Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Saus argentijns recepten (53) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Een lekkere steak met een pittige saus , super lekker.

INGREDIENTEN

4 restaurantsteaks (beenhouwerij), 3 tomaten, 400 g slamix, 0.5 citroen, 1 bosje peterselie (vers), 1 plantje koriander, 5 takjes oregano (vers), 1 rood pepertje, 600 g krielaardappelen, 1 teentje knoflook, 1 koffiel. mosterd, 7 eetl. olijfolie, 1 eetl. rodewijnazijn, 1 koffiel. komijnzaadjes, zwarte peper (molen), zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-08-2016
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een lekker en makkelijk recept dat steeds op succes van Uw gasten zal mogen rekenen

INGREDIENTEN

- 2x300g Stoomgroenten, - 4 stukken Angusbeef, - Zeezout en peper, - 100g Gerookte bacon julienne, - 3 stuks sjalotten fijngehakt, - 1 blokje groentebouillon vetarm, - 1dl water, - 3dl rode wijn, - Boter, - 1dl Olijfolie, - 1 eetlepel Italiaanse kruiden, , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-01-2008
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Als je de 'gewone' Bolognesesaus bij de pasta een beetje tegen-gegeten bent, zou je deze eens kunnen proberen. De combinatie van gestoofd rundvlees met gehakt, de kruiden/specerijenmix in de tomatensaus.... Smullen!!!! ps: en dag 2 nog lekkerder!!!

INGREDIENTEN

1 flinke runderlap van ca 3 ons, 4 volle el Picadillo-kruidenmix (Jonnie Boer), 50 gr boter + 2 el olijfolie, 4 dl runderbouillon, van 1 blokje, 2,5 dl (Argentijnse) rode wijn, 2 rode uien, fijngesneden, 6 teentjes knoflook, gepers, 1 volle el Jalapenopeper-ringetjes (Casa Fiesta, afgespoeld), 1 blik tomatenblokjes op sap (400 gr), 250 gr rundergehakt, fijngesneden basilicum, pasta naar smaak (wij hadden er penne bij), , , ,  

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-06-2014
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Malse stukjes vlees (varkenshaas mag ook!) met een romige, maar pittige tomatensaus met krokante aardappeltjes

INGREDIENTEN

500 - 600 gram malse ossenhaas, biefstuk of, varkenshaas, 1 ui, 400 - 500 gram aardappel-, partjes, 1 pakje gezeefde tomaten, 2 tenen, knoflook, 1 bekertje zure room, peper en zout, paprikapoeder (pikant), boter of olie,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-10-1999
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Lekkere marinade voor de BBQ tweezijdig te gebruiken als marinade of als saus .

INGREDIENTEN

6-7 teentjes knoflook, fijngehakt, 1/2 kopje peterselie, gehakt, 1/2 kopje oregano, gehakt, 1/4 kopje cayennepeper, 2 dl kokend water, 1/2 kopje witte azijn, 1/2 kopje olijfolie, zout en peper naar sm

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-05-2009
  • Argentijns
  •  10-20 min.

Ieder stukje vlees zal er om smeken...

INGREDIENTEN

7 teentjes knoflook, fijngehakt, 1/2 kopje gehakte peterselie, 1/2 kopje gehakte oregano, 1/4 kopje cayennepeper, 2 dl. kokend water, 1/2 kopje witte azijn, 1/2 kopje olijfolie, zout, peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-03-2002
  • Argentijns
  •  0-10 min.

Uit Argentinie; bij gebraden of gegrilleerd vlees. van "moesje2"

INGREDIENTEN

1 schoongemaakte en fijngehakte ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 schoongemaakte, van de zaadjes ontdane en fijngehakte groene peper, 3 ontvelde en fijngehakte tomaten, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 1 dl olijf- of zonnebloemolie, 4 eetlepels azijn, zout, peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-01-2003
  • Argentijns
  •  10-20 min.

Saus (of marinade) voor bij gegrild vlees (biefstuk)

INGREDIENTEN

1 dL olijfolie extra vierge, 2 el rode wijnazijn, verse oregano, verse peterselie, 3 tenen verse knoflook, 1 ui, 1 rode paparika, rode peper, zwarte peper uit een molen, chilivlokken uit een molen, paprikapoeder, zout

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-12-2013
  • Argentijns
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1/2 tas peterselie, 1 tl gedroogde oregano, 1/2 tl cayennepeper, gem. zwarte peper, zout, 1/4 tas limoensap, 1knoflook teentje (geperst), 125 ml olijfolie.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-11-2005
  • Argentijns
  •  0-10 min.

Te gebruiken als marinade voor het grillen of als het vlees klaar is als sausje.

INGREDIENTEN

Ingredienten;, 6-7 teentjes knoflook, fijngehakt*, 1/2 kopje peterselie, gehakt*, 1/2 kopje oregano, gehakt*, 1/4 kopje cayennepeper*, 2 dl kokend water*, 1/2 kopje witte azijn*, 1/2 kopje olijfolie*, zout en peper naar smaak*

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-06-2002
  • Argentijns
  •  0-10 min.

Te gebruiken als marinade voor het grillen of als het vlees klaar is als sausje.

INGREDIENTEN

-6 à 7 teentjes knoflook, fijngehakt, -1/2 kopje peterselie, gehakt, -1/2 kopje oregano, gehakt, -1/4 kopje cayennepeper, -2 dl kokend water, -1/2 kopje witte azijn, -1/2 kopje olijfolie, -zout en peper naar smaak, , , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-03-2008
  • Argentijns
  •  10-20 min.

Heellekkere vis schotel die je met rijst moet eten.

INGREDIENTEN

1kg visdilet kabeljauw,1/2 pond tomaten,1grote ui,1soepblok,zwarte peper,1ei,meel.wat soyasaus.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-05-2002
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 schoongemaakte en fijngehakte ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 schoongemaakte, van de zaadjes ontdane en fijngehakte groene peper, 3 ontvelde en fijngehakte tomaten, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 1 dl olijf- of zonnebloemolie, 4 eetlepels azijn, zout, peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-04-2002
  • Argentijns
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

6 teentjes knoflook fijngehakt, 1/2 kopje peterselie, gehakt, 1/2 kopje oregano gehakt, 1/4 kopje cayennepeper, 2 dl. kokend water, 1/2 kopje witte azijn, 1/2 kopje olijfolie, zout en peper naar smaak.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-03-2009
  • Argentijns
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

6-7 teentjes knoflook, fijngehakt, 1/2 kopje peterselie, gehakt, 1/2 kopje oregano, gehakt, 1/4 kopje cayennepeper, 2 dl kokend water, 1/2 kopje witte azijn, 1/2 kopje olijfolie, zout en peper naar smaak

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-09-2002
  • Argentijns
  •  0-10 min.

Bijgerecht; Te gebruiken als marinade voor het grillen of als het vlees klaar is als sausje.

INGREDIENTEN

6-7 teentjes knoflook, fijngehakt, 1/2 kopje peterselie, gehakt, 1/2 kopje oregano, gehakt, 1/4 kopje cayennepeper, 2 dl kokend water, 1/2 kopje witte azijn, 1/2 kopje olijfolie, zout en peper naar smaak

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-01-2003
  • Argentijns
  •  10-20 min.

Heerlijke pittige kip uit Argentinie, die eerst gemarineerd word en later in de marinade gestoofd. Superzachte kip in een heerlijke pittige saus.. Smullen!! Dit kan ook met biefstuk, dan alleen de biefstuk in de (grill)pan bakken, de Chimichurry erover gieten en dan direct serveren.

INGREDIENTEN

VOOR DE CHIMICHURRY:, 2 rode uien (fijngesnipperd), 4 teentjes knoflook (fijngesnipperd), 2 flinke tomaten (in kleine blokjes), 2 groene Spaanse pepers (gesnipperd), 6 el peterselie (heel fijngesneden), 2,5 dl olijfolie, 1 dl witte wijnazijn, 1 el zout, 1 el zwarte peper, , 4 kipfilets (schoongemaakt en in reepjes), 2 el olijfolie

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op07-08-2013
  • Argentijns
  •  > 120 min.

Deze originele Argentijnse kruidensaus smaakt super bij gegrild vlees.

INGREDIENTEN

-4 knoflooktenen (fijngehakt), -1 th lepel versgemalen zwarte peper, -1/2 th lepel chilivlokken, -1 th lepel paprikapoeder, -2 th lepels oreganoblaadjes (fijngehakt), -een handvol peterselieblaadjes en takjes (fijngehakt), -1 dl olijfolie, -5 el rodewijnazijn, -zout naar eigen smaak

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-10-2004
  • Argentijns
  •  0-10 min.

Argentijnse ossehaas met rode pepersaus en gepofte aardappelen.

INGREDIENTEN

, 2 ons Argentijnse ossenhaas, 1 grote zoete aardappel, bekertje zure room, 1 teen knoflook, 1 ui, 1 paprika, 2 grote tomaten, 2 rode pepers, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-09-1998
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Yep, weer een kipgerecht. Sorry, maar we eten het zelf ook heel vaak...... Maar ter geruststelling, ook dit kun je met runds- of varkensvlees maken, gewoon de bereidingstijd aanpassen. Dit recept heb ik van een vriend, Ashley, die bij Gaucho's gewerkt heeft, en waar deze schotel heel vaak verkocht werd. Terecht, want het is gewoon heel erg lekker!

INGREDIENTEN

4 kipfilets, schoongemaakt en in grove stukken, 50 ml olijfolie, 4 el gemengde gedroogde kruiden & specerijen:, * oregano, * basilicum, * tijm, * chilipoeder, * cayennepeper, * cacaopoeder (niet vergeten!!), 50 gr boter + 2 el olijfolie, 2 witte uien, in halve ringen, 2 tenen knoflook, in plakjes, 1 gedroogd chilipepertje (Silvo), 2 el tomatenpuree, 4 dl kippenbouillon, fijngesneden verse groene kruiden, liefst die je ook in de marinade hebt, ,  

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op31-05-2014
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

4 grote aardappelen (bij voorkeur superbinten), 1/2 liter creme fraiche (lijkt veel, is zo op) 8 tenen knoflook, zout, peper, verse bieslook, kerrie

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-06-1999
  • Argentijns Bijgerecht
  •  0-10 min.

Voor een vijver-fiesta in Latijns-Amerikaanse sfeer. Chimichurri, een Argentijnse saus die wordt gebruikt bij vlees van de grill, is ook lekker bij gegrilde kip of vis, voor 12 personen.

INGREDIENTEN

Voor de saus:, 2,5 dl olijfolie, 1,25 dl rode wijnazijn, 1,25 dl versgeperst sinaasappel, geraspte schil van 1 sinaasappel, 150 gr gesnipperde ui, 1 eetl fijngehakte knoflook, 5 eetl fijngehakte peterselie, 1 eetl gedroogde oregano, 1 theel cayennepeper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-09-2002
  • Argentijns
  •  10-20 min.

3 Verschillende recepten.De Argentijn is een echte vleeseter.Gemiddeld eet een inwoner van Argentinie zo'n 120 kilo vlees per jaar.Dat vlees hoog op het verlanglijstje van de Argentijn staat, is niet helemaal onlogisch. De pampa's worden tenslotte door zo'n zestig miljoen stuks rundvee bevolkt en daarnaast zijn er ook nog enorme kuddes schapen. Lees verder bij het recept

INGREDIENTEN

Vervolg:, Vlees, wordt in Argentinie erg puur gegeten., Negentig procent van het vlees, dat wordt genuttigd komt van de barbecue of de grill., Het vlees wordt, gezouten en soms ook nog een beetje gekruid, maar daar blijft het bij., Bij het gegrillde vlees wordt altijd sla (met tomaten, ui, radijs en, plakjes gekookt ei) geserveerd., Een gezonde combinatie!, Natuurlijk, ontbreekt de chimichurri niet., Dat is een typisch Argentijnse, saus van pittige kruiden, die altijd bij het vlees wordt geserveerd., Er zijn tal van manieren op deze chimichurri klaar te maken., Ieder, huishouden, iedere kok en ieder restaurant heeft z'n eigen wijze van, bereiding.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-07-2002
  • Argentijns
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Argentijnse "Corazon de cuadril"! SUPERstukje vlees! In principe hetzelfde als een Franse "coeur de rumpsteak" maar veel smakelijker. Ik heb er hetvolgende receptje mee geprobeerd te maken en dat is goed gelukt:

INGREDIENTEN

Benodigdheden voor 4 personen:, 4 corazon de cuadril van 200 gram, Versgemalen zwarte peper, 2-4 eetlepels zachte boter, Zout, , Voor de saus:, 1/2 Rode ui, 2 sjalotten, 2 eetlepels olie, 1 eetlepel gehakte peterselie, 1 afgestreken eetlepel bloem, 1 glas rode wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-07-2009
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een typisch Argentijnse saus

INGREDIENTEN

3 dl olijfolie, 3/4 dl rode wijnazijn, 2 grote uien, 1/5 rode Spaanse peper, 2 teentjes knoflook, een bosje peterselie, 2 theelepels gedroogde oregano, 2 laurierbladeren,versgemalen peper en zout

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-07-2000
  • Argentijns
  •  0-10 min.

Chimichurri is de pittige saus die Argetijnen bij gegrild vlees serveren.

INGREDIENTEN

*2,5 dl olijfolie extra vierge *1,5 dl rode wijnazijn *1 rode ui, fijngesneden *2 augurken, fijngesneden *2 teentjes knoflook, fijngesneden *4 el fijngesneden peterselie *2 el fijngesneden oregano *1/2 tl cayennepeper *zeezout grofgemalen *zwarte peper *2 hollandse biefstukken *olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-05-2006
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Origineel recept afkomstig uit Buenos Aires, een erg lekkere pittige biefstuk, die we serveren met rijst

INGREDIENTEN

- 4 biefstukken van elk 75-100 gram., - zout, - 2 eieren, - 50 gram bloem, - tabasco, - mespunt marjolein poeder, - teentje knoflook uit de knijper, - 10 eetlepels melk, - 8 eetlepels olie, - worcester saus, , , .

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-03-2006
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een pilaf uit Rio (Argentinie)

INGREDIENTEN

2uien, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 groene paprika, peterseli, 250 gr tomaten, 4 eetlepels olijfolie, 250 gr rijst, 3/4 liter warme kippebouillon, zout, cayennepeper, 500 gr gekookte ham in 4 plakken, 4 schijven annanas, 2 bananen, 1 citroen, chilisaus,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-06-1999
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Argentijnen marineren hun biefstuk graag in deze saus. Hier wordt ie nog malser en lekker pittig door, probeer het maar eens!

INGREDIENTEN

1 zakje (platte) peterselie (fijngesneden), 2 teentjes knoflook (geperst), 1/2 el oregano (gedroogd), 1 el chilimix (uit een maalmolentje van bv Verstegen), 2 el rode wijnazijn, 6 el olijfolie, 4 (Argentijnse) biefstukken,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-10-2012
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een recept met de oorspronkelijke naam Noquis con salsa de Mirta uit het boek Melting Pot.

INGREDIENTEN

1½ kg aardappelen, 2 eieren, ½ kg zelfrijzend bakmeel, 1 soeplepel zout, , voor de saus, 2 grote uien, 6 grote en een paar kleine champignons, 6 tenen knoflook, ½ kopje olijfolie, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik gepelde tomaten, 1 el oregano, 1 el basilicum, Italiaanse kruiden (gedroogd), zwarte peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-11-2007
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lekker gerecht, dat ook heel goed vegetarisch gegeten kan worden!

INGREDIENTEN

*1 blik mais, *1 grote paprika, *100 gram boter voor de saus, *bloem voor de saus, *melk voor de saus, *2 grote fijngesneden uien, *4 gepelde tomaten of tomaten uit blik, *? 1 kg gehakt, *een chili peper/tabasco of worcestersaus, *50 gram in water geweekte rozijnen, *1 bakje champignons, *evt. 2 hardgekookte eieren

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-05-2002
  • Argentijns
  •  20-30 min.

Kruidensaus

INGREDIENTEN

3 dl olijfolie, 3/4 dl rode wijnazijn, 2 grote uien, 2 teentjes knoflook, 1 rode Spaanse peper, 1 bosje peterselie, 1 tl gedroogde oregano, 2 laurierbladeren, zout, versgemalen peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-05-1999
  • Argentijns
  •  0-10 min.

Argentijnse biefstuk met pruimensaus en paranoten .Mag ook andere bief zijn.

INGREDIENTEN

4 Argentijnse biefstukjes, 150 gr., 30 gram boter, peper,, 1 1/2 dl slagroom,, 200 gram gewelde/gekookte pruimen, scheutje sterke drank uit Argentinie of rum, 50 gram gepelde en grofgehakte paranoten.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-04-2005
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Argentijnse Zoete Melk Spread; Dit traditioneel Argentijnse Smeersel wordt op brood gesmeerd, maar ook gebruikt voor taarten, koekjes, als saus op ijs, op flensjes of als basis voor ijs.

INGREDIENTEN

400gr suiker, 1 liter melk, mespunt bakpoeder, snuifje kaneel,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-01-2003
  • Argentijns
  •  30-60 min.

Met dit heerlijke rundvleesrecept moet je dag vantevoren beginnen omdat 't een nacht moet marineren.

INGREDIENTEN

1 1/2 kilo rundvlees(indien mogelijk aan 1 stuk), Voor de marinade: 1 1/2 kop droge witte wijn / 6 el brandy/3 el olijf olie/3 el peterselie/verse witte peper/3 teentjes knoflook/1 ui/1 selderystengel fijn gehakt/1 winterwortel fijngehakt/1 laurierblad verkruimeld/rasp van 1 sinasappel/, Voor de rest van 't recept: 2 ons bacon in grote stukken/ 150 gr champignons/2 blikjes tomatenstukjes/runderbouillon/, Om een pasta te maken: blikje anjovis/2 teentjes knoflook(extra)/3 el olijf olie/3 el balsamico azijn/4 el peterselie(extra)

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op18-02-2007
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Argentijnse grillsaus

INGREDIENTEN

# 3 eetlepels suikerstroop, # 1 eetlepel scherpe mosterd, # 2 eetlepels poedersuiker, # 2 eetlepels wijnazijn, #, 2 eetlepels sinaasappelsap, # 1 theelepel chilisaus, # ? theelepel worcestersaus.,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-01-2004
  • Argentijns
  •  0-10 min.

Een lekker pittige saus voor over een lekker gegrild stuk rundvlees

INGREDIENTEN

2 rode uien, 4 teentjes knoflook, 2 tomaten, 2 groene Spaanse pepers, 1 bosje peterselie (voor ongeveer 5 eetlepels, fijngesneden peterselie), 2? dl extra vergine olijfolie, 1?dl witte azijn, 2 theelepels zout, 1 theelepel grof gemalen peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-02-2005
  • Argentijns
  •  0-10 min.

6-8 Personen van "moesje2"

INGREDIENTEN

1 kop geschilde, gekookte en gehakte zucchini, 1 ontpitte en in stukjes gesneden avocado, 1 eetlepel gesnipperde ui, 1/2 theelepel chilipoeder, 2 eetlepels olie, 2 eetlepels azijn, 1/4 theelepel zout, 16 plakken rosbief, slabladen, 3 hardgekookte eieren, 8 radijsjes,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-01-2003
  • Argentijns Voorgerecht
  •  10-20 min.

Babrequesaus

INGREDIENTEN

2 teentjes knoflook, - 1 rode ui, - 1 groene peper, - 1 bosje peterselie, - 1 tomaat, - 2 dl olijfolie extra vergine, - 0,5 dl wijnazijn, - scheutje wijn, - snufje zout,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-02-2004
  • Argentijns
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

, 4 Argentijnse biefstukjes, 30 gram boter of margarine, peper, 1 1/2 dl slag- of koksroom, 150 gram gewelde/gekookte pruimen, scheutje sterke drank uit Argentinie of rum en 50 gram gepelde en grofgehakte paranoten.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-08-2002
  • Argentijns Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top