Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

1.000 satestokjes recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Hou je van BBQ-en en hou je van de Griekse Keuken???? Dan moet je deze spiesen echt eens gaan proberen. De knoflook en oregano die in de marinade zitten geven je het gevoel alsof je op een warm Grieks eiland in de Middellandse Zee zit.

INGREDIENTEN

, 1,5 kg kipfilet, Voor de marinade:, 1,5 - 2 dl olijfolie of zonnebloemolie, 5 knoflookteentjes, geperst, 2 el oregano, 1 tl dille, 2 tl citroensap, 1 tl paprikapoeder, 1 rood pepertje, zeer fijngehakt (incl. zaadjes), 1 rode ui, zeer fijgehakt,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-06-2005
  • Grieks
  •  20-30 min.

Heerlijke spiesjes voor bij een tapasbuffet, maar ook erg lekker op de BBQ!

INGREDIENTEN

, 400 gram kipfilet, 4 knoflooktenen, 40 ml droge sherry, 40 ml water, 1 el olijfolie, 1/2 el mild paprika poeder, 1/2 el pikant paprikapoeder, zout, 2 lente-uitjes, 20 gram vloeibare boter,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-06-2004
  • Spaans
  •  10-20 min.

Heerlijk op de BBQ. De gewone witte champignons lenen zich uitstekend voor dit gerecht en worden zo echte smaakbommen!

INGREDIENTEN

* 1 bakje kleine tot middelgrote champignons (grote champignons zijn vaak moeilijk gaar te krijgen), * 1 verse spaanse peper, * 2 teentjes knoflook, * enkele takjes verse tijm en rozemarijn, * verse bieslook, * olie die tegen verhitten kan (olijfolie is lekker maar niet alle olieen kunnen tegen hoge temperaturen!), * evt gedroogde kruiden als paprika of cayennepeper.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-05-2005
  • Vegetarisch
  •  10-20 min.

Echt een prachtige amuse/ borrelhap om voor de dag te komen. Echt ook leuk om te maken.

INGREDIENTEN

125 gr ricotta, 1 el peterselie, 1 el basilicum of bieslook fijngesneden., 1 el kleingesneden lente-ui, 2 tl citroensap, Peper, 6-8 plakjes rundrookvlees, 8-12 satéstokjes, 6 lente-uitjes, in korte stukjes, 24 rode of gele kerstomaatjes, Gemengde sla,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-09-2009
  • Frans
  •  20-30 min.

Grieks vlees op spiesjes, zoals gegeten op de boot naar Zakinthos .. erg snel als de voorbereiding gedaan is. (koud ook prima te eten trouwens)

INGREDIENTEN

500 gram varkensvlees (hamlappen of iets dergelijks), 1 zakje Gyroskruiden (kan ook thijm, oregano, klein beetje rozemarijn nemen), zout, olijfolie, (gedroogde) thijm, sate-stokjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-02-2002
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

This recipe is really worth it if u love greeck food, but allso a great Challenge Cuz it take 3 hours to make this lovely dish. But i bet u love it! 8 personen Inhoud Recept * griekse salade * Gepofte aardappel met kaassaus * Tzazikki saus * Rode rijst * Suzuki (griekse hamburger) * Souflaki spiezen * Gyros

INGREDIENTEN

Griekse Salade, , ingrediente :, , * 500 gr Tomaten, * 2 komkommmers, * 2 Parika`s, * 2 Rode uitjes, * een blokje Fetta Kaas, , Tzazikki saus, , Ingrediente :, , * 2 komkommers, * 500 ml Bulgaarse Jogart, * 500 ml kwark, * snufje zout / peper, * Dille, * 4 teentjes Knoflook, , GYROS, , * 1 kg Gyrosvlees ( kan kan en klaar zoniet gebruik dan varkensvlees en snij deze in reepjes), * Gyros kruiden, * 2 Rode uitjes, * Orgeano, * thym, * scheutje olijfoli, * 8 pita broodjes, , Souflaki spiezen, , Ingrediente :, , * 700 gr Varkensfiletlapjes (blijven het mals), * Gyros kruiden, * Oregano, * tijm, * Cayenne peper, * scheutje olijfoli, * satestokjes of spiesjes, , Suzuki (grieksehamburger), , Ingrediente :, , * 500 gr rundergehakt, * gyros kruiden, * 2 teentjes knoflook, * Panneer meel, * Peterseli, * Fetta kaas, * 1 ei, Rode Rijst, , ingrediente :, , * 1 pak rijst (lange korrel), * 2 kleine of 1 groot blik tomatenpuree, * 1 ui, * olijfoli, * Boulliblokje (groente), * teentje knoflook, * 200 ml water oplossen van het bouilleblokje, * ongeveer 4/5 kopjes water om de rijst te laten garen, , Gepofte Aarappel met kaasaus, , Ingrediente :, , * 8 grote binten, * 1 bakje roomkaas (st moretz), * 200 ml Creme Fresh, * zakje geraspe kaas, * peper/ zout, * aliuminium foli, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-05-2008
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Deze spiesjes kom ik altijd tekort als we een BBQ hebben.

INGREDIENTEN

1 stuk mager buikspek van ca. 500 gram - 10 eetlepels ketjap manis - 2 theelepels sambal oelek - 50 gram basterdsuiker - 4 eetlepels rietsuikerstroop - 4 eetlepels honing -5 tenen knoflook - 1 theelepel gemberpoeder - 1 theelepel tabascosaus - 1 theelepel pili pilipoeder - 1 ui - zwarte peper uit de molen

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-06-2003
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

`Toffie Appels´, is typische snoepgoed uit Zuid Afrika, maar toffee appels word eigenlijk in alle Engelstalige landen gemaakt. Wat deze snoepgoed vooral heel lekker maakt, is de frisse smaak en structuur van de appel t.o.v. de kraak zoete smaak en structuur van de toffee eromheen. Wij aten het altijd bij kerk bazaars en op hete dagen. Lekker zoet/fris en ook nog gezond.

INGREDIENTEN

6 rode appels, 6 satéstokjes, 600 gram suiker (wit of kandij), 375 ml water, halve citroen (of een halve tl wijnsteenzuur), 1 tl rode voeding kleurstof

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-06-2010
  • Afrikaans
  •  30-60 min.

Geroosterd gehakt (kofta) met yoghurtsaus.

INGREDIENTEN

500 g lams- of rundergehakt, 1 ui, 1 eetlepel djinten (gemalen komijn), ? eetlepel ketoembar (gemalen koriander), 3 eetlepels fijngehakte peterselie, Zout, versgemalen peper, Olijfolie, paprikapoeder, 3 lente-uitjes, 2 dl yoghurt, 1 eetlepel fijngehakte verse munt, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-09-2005
  • Arabisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit recept is zeker al twintig jaar oud, het is uit de verzamelrecepten map van mijn dochter en favoriet bij ons allemaal! Het is eenvoudig en heel lekker! Variaties zijn er vele. Ik heb ze dit keer eens met ontbijtspek gevuld en er vandaag (27.11.2011) eindelijk eens foto`s bijgeplaatst. Het oorspronkelijke recept is het basisrecept maar je kunt er bvb ook iets anders tussen doen bvb reepjes knoflook en natuurlijk verse kruiden zoals rozemarijn of tijm. Je kunt er kaas plakjes en versgemalen zwarte peper over strooien enz. enz.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-11-2005
  • Nederlands Bijgerecht
  •  30-60 min.

Lekkere garnalenspiesjes voor op de BBQ. Pikant door de chilisaus en de knoflook...Deze spiesjes waren vorige week op een BBQ-feestje favoriet bij de liefhebbers!

INGREDIENTEN

, 750 gram gepelde en voorgekookte garnalen, 6 el chilisaus hot, 6 el citroensap, 3 knoflookteentjes, 1 el olijfolie,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-07-2005
  • Mediterraan
  •  20-30 min.

Geen gourmet, geen steengrill, geen grillplaat, maar zo'n gladde bakplaat voor op tafel heb je hiervoor nodig. Maar op de grillplaat zal het ook prima smaken!!!

INGREDIENTEN

, 200 biefstuk, 200 flinke kalkoenbiefstuk, 200 gram zalmfilet, 8 gamba's, 8 shii-takepaddestoelen, gehalveerd, 100 ml teriyaki marinade (flesje 250 ml), 2 el mayonaise, 1-2 tl wasabipasta, 1 teentje knoflook, in plakjes, 1 bosuitje, in schuine ringen, sesamzaadjes,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-10-2004
  • Japans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

6 kippendijen, ontbeend, met vel, bosje lente-uitjes, zevenkruidenpoeder,, Voor de Yakitorisaus:,, 1 1/2 dl sojasaus, 90 gram suiker, 2 eetlepels sake of droge sherry, 1 eetlepel bloem

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-04-2005
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Nassi poetih: 200 g rijst, snufje zout., Gado Gado : 250 g groenten van het seizoen( komkommer, tauge, sperziebonen, bleelselderij, bloemkool of broccoli witte kool.)1 hard gekookt ei, 1 a 2 eetl. gebakken uitjes kant en klaar, 1 dl. gado gado of sate saus, ketjap manis, sambal, kroepoek., Pisang goreng: 2 niet helemaal rijpr bananen. Voor het beslag; 50 g zelfrijzend bakmeel, 1/2 dl melk, 2 eetl. losgeklopt ei, 1 dl. olie, 1 eetl. bruine suiker., Boem-boe bali varkensvlees: 250 g mager varkensvlees, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 1 eetl. olie, 2 a 3 theel. sambal, 1 theel laos, 1 theel. djahe, zout, 1 theel. citroensap, 1 a 2eetl. ketjap manis., Sate-ajam: ca. 300g kipfilet. Voor de marinade; 1 eetl. ketjap manis, 1 chalot, 1 teentje knoflook, 1 mespuntje djahe, 1 mespuntje djawa, 1 eetl. olie, sate-stokjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-05-1999
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Natuurlijk kan je deze spiesen ook op de barbecue doen.

INGREDIENTEN

250 gram garnalen 6 el olijfolie 2 el. witte wijnazijn verse peterselie verse bieslook 2 teentjes knoflook sap van een halve citroen peper en zout satestokjes

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-08-2003
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Lekkere amuse voor bijvoorbeeld bij het kerstdiner

INGREDIENTEN

2 eendenborstfilets, 5 eetlepels olijfolie extra vierge, 3 eetlepels honing, 3 eetlepels balsamicoazijn, peper, 3 bosuitjes, 6 satéstokjes, 3 eetlepels, sinaasappelmarmelade

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-11-2010
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Ik ben gek op gekruid gehakt en wel omdat je er zoveel mee kunt doen. Regelmatig maak ik mijn Bifteki ballen want die zijn heerlijk in de zomer. Bifteki is niets anders dan Grieks gekruid gehakt. Na een beetje spelen met het mengsel kwam ik qua smaak bij deze versie. Echt lekker pittig en dat spreekt veel mensen wel aan. Je kan ze bakken in de oven, je kan ze grillen binnen, maar ook buiten bereiden op de barbecue. Maak er een kebabje van, rijg ze op voorgeweekte houten of metalen spiesjes en lekker, lekker, lekker. Laat ze na roosteren even uitlekken op een stuk keukenpapier. Deze misstaan ook niet op een buffet of als partysnack.

INGREDIENTEN

500 gr gehakt HOH, 1 el tomatenpuree, 1 rode ui (gesnipperd), 1 teentje knoflook (geperst), 2 el paneermeel, 1 ei, 2 tl oregano, 1 ½ tl zeezout, Zwarte peper uit de molen, ½ tl djinten, ½ tl piment, ¼ tl cayennepeper, 1 ½ tl paprikapoeder (zoet)

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-06-2013
  • Fusion
  •  10-20 min.

Alweer van die heerlijke pikante spiesen voor op de BBQ.

INGREDIENTEN

, 4 kipfilets van ca. 175 gram, in blokjes van 2,5 cm, 1,25 dl olijfolie, fijn geraspte schil en sap van 1 citroen, 2 teentjes knoflook, fijn gesneden, 2 tl fijngesneden gedroogde rode chilipepertjes, Peper en zout, takjes verse peterselie als garnering,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-04-2005
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Een echt heerlijk Indiase visgerecht. Kan ook op BBQ

INGREDIENTEN

MARINADE:, 250 ml yoghurt, halve ui, fijn, 2 cm geraspt gemberwortel, 4 teentjes knoflook, fijn, 1 t korianderpoeder, 2 e citroensap, 1+1/2 e marsala(of kerriepoeder), 1 t chilipoeder, 2 e tomatenpuree, 1 t zout, , VOOR SATÉ:, 500 g kabeljauw uit diepvries, ontdooid en in 3 cm blokjes gesneden, 2 uien, in 3x3 cm stukken gesneden, 1 groene paprika in blokjes van 3x3 cm gesneden(of groen, geel en rode paprika gemengd), satéstokjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-03-2007
  • Afrikaans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Het sap van 1 sinaasappel, 250 gram suiker, 12 satestokjes,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-08-2002
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Japans gemarineerde, supermalse ossenhaas aan spies

INGREDIENTEN

400 g. ossenhaas, 8 shi-take paddestoelen, 150 ml. mirin Japanse kookwijn, 150 ml. kikkoman sojasaus, 150 ml. Sake rijstwijn, 1 ui, 1 winterwortel, 100 g. peultjes, 2 tenen knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-04-2010
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Het kijkt aleen al zo leuk

INGREDIENTEN

- 500 gr kleine champignons, - 2 eieren, - zout, peper, - 150 gr paneermeel, - 1 el paprikapoeder, - 1 el kerriepoeder, - 1 el vers fijngehakte kruiden, - frituurolie, - satestokjes (hout) minimaal 1 nacht in koud water zetten,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-05-2003
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.

Lekkere borrelhap die die je met knoflook mayonaise eten.

INGREDIENTEN

800 g kipfilet-in sate stukjes grote gesneden, 1 volle t middel grof zeezout, 1 e paprika, 1 t gedroogde oregano, 2 e geroosterde sesamzaadjes, 1 t gemalen komijn, 1 t gemalen koriander, 1 t suiker, 1 t knoflookpoeder, 1/2 t cayennepeper, 1 egedroogde tijm, 2 egedroogde peterselie, 2 e olijfolie, satestokjes

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-04-2014
  • Arabisch
  •  > 120 min.

Snacken op z'n Grieks.

INGREDIENTEN

300g mager varkensvlees - 8 grote pitabroodjes - 8 satestokjes - 2 uien - 2 stevige tomaten - peterselie - oregano - zout - zwarte peper - cayennepeper - margarine

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-03-1999
  • Grieks
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr aardbeien -, 1 zak marshmellows -, satestokjes,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-05-2003
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

500 gr aardbeien, , 1 zak marshmellows, , satestokjes

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-06-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Echt gewoon weer eens hele erge zin in Indonesisch eten en heb dus deze versie bedacht en gemaakt. Echt super lekker en makkelijk en vrij snel te maken. Houd wel rekening met marineertijd van kip en met het feit dat je gekookte rijst eerst moet afkoelen alvorens nasi te gaan wokken. Dat komt de geweldige smaak alleen ten goede. Echte Indonesische saté is gegrild, de bijbehorende nasi goreng is gewokt. Deze is iets pittiger dan van de afhaal Chinees, maar veel lekkerder en kippendij is veel malser en dus lekkerder dan kipfilet. Houd je van authentiek Indonesisch eten, dan moet je dit simpele combi gerecht echt eens proeven. Ruim voldoende voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

INGREDIENTEN

Voor Indonesische saté Ajam:, , 500 gr kippendij of kipfilet, 200 ml ketjap manis, 1 rode lombok peper, 2 limoenen, 3 teentjes knoflook, 2 sjalotjes, 50 ml gembersiroop, Snufje zeezout, Snufje korianderpoeder, , Voor pittige authentieke Indonesische nasi goreng:, , 400 gr jasmijn- of basmatirijst, 2 flinke stengels prei, 3 eieren, 100 gr gerookte bacon, 60 gr varkensfricandeau, 60 gr ham, 2 teentjes knoflook, 1 grote ui, 1 rood pepertje, Vleugje komijnpoeder, Vleugje korianderpoeder, 1 tl gemberpoeder, Mespuntje Ve-Tsjin, Zeezout, 1 el zonnebloem- of arachideolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-06-2015
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kilo mager varkensvlees, 1 verse ananas, grillkruiden, satestokjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-12-2000
  •  
  •  10-20 min.

Lekker, en even wat anders dan alleen maar vlees op de barbeque

INGREDIENTEN

400 g geschrapte krielaardappeltjes, 2 eetl. olie, 1/2 theel. kerrie poeder, peper, 8 satestokjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-07-1999
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

.

INGREDIENTEN

VOOR GEVULDE KIPFILET: , 2 halve kipfilets - verse roomkaas (ik gebruik bieslook roomkaas) - 2 plakken ham - zout - peper - satestokjes - olijfolie voor bakken, , VOOR TOMAAT: , 2 rijpe tomaten in twee halve sterren gesneden - ham, heel fijn gesneden - vinegrette gemaakt van ui-fijn, olijfolie, citroensap, gemengde groene kruiden, ietsje suiker, zout, peper (meng goed), , , VOOR STOKBROOD:, 1 stokbrood diagonaal open gesneden - kruidenboter - dadels, fijn (optioneel)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-05-2005
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kleine rijpe ananas, 600 gr. kaas, 30 satéstokjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-11-2010
  •  
  •  0-10 min.

Onwijs lekker!

INGREDIENTEN

600gram kipfilet in blokjes, 4dl (turkse) yoghurt, 4 tenen knoflook, geperst, 2theel paprikapoeder, 2theel komijnzaad, 4 eetl citroensap, 2 eetl oregano, peper en zout en satestokjes

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op05-08-2011
  • Turks
  •  > 120 min.

Sate van garnalen

INGREDIENTEN

16 grote garnalen, 1 teentjes knoflook, zout, water, 8 satestokjes.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-01-2000
  • Indonesisch
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500 g hamlappen of varkenshaas, zoete chilisaus, ca 16 satestokjes, gehalveerd

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-05-2010
  •  
  •  20-30 min.

Vis op een stokje

INGREDIENTEN

16 grote garnalen, 8 teentjes knoflook, zout, water, 8 satestokjes.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-05-2002
  • Indonesisch
  •  0-10 min.

Sach Ko ang kreoung

INGREDIENTEN

, 500 gr mager rundvlees b,v, entrecote in dunne plakjes gesneden (vraag de slager er naar), 2 eetlepels arachide-olie, 1 stengel gekneusde citroengras (sereh), 3 teentjes knoflook, fijngehakt, 1 bosuitje, fijngehakt, 1 eetlepel donkerbruine suiker (goela djawa), ? eetlepels vissaus, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel oestersaus, ? eetlepel limoensap, ? theelepel koenjitpoeder of 3 stukjes verse koenjit, 1 eetlepel geraspte santen (blok), 1/2 theelepel paprikapoeder, ? theelepel vers gemalen zwarte peper, fijngehakte verse Rode Spaanse pepers naar smaak,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-11-2004
  • Aziatisch Bijgerecht
  •  10-20 min.

INGREDIENTEN

12 gamba's (rauw) - 2 dl tomatenketchup - 2 eetlepels ketjap manis - 1/2 eetlepel citroensap - 1 a 2 theelepels sambal oelek - 2 satestokjes - zout - 2 eetlepels slaolie

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-09-2000
  • Indonesisch Voorgerecht
  •  10-20 min.

Japans grill-recept.

INGREDIENTEN

*1 dl. Japanse sojasaus, *2 eetl. jenever, *2 eetl. droge sherry, *1 eetl. suiker, *250 gr. biefstuk, *250 gr. ongepaneerde schnitzel, *1 bakje shii-take, *5 bosuitjes, *satestokjes, *peper en zout >

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 EL fijngesneden verse munt, 150 g Griekse yoghurt, 300 g Tilapia of andere stevige witvis, zout en peper, 1 EL limoenrasp, 1 komkommer, 1 TL zout, 1 TL (cayenne)peper, 1 EL verse koriander, fijngesneden, 1 pakje satéstokjes, 1 EL MeiAsia Indiase Tandoori, 2 EL Wokolie

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-06-2012
  • Indiaas Bijgerecht
  •  10-20 min.

Warm amuse hapje met gemarineerde eendenborstfilet en sinaasappeldressing.

INGREDIENTEN

2 eendenborstfilets, 5 eetlepels olijfolie extra vierge, 3 eetlepels honing, 3 eetlepels balsamicoazijn, peper, 3 bosuitjes, 6 satéstokjes, 3 eetlepels sinaasappelmarmelade,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-04-2011
  • Goedkoop en snel
  •  > 120 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top