Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

108 salsa verde recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Al die geurige verse kruiden geven deze salsa verder een heerlijke pittig-frisse smaak.

INGREDIENTEN

3 teentjes knoflook,heel fijngesneden,3 el fijngesneden peterselie,1/2 el fijngesneden munt,3 el fijngesneden basilicum,1 el mosterd,4 ansjovisfilets,fijngesneden,2 el kappertjes,afgespoeld en uitgelekt,grofgesneden,plisminus 1 dl olijfolie,1-11/2 el citroensap.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-11-2002
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Een ontdekking vond ik het, een heerlijke saus die bij van alles lekker is, gepofte aardappel, vis bloemkool. Kortom gewoon maken.

INGREDIENTEN

2 handen vol met platte peterselie * 12 blaadjes basilicum * 1 klein handje mintblaadjes * 3 teentjes knoflook * 3 augurken * 2 eetlepels kappertjes * 4 ansjovisfilets * 1 eetlepel rode wijnazijn * 1 eetlepel citroensap * 6 eetlepels (90ml) olijfolie * 1 eetlepel dyonmosterd * zout en peper naar smaak

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-05-2001
  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.

Heerlijk op een broodje oude kaas (gemengd met mayonaise), een stukje vis, wat (varkens)vlees of groente. Je kunt deze groene saus alle kanten op, maar het aller lekkerst is hij op een focaccia met oude kaas. Meng de Salsa Verde dan met wat mayanoise (n op n), doe het samen met wat oude kaas op een focaccia broodje, eventueel nog wat rucola en je bent klaar om te genieten van een heerlijk broodje!Een groene saus kun je met veel verschillende ingrediten maken (met uiteenlopende smaken), maar deze versie is gemaakt met platte peterselie & mosterd. Het recept is afkomstig van Zing Good Food uit Amsterdam.

INGREDIENTEN

40 gram Bladpeterselie, 15 gram Mosterd, 2 gram Mosterdzaad bij voorkeur zwart, 1 teentje Knoflook, 7,5 milliliter Witte wijn, 1 scheutje Azijn, 2 gram Zout, 30 milliliter Olijfolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-01-2014
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Salsa verde is lekker bij álle mediterrane gerechten van de grill en smaakt perfect bij gegrilde groenten, zoals witlof, courgette, aubergine of tomaten. Je kunt de saus ook als marinade gebruiken, maar dan zonder beschuit.

INGREDIENTEN

75 g bladpeterselie (Marokkaanse winkel), 30 g basilicum, 20 g ansjovisfilets, 2 el kappertjes, 1 teentje knoflook, 1 sjalotje, 1 beschuit, sap van een 1/2 citroen, 1-1 1/2 dl olijfoli

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-08-2009
  •  
  •  0-10 min.

Al die geurige verse kruiden geven de salsa een heerlijke pittige frisse smaak

INGREDIENTEN

3 teenjes knoflook, heel fijn gesneden., 3 el fijngesneden peterselie, 1/2 el fijngesneden munt. 3 el fijngenseden basilicum. 1 el mosterd, 4 anslovisfilets, 2 el kappertjes, afgespoeld en uitgelekt, en grofgesneden., ongeveer 1 dl olijfolie, 1- 1 1/2 el citroensap

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-10-2002
  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Wat is er lekkerder dan een eigen gemaakte salsa bij dorrito chips, wraps, tortilla's en burrito's.

INGREDIENTEN

1 kleine ui., 3 knoflooktenen., 2 jalape?opepers., 2 eetl. maiskiemolie., 1 blik tomatenblokjes(blik 400 gr.)., 1/2 eetl. suiker., 1/2 dl. groentenbouillon., zout en peper., 1 eetl. fijngesneden koriander.,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-08-2005
  • Mexicaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Aromatische saus met veel groene kruiden

INGREDIENTEN

, 2 heel fijngesneden sjalotjes, 6 el fijngesneden (platte)peterselie, 4 el fijngesneden koriander, 6 el fijngesneden gemengde kruiden (tijm. dille, basilicum, kervel, dragon, rucola, marjolein), geraspte schil van 1 citroen, 1 fijngesneden teentje knoflook, 1 kleine fijngesneden rode peper (zonder zaadjes), 2-3 tl azijn, 2 dl olijfolie, zout, peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-04-2000
  •  
  •  10-20 min.

Een persoonlijke favoriet van mij

INGREDIENTEN

6 eetlepels peterselie, 1 koffielepel kappertjes, 3 ansjovisjes, 6 eetlepels olijfolie, , 1 koffielepel balsamico azijn (juist genoeg om de olie te neutraliseren)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-12-1998
  • Italiaans
  •  0-10 min.

SALSA VERDE Wordt gebruikt over gekookte vis of kip wanneer deze koud als salade worden gegeten.

INGREDIENTEN

1 eetl. kappertjes, 1 ansjovisfilet, 1 sjalot, 1 teentje knoflook, 1 eetl. peterselie, 1 eetl. basilicum, 3 eetl. olijfolie, sap van 1 citroen

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-01-2005
  • Internationaal
  •  0-10 min.

AH

INGREDIENTEN

115 g basilicum, 15 g munt, 20 g platte peterselie, 15g koriander, 1 sjalot gesnipperd, 1 teen knoflook, 6 el olijfolie, 100g kappertjes

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-08-2016
  • Internationaal
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

1 zakje verse basilicum (15 gram), 1 zakje verse peterselie (30 gram), 2 teentjes knoflook, 100 ml. olijfolie (met citroenaroma).

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-05-2007
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Pikante groene saus

INGREDIENTEN

* 2 1/2 el gehakte peterselie., * 2 el fijngehakte kappeertjes., * 6 ansjovisfilets,fijngestampt in een vijzel of 1 el ansjovis pasta., * 1 tl zeer fijngehakte knoflook., * 1 tl scherpe mosterd.(dijon), * 1 tl rode wijnazijn voor saus met vlees of 1 tl citroensap voor sausje voor vis., * 1/8 l olijfolie., * zout.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-01-2004
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Een heerlijke salsa voor op gegrilde biefstuk. of te gebruiken bij iets anders

INGREDIENTEN

1 sneetje vloerbruin, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1 teentje knoflook 1 zakje verse basilicum 1 zakje verse munt 3 augurken. 4 eetlepels olijfolie, gemalen zwarte peper. (zee) zout

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-09-2002
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.

Lekker bij Ossobuco en kip!  

INGREDIENTEN

15 gr.basilicum, 71/2 gr. munt, 20 gr. platte peterselie, 2 tenen knoflook, 2 eetl. kappertjes ( even afspoelen ), 6 ansjovisfilet, 1 eetl. mosterd, 3 eetl. rode wijnazijn, 1 groen pepertje ( zonder zaad ), 8 eetl. goede olijfolie voor rauwe bereiding!,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-08-2016
  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

EEN GOED SALSA RECEPT KAN JE ALTIJD GEBRUIKEN.

INGREDIENTEN

3 takjes basdilicum3 takjes peterselie2 takjes groene munt1/2 dl olijfolie(met knoflook en chilipeper)zout

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-04-2003
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Een eenvoudige variatie

INGREDIENTEN

25 gr. wit broodkruim, 40 gr. basilicum, 40 gr. peterselie, 2 teentjes knoflook, 3 ansjovisfilets, 2 eetl. citroensap, zout, peper, 1 dl olijfolie

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-02-2000
  • Spaans Bijgerecht
  •  0-10 min.

Tussengerecht of tapas voor 10 personen. Lowcarb-recept Voedingswaarde per persoon: eiwit 2g vet 16g kcal 156 koolydraten -

INGREDIENTEN

, 500 g (reuzen)champignons, 4 eetl. olijfolie, 1 teentje knoflook, geperst, 1/2 theel. chilipoeder of paprika­poeder, 1 eetl. citroensap, voor de salsa verde:, 50 g gemengde versgehakte groene kruiden (basilicum, peterselie, munt), 1 theel. mosterd, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 eetl. citroensap of witte wijnazijn, 100 ml olijfolie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-08-2010
  • Spaans
  •  20-30 min.

Zalig

INGREDIENTEN

Salsa verde, 15 gr basilicumblaadjes, 20 gr peterselie, 10 gr bieslook, 1 teentje knoflook (uitpersen), 1/2 fijngesnipperd sjalotje, 2 el kappertjes, 200 ml olijfolie, 1 tl Dyon mosterd, 1 el citroensap, zout en peper, , 4 bollen buffel-mozzarella, 8 el crème fraîche, versgemalen peper,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-10-2013
  • Mediterraan
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

400 gr. witte vis, bv. kabeljauw (200 gr. per persoon)peperzout1 eetl. olijfolieVoor de salsa verde, 35 gr. fijngesneden, gemengde kruiden (peterselie,munt,bieslook,koriander)1 teentje knoflook, uitgeperst100 ml. olijfolie1 eetl. citroensap1 theel. mosterd (niet te scherp)2 fijngesneden ansjovisfilets6 a 8 olijven1 eetl. kappertjes

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-07-2003
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

8 kleine aubergines, olijfolie., Voor de salsa verde: 8 eetl. olijfolie, 1/2 koffiel. balsamico azijn, 3 ansjovisfilets(in olie), 2 teentjes knoflook, 1 eetl. kappertjes, 6 eetl. gehakte peterselie, peper.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-06-1999
  •  
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500 g (reuzen)champignons, 4 eetl. olijfolie, 1 teentje knoflook, geperst, 1/2 theel. chilipoeder of paprika¬poeder, 1 eetl. citroensap, , voor de salsa verde:, 50 g gemengde versgehakte groene kruiden (basilicum, peterselie, munt), 1 theel. mosterd, 2 teentj. knoflook, geperst, 1 eetl. citroensap of witte wijnazijn, 100 ml olijfolie,

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2012
  • Tussengerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

200 gram ricotta - 3 eieren - 4 groene uien - 70 gram oud broodkruim - 425 gram tonijn in olie uit blik - Voor de salsa verde : 1 kopje gladde peterselie - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel kappertjes - 2 eetlepels grof gehakte augurk - 8 ansjovisfilets uit blik - 1 theelepel geraspte citroenschil - 80 ml olijfolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-06-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

1 panklare maïs- of scharrelkip, 2 liter gevogeltebouillon, 2 teentjes knoflook, citroenschilletjes, , Voor de salsa verde:, 3 eetlepels vers broodkruim, 1/2 dl melk, 2 ansjovisfilets, 1 hardgekookte eierdooier, 5 eetlepels fijngesneden peterselie, 1 fijngesneden teen knoflook, 1 eetlepel kappertjes, 2 fijngesneden sjalotten, 2 dl olijfolie, zout, versgemalen peper, mosterd, citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-08-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

De salsa verde behoort te worden gestampt, maar pureren in de keukenmachine kan ook.

INGREDIENTEN

700 g aardappelen (ongeschild), Voor de salsa verde:, 2 gepelde tenen knoflook, zout, bosje peterselie (alleen de blaadjes), 15 verse muntblaadjes, 10 verse basilicumblaadjes, 6 ansjovisfilets, 1 el kappertjes, 1 el Dijon-mosterd, 1.1/2 dl koud geperste olijfolie, zout, peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-11-1999
  •  
  •  20-30 min.

Ongelofelijk lekker aardappelgerecht

INGREDIENTEN

700 g. aardappelen ongeschild, , salsa verde:, 2 tenen knoflook, zout, bosje peterselie, 15 verse muntblaadjes, 10 verse basilicumblaadjes, 6 ansjovisfilet, 1 eetl. kappertjes, 1 eetl. dijonmosterd, 1 1/2 dl. koudgesperste olijfolie, peper.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-12-2004
  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

250 g penne rigate, sap van halve citroen, 50 g veldsla, 50 g rucola, 1 mozzarellakaasje, 8 st zongedroogde tomaten op olie, in reepjes, 200 g Parmezaan, aan 1 stuk, voor de salsa verde:, 6 ansjovisfilets, 30 min. geweld in 1 dl melk, 2 el zoet-zure augurkjes, fijngesneden, 1 el kappertjes, afgespoeld met koud water, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, halve el gladde mosterd, 1 dl extra vierge olijfolie, 1 flinke hand peterselieblaadjes, grof gesneden, 1 flinke hand basilicumblaadjes, grof gesneden, 1 flinke hand muntblaadjes, grof gesneden, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-09-2004
  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Kijk voor meer lekkere visrecepten bij de webgroep Visalicious

INGREDIENTEN

2 kleine stevige courgettes, 1 el boter, 1/2 bos basilicum, blaadjes geplukt en gescheurd, 600 g heek, in 4 moten, 1/2 krop lekkere sla, geplukt, , salsa verde, 4 ansjovisfilets, fijngesneden, 1 teentje knoflook, fijngesneden, 2 el fijngesneden dragon (natuurwinkel of boerenmarkt), of 1 tl gedroogde dragon, 2 el fijngesneden bladpeterselie, 6 el fijngesneden basilicum, 2 el kappertjes, 4 el olijfolie, 100 ml citroensap

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-08-2009
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr. reuzen champignons, 4 el. olijfolie, 1 teentje knoflook, geperst, 1/2 tl. chilipoeder of paprikapoeder, 1 el. citroensap, Voor de salsa, 50 gr. gemengde versgehakte groene kruiden (basilicum, peterselie, munt), 1 tl. mosterd, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 el. citroensap of witte wijnazijn, 100 ml. olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-07-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Nu er volop snijbonen , courgettes en erwten zijn kun je aan de gang voor een dagje zonder vlees.  

INGREDIENTEN

Voor de salsa verde:, 2 el kappertjes, 4 kleine augurken in stukjes, 1 el mosterd, bos platte peterselie grof gesneden, bos basilicum grof gesneden, ongeveer 250 ml groene olijfolie, saap van een halve citroen, peper en zout, , voor de pasta met groente:, 500 gram pasta ( bv orecchiette), 500 gram snijbonen in reepjes, 3 flinke sjalotten in dunne halve ringen, 1 courgette in reepjes, 200 gram doperwtjes ( diepvries of vers), klont roomboter, zout, Parmezaanse kaas, rucola ( mag, hoeft niet),

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-07-2017
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Lekkere zomerse pastasalade. Heerlijk voor bij een bbq.

INGREDIENTEN

- 100 gram penne rigate, - sap van een citroen, - 25 gram veldsla, - 25 gram rucola, - 1/2 bol mozzarella, - zongedroogde tomaatjes, - 100 gram parmezaanse kaas, , salsa verde, - 3 ansjovisfilets, - 1 el zoetzure augurkjes, fijngehakt, - 1/2 el kappertjes, - 1 teen knoflook, - 1/4 el gladde mosterd, - 1/2 dl extra vierge olijfolie, - flinke hand peterselieblaadjes, - flinke hand basilicumblaadjes, - flinke hand muntblaadjes,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-02-2010
  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Mary Berry , wereld beroemd van heel engeland bakt , kan gelukkig ook nog wat anders aangezien ik niet zon bakker ben. de verassing zit hem in de salsa verde.

INGREDIENTEN

2 lams racks met elk 4 stukjes ( na het snijden ), 1 teen geperste knof, 1 bio citroen, sap en geraspte schil, 2 tl honing, 2 el. olie, salsa verde, 1 teen knof, bosje platte peterselie fijn gesnipperd, wat basilicum fijn, bosje dille, 4 grote augurken in blokjes ( origineel is ingelegde komkommer met dille, nergens te vinden ), 8 ansjovis filets uitgelekt, fijn gesnipperd, 1 tl. honing, 150 ml olijf olie, z/p udm, sap van de citroen,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-04-2017
  • Engels Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Uit de Paasallerhande!

INGREDIENTEN

, ? 2 eieren ? 1 teentje knoflook ? 1 sjalot ? 2 zakjes verse munt ? 1 zakje verse peterselie ? 1 eetlepel grove mosterd, ? 2 eetlepels kappertjes ? 1 eetlepel azijn ? 1 dl (olijf)olie ? 4 lamsracks (a ca. 350 g) ? peper ? zout ?

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

~salsa verde betekend groene saus.Deze saus is een echte italiaanse smaakmaker.Je kunt de salsa ook op een gegrilde zalm van een hoofdgerecht serveren~

INGREDIENTEN

*3 ansjovisfilet in olie uit blik.*1 eetlepel kappertjes.*1 eetlepel gehakte basilicum.*1 eetlepel gehakte peterselie.*1 teentje knoflook.*1 eetlepel olijfolie.*1 tomaat in blokjes.*150 gram roze garnalen.*15 blaadjes witlof.*versgemalen peper.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-04-2001
  • Italiaans
  •  10-20 min.

De naam van deze klassieker betekend eenvoudigweg groene saus. De combinatie van de kruiden, knoflook, ansjovis en mosterd maakt het krachtig en heerlijk pittig van smaak.

INGREDIENTEN

Half bosje peterselie, fijngesneden half bosje, munt, fijngesneden half bosje basilicum, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1 el kappertjes, gehakt 2 augurken, kleingesneden 4 ansjovisfilets, kleingesneden 1 tl mosterd 1 el rode wijn azijn 4 el olijfolie zout en peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-08-2006
  • Frans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 kg. aardappel, nieuwe, 1.5 tenen knoflook, gepelde, Kappertje, Augurk, zoetzure, 6 ansjovisfilets, Peterselieblaadje, 1 bos basilicum, verse, Munt, verse, 1 el. mosterd, 3 el. wijnazijn, rode, 8 el. olijfolie, Peperkorrel, zwarte, gemalen, Zout,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-04-2003
  • Braziliaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Salsa verde smaakt ook heerlijk bij gebakken kipfilet of karbonade

INGREDIENTEN

*1 sneetje vloerbruin *1 el rode wijnazijn *1 teentje knoflook *1 zakje verse basilicum *1 zakje verse munt *3 augurken *4 el olijfolie *gemalen zwarte peper *zeezout *2 biefstukken

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-07-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

De salsa verde ,letterlijk groene saus heeft een heerlijke kruidige smaak

INGREDIENTEN

5-6 eetl fijngesneden peterselie, 5-6 eetl fijngesneden bieslook, 1 rode ui,fijngesneden, 3 kleine kappertjes fijngesneden, 6 ansjovisjes,fijngesneden, geraspte schil van 1 1/2 citroen, olijf olie, zout en peper, 1 kl groene asperges

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-03-2005
  •  
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 sneetje vloerbrood (bruin, biologisch), , 1 eetlepel rode-wijnazijn (biologisch), , 1 teentje knoflook (biologisch), , 1 zakje verse basilicum (15 g, biologisch), , 1 zakje verse munt (15 g, biologisch), , 3 augurken (biologisch), , 4 eetlepels olijfolie (biologisch), , zwarte peper (gemalen, biologisch), , (zee)zout, , 2 biefstukken,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Schelvis met salsa verde en peperonata

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , , 800 g aardappelen, 150 ml melk, 1 gele paprika, 1 rode paper, 1 groene paprika, 250 g cherrytomaatjes, Olijfolie om in te bakken, 4 schelvisfilets à 100 g, 1 bosje basilicum, 1 bosje bladpeterselie, 1 bosje bieslook, 1 blikje ansjovis, 2 teentjes knoflook, 2 el kappertjes, 3 el rode wijnazijn, 200 ml olijfolie extra vergine

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-01-2013
  • Italiaans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

16 enkele lamskoteletjes, 1 bos munt, 1 bos peterselie, 200g groene olijven, 1 teentje knoflook, 6 ansjovisfilets, 1 theelepel kappertjes, 1 theelepel franse mosterd, 1 eetlepel rode wijnazijn, 6 eetlepels olijfolie, zout, versgemalen peper, citroensap.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-05-2005
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top