewone spruit.

INGREDIENTEN

1 kg spruitjes - 30 gram boter - 2 uien - 1 dl water - 2 dl room - zout, peper - nootmuskaat

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-01-2003
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

24 kleine aardappeltjes, 1/2 komkommer, zeezout, versgemalen peper, 3 takjes munt, 300ml zure room, 8 takjes rozemarijn, ca. 100ml olijfolie voor bestrijken.,

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-12-2004
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Verrassende saus die het een heerlijk gerecht maakt!

INGREDIENTEN

2 varkenshaasjes van circa 300 g per stuk, 40 g braadboter, zout en versgemalen peper, Voor de saus:, 1 rijpe peer, klontje boter, 100 g blauwschimmelkaas, zoals Gorgonzola, 1,5 dl kookroom

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-06-2013
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

300 gr uien, 600 gr hamlappen, 2 el margarine, zout, peper, 1 el mosterd (niet te sterk), 1 tl paprikapoeder, 0,7 l droge witte wijn (riesling), 500 ml groente-bouillon, 400 gr champignons, 2 el olie, 200 ml slagroom vermengd met 1 tot 1 1/2 el maizena om te binden., bosje bieslook

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-10-2003
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Makkelijk, snel en een super lekker feestelijk voorgerecht

INGREDIENTEN

-50 g boter, , -125 g room, , -1/4 L droge witte wijn, , -3 eetepels Cognac of Armagnac, , -peper en zout, , -2 kreeften van 500 g, , , , , ,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-12-2006
  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

24 kleine aardappeltjes - 1/2 komkommer - zeezout - vers gemalen peper - 3 takjes munt - 300 ml zure room - 8 takjes rozemarijn - 100 ml olijfolie om te bestrijken

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2004
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies